Hrana Hrana kao lijek 19. prosinca 2018.

Slatki okus ljubavi iz hrvatskih košnica

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Medni novitet stigao je na police trgovina! Tvrtka PIP predstavlja novu liniju proizvoda Med hrvatskih pčelara.

Različiti okusi izravno iz košnica osvojit će tvoje nepce na prvu. Rezultat suradnje PIP-a i pčelara s područja cijele Hrvatske je vrhunska linija proizvoda različitih okusa i sorti meda. Na putu do polica Med hrvatskih pčelara zadovoljio je sve kriterije sljedivosti od košnice do stola. Najveće zasluge za vrhunski doživljaj pripadaju hrvatskim pčelarima te njihovoj ljubavi prema pčelama i prirodi. Tu ljubav je tvrtka PIP sačuvala u ovim proizvodima te takve predstavlja vjernim kupcima.

Recepti s kurkumom, medom i kaduljom u mlijeku ili čaju za prevenciju bolesti

 

 | Author: PR Foto: PR

Medna paleta bogatih i autentičnih okusa Hrvatske

Cvjetni med satkan od brojnih nektara osvojit će te bogatim cvjetnim mirisom i prepoznatljivim okusom. Tekstura nježnog bagrema ostavlja snažan dojam, dok aromatična lipa ostavlja primamljiv pikantni okus kojeg se ne možeš zasititi. Isprobaj ove bogate arome kao namaz za medeni doručak ili za pripremu čaja, jela i slastica u nadolazećim blagdanima. Med hrvatskih pčelara možeš pronaći na policama Konzuma i Tommyja. Ovih blagdana zasladi kolače okusom ljubavi Meda hrvatskih pčelara iz PIP-a.

 | Author: PR Foto: PR

PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom još od 1930. Jedno je od najstarijih privatnih proizvođača pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki proizvod , a stečena znanja neprekidno se ulažu u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda, što dokazuju međunarodni certifikati za kvalitetu ISO 22000 (HACCP) i IFS. Tvrtka je odlične rezultate postigla i partnerskom suradnjom s nekoliko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. PIP d.o.o. preradu i oplemenjivanje pčelinjih proizvoda obavlja u odobrenom objektu, a nadzor kakvoće vrši u vlastitim i ovlaštenim laboratorijima.

Ultra moćan recept za 7 dana: Spoj češnjaka i meda za snažan imunitet

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.