Ljepota i relax Wellness 13. srpnja 2016.

Dođi u dodir sa svojom pravom prirodom

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor za tijelo, um i duh. Gdje god da si na svom yoga putu, ovaj Retreat će ti pomoći da unaprijediš svoju praksu.

Reatrit će se održavati od 21.do 28. kolovoza u Villi Anana otoku otok Silbi te od 10. do 17. rujna u VillasBanistraIstriBrtonigla, Istra, Hrvatska. Silba je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Idealan za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti. Idealno mjesto za kompletan odmor. Vila u ISTRI je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, s velikim vanjskim prostorom veličine 8000 četvornih metara s puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrtom, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

Učitelji koji će te voditi kroz Retreat su SwamiUrgaya, Hana i Kristina

SWAMIURGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom ŠriŠivakumarSwamijiNasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je SwamijuUrgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmipuđi (blagoslovu za razvoj i obilje). Godine 2007.  ŠriŠivakumarSwamijiNasimath je proglasio SwamijaUrgayuĐagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. SwamiUrgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a. KRISTINA i HANA prakticiraju i podučavaju jogu i meditaciju preko deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Park-u. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.
 

Primjer dnevnog rasporeda:

  • 6:30 Buđenje, detox čaj
  • 7:30 – 9:00 Čantanje, tehnike disanja. Re-balancing& Kozmičko punjenje solarnom energijom
  • 9:00 – 9:30 Meditacija za svjetski mir
  • 9:30 – 10:00 Vegansmoothie time
  • 10:00 Slobodno vrijeme. Sunce – more – pijesak 
  • 11:00 – 14:00 Dodatne radionice
  • 18:00 – 19:30 WholeBodyYoga sat
  • 19:30 – 20:00 Meditacija za svjetski mir
  • 20:00 – 21:00 Večera
  • 21:00 – 21:30 Wellness šetnja
  • 21:30 – 22:30 Edukativno predavanje, Pitanja & Odgovori
  • 22:30 Odlazak na spavanje

Cijena uključuje smještaj, joga satove, doručak, večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama, razna joga predavanja. Divine Retreat Silba iznosi 390 € za 7 dana. Divine Retreat Istra iznosi 840 € za 7 dana. Prijave i uplate su do 20.7.2016. Cijena ne uključuje: prijevoz do Zadra i trajekt do Zadra do Silbe (koji iznosi 50 kn u jednom smjeru), parking (u Zadru - za 7 dana 140 kn), putne troškove i putno osiguranje; dodatne obroke (ručak); dodatne aktivnosti i lokalni prijevoz; dodatne radionice i tečajeve. 
 

Prijave i sve informacije www.dep.life/?page_id=3651

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.