Ljepota i relax 12. listopada 2016.

Iskoristi priliku i ovladaj meditacijom jer ona je ključ uspješnog života

Meditacija_7
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Meditacijom do uspješnog života", tema je treće Divine Večeri koja se održava 22. listopada od 19:00 do 21.00 sat u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14, Zagreb.

Znanstvena istraživanja pokazuju da se 20-minutnom meditacijom postiže opuštanje i duboki odmor kao za vrijeme višesatnog sna, što ima izrazito povoljan učinak na naše fizičko i psihičko zdravlje. Kroz meditaciju svi mentalni procesi se poboljšavaju, jača se koncentracija i pamćenje, budi kreativnost, uklanja napetost i depresija te potiče pozitivno stanje duha. Meditacijom postižemo unutarnji mir i balans, imamo više fizičke energije i elana te postajemo bolji u svemu što radimo.

Na ovoj Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka, predstavit će vam meditaciju pomoću koje svatko može živjeti uspješan i balansiran život. Družit ćemo se u prekrasnom prostoru Etnografskog muzeja, uz korisne savjete i praktične vježbe za energizaciju i opuštanje, degustirati zdrave i fine sokove, eko fair trade kavu, te energetske slastice koje nam dolaze iz poznatog JUICE BOX-a, s bogatim nagradama sponzora. Svi će dobiti na poklon i svoj primjerak magazina Lisa, te mogućnost razgledanja stalne postave muzeja koja uključuje predmete raznih kultura iz Afrike, Kine, Japana i ostalih zemalja,poznatih po tome što su i sami prakticirali neki oblik meditacije.

 | Author: Divine Energy Park Foto: Divine Energy Park

Prijave za Divine večer

Ulaznicu možeš kupiti online po promo cijeni od 55 kuna za ranije uplate do 15.10., a od 16.10. cijena ulaznice je 88 kn. Ulaznica se na dan eventa može kupiti i na blagajni muzeja. Prijavu dolaska svakako napravi putem linka: www.dep.life jer je broj mjesta ograničen, te je ulaznicu potrebno kupiti na vrijeme.

Kupnjom ulaznice ostvaruješ i jedinstvenu priliku da naučiš meditaciju u sklopu Basic Divine Health Programa po posebno povoljnoj cijeni od 600 kn (redovita cijena tečaja iznosi 1150 kn) koji se održava 29. i 30.10.2016. u Divine Energy Parku, Zagreb.

 | Author: Divine Energy Park Foto: Divine Energy Park

O Divine Energy Parku

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

 | Author: Divine Energy Park Foto: Divine Energy Park

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.