Ljepota i relax Prirodno lijepa 23. veljače 2018.

Žene u cijelom svijetu podijelile slike s porukom "Svaki je nos predivan"

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Novinarka Radhika Sanghani pokrenula je #SideProfileSelfie (eng. #profilniselfie) kampanju u kojoj slavi veće i 'nepravilne' noseve, za koje smatra da se ne prikazuju dovoljno u svijetu showbusinessa i modnoj industriji.

Sanghani je za portal Mashable opisala kako dugo godina nije prihvaćala svoj nos sve dok nedavno nije promijenila način na koji razmišlja o svom izgledu i ljepoti općenito, što je dovelo do toga da svaki dan sve više i više voli svoj nos

Objasnila je koliko joj je bilo oslobađajuće prestati se opirati tome da ju netko slika iz profila i sramiti svog 'nesavršenog' nosa, pa je odlučila svoje 'prosvjetljenje' podijeliti s drugim ženama. 

Možda te zanima... Ovo bi trebala napraviti onog trenutka čim izađeš ispod tuša Ljepota i relax Žena Možda te zanima... Prava tajna fizičke privlačnosti nema veze s izgledom, evo što je važno Ljepota i relax

"Ono što sam uistinu htjela je to da žene podijele svoj vlastiti #sideprofileselife i time počnu slaviti svoj nos", kaže Sanghani.

"Samo se nadam da će pomoći nekima od njih zavoljeti svoje noseve i pokazati kako i veliki nosevi mogu biti lijepi", nastavlja. 

Sangahni kaže kako su žene nevjerojatno dobro reagirale na njenu kampanju, te su joj se javljale s riječima podrške i zahvale, a neke su od njih priznale i kako još nemaju dovoljno samopouzdanja za taj potez.

Ipak, više je pozitivnih 'feedbacka' dobila, kao i od ove Twitter korisnice koja je ispod objave opisala kako sada još više voli svoj nos.

Još je žena, svih doba i oblika noseva javno priznalo svoje probleme sa samopouzdanjem zbog svojih noseva i kako ih sada više nije sram pokazati ih svima.

Sljedeći korak za Sanghani jest da se ova kampanja proširi i Hollywoodom, tj. masovnom filmskom industrijom kao i u modnom.

Time bi se otvorilo puno više mogućnosti ženama koje imaju veće noseve, nada se. 

Pročitaj još trikova za jačanje samopouzdanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.