Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nikada nisam probala...za neme je ona "nema ribe do prasice" ali godine i jetra su rekli STOP!Kolesterol i to loš mi je 5,5...imam osteoporozu i vitamin D mi je 40 a mora biti više od 75,doktorica mi se lovi za
…prikaži još! glavu.Vježbe,hodanje i pravilna ishrana.Žalosno je što imam samo 40 godina a stanje mi je loše.Moram i jesam promjenila ishranu.Malo po malo...nisam postala vegan lagala bih ,ali prasicu sam izbacila i uvela puno..ali stvarno puno zelenog.Oduvjek sam htjela probati takvu hranu jel čujem na Tv-kako je dobra .. ali nikako da krenem.Možda tj,sigurno ako ju dobim probat ću je a onda .....tko zna..
Vegtariana, Vegetariana baš bih voljela da postaneš i moja hrana. Volim šampinjone, nareske i tartufe, no najviše od svega volim mršavljenje bez po muke. Nareske bez mesa probati bih također voljela kako bih mužu svom ponovno lijepa postala!
Poznato je da svaki organizam zaslužuje tjedni odmor od mesnih proizvoda. Dapače, meso bi i trebalo jesti u manjim količinama, i što češće ga zamijenjivati povrćem, sojom, žitaricama i sl. za kvalitetnije i bolje funkcioniranje organizma. S obzirom da mnogi
…prikaži još!i ne mogu zamisliti život bez mesa, predlažem da barem 2 dana u tjednu jedu bezmesne obroke. Vegetariana proizvodi odličan su izbor za takva jela.
Zeleno, crveno, narančasto, žuto - svako povrće ima veliku vrijednost i trebalo bi neizostavno biti obilan prilog svakom mesnom specijalitetu. A "pašteta" bez mesa - to je nešto što zaista želim probati.
obožavam Vegetariana proizvode, svaki tjedan se moj dečko i ja opskrbimo namazićima jer ja ne jedem meso, a ovo nam super dođe za doručak ili večeru. dečko jede meso, ali su mu ovi namazi toliko dobri da si je u
…prikaži još! proslih pola godine samo jednom kupio mesnu paštetu. :) odlični su za krekere i za neki kruh sa žitaricama, a nama je najdraži okus maslina. probali smo i bezmesne namaze drugih proizvođača, ali ovi su nam stvarno najbolji, imaju nekak najviše okusa, ne djeluju umjetno. htjela bih probati narezak jer imam nekak povjerenja u ovu marku jer smo probali i njihove fit burgere koji su isto super, ali nisam nigdje uspjela naći narezak... eto, uglavnom, sretna sam što napokon ima više izbora u Hrvatskoj za ljude kojima ne pašu sirni i/ili mesni namazi
Nisam vegetarijanka, te se često hranim u menzi jer sam još studentica i moram priznati da u zadnje vrijeme nerijetko biram vegetarijanske obroke i da mi puno bolje pašu od onih mesnih. Planiram se lagano prebacivati na tu prehranu, pa
…prikaži još! bi mi ovako nešto baš super dobro došlo za početak. Bar dok se malo ne naučim uvrstiti soju, tofu i ostale vegi proizvode u svoj meni.
Eto voljela bi osvojiti ovaj poklon paket za svoju dobru i jako dragu prijateljicu koja ne jede meso i kad god dođem kod nje ne mogu je više gledati kako jede neke namaze koje smišlja i miksa u blenderu,meni se
…prikaži još! želudac od toga okrene svaki puta, a ona u tome uživa pa mislim da bi ovaj paket bez obzira što nije od mesa dostojnije zamjenio njezine namaze :)Što se mene tiče ne mogu živjeti bez mesa ali bi nju ovaj paket jako razveselio.
Obožavam namaze, a ovi od masline, šampinjona i tartufa mi se čine odličnima - htjela bi probati i vegeterijanski narezak -baš me zanima kakvog je okusa
Želim vegeteriana poklon paket jer mi je zaista potreban.Već nekih 3 tjedna sam na dijeti jedem što manje i već mi je muka od tekućih jogurta sa 0,5 % masti ,izbjegavanja kruha,zelenog čaja,u trgovinama neuspjevam baš naći proizvode koji su
…prikaži još!u dobri i zaista bazirani na vegeterijanskoj prehrani...a ovaj vaš vege narezak baš primamljivo zvuči mmm...obožavam povrće i zaista nastojim ga konzumirati svaki dan...nadam se da ćete mi pomoći uljepšati dijetu s nekom novom normalnom i finom papicom koju sama ne mogu pronaći......i da nije da se ulizujem ,ali imate odličnu rubriku dijeta&vitalnost,te finess..te imate super savjete za ples u svom domu stranicu gokyfit.hr sam pronašla putem vas i stvarno znate što treba nama ženama,jednostavne i zabavne vježbe...zasad dobro napredujem skinula sam 1,5 kg nije mnogo ali se primjeti....i zaista kad čitam vaše članke imam osjećaj kao da mi se samopouzdanje povećava jer zaista ste realni i nema onog kako bi mi rekli "baljezganja"... i zaista želim probati baš ove proizvodeee....lijeeep pozdrav od katichh
Povrće, za razliku od mesa, obiluje bojama, mirisima i okusima. Svježe, čisto i sočno, uzgojeno ekološki i pripremljeno s maštom, najbolje je što možemo učiniti za svoje zdravlje i zdravlje naših najmilijih. Nisam vegetarijanac, jedem i meso, ali samo ako
…prikaži još! je na tanjuru dobro zatrpano povrćem. Željela bih probati nareske i namaze od povrća jer vjerujem da bi mi se svidjeli. Čini mi se da je VEGETARIANA = ZDRAVA HRANA.
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.