Isprobaj ovaj ukusan povrtni recept koji se jednostavno priprema od šampinjona i špinata. Količina sastojaka koji idu u recept dovoljna je za četiri porcije, a priprema se samo 30 minuta. Ovo ukusno jelo možeš poslužiti kao toplo predjelo ili dodatak glavnom jelu
Sastojci:
- 400 g šampinjona
- 1 kilograma špinata
- svježe naribani parmezan
- sol, papar, maslinovo ulje
Priprema:
- Špinat operi, očisti i dobro ocijedi.
- Gljive očisti od zemlje pomoću četkice i nasijeci ih na četvrtine.
- U dubljoj tavi na maslinovu ulju preprži gljive oko 3 do 4 minute. Izvadi ih sa strane. Na istom ulju (po potrebi dodaj još ulja) poprži listove špinata dok ne uvenu, vrati gljive u tavu, posoli, popapri i dobro promiješaj.
- Serviraj na tanjur, posipaj svježe mljevenim parmezanom i posluži toplo.
Više recepata pronađi na Gastro.hr.