Hrana 10. travnja 2013.

Aronija - antioksidativno super voće

Aronija-Uspra
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Matični sok od aronije sadrži veliku koncentraciju vitamina i antioksidansa, a primjeren je i za dijabetičare. Dobiven je posebnim procesom hladne ekstrakcije kojim su očuvana sva ljekovita svojstva ploda aronije i ne sadrži aditive ni konzervanse

Hladno cijeđeni sok

Aronija, sibirska borovnica ili Aronia Melanocarpa bobičasto je voće, izgledom najsličnije borovnici. Ljekovita svojstva ove biljke prvi su otkrili Sjevernoamerički Indijanci, koji su ovu biljku koristili kao hranu, ali i kao lijek.

Vitamini i antioksidansi

Aronija u svojim plodovima sadrži veliku koncentraciju vitamina i antioksidansa što je čini nevjerojatnom biljkom i super voćem. Upravo zbog impresivne koncentracije antioksidansa koje sadrži aroniji se opravdano pripisuju iznimna zdravstvena svojstva.

Arvita Matični sok od aronije je 100 posto hladno cijeđeni sok svježih plodova aronije. Deklariran je kao snažan antioksidans, te jedini nosi odobrenu namjenu ovog sadržaja. Dobiven je posebnim zaštićenim procesom hladne ekstrakcije čime su očuvana sva korisna svojstva zrelog ploda. 

Bez aditiva i konzervansa

Ovaj dodatak prehrani ne sadrži niti jedan oblik aditiva ili konzervansa, što mu osigurava posebnu vrijednost i snagu za dobrobit zdravlja. Ovaj sok mogu koristiti svi bez obzira na uzrast i zdravstveno stanje, a primjeren je i za dijabetičare. Preporučena dnevna doza je 30 do 60 mililitara Arvita Matičnog soka aronije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.