Ljepota i relax 16. rujna 2011.

Jesenski wellness na Lošinju

Put-Dupina450X300_4
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš produžiti osjećaj ljeta i doživjeti nezaboravnu jesen, posjeti malološinjski wellness hotela Aurora, smješten u jednoj od najljepših jadranskih uvala- Sunčanoj uvali. Wellness hotela Aurora ove jeseni u svojoj ponudi ima razne vikend pakete, a posebna atrakcija je i šetnja Putevima dupina

Žališ što će ljeto uskoro završiti i što će te buditi hladna, maglovita ili kišna jutra? Ipak, postoji čaroban otok koji svojim položajem prkosi vremenu i doživljava jesen u najljepšim mirisima, bojama i ugodno toplim sunčevim zrakama. Ako želiš produžiti osjećaj ljeta i doživjeti nezaboravnu jesen, planiraj posjetiti malološinjski wellness hotel Aurora, smješten u jednoj od najljepših jadranskih uvala, Sunčanoj uvali.

Prirodni wellness za duh i tijelo

Lošinj je posebno odredište. Njega godišnje grije preko 2,500 sunčanih sati dok zrak miriše na neku od 1,100 raznovrsnih aromatičnih i ljekovitih biljki. U takvom okruženju smjestio se i wellness hotel Aurora. Sunčana uvala izdvaja se u jednu od najljepših lošinjskih uvala iz razloga što ju okružuje kristalno-čisto, tirkizno more u kojem se u daljini nazire otok Susak.

Sam hotel smješten je u krošnjama stoljetne borove šume. Mješavina prirodnih mirisa i aerosola kristalnog mora stvara jedan poseban ugođaj prirodnog wellnessa koji osnažuje duh i tijelo. Kako bi se ne bi narušio sklad između jedinstvenog prirodnog ugođaja i hotelske ponude, wellness hotel Aurora nudi vrlo udoban smještaj u prostranim sobama s pogledom na more ili borovi park, unutrašnjost hotela oplemenjena je mirisima bilja u cvatu, gastronomska ponuda prilagođena je svježim, sezonskim mediteranskim namirnicama dok wellness program obuhvaće najbolje prirodne sastojke koje koristi za obnovu ljepote duha i tijela.

Romatična ili aktivna jesen?

Wellness hotel Aurora ove jeseni u svojoj ponudi ima razne vikend pakete, no kako jesen miriše na matar, mirtu, planiku i divlju ružu, romantika je neizbježno u zraku. Odmori se od početka napornog posla, produži osjećaj ljeta i priušti si jedinstvene trenutke opuštanja s pogledom na široko morsko plavetnilo i otok Susak. Romantičan doručak će biti poslužen u sobu, dan možeš započeti masažom ili pilingom autohtonim maslinovim uljem i nekim od esencijalnih ulja aromatičnog, lokalnog bilja.

Putevima dupina

Ipak, ukoliko želiš uživati u posljednjim zrakama ugodnog, toplog sunca, ljubazno osoblje wellness hotela Aurora uputit će te na laganu šetnju Putevima dupina.

Osim što ćeš punim plućima udisati prirodne arome pomiješane s aerosoli, na puči će te možda pozdraviti i vesela igra dobrih dupina koji slave jesen jer se promet brodicama u lošinjskom arhipelagu znatno smanjuje.

No, ako si odvažan i želiš upoznati prave čari otoka Lošinja – penjanje na 589 metara visoku Osorščicu i ručak u planinarskom domu s pogledom na cijeli arhipelag, oduzet će ti dah.

Istraživanje lošinjsih jama ili upoznavanje tragova Apoksiomena također su interesantne rute za aktivan odmor u prirodi.

Nakon aktivnog dana, wellness može biti idealan izbor opuštanja i pripreme za radni tjedan.

Za više informacija o jesenskim vikend paketima u wellness hotelu Aurora, posjeti www.losinj-hotels.hr ili prati ponude na Facebook stranici LOSINJ HOTELS & VILLAS.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.