Uvijek kada mi je teško sjetim se sljedeće rečenice: "Sve će to o, mila moja, prekriti ružmarin, snjegovi i šaš,..." i zaista mi ta misao pomogne :)
Prihvacam ovu situaciju, ovo stanje,ovaj problem...sve se rijesava,sve prolazi :) i jos jedna jednostavna kao i sam naziv knjige,trazi i bit ce ti dano :) hvala :)
Nakon par godina borbe s napadajima panike, odlučila sam se prepustiti. Najvažnije što sam sebi govorila je I to će proći, i dobro i loše. I ne opterećuj se ,uči kao da češ živjeti vječno, a živi kao da ćeš umrijeti sutra! I vjerujte mi, spašavalo me u kriznim trenucima.
sutra je novi dan !!!
i svako zlo je za neko dobro!
Zahvalnost je najljepša molitva jer što više zahvaljujem više imam razloga za zahvalnost!
Izdržat ću jer ja to mogu, hoću i želim. Inače to je moj moto. Invalid sam i imam neku cudnu dijagnozu. Godine "hodanja" po bolnicama , 3 operacije dok sam jos bila dijete... ne znam uvijek sam imala tu snagu da samu sebe "podignem"... duga ostajanja u bolnicama bez roditelja, bez posjeta... naravno bilo je tu suza al opet ponajviše osmijeha i mojeg ogromnog optimizma koji ustvari i čini mene kao potpunu osobu. Uzdignute glave, samu sebe bodrim... ti to možeš, JA TO MOGU, HOĆU i ŽELIM!
The one that succeded, failed more times than the one who gave up.
Koliko god puta padnemo, potrebno se ustati i krenuti dalje. I kada vidimo čovjeka koji je uspio, ne treba pretpostaviti da mu je put bio lak, već samo da je imao snage ustati se i nastaviti ići dalje, padati dalje i ponovo se ustajati.
Sreća prati odvažne! I stvarno prati samo treba biti hrabar i često plivati protiv struje.
Kada je problem nerješiv, promijeni problem! To je moja krilatica koja mi je nebrojeno puta u životu dala snage da izdržim, sagledam stvari iz "ptičje perspektive" i uzmem najbolje što mogu za nastavak borbe. Jer, život je za mene borba i stalno dizanje s koljena na noge, nije me nikada mazio. Ali, idemo dalje! :)
"Sve je moguće, sve je na dohvat ruke, samo se čovjek ne smije predati. Teško je dok se ne odlučiš, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teškoće nesavladive. Ali kad se otkineš od sebe neodlučnog, kad pobijediš svoju malodušnost, otvore se pred tobom neslućeni putevi i svijet više nije skučen ni pun prijetnji." M. Selimović
Danas biram biti dobro.Biram davati ljubav,biram primati ljubav,biram činiti dobro!
Ne sanjaj o onome što nemaš, nego se sjeti najvažnijih od blagoslova koje imaš i pomisli sa zahvalnošću koliko bi za njima žudio da nisu tvoji.
Nikada ne dozvoli da sretneš nekoga, tko nakon susreta s tobom neće biti sretniji.
Majka Tereza
uzmi sve što ti život pruža danas si cvijet sutra uvela ruža :) ili Zvijezde su tu ne da nam pokazuju put već daju do znanja da su mogućnosti poput neba beskrajne, a svoj put... biramo sami..baš svakoga dana
Vjeruj u sebe i cijeni ,,male stvari,, jer one te čine velikim čovjekom, svakim danom sve više i više.
Budi dobar prema sebi, jer je teško biti sretan kada je netko zločest prema tebi cijelo vrijeme.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji