Hrana 14. listopada 2016.

Okus Mg Mivele osvojio vodeće svjetske stručnjake

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Međunarodni institut za okus i kvalitetu iTQi dodijelio je Mg Miveli prestižno priznanje za izniman okus i kvalitetu „Superior Taste Award”. Najveći svjetski ocjenjivački sud sastavljen od uglednih šefova kuhinja i somelijera bio je suglasan – kvaliteta mineralne vode Mg Mivele je neupitna!

U oštroj međunarodnoj konkurenciji ova prirodna mineralna voda zaslužila je ugledno priznanje „Superior Taste Award” za 2016. godinu koju dodjeljuje Međunarodni institut za okus i kvalitetu (The International Taste & Quality Institute – iTQi) kao vodeća europska organizacija iz Bruxellesa koja testira i promovira prehrambene proizvode i napitke vrhunske kvalitete iz cijelog svijeta.

Upravo su specifičan omjer i količina minerala u Mg Miveli zaslužni za njen jedinstven sastav koji je oduševio vodeće svjetske gastronomske i enološke stručnjake. Uz nježan i osvježavajući okus, ova prirodna mineralna voda koja izvire iz dubokih slojeva zemlje posebna je zbog svog sadržaja magnezija, dragocjenog minerala koji sudjeluje u više od 300 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma te rad mišića, uključujući i onaj najvažniji – srce. Zbog količine od čak 343 mg po litri, jedna litra Mg Mivele zadovoljava gotovo cjelodnevni preporučeni unos magnezija potrebnog za odvijanje životno važnih tjelesnih funkcija.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sve blagodati Mg Mivele nisu promakle ITQI institutu, čiji su kriteriji za ocjenjivanje proizvoda nadasve rigorozni uz poštivanje međunarodnih standarda - nagrađivanje proizvoda odvija se u skladu s Michelinovim ocjenjivanjem kvalitete, a dobivena oznaka kvalitete proizvoda može se koristiti u razdoblju od tri godine.

Za Mg Mivelu, koja je prošle godine kao jedina prirodna mineralna voda uvrštena u top tri funkcionalne vode na svijetu, ovo je priznanje ne samo potvrda kvalitete, nego i nagovještaj planova za budućnost u kojoj će briga za zdravlje i održavanje dobre tjelesne forme biti na vrhu ljestvice prioriteta.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.