Hrana 27. siječnja 2014.

Iznenađenje za kupce voća i povrća

Oliver
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako biste reagirali da vas, u trenutku dok kupujete voće i povrće, iznenada okruže limena glazba, samba plesačica, prima balerina, gorila te, glavom i bradom, Oliver Mlakar? Kupci svježeg voća i povrća u Mercatoru prošle su subote imali priliku doživjeti upravo takav performans iznenađenja kao dio akcije "5 na dan"

Mercator podržao akciju "5 na dan"

Uz to, Mercator je nagradio sve one koji su odlučili kupiti voće i povrće u posebnoj "5 na dan" ambalaži. Međunarodna inicijativa "5 na dan", s ciljem povećanja konzumacije voća i povrća, održava se već više od deset godina, a Mercator je podržava od samih početaka raznim zanimljivim akcijama poput ove koja se odigrala u subotu.

Gorila i Oliver Mlakar u akciji

Kakve su bile reakcije građana i što o svemu misle gorila i Oliver Mlakar? Pogledaj u zabavnom videu koji će ti garantirano izmamiti osmijeh na usne. Kao šećer na kraju ovog videa pogledaj nekoliko urnebesnih skečeva koje je snimila vesela ekipa predvođena gorilom i Oliverom Mlakarom.

Kako je bilo u Mercatoru pogledaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.