Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!
Da biste osjetili sve dobrobiti vege ishrane potrebno je dosta vremena i potrebno je da naučite hraniti tijelo svim potrebnim namirnicama. Bitno je da ne odustanete na prvi znak slabosti, na prvi miris ćevapa koji dođe do vas dok gladni
…prikaži još!ni šećete gradom i kao da vas zove “Pojedite me, fin sam mada nemam ništa hranjivo u sebi”. Ako steknete naviku jedenja bezmesne hrane ta unutarnja strast za mesom će vam s vremenom splasnuti.
Poznato je da svaki organizam zaslužuje tjedni odmor od mesnih proizvoda. Dapače, meso bi i trebalo jesti u manjim količinama, i što češće ga zamijenjivati povrćem, sojom, žitaricama i sl. za kvalitetnije i bolje funkcioniranje organizma. S obzirom da mnogi
…prikaži još!i ne mogu zamisliti život bez mesa, predlažem da barem 2 dana u tjednu jedu bezmesne obroke. Vegetariana proizvodi odličan su izbor za takva jela.
Neki misle ako lazu sami sebe da ostali nece shvatiti da lazu njih! Kako moze neko zivjet s osobom koja jede npr svinjetinu a ona je ne jede? Kako moze neko zivijeti s nekim ko fol nije vegeterijanac a ona
…prikaži još! kobajagi jeste! Znaci morate smpremati hranu i tvrdite da ste vegeterijanac. Druga grupa "vegeterijanaca" koji su se ovjde javili jesu ljudi koji eto vegeterijanci su ali jedu i konzumiraju mlijecne proizvode i jaja! Zar stvarno mislite da ce te sa lazima nesta dobiti?
Voljela bih probati ove namaze i narezak, ali ih još nigdje nisam vidjela u prodaji i to iz razloga što mi meso baš ne odgovara po okusu, a ne da sam vegetarijanka. Jedino meso koje mi je zbilja fino je
…prikaži još! riba, a ostalo meso baš i ne volim i izbjegavam ga. Također obožavam masline i šampinjone (gljive općenito). Ovi namazi bi malo "razbili namaznu jednoličnost" svako jutro ;-) Budući da nisam fan mesa nadam se da mi ovaj narezak bude "približio" sendviče i pomogao imati brz, a zdrav obrok.
Već duže vremena želim smršaviti i eliminirati suvišne kilograme iz svog tijela. Savjetovala sam se sa svojim liječnikom koji mi je rekao da će mi vegetarijanska dijeta pomoći da prilikom mršavljenja postanem i ostanem zdrava, što je na kraju i
…prikaži još! najvažnije od svega. Napomenuo mi je i to da s obzirom da većina naše populacije jede meso, vegetarijanska dijeta nije baš omiljena i poznata u Hrvatskoj, ali s malo volje i discipline, rekao mi je da ću uvidjeti da je ukusna i vrlo jednostavna. Stoga bih vrlo rado voljela osvojiti ove kvalitetne Vegetariana proizvode koje bih svakodnevno konzumirala za doručak, večeru ili kao međuobrok, tj. užinu. :)
Ustadoh jutros
i bi mi drago
što sam
pojeo čitavo
malo blago ...
a nije bilo
prerazana vrata
ni šikljanja krvi ...
živjela salata !!!
Želim Vegetariana divne nareske i namaze! :)
Ne jedem ništa što je nekada imalo oči, ali se zato davim u Vegetariana namazima i zato kao najvećem potrošaću dajte meni taj paketić :)))))) tak mi je njaaaaami <3
Nisam vegetarijanka ,ali nekako spontano ga izbjegavam već duže vrijeme.U marketima mi uvijek ruke idu prema voću i povrću.Sama nisam nikad pokušala vegetarijanske proizvode.Možda mi ovaj poklon da poticaj.... :)
Nisam vegetarijanka, te se često hranim u menzi jer sam još studentica i moram priznati da u zadnje vrijeme nerijetko biram vegetarijanske obroke i da mi puno bolje pašu od onih mesnih. Planiram se lagano prebacivati na tu prehranu, pa
…prikaži još! bi mi ovako nešto baš super dobro došlo za početak. Bar dok se malo ne naučim uvrstiti soju, tofu i ostale vegi proizvode u svoj meni.
Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela bi ih probati, ali ih još nisam vidjela u prodaji. Zanimaju me ovi bezmesni proizvodi jer su prirodni, bez umjetnih bojila i ostalih stvari koje su nam na svakom koraku.
Obožavam namaze, a ovi od masline, šampinjona i tartufa mi se čine odličnima - htjela bi probati i vegeterijanski narezak -baš me zanima kakvog je okusa
Konačno! Vegetariana se vratila! Marenda na poslu može biti pravi problem ako želite pojesti nešto zdravo i hranjivo a pritom zadovoljiti zahtjevne nepce. Nema više ljubomornog promatranja kolega kako bez grižnje savjesti riješavaju velike, slasne sendviče. Sad se konačno pridružujem
…prikaži još! klubu i to sa potpunim obrokom: zdravim, hranjivim i što je najvažnije, obrokom za prste polizati! Jedva čekam!
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.