Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Već neko vrijeme gledam kako isprobati takvu vrstu proizvoda no svaki put me u tome spriječi studentski budžet.. :(
Ovo bi definitvno bila idealna prilika da se zaljubim u njihove proizvode! ;)
Ako mislite da su ovo samo supljikati: Uradite jedan test jedite 7 dana meso i zapisujte kako se osjecate, gledajte da li je napeta situacija u kuci na poslu mejdu drustvom da li ste nervozni. Nakon toga 7 dana izbjegavajte
…prikaži još! meso pljunite me ako se probudite sa glavoboljom!
Vegetarijanstvo je način življenja koji se zasniva na unosu proizvoda iz carstva bilja, sa ili bez dodatka jaja i mliječnih proizvoda, ali u cjelosti isključujući konzumaciju bilo kojeg dijela životinje, uključujući ribu i morske plodove. Vegetarijanstvo seže daleko u prošlost
…prikaži još! sve do stare Grčke i Rima. ŽELIM PROBATI 4 vegetarijanska nareska bez mesa ili probati namaze.
Vegeteriana proizvode volimo svi, jer, provjereno, su najbolji.
Zdrava krava, tebe molim, daj da ovaj paket osvojim, bit ću dobra i unaprijed se veselim, te ću sa svim ukučanima da ga podijelim. :)
Ne bi bilo loše malo nakon svih ovih kolinja i slavonskih delikatesa,probati i nešto "zdravije"...dosta je bilo čvaraka i kobasa,dajte nam Vegeteriana proizvode!
Postati vegatarijanac se spremam;što mogu kad za meso love nemam!Ako štogod na akciji bude;radije to ostavim za starije ljude.Zbog ove odluke životinje će manje ubijati;ove namirnice će moj imuno sustav razvijati!Možda i gradivo ću pamtiti bolje;od ove hrane ću možda
…prikaži još! biti bolje volje!?!Pozdrav!;-)
dakle, ovi bi proizvodi "spasili" moj brak:)))) nakon nove godine rekla sam mužu da nema više mesa, slanine i svega sličnoga, jel samo kukamo, visok tlak, visok šećer, vaga ne radi... a sve nam je tako fino... novogodišnja odluka, naravno
…prikaži još!o moja, za oboje je zdravije se hraniti i živjeti. Od tada moj dragi stalno viče da je gladan. Vjerujem da bi ga vegetariana proizvodi razveselili kao dijete čokolada, a vjerujem da bi i on mene "razveselio" kada bih mu ponudila ove proizvode, jel kako kažete i sami "Vegetariana proizvodi ne uskraćuju užitak".
Unaprijediti zdravlje, ali ne užitak uskratiti, S Vegetariana proizvodima nitko neće patiti, ukusna, zdrava i bezmesna hrana, to nam treba svakog dana. (ja sam - recimo to tako - poluvegetarijanac, jer meso jedem vrlo rijetko i stalno sam u potrazi
…prikaži još!otrazi za novim vegetarijanskim proizvodima i/ili receptima, tako da bi me ovaj paket zaista jaaaako razveselio... :-)
Unaprijediti zdravlje, ali ne užitak uskratiti, S Vegetariana proizvodima nitko neće patiti, ukusna, zdrava i bezmesna hrana, to nam treba svakog dana. (ja sam - recimo to tako - poluvegetarijanac, jer meso jedem vrlo rijetko i stalno sam u potrazi
…prikaži još!otrazi za novim vegetarijanskim proizvodima i/ili receptima, tako da bi me ovaj paket zaista jaaaako razveselio... :-)
Prije godinu i pol teška bolest je pokucala na moja vrata. Upravo ova prehrana pomogla je mojem suprugu, a i meni. Dan prije nego što je trebao doći iz bolnice otišla sam u jedan naš trgovački centar i rasplakala se,
…prikaži još!, jer nisam znala šta kupiti teškoj bolesnoj osobi, a da bude lagano, ali i hranjivo. Otišla sam u DM i tamo pronašla sve što mi je trebalo. Iz DM- a sam izašla dobre volje, hrabrija i puna samopouzdanja. Dani koji su bili pred nama bili su sa ovom prehranom puno, puno lakši.
Stalno sam kukala, jedan dan me bole ruke, jedan dan noge, jedan dan me "žiga" u koljenu, drugi dan ne mogu ustati iz kreveta jer imam migrenu... Mislim da sam dosadila svima i imala sam polako osjećaj da me više
…prikaži još!e nitko "ne doživljava".
Da, znala sam da jedem previše šunkice, kobasica, špekeca... Ali bilo mi je fino... I došao je taj dan. Dobila sam mirovinu i otišla u DM, napunila kolica svojom novom prehranom. Otkako sam sve delicije od prije zamijenila nekim zdravijim, priznajem, osjećam se bolje. Ne bi bilo iskreno kada bi rekla da su sve moje boljke nestale, ali ja se bolje osjećam i PONOSNA SAM NA SEBE.
Moram priznati da već godinama kupujem Vegetariana namaz od tartufa i da je prefini,još na raženom kruhu sa sjemenkama i gore malo zelene salate. Uz to preporučam čaj od đumbira.Vegetarijanski narezak nisam probala,jer ga nisam vidla u mojem dućanu....ali ako
…prikaži još!ko me dobadne jedan paketić iz vaše nagrade uskoro ću i to saznati
obožavam Vegetariana proizvode, svaki tjedan se moj dečko i ja opskrbimo namazićima jer ja ne jedem meso, a ovo nam super dođe za doručak ili večeru. dečko jede meso, ali su mu ovi namazi toliko dobri da si je u
…prikaži još! proslih pola godine samo jednom kupio mesnu paštetu. :) odlični su za krekere i za neki kruh sa žitaricama, a nama je najdraži okus maslina. probali smo i bezmesne namaze drugih proizvođača, ali ovi su nam stvarno najbolji, imaju nekak najviše okusa, ne djeluju umjetno. htjela bih probati narezak jer imam nekak povjerenja u ovu marku jer smo probali i njihove fit burgere koji su isto super, ali nisam nigdje uspjela naći narezak... eto, uglavnom, sretna sam što napokon ima više izbora u Hrvatskoj za ljude kojima ne pašu sirni i/ili mesni namazi
Želim vegeteriana poklon paket jer mi je zaista potreban.Već nekih 3 tjedna sam na dijeti jedem što manje i već mi je muka od tekućih jogurta sa 0,5 % masti ,izbjegavanja kruha,zelenog čaja,u trgovinama neuspjevam baš naći proizvode koji su
…prikaži još!u dobri i zaista bazirani na vegeterijanskoj prehrani...a ovaj vaš vege narezak baš primamljivo zvuči mmm...obožavam povrće i zaista nastojim ga konzumirati svaki dan...nadam se da ćete mi pomoći uljepšati dijetu s nekom novom normalnom i finom papicom koju sama ne mogu pronaći......i da nije da se ulizujem ,ali imate odličnu rubriku dijeta&vitalnost,te finess..te imate super savjete za ples u svom domu stranicu gokyfit.hr sam pronašla putem vas i stvarno znate što treba nama ženama,jednostavne i zabavne vježbe...zasad dobro napredujem skinula sam 1,5 kg nije mnogo ali se primjeti....i zaista kad čitam vaše članke imam osjećaj kao da mi se samopouzdanje povećava jer zaista ste realni i nema onog kako bi mi rekli "baljezganja"... i zaista želim probati baš ove proizvodeee....lijeeep pozdrav od katichh
Meso ionako preskupo, a vegeterijanska hrana je zdravija..baš bih voljela vidjeti izraz licu od mog muža kad mu kažem da je pojeo narezak bez mesa, vjerujem da on ne zna da takav uopšte postoji :))
Ne želim šunke ni čvarke, Dajte meni Vegetariana kobase. Nije da ne volim slavonske delicije, ali draži mi je ipak namaz od masline. Može i onaj od tartufa, da malo iznenadim svoja čula. Zbog alergije svinjetina mi nije draga, a
…prikaži još! draga,
a i otkrila sam carstvo proizvoda Vegetarina.
Za Valentinovo ne bi mi bilo iznenađenja dražeg,
Od poklon paketa sa Zdrave Krave . ;)
Već dugo želim probati ovu kobasicu, ali je u zadnje vrijeme ne nalazim po trgovinama, a želim i postati vegetarijanka, pa bi mi super došlo, jer ne možemo doma kupovati za svakog razlčičito, budući je situacija kakva je. Također se
…prikaži još! želim hraniti zdravije, pa bi mi ova kobasa ili paštetice super došle. Molim vas, dokažite da se može dobiti i ako se ne napiše pjesmica. Hvala.
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.