Onaj tko uživa u životu ne može imati ravan trbuh ...
Pomogne svaki put ;)
Samo su promjene stalne,veseli se njima,one ti daju dinamičnost i raznolikost tvom životu,jer stvarno je svaka promjena stalna,čak i ona loša...sutra je novi dan...koja je sljedeća :)
Sve je dobro i baš je onako kako treba biti, zaslužujem najbolje što mi život može pružiti.
Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati!!!!
,,I uvijek će te voljeti?”. ,,Ne”, reče ruža ,,jednog dana ću uvenuti i onda će prestati da mi se dive”. ,,Baš čudno”, reče Mali Princ ,, da si ti moja ruža , ja bih te volio i tada.”
Ne brini se što ti ljudi govore iza leđa. Zavaravaju se da će tražeći greške u tvojem životu moći popraviti svoj.
biram da jasno gledam očima ljubavi. Volim ono što vidim. Ja sada zaslužujem ljubav, romansu i radost i sva dobra koje život ima da mi ponudi. Ja sam okružena s ljubavvlju sve je dobro. Ja sam žena, snažna i zdrava u srcu i umu.
Voljeti sebe, znači voljeti i sve oko sebe. Ljubav je osjećaj koji zrači i odašilje signal bez granica. Ako zračimo ljubav ona će nam se vratiti još jača i snažnija i donijeti sa sobom radost i sreću. Što nam više od toga može trebati?!
Ako si i tisuću puta pao, pokušaj još jednom.
Put od 1000 milja počinje prvim korakom.
(obje misli:Lao Tse)
Hrabri ljudi nisu oni koji se ne boje, već oni koji pobeđuju strah. ~ Nelson Mandela
"Hodaj, nebo strpljive voli. Hodaj, mozda se ipak sve u dobro pretvori."
1.Volim te i prihvatam te upravo takvu kakva jesi i ne osuđujem te zbog ničega! Ti si jedinstven i svršen izraz života i više nikada neće postojati niko poput tebe u čitavom Svemiru! Sve se događa za tvoje najveće dobro!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji