Osvoji kartice s pozitivnim afirmacijima za svaki dan!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vbevanda
    09. Srpanj 2016. 21:14

Uvijek kada mi je teško sjetim se sljedeće rečenice: "Sve će to o, mila moja, prekriti ružmarin, snjegovi i šaš,..." i zaista mi ta misao pomogne :)

• Default avatar -
    Simona3012
    09. Srpanj 2016. 22:09

Prihvacam ovu situaciju, ovo stanje,ovaj problem...sve se rijesava,sve prolazi :) i jos jedna jednostavna kao i sam naziv knjige,trazi i bit ce ti dano :) hvala :)

• Default avatar -
    ivanaivancic7
    09. Srpanj 2016. 22:38

"Nije dobro za ljude da im sve ide kako oni žele."

• Default avatar -
    mateadalmatinka
    11. Srpanj 2016. 09:14

Nakon par godina borbe s napadajima panike, odlučila sam se prepustiti. Najvažnije što sam sebi govorila je I to će proći, i dobro i loše. I ne opterećuj se ,uči kao da češ živjeti vječno, a živi kao da ćeš umrijeti sutra! I vjerujte mi, spašavalo me u kriznim trenucima.

• Default avatar -
    trnje
    11. Srpanj 2016. 09:23

Iza kiše dolazi sunce uvijek !!!!

• Default avatar -
    tonica123
    11. Srpanj 2016. 10:46

sutra je novi dan !!!
    i svako zlo je za neko dobro!
    Zahvalnost je najljepša molitva jer što više zahvaljujem više imam razloga za zahvalnost!

MarijaG87
    11. Srpanj 2016. 14:07

Izdržat ću jer ja to mogu, hoću i želim. Inače to je moj moto. Invalid sam i imam neku cudnu dijagnozu. Godine "hodanja" po bolnicama , 3 operacije dok sam jos bila dijete... ne znam uvijek sam imala tu snagu da samu sebe "podignem"... duga ostajanja u bolnicama bez roditelja, bez posjeta... naravno bilo je tu suza al opet ponajviše osmijeha i mojeg ogromnog optimizma koji ustvari i čini mene kao potpunu osobu. Uzdignute glave, samu sebe bodrim... ti to možeš, JA TO MOGU, HOĆU i ŽELIM!

kosee
    11. Srpanj 2016. 14:41

The one that succeded, failed more times than the one who gave up.
    Koliko god puta padnemo, potrebno se ustati i krenuti dalje. I kada vidimo čovjeka koji je uspio, ne treba pretpostaviti da mu je put bio lak, već samo da je imao snage ustati se i nastaviti ići dalje, padati dalje i ponovo se ustajati.

• Default avatar -
    natalis
    11. Srpanj 2016. 15:01

Sreća prati odvažne! I stvarno prati samo treba biti hrabar i često plivati protiv struje.

floydviolet
    11. Srpanj 2016. 15:32

Kada je problem nerješiv, promijeni problem! To je moja krilatica koja mi je nebrojeno puta u životu dala snage da izdržim, sagledam stvari iz "ptičje perspektive" i uzmem najbolje što mogu za nastavak borbe. Jer, život je za mene borba i stalno dizanje s koljena na noge, nije me nikada mazio. Ali, idemo dalje! :)

• Default avatar -
    latica87
    11. Srpanj 2016. 17:12

Kako zračiš, tako privlačiš!

• Default avatar -
    AnAngel
    11. Srpanj 2016. 19:07

Sreća se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti.

zuliana
    11. Srpanj 2016. 20:40

"Sve je moguće, sve je na dohvat ruke, samo se čovjek ne smije predati. Teško je dok se ne odlučiš, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teškoće nesavladive. Ali kad se otkineš od sebe neodlučnog, kad pobijediš svoju malodušnost, otvore se pred tobom neslućeni putevi i svijet više nije skučen ni pun prijetnji." M. Selimović

• Default avatar -
    ljubo123
    12. Srpanj 2016. 08:24

Danas biram biti dobro.Biram davati ljubav,biram primati ljubav,biram činiti dobro!

• Default avatar -
    MajaS
    12. Srpanj 2016. 08:41

Ne sanjaj o onome što nemaš, nego se sjeti najvažnijih od blagoslova koje imaš i pomisli sa zahvalnošću koliko bi za njima žudio da nisu tvoji.

• Default avatar -
    barbaratackaba
    12. Srpanj 2016. 08:43

Nikada ne dozvoli da sretneš nekoga, tko nakon susreta s tobom neće biti sretniji.
    Majka Tereza

midanac
    12. Srpanj 2016. 11:00

uzmi sve što ti život pruža danas si cvijet sutra uvela ruža :) ili Zvijezde su tu ne da nam pokazuju put već daju do znanja da su mogućnosti poput neba beskrajne, a svoj put... biramo sami..baš svakoga dana

imeime
    12. Srpanj 2016. 11:38

Vjeruj u sebe i cijeni ,,male stvari,, jer one te čine velikim čovjekom, svakim danom sve više i više.

• Default avatar -
    andrea
    12. Srpanj 2016. 12:04

Budi dobar prema sebi, jer je teško biti sretan kada je netko zločest prema tebi cijelo vrijeme.

• Default avatar -
    trisha1927
    12. Srpanj 2016. 12:11

nemoj biti savršen, već budi najbolja verzija sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani