Komentari 96

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Ustadoh jutros i bi mi drago što sam pojeo čitavo malo blago ... a nije bilo prerazana vrata ni šikljanja krvi ... živjela salata !!! Želim Vegetariana divne nareske i namaze! :)
  • Default avatar -
    blankapez
    Može ih se pripremiti na razne načine ;) moji pojma nisu imali šta su jeli ali najvažnije je da je bilo "jako fino" i "Mama, ima li još?". A mama sretna i zadovoljna jer djeca jedu zdravo! Mislim da to govori dovoljno ;)
  • Default avatar -
    strizy
    Meso ionako preskupo, a vegeterijanska hrana je zdravija..baš bih voljela vidjeti izraz licu od mog muža kad mu kažem da je pojeo narezak bez mesa, vjerujem da on ne zna da takav uopšte postoji :))
  • Default avatar -
    damac
    Ako ima oblik i izgled salame, onda je salama bez obzira od čega je. Glavno da je fino. Najbolji početak dana!
  • Default avatar -
    dajanaj
    nikad nisam ovakav proizvodjela i volila bih da probam jer mi je dosta mesa
  • Default avatar -
    asantova
    Ne bi bilo loše malo nakon svih ovih kolinja i slavonskih delikatesa,probati i nešto "zdravije"...dosta je bilo čvaraka i kobasa,dajte nam Vegeteriana proizvode!
    suncica_negra
    Voljela bih probati ove namaze i narezak, ali ih još nigdje nisam vidjela u prodaji i to iz razloga što mi meso baš ne odgovara po okusu, a ne da sam vegetarijanka. Jedino meso koje mi je zbilja fino je …prikaži još!
    Zdrava1987
    Neki misle ako lazu sami sebe da ostali nece shvatiti da lazu njih! Kako moze neko zivjet s osobom koja jede npr svinjetinu a ona je ne jede? Kako moze neko zivijeti s nekim ko fol nije vegeterijanac a ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Ja si ne mogu zamisliti dan bez mesa. Ali bih htjela probati Vaš proizvod pa možda počnem živjeti zdravije.
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Već dugo želim probati ovu kobasicu, ali je u zadnje vrijeme ne nalazim po trgovinama, a želim i postati vegetarijanka, pa bi mi super došlo, jer ne možemo doma kupovati za svakog razlčičito, budući je situacija kakva je. Također se …prikaži još!
  • Default avatar -
    mare3110
    dakle, ovi bi proizvodi "spasili" moj brak:)))) nakon nove godine rekla sam mužu da nema više mesa, slanine i svega sličnoga, jel samo kukamo, visok tlak, visok šećer, vaga ne radi... a sve nam je tako fino... novogodišnja odluka, naravno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dexion
    Cim je djabaluka stotine ih se javi!
  • Default avatar -
    agiiiii
    Nisam vegetarijanka , povremeno jedem meso.Jako volim vege proizvode no rijetko ih kupujem jer svog novca nemam a mami je to skupo i ne valja joj. Zato kad naletim na neku akciju uživam u namazima,tofuu, soji i slično. Jako mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    DeeDina
    Ne znam da li se može nadodati komentar na već postavljeni - uza sve što sam navela postoji još jedan razlog zašto bi htjela osvojiti Vegeteriana poklon paket- jer si uz svoju ne-plaću od 1600 kn ne mogu priuštiti dosta …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Prije godinu i pol teška bolest je pokucala na moja vrata. Upravo ova prehrana pomogla je mojem suprugu, a i meni. Dan prije nego što je trebao doći iz bolnice otišla sam u jedan naš trgovački centar i rasplakala se, …prikaži još!
  • Default avatar -
    titanika22
    Već neko vrijeme gledam kako isprobati takvu vrstu proizvoda no svaki put me u tome spriječi studentski budžet.. :( Ovo bi definitvno bila idealna prilika da se zaljubim u njihove proizvode! ;)
  • Default avatar -
    mega81
    Bas sam jučer gledala u DM-u vegetarijanske stvari, i sve mi se činilo skupo :(
  • Default avatar -
    papaog
    Konačno! Vegetariana se vratila! Marenda na poslu može biti pravi problem ako želite pojesti nešto zdravo i hranjivo a pritom zadovoljiti zahtjevne nepce. Nema više ljubomornog promatranja kolega kako bez grižnje savjesti riješavaju velike, slasne sendviče. Sad se konačno pridružujem …prikaži još!
  • Default avatar -
    MATINA
    Početak je godine i treba u životu probati nešto novo,kvalitetno,a da užitak ostaje!!!!Zašto ne Vegetariana proizvode???
    mara1
    Vegetarijanstvo je način življenja koji se zasniva na unosu proizvoda iz carstva bilja, sa ili bez dodatka jaja i mliječnih proizvoda, ali u cjelosti isključujući konzumaciju bilo kojeg dijela životinje, uključujući ribu i morske plodove. Vegetarijanstvo seže daleko u prošlost …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.