Instant articles 28. rujna 2019.

Sve je spremno za 00:24 run: Kreće spektakl na aerodromu

Foto: 00:24 run
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počele su posljednje pripreme za spektakularnu utrku 00:24 RUN koja će se održati točno 24 minuta nakon ponoći na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman.

Sav prihod od utrke, čiji je organizator 24sata u suradnji s Međunarodnom zračnom lukom, bit će doniran na račun Zaklade – dječja onkologija Rebro jer ova jedinstvena utrka za svoj primarni cilj ima skupiti sredstva kako bi se pomoglo onima najpotrebitijima – našoj djeci. Također, ovim putem pozivamo sve koji žele podržati ovu akciju i uplatiti sredstva mogu to učiniti na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku 'Donacija za Zakladu'. Dosad je tijekom akcije prikupljeno 150.000 kuna koji će se iskoristiti za izgradnju novog odjela dječje onkologije KBC Rebro. 

 | Author: 00:24 run Foto: 00:24 run Trenutno u prostor Međunarodne zračne luke Zagreb stižu kamioni s opremom i sadržajnim aktivacijama u kojima će 1173 prijavljena natjecatelja uživati prije same utrke. Bogati program osigurat će svima odličnu zabavu prije i poslije utrke. Plesna skupina Cro shuffle, trubač Igor Dorotić, bubnjar Tomislav Tržan i DJ zagrijat će atmosferu prije utrke koja je koncipirana tako da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj 5 kilometara, a natjecatelje će prije same utrke dobro razgibati Mario Mandić (27), bivši natjecatelj showa ‘Život na vagi’.

Atraktivna organizacija starta grandioznim vatrometom koji će se održati netom prije utrke, a 300 metara prije prolaska kroz cilj trkače očekuje i Vodeni pozdrav vatrogasaca. A one koji najbrže prođu kroz cilj čekaju ujedno i najvrednije nagrade. 

 | Author: 00:24 run Foto: 00:24 run

Prvo mjesto u ženskoj i muškoj konkurenciji osvaja 1500 kuna, a uz to Croatia Airlines nagrađuje pobjednika i pobjednicu utrke s dvije povratne međunarodne karte na linijama Croatia Airlinesa. Drugo mjesto osvaja 1000 kuna, a oni koji će kroz cilj proći treći osvojit će 500 kuna. Svi koji će stajati na pobjedničkom postolju, dobit će i unikatni pehar impresivnog izgleda, koji je posebno izradila tvrtka Vivatip za 00:24 RUN, a Adriatic osiguranje daje za sva tri prvoplasirana mjesta police za putno-zdravstveno osiguranje.

Svim natjecateljima je osiguran i besplatan prijevoz posebnom linijom autobusa, koji u 20 sati kreće s autobusnog kolodvora Zagreb, na aerodrom, a njime se mogu vratiti nakon utrke i nazad u grad. A za sve one koji će stići automobilom, osiguran je i besplatan parking. Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke. 

 | Author:

Ako i ne trčite, pozivamo vas da podržite ovu akciju i uplatite sredstva na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku ‘Donacija za Zakladu.’

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke. 

Sve informacije pratite i dalje na službenoj stranici utrke www.0024run.hr ili putem Facebooka

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.