Ljepota i relax 30. kolovoza 2016.

Zašto koža brzo gubi preplanulost nakon ljeta?

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljeto, sunce i prekomjerno izlaganje kože sunčevim zrakama za posljedicu mogu imati neželjene učinke na našu kožu. Pogreške sunčanja mogu se skupo platiti jer ne kaže se uzalud da koža sve pamti.

Rješenje za oporavak i zaštitu kože nakon ljeta 

Nakon ljeta koža je najčešće dehidrirana, pojačano pigmentirana i smanjila joj se elastičnost. Dolazi do perutanja i ljuštenja isušenog sloja kože, koja umjesto preplanulog izgleda postaje bijela i bez sjaja. Na tako iscrpljenoj koži vrlo je teško zadržati preplanuli ten, a u nekim slučajevima dolazi i do stvaranja dubokih bora i pigmentacijskih mrlja.

Rješenje za odgovarajući oporavak kože nakon ljeta i očuvanje preplanulog tena predstavljaju intenzivna hidratacija, kao i unos dodataka prehrani bogatih antioksidansima i specifičnih nutrijenata koji doprinose zdravom izgledu kože, sprječavaju njeno prerano starenje i umanjuju oštećenja izazvana izlaganjem suncu.

Zaštita od slobodnih radikala

Almagea SUNLOVE SKIN+ dodatak prehrani sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča i argana, te ulje ploda uljane palme obogaćeno sa 6 mg astaksantina. Osim prirodno prisutnih vitamina i esencijalnih masnih kiselina iz biljnih ulja, proizvod je dodatno obogaćen vitaminom E i selenom koji štite stanice od štetnog učinka slobodnih radikala i oksidativnog stresa, te luteinom i koenzimom Q10. Upravo sinergijski učinak ovih aktivnih tvari hidratizira kožu iznutra i rezultira zaštitom kože nakon ljetnog izlaganja sunčevim zrakama, te joj omogućuje duže zadržavanje preplanulog tena.

Način primjene: 1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok. Pakiranja: Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® kapsula

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 121,50 kn.

Više informacija na www.almagea.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.