Ljepota i relax 13. svibnja 2016.

Postani Sherlock Holmes svog života!

Kauc_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sve je postalo irelevantno u današnjem svijetu, osim toga kako zračiš, zar ne?  Ako imaš energije, vibriraš na višoj frekvenciji postojanja, a samim time i utjecaja. Vrati dobro raspoloženje i poveži se sama sa sobom. Smjesti se u neki kafić i naruči svoj omiljeni topli napitak, zaboravi na mobitel, tablet ili računalo

Otkrij što okupira tvoje misli

Smjesti se u neki kafić i naruči svoj omiljeni topli napitak, zaboravi na mobitel, tablet ili računalo. Promatraj ljude oko sebe. Ponesi knjigu, u kojoj ima mjesta za zapisivanje ili neki notes. Obrati pažnju na ono što se događa oko tebe. Pokušaj se inspirirati lijepim stvarima koje te okružuju. Koliko ljudi je zaista prisutno u svojim životima… a koliko njih jednostavno juri kroz njega, a život prolazi kraj njih.

Gledaj kako im se mijenja raspoloženje ili energija, vibracija kada ih netko nazove, kad naručuju kavu, kad im priđe pas ili dijete. Ili voljena osoba. Ili netko koga uopće ne vole. Budi na specijalnom zadatku, novi Sherlock Holmes, vježbaj the art of observation. Skeniraj, bilježi i zapisuj u svoj dnevnik. Postani svjesna svega što se događa oko tebe. Pozornost ide tamo gdje je usmjerena. Energija ide tamo gdje je usmjeravaš.

Ono što energetski financiraš – povećava se. Što ti financiraš? Piši, pisanje ti može potpuno promijeniti život. Uđi u dijalog sama sa sobom. Vidjet ćeš kuda odlazi tvoje mentalno blago. Gdje ga trošiš nesvjesno i zašto si stalno umorna, dekoncentrirana, uznemirena i anksiozna. Rezimiraj malo događaje iz svog života. Otkrij čemu pridaješ pozornost.

Pročitaj Feng Shui prognozu za svibanj.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.