Ljepota i relax 07. srpnja 2016.

Osvoji kartice s pozitivnim afirmacijima za svaki dan!

Škrinjica s porukama
Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Afirmacije su sve ono što mislimo i izgovaramo u svakom trenutku. Zašto onda ne bismo odabrali samo pozitivne misli i riječi i uz pomoć ovih afirmacija stvorili jedan sasvim nov i drukčiji način razmišljanja

Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice

 

Ove inspirativne afirmacijske kartice koje je osmislila Mirjana Petković, Life Coach pomoći će ti da odabereš upravo one misli uz koje ćeš se osjećati bolje, potpunije i sigurnije, bez obzira da li se radi o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju ili bilo kojem drugom dijelu tvog života. 

Zatvori oči i postavi pitanje

 

U kutijici se nalazi 99 kartica, a jedan od načina korištenja ovih afirmacijskih kartica je da samo na trenutak zatvoriš oči i pomisliš na neku situaciju u svom životu ili jednostavno postaviš neko pitanje, te da izvučeš jednu karticu. Tada prihvati afirmaciju koju si izvukla kao odgovor na postavljeno pitanje i vjeruj da ti je upravo ta kartica poslana s razlogom i svrhom.

Ako ti se učini da nije povezano sa onim što si pitala, vjeruj da se uvijek otvara ono polje na kojem trebaš još malo poraditi. A drugi način korištenja je, da svakog jutra izvučeš po jednu afirmaciju koja će te toga dana voditi, a možeš je tijekom dana i ponavljati u svojim mislima i vidjeti kako na taj način privlačiš predivne događaje u svoj život.

Koristeći ove afirmacijske kartice svakog dana, učinila si prvi korak bliže sebi i kreiranju vlastitog života upravo onakvog kakvog zaslužuješ. Dozvoli sebi da tvoje želje i snovi postanu stvarnost i vjeruj procesu života! Znam da je moguće i ako mogu ja, možete i vi! 

U komentaru ispod članka napiši nam svoju osobnu afirmaciju koja ti je pomogla u teškim trenucima. 5 najboljih po izboru redakcije nagrađujemo s paketom afirmacijskih kartica. Pravila igre pročitaj ovdje.

Saznaj više o Mirjani Petković, autorici afirmacijskih kartica.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      zamjenica

      sutra je novi dan;... drugačiji...

    • Default avatar -
      abigailwilliams

      there is no cry of pain without at its end, an echo of joy.

    • Default avatar -
      rrr3

      Pozitivne misli prizivaju pozitivne događaje. :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.