Probaj ova ukusna jela u kojima možeš uživati u večernjim satima bez straha da se udebljaš. Savjet - češnjak, bosiljak i sok od limuna odlični su za poboljšanje okusa svih jela!
Pečeni losos - ispeci file lososa (120 g) u teflonskoj tavi na malo maslinova ulja. Posluži s kuhanim krumpirom ili zelenim mahunama.
Salata s piletinom i povrćem - (120 g) kuhane piletine sa zelenom salatom, krastavcima, kukuruzom, sokom od limuna, maslinovim uljem i (po želji) začinskim octom.
Omlet od bjelanjaka - Ispeci omlet od tri bjelanjka i žlice nemasnog kravljeg sira. Serviraj sa sezonskom salatom.
Tunjevina s rižom - ispirjaj luk, zatim dodaj rajčicu i tunjevinu. Dodaj opranu rižu i dovoljno vode da se polako kuha. Serviraj uz zelenu salatu ili salatu od kupusa.
Nemasni sir - nemasni kremasti sir namaži na dvopek ili integralni kruh i jedi sa salatom od zelenog lisnatog povrća, začinjenom s malo maslinovog ulja i jabučnim octom.
Špageti s umakom od rajčice - špagete skuhaj u slanoj vodi i procijedi. Pomiješaj s umakom od rajčice, češnjakom i crvenim lukom pa pospi parmezanom.