Hrana 28. svibnja 2015.

Donat Mg prirodno potiče probavu

Donat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donat Mg odličan je prijatelj našeg zdravlja, prirodan je i nudi nam se na toliko načina. Započni dan s pola litre toplog Donat Mg-a, prirodno potakni probavu, a tijekom dana ga pij ga hladnog i polagano za nadopunu organizma magnezijem. Ako vježbaš, magnezij će pomoći u smanjivanju onih neugodnih grčeva

Kad bi dan trajao više od 24 sata, možda bi ljudi imali više vremena za svoje zdravlje- možda bi više vježbali, sporije žvakali zalogaje hrane, na miru donosili odluke i imali više vremena da se posvete sebi. Nažalost, dan se ne produžuje, a obaveza i pritisaka je sve više. Jedemo usput, odluke donosimo pod pritiskom, a vrijeme za sebe imamo samo kad spavamo.

Donat Mg prijatelj zdravlja

Kad je već tako, moramo se potruditi da u tom, za većinu kratkom, roku obavimo što više stvari, ali da pritom ne zaboravimo i na ono najvažnije - svoje zdravlje. Svakodnevno nas obasipaju reklamama za razne pripravke koji pospješuju probavu, a prirodnih je pripravaka toliko oko nas, samo trebamo malo više potražiti.

Donat Mg odličan je prijatelj našeg zdravlja, prirodan je i nudi nam se na toliko načina. Započni dan s pola litre toplog Donat Mg-a i prirodno potakni probavu, a tijekom dana ga pij ga hladnog i polagano za nadopunu organizma magnezijem. Ako vježbaš, magnezij će pomoći u smanjivanju onih neugodnih grčeva.

Donat Mg već je generacijama poznat kao voda s blagotvornim učinkom na probavu. Bez štetnih djelovanja, već više od 400 godina pomaže u borbi sa zatvorom. Predajom prenošeno znanje o pozitivnim učincima Donata Mg sada je i znanstveno dokazano kliničkim ispitivanjem provedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lijekova.

Detox Mg program

Istraživanje je provedeno u Njemačkoj na populaciji koja, prema kliničkim parametrima, pati od zatvora. Rezultati su pokazali znatno poboljšanje u funkcioniranju probave kod ispitanika koji su konzumirali Donat Mg. Kad shvatiš da je Donat Mg tvoj nepogrešivi životni suputnik, možda ćeš prihvatiti 21-dnevni program detoksikacije Detox Mg koji će za tebe ubrzo pripremiti nutricionisti i kineziolozi. Spoznat ćeš načine kako možeš pročistiti i obnoviti svoje tijelo.

Naravno, cilj je da se osjećaš bolje i zdravije i da imaš dodatne volje i elana da što bolje proživiš svakih 24 sata koji su pred tobom. Uz Donat Mg, naravno, nemoj zaboraviti i na važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Procjena sigurnosti i učinkovitosti prirodne mineralne vode Donat Mg na rad crijeva; dvostruko slijepo, randomizirano, placebo kontrolirano kliničko ispitivanje – podaci pripremljeni za publikaciju.

www.donatmg.eu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.