Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ustadoh jutros
i bi mi drago
što sam
pojeo čitavo
malo blago ...
a nije bilo
prerazana vrata
ni šikljanja krvi ...
živjela salata !!!
Želim Vegetariana divne nareske i namaze! :)
Može ih se pripremiti na razne načine ;) moji pojma nisu imali šta su jeli ali najvažnije je da je bilo "jako fino" i "Mama, ima li još?". A mama sretna i zadovoljna jer djeca jedu zdravo! Mislim da to govori dovoljno ;)
Meso ionako preskupo, a vegeterijanska hrana je zdravija..baš bih voljela vidjeti izraz licu od mog muža kad mu kažem da je pojeo narezak bez mesa, vjerujem da on ne zna da takav uopšte postoji :))
Ne bi bilo loše malo nakon svih ovih kolinja i slavonskih delikatesa,probati i nešto "zdravije"...dosta je bilo čvaraka i kobasa,dajte nam Vegeteriana proizvode!
Voljela bih probati ove namaze i narezak, ali ih još nigdje nisam vidjela u prodaji i to iz razloga što mi meso baš ne odgovara po okusu, a ne da sam vegetarijanka. Jedino meso koje mi je zbilja fino je
…prikaži još! riba, a ostalo meso baš i ne volim i izbjegavam ga. Također obožavam masline i šampinjone (gljive općenito). Ovi namazi bi malo "razbili namaznu jednoličnost" svako jutro ;-) Budući da nisam fan mesa nadam se da mi ovaj narezak bude "približio" sendviče i pomogao imati brz, a zdrav obrok.
Neki misle ako lazu sami sebe da ostali nece shvatiti da lazu njih! Kako moze neko zivjet s osobom koja jede npr svinjetinu a ona je ne jede? Kako moze neko zivijeti s nekim ko fol nije vegeterijanac a ona
…prikaži još! kobajagi jeste! Znaci morate smpremati hranu i tvrdite da ste vegeterijanac. Druga grupa "vegeterijanaca" koji su se ovjde javili jesu ljudi koji eto vegeterijanci su ali jedu i konzumiraju mlijecne proizvode i jaja! Zar stvarno mislite da ce te sa lazima nesta dobiti?
Već dugo želim probati ovu kobasicu, ali je u zadnje vrijeme ne nalazim po trgovinama, a želim i postati vegetarijanka, pa bi mi super došlo, jer ne možemo doma kupovati za svakog razlčičito, budući je situacija kakva je. Također se
…prikaži još! želim hraniti zdravije, pa bi mi ova kobasa ili paštetice super došle. Molim vas, dokažite da se može dobiti i ako se ne napiše pjesmica. Hvala.
dakle, ovi bi proizvodi "spasili" moj brak:)))) nakon nove godine rekla sam mužu da nema više mesa, slanine i svega sličnoga, jel samo kukamo, visok tlak, visok šećer, vaga ne radi... a sve nam je tako fino... novogodišnja odluka, naravno
…prikaži još!o moja, za oboje je zdravije se hraniti i živjeti. Od tada moj dragi stalno viče da je gladan. Vjerujem da bi ga vegetariana proizvodi razveselili kao dijete čokolada, a vjerujem da bi i on mene "razveselio" kada bih mu ponudila ove proizvode, jel kako kažete i sami "Vegetariana proizvodi ne uskraćuju užitak".
Nisam vegetarijanka , povremeno jedem meso.Jako volim vege proizvode no rijetko ih kupujem jer svog novca nemam a mami je to skupo i ne valja joj. Zato kad naletim na neku akciju uživam u namazima,tofuu, soji i slično. Jako mi
…prikaži još!i se sviđaju ovi proizvodi,do sad sam probala samo namaz sa šampinjonima i želim i ostalo :)
Ne znam da li se može nadodati komentar na već postavljeni - uza sve što sam navela postoji još jedan razlog zašto bi htjela osvojiti Vegeteriana poklon paket- jer si uz svoju ne-plaću od 1600 kn ne mogu priuštiti dosta
…prikaži još! toga, pa se trudim štedjeti maksimalno, nažalost i na hrani, a voljela bih probati bezmesne paštete i nareske :)
Prije godinu i pol teška bolest je pokucala na moja vrata. Upravo ova prehrana pomogla je mojem suprugu, a i meni. Dan prije nego što je trebao doći iz bolnice otišla sam u jedan naš trgovački centar i rasplakala se,
…prikaži još!, jer nisam znala šta kupiti teškoj bolesnoj osobi, a da bude lagano, ali i hranjivo. Otišla sam u DM i tamo pronašla sve što mi je trebalo. Iz DM- a sam izašla dobre volje, hrabrija i puna samopouzdanja. Dani koji su bili pred nama bili su sa ovom prehranom puno, puno lakši.
Već neko vrijeme gledam kako isprobati takvu vrstu proizvoda no svaki put me u tome spriječi studentski budžet.. :(
Ovo bi definitvno bila idealna prilika da se zaljubim u njihove proizvode! ;)
Konačno! Vegetariana se vratila! Marenda na poslu može biti pravi problem ako želite pojesti nešto zdravo i hranjivo a pritom zadovoljiti zahtjevne nepce. Nema više ljubomornog promatranja kolega kako bez grižnje savjesti riješavaju velike, slasne sendviče. Sad se konačno pridružujem
…prikaži još! klubu i to sa potpunim obrokom: zdravim, hranjivim i što je najvažnije, obrokom za prste polizati! Jedva čekam!
Vegetarijanstvo je način življenja koji se zasniva na unosu proizvoda iz carstva bilja, sa ili bez dodatka jaja i mliječnih proizvoda, ali u cjelosti isključujući konzumaciju bilo kojeg dijela životinje, uključujući ribu i morske plodove. Vegetarijanstvo seže daleko u prošlost
…prikaži još! sve do stare Grčke i Rima. ŽELIM PROBATI 4 vegetarijanska nareska bez mesa ili probati namaze.
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.