Hrana 15. siječnja 2015.

Pripremi varivo i postani kuharica zime!

Kuha-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pošalji recept i fotografiju svog zdravog zimskog variva i sudjeluj u novoj sezoni "Kuhaj u ritmu zime 2015." Fotografije naših čitatelja objavit ćemo i na Instagramu. Najbolje čekaju iznenađenja. Ispuni obrazac i prijavi se!

Prijavi se i postani kuharica zime!

Obrazac za prijavu u akciji 'Kuhaj u ritmu zime 2015.' potraži ovdje.

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu zime 2015.?

  1. Pripremi svoje omiljeno zdravo zimsko varivo.
  2. Fotografiraj svoje jelo. Potrudi se da ga snimiš u lijepom ambijentu i da fotografija bude dobre kvalitete. Ove sezone, prilikom odabira tjednih i pobjedničkih recepata sve orginalne fotografije nagradit ćemo s dodatnim bodom. Također, pozivamo sve čitatelje da svoje fotografije objavljuju na svom Instagramu i označe s hashtagom #zdravavariva.
  3. Pošalji nam recept i fotografiju jela, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona putem obrasca za prijavu.
  4. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna.
  5. Svi tjedni recepti ulaze u konkurenciju za top-recept sezone, a tri kuharice čije recepte odaberemo osvojit će nagrade.
  6. Svakog tjedna među pristiglim receptima redakcija portala zdravakrava.24sata.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone odabire top recept zime i kuharicu zime koja osvaja nagradu.

 Klikni i ispuni obrazac.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.