Ljepota i relax 08. ožujka 2010.

Dočekaj proljeće bez celulita

Tretman
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Misliš kako je celulit rezerviran samo za žene? Moderan način života učinio je svoje, i muškarci više nisu pošteđeni ovog tipično ženskog problema. Istražili smo da li tretman VelaShapeom može eliminirati celulit i smanjiti obujam trbuha na modernom muškarcu

Jedan od trenutno najdjelotvornijih tretmana za topljenje masnih naslaga i celulita, te ravnanje kože je VelaShape, uređaj najnovije generacije izraelske tvrtke Syneron koji objedinjuje radiofrekvenciju, infracrveno zračenje, te mehaničku i vakuum masažu. Također, to je jedini aparat koji posjeduje tri klinička testa: za eliminaciju celulita, smanjenje obujma i zatezanje kože, a čak je američka agencija za hranu i lijekove FDA potvrdila  da VelaShape trenutačno smanjuje celulit i obujam tijela.

Kako izgleda tretman VelaShapom, koji su najčešći problemi s kojima se susreću muškarci današnjice, te kako se riješiti pivskog trbuha, otkrila nam je Žana Barjaktarević, kozmetičarka s brojnim međunarodnim diplomama koja već 15 godina vodi svoj kozmetički salon Lora.

'Muškarci danas žive vrlo stresno i puno rade, često u sjedećem položaju, pa im se na kritičnim mjestima - trbuhu i donjem dijelu leđa  počinju stvarati masne naslage i celulit', objašnjava Žana Barjaktarević, vlasnica Centra za estetiku lica i tijela Lora.

Iako VelaShape jako vole žene, ovaj jedinstven aparat je sjajno rješenje upravo za mušku populaciju jer muškarci za razliku od žena nemaju naviku odlazaka u kozmetičke centre, a kako se VelaShapeom djeluje lokalno, tj. direktno na određeno kritično područje, trajanje tretmana je relativno kratko, baš onoliko koliko jači spol može izdržati (od 40 do 60 minuta).

Dok su ženske kritične zone bedra i guza, muškarci se češće odlučuju na tretman topljenja masnog tkiva na trbuhu.

'Prve promjene se osjećaju već nakon dva, tri dana, a naročito su vidljive promjene na mjestima celulitnih nakupina koje postaju manje nakon svakog tretmana i popravljanje cjelokupnog izgleda kože', objašnjava Žana.

Pročitaj zašto ''zločesti'' dečki sve češće odlaze na wellness..

Tretman

Prije tretmana se na tretirano područje nanosi kontaktni gel s kofeinom i guaranom.

Tretman se provodi pomoću :

  • veće VSmooth masažne glave ( za trbuh, bokove, bedra)
  • manje masažne glave VContour ( za ruke, koljena)

Infracrveno zračenje dubinski topi i zagrijava potkožne masne stanice, a toplina se u najdubljim slojevima masnih naslaga zadržava čak i do dva sata nakon tretmana.

Potkožni se slojevi zagrijavaju do 60 Celzijevih stupnjeva, a sama koža do 40 Celzijevih stupnjeva. Posebno dizajnirani vakuumski valjci za mehaničku masažu čine kožu glatkom i istovremeno masiraju potkožno tkivo. 

Radiofrekvencija i infracrvena svjetlost dodatno djeluju na strukturu kože – potiču u dubljim slojevima proizvodnju kolagena koji joj osigurava čvrstoću, elastičnost i mladenački izgled.

Nakon topljenja masne naslage odlaze direktno u limfni sustav, pa se kroz mokraćni sustav eliminiraju iz organizma.

Celulita ćeš se najlakše riješiti pomoću eteričnih ulja cimeta i čempresa...

Tretmani se izvode jedanput tjedno, a potrebno je u prosjeku od četiri do šest tretmana. Najbolji rezultati se postižu upravo na trbuhu, gdje se prosječno gubi 7,37 centimetra.

Preporuka je da se dnevno pije oko dvije litre vode čime se dodatno potiče eliminacija masti.

Centar za estetiku lica i tijela Lora

Više info: 01/ 6171-054

www.kozmetickicentarlora.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.