Komentari 96

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    TinyShiny
    Od kada sam postala Vegeterijanka ,nemam bolove u stomaku,grceve,aktivna sam tokom celog dana i dusom i telom.Konacno sam pronasla SEBE
  • Default avatar -
    vanja_cro
    Sa Vegetarianim ne treba ti kranjska!!! Njam, njam!!!
  • Default avatar -
    tarantula
    Nikada nisam probala...za neme je ona "nema ribe do prasice" ali godine i jetra su rekli STOP!Kolesterol i to loš mi je 5,5...imam osteoporozu i vitamin D mi je 40 a mora biti više od 75,doktorica mi se lovi za …prikaži još!
  • Default avatar -
    vpaunica
    Vegtariana, Vegetariana baš bih voljela da postaneš i moja hrana. Volim šampinjone, nareske i tartufe, no najviše od svega volim mršavljenje bez po muke. Nareske bez mesa probati bih također voljela kako bih mužu svom ponovno lijepa postala!
  • Default avatar -
    danijelaroso
    ZA MMOJU OBITELJ I MENE,JEDINA I PRAVA JE VEGETERIANA!!!
  • Default avatar -
    jane213
    Poznato je da svaki organizam zaslužuje tjedni odmor od mesnih proizvoda. Dapače, meso bi i trebalo jesti u manjim količinama, i što češće ga zamijenjivati povrćem, sojom, žitaricama i sl. za kvalitetnije i bolje funkcioniranje organizma. S obzirom da mnogi …prikaži još!
    Zdrava1987
    @IvkaStrumf nemas smisla za stihove ali se vidi iskrenost
  • Default avatar -
    DadoFON
    Zeleno, crveno, narančasto, žuto - svako povrće ima veliku vrijednost i trebalo bi neizostavno biti obilan prilog svakom mesnom specijalitetu. A "pašteta" bez mesa - to je nešto što zaista želim probati.
    Zdrava1987
    @Mare ako ti ne htjedne muz samo mu nemoj kuhati meso...pa ce vidijeti da li mu se isplati sam kuhati ili preci na zdravu ishranu.
  • Default avatar -
    zekopas
    obožavam Vegetariana proizvode, svaki tjedan se moj dečko i ja opskrbimo namazićima jer ja ne jedem meso, a ovo nam super dođe za doručak ili večeru. dečko jede meso, ali su mu ovi namazi toliko dobri da si je u …prikaži još!
  • Default avatar -
    SaraKilijan
    Nisam vegetarijanka, te se često hranim u menzi jer sam još studentica i moram priznati da u zadnje vrijeme nerijetko biram vegetarijanske obroke i da mi puno bolje pašu od onih mesnih. Planiram se lagano prebacivati na tu prehranu, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Eto voljela bi osvojiti ovaj poklon paket za svoju dobru i jako dragu prijateljicu koja ne jede meso i kad god dođem kod nje ne mogu je više gledati kako jede neke namaze koje smišlja i miksa u blenderu,meni se …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivankasab
    Obožavam namaze, a ovi od masline, šampinjona i tartufa mi se čine odličnima - htjela bi probati i vegeterijanski narezak -baš me zanima kakvog je okusa
  • Default avatar -
    laurie
    Jedva čekam probati! Super obrok za nas koji se želimo odmaknuti od mesa :)
  • Default avatar -
    katichh
    Želim vegeteriana poklon paket jer mi je zaista potreban.Već nekih 3 tjedna sam na dijeti jedem što manje i već mi je muka od tekućih jogurta sa 0,5 % masti ,izbjegavanja kruha,zelenog čaja,u trgovinama neuspjevam baš naći proizvode koji su …prikaži još!
  • Default avatar -
    BranaD
    Povrće, za razliku od mesa, obiluje bojama, mirisima i okusima. Svježe, čisto i sočno, uzgojeno ekološki i pripremljeno s maštom, najbolje je što možemo učiniti za svoje zdravlje i zdravlje naših najmilijih. Nisam vegetarijanac, jedem i meso, ali samo ako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.