Ljepota i relax 19. prosinca 2016.

Poklanjamo knjigu recepata " Čaša puna zdravlja"!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako je pred nama vrijeme darivanja, odlučili smo našim čitateljima pokloniti jednu knjigu u kojoj se nalazi više od 100 recepata za sokove i smoothije za različita zdravstvena stanja. Knjigu će osvojiti jedan čitatelj po izboru redakcije, a prijaviti se možeš i ti.

Dovoljno je da u komentar ispod teksta upišeš zašto bi voljela osvojiti ovu knjigu i jesi li već do sada radila smoothije i cijeđene sokove. Pravila natječaja pročitaj ovdje.

 | Author: Mozaik knjiga Foto: Mozaik knjiga

Cijeđenje sokova i miksanje smoothieja jedan je od najlakših načina da znatno poboljšaš svoj život. Obogaćeni sokovi prepuni su blagotvornih hranjivih tvari koje čekaju da ih tvoje tijelo apsorbira istog trena. Pripremljeni sok je star samo nekoliko sekunda pa nije izgubio nimalo vrijednih hranjivih tvari presudnih za zdravlje i zadovoljstvo.

Povrh svega, ne sadrže zaslađivače, aditive ili konzervanse koji bi narušili njihovu čistoću. Posrijedi je čista, prirodna dragocjenost koja ti daje kondiciju, energiju ili jednostavno opće dobro zdravlje.

Ova knjiga obuhvaća sve osnovne informacije kojima bi trebala raspolagati u pogledu te sjajne, životvorne hrane u čaši: od potpunih informacija o tome koliko je dobra do samih iznimno djelotvornih recepata.

Više o samoj knjizi, u izdanju Mozaik knjige pročitaj na njihovoj web stranici

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar YellenaBM
      YellenaBM

      Novogodišnja želja mi je istrčati svoj prvi polumaraton krajem 3. mjeseca 2017. godine. Želim ostalima, ali i samoj sebi pokazati da ja to mogu, da je sve u životu moguće postići ako se zaista i želi cijelim srcem, disciplinom, radom i upornošću kada sretna i nasmijana, lakim korakom, utrčim u cilj! Kako bih bila zdrava i imala dovoljno energije nadam se da ćete me obradovati ovom knjigom i pomoći mi u mojim pripremama i ispunjenju moje želje. I naravno, držite mi fige!

    • Default avatar -
      Deleted user

      stalno radim smoothije i cijeđene sokove i ponestalo mi je ideja

    • Default avatar -
      marax3

      Ova knjiga bi mi dobro došla jer me moja djeca već neko vrijeme nagovaraju da kupimo Nutri bullet,pa me možda ova knjiga sa receptima dodatno potakne na kupovinu.Pa da i mi probamo te čarobne napitke za dizanje imuniteta i skidanje kilograma

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.