Ljepota i relax 18. listopada 2010.

Pomladi lice i vrat!

Doktor
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš se riješiti podbratka ili istaknuti jagodice? Godinama te muče tamni podočnjaci ispod očiju? Sada možeš pomladiti lice i vrat uz posebnu akciju u Poliklinici Sinteza gdje uz popust od 50 posto možeš obaviti lasersku lipolizu ili lipofiling tog područja

Prijavit ćeš se tako da ispuniš prijavnicu. (Prijaviti se možeš do 25.10.)

Poliklinika Sinteza će 5. i 6. studenog ugostiti jednog od vodećih svjetskih stručnjaka za područje liposkulpturiranja tijela, predsjednika međunarodne unije za lipoplastiku, plastičnog kirurga iz Argentine Gustava Leibaschoffa. Ovaj poznati i širom svijeta priznati stručnjak po prvi puta dolazi u Hrvatsku i prvi vikend u studenom će održati međunarodni workshop za  kolege iz struke u Poliklinici Sinteza.

Prijavi se i osvoji 50 posto popusta!

Čitateljice i čitatelji Zdrave Krave imaju jedinstvenu priliku prijaviti se i iskoristiti popust od 50 posto na pomlađivanje lica i vrata lipolizom, lipofilingom ili drugim metodama poput 'Aptos lift' koja se sastoji od ubacivanja resorptivnih niti u potkožje lica kroz specijalne igle, a zahvate će izvesti poznati plastični kirurg Gustavo Leibaschoff.

Prijaviti se mogu svi koji žele pomladiti lice ili vrat, zategnuti kožu, ukloniti podočnjake, istaknuti jagodice ili se riješiti podbradka. Stručni tim Poliklinike Sinteza će izabrati četiri kandidata koji će moći ostvariti 50 posto popusta za željeni zahvat. Cijena jednog zahvata s popustom je oko 4000 kuna.

Laserska lipoliza ili vlastito masno tkivo?

Laserska lipoliza je primjerenija mlađim osobama koje su zbog ''loše genetike'' ili ''drugačijeg metabolizma'' nezadovoljne svojim izgledom. Laserskom lipolizom se tretira brada, vrat, podbradak, a rezultat je vidljiv ubrzo nakon zahvata.

Obrnutu situaciju nalazimo kod smanjenja potkožnog masnog tkiva kao jednog od prvih vidljivih znakova starenja. Upalost očiju, izražene očne duplje, spuštene jagodice, izražene nazolabijalne brazde, gubitak volumena usana ukazuju, uz gubitak elastičnosti tkiva, i na nedostatak volumena zbog smanjenja masnog sloja. Za popunjavanje volumena, koristimo vlastito masno tkivo pacijenta kao metodu lipofilinga ili fat grafting. Prednost ovog postupka je očigledna – rabi se isljučivo vlastito tkivo pacijenta umjesto implantata ili stranih preparata.

Ispuni prijavnicu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.