Ljepota i relax 23. studenoga 2016.

Blogerice dokazale kako fotografije 'savršenog' tijela nisu uvijek istinite

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vekiki broj žena na Instagramu upozorava kako ne treba baš uvijek vjerovati fotografijama "prije i poslije" mršavljenja. Društvene mreže preplavljuju fotografije nogu bez celulita, ravnih trbuha i 'savršenog' tijela. No, ponekad pravi kut snimanja popravlja stvarnu sliku.

Stoga je i blogerica Halle na svom Instagramu pozvala žene da ne postaju podložne nametnutim društvenim normama po kojima bi morale biti mršavije, a naročito iz razloga jer se na društvenim mrežama dijele fotografije koje šalju krivu sliku i iskrivljuju stvarnost.

Ona je na svojem primjeru pokazala da je to zaista tako. Fotografirala se u istom danu i to u razmaku od minute, ali u dvije različite poze. Na lijevoj fotografiji izgleda puno mršavije nego na desnoj. 

Da je moguće manipulirati fotografijama i tako stvoriti lažnu sliku, pokazala je i fitness blogerica Sara Puhto koja na fotografiji niže izgleda puno mršavije u pozi s dignutim rukama. Riječ je o istoj osobi, samo u drugoj pozi za snimanje.  

Otkrivena "prevara" ravnih trbuha na Instagramu

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Sara je ujedno dokazala kako uz određenu pozu i njena stražnjica može izgledati jednako veliko kao i na fotografijama koje Kim Kardashian putem Instagrama dijeli sa svojim fanovima. 

 

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.