Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
živim u mesnom okruženju, a stvarno, ali stvarno ne volim meso...pa možda...kad bi dobila ovaj krasan paket, možda bi uspjela uvjeriti sve te mesojede oko sebe da postoji fina hrana i van mesnih okvira....i sada se stvarno nadam da ćete
…prikaži još! biti toliko ljubazni da me nahranite :)
Zašto ne probati nešto bez mesa, ako je to zdravo, ma nije nikakva besa, i povrće je izvor vitamina i minerala, iz njega dolazi zdravlje koje priroda nam je dala, Nemam ništa protiv za promjenu menua, sve je ukusno kada
…prikaži još! kada se s ljubavlju servira,
promjene u prehrani nisu loša stvar,
treba i organizmu ponekad napraviti dar mar!
U posljednje vrijeme prelazim polako ali sigurno na veganstvo, jer sam u međuvremenu dosta proučavala cijelu tu tematiku i shvatila sve prednosti takve prehrane- za moje zdravlje, za živote životinja, ekologiju... Imala jedno vrijeme problema sa krvnom slikom, ali to
…prikaži još!o samo zato što se nisam dovoljno raznoliko hranila. Jela sam samo krumpir, pašte, nešto malo povrća - uglavnom ono što je bilo namijenjeno kao prilog uz ručak mojih ukućana mesoždera. ali kad sam uzela stvari u svoje ruke, sve se preokrenulo!
Sad sam zdravija nego ikad. Jedem svakave žitarice, naravno cjelovite, užasno puno različitih vrsta povrća i voća, soju i njene prerađevine, razne sjemenke i orašaste plodov.Izbora je na pretek, mašti na volju!Tako da bih proširila svoja saznanja i ovom vegetarijanskim nareskom.
Vegetarijanka sam oko sedam godina i vrlo dobro upoznata s ovim proizvodima. Vjerojatno ne bih sudjelovala u komentiranju, no želim preporučiti svima da probaju Vegetarijana salame, ako i jedete meso, ovo je dobrodošla promjena, a možda vam se svide pa
…prikaži još! ostanete na njima ili ih ubacujete u obroke. Iako sam vege imam visok kolesterol i puno mi znači da ovakvi proizvodi postoje i mogu se konzumirati bez ugrožavanja zdravlja. Jedini problem je što ih nekada nema na policama, ali ostalo je OK. E da, ako ste upravo krenuli na trening i dijetu od 1.1. ovakva prehrana na Vegetarijani će vas odlično pratiti do cilja. VegetariJAna :)
Vegetarijanac sam več 4 godine,jedini u obitelji,iako sam često predmet sprdancije zbog toga,kad god skuham neko vegetarijansko jelo mojim ukučanima kao nije nešto ali svaki puta moraju probat(sviđa im se vegetarijanska hrana samo to ne žele priznat)tako da ako osvojim
…prikaži još! poklon paket nema šanse da to sa njima podjelim.
Ja jako volim svu hranu, pa tako i onu vegetarijansku. A kad bi dobila Vegetariana paket, prvo što bih napravila jest narezak bez mesa servirala mojim muškim mesojedima u kući - zanima me koliko dugo bi im trebalo da skuže
…prikaži još! da se radi o vegetarijanskom proizvodu i bi li i dalje frkali nosom da to kad im kažem da je na dnevnom meniju nešto bezmesno. Poprilično sam sigurna da bi nakon Vegetariane odustali od svojih karnivorskih uvjerenja i prešli na tamnu, ups - pardon, stranu svejeda i vegeljubaca.
Volim Vegetarianu, po noći i po danu! Puna proteina, a uz to i fina. Režem je s lakoćom, zalijem je - toćom. Na kruhu i siru - i pusti me na miru! A kad namaz želim, sva se razveselim! Toliki
…prikaži još!im!
Toliki izbor ima, da mi treba klima...
Pa, koji je bolji... to prepusti volji!
Tak' sam zdravo sita, a manja mi je rita!!
Pozdrav Zdravoj Kravi i pohvale za sve super nagradne igre. Dosad nisam osvojila još ništa, ali to me ne sprječava da i dalje zaigram za nagrade koje mi se sviđaju. Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela
…prikaži još! bi ih probati, i podijeliti sa svojim ukućanima, da vidim kako će tko reagirati. Ovaj namaz me posebno interesira; inače obožavam šampinjone i masline, a tartufe nisam nikad probala, pa bi mi ovo bila super prilika. Mislim da bi mi se ovi proizvodi jako svidjeli. I inače volim isporbavati nova jela, bez nekog posebnog skepticizma, pa bi mi ovo bila još jedna super okusna avantura. Iskreno se nadam dobitku jer obožavam probavati ono što još dosad nisam jela. Ako osvojim nagradu, od mene imate recenzije proizvoda. :-) Pozdrav. ;-)
Može ih se pripremiti na razne načine ;) moji pojma nisu imali šta su jeli ali najvažnije je da je bilo "jako fino" i "Mama, ima li još?". A mama sretna i zadovoljna jer djeca jedu zdravo! Mislim da to govori dovoljno ;)
Vegtariana, Vegetariana baš bih voljela da postaneš i moja hrana. Volim šampinjone, nareske i tartufe, no najviše od svega volim mršavljenje bez po muke. Nareske bez mesa probati bih također voljela kako bih mužu svom ponovno lijepa postala!
U vrijeme "modernih" bolesti: dijabetesa, povišenih masnoća u krvi, pretilosti i kad postajemo svjesni koje opasnosti za zdravlje one predstavljaju, malo više razmišljamo o prehrani. Vegeterijanska prehrana daje nam dovoljno vitamina, minerala, proteina ako ispravno koristimo sve namirnice i bit
…prikaži još!it ćemo zdraviji. Dakle, vegetriana se svakako propuručuje jer je odličan proizvod.
Priroda nam nesebično daje povrće, a ono, pripremljeno s maštom, daje pravu čaroliju okusa, mirisa i boja. Pravi je izbor za zdravlje i zašto ga uopće "kvariti" dodatkom mesa. A i životinje su ovako sretnije (dok ne otkriju da im
…prikaži još! "krademo" hranu). Sada mi još samo nedostaje bogatstvo proteina iz narezaka "Vegetariana"...
Nisam vegetarijanka (još), ali mesa jedem sve manje i manje. Jednostavno mi više ne odgovara. Već dugo tražim fine zamjene za mesne paštete i salame. Već sam našla nekoliko odličnih proizvoda koji su mi savršeni obrok za doručak i večeru.
…prikaži još!. Baš bih voljela isprobati Vegetariana namaze, škicam ih u dućanu već neko vrijeme.
Nisam vegetarijanka (još), ali mesa jedem sve manje i manje. Jednostavno mi više ne odgovara. Već dugo tražim fine zamjene za mesne paštete i salame. Već sam našla nekoliko odličnih proizvoda koji su mi savršeni obrok za doručak i večeru.
…prikaži još!. Baš bih voljela isprobati Vegetariana namaze, škicam ih u dućanu već neko vrijeme.
Moja popularna pjesmica koju mi vrlo često ukućani pjevaju je: "Moja Anka, moje milo, jede samo zelenilo, ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba!" :) Uživam u najdivnijim i najukusnijim plodovima prirode, nastojim se svaki dan zdravo hraniti i piti
…prikaži još!piti puno vode!
Proizvode Vegetariana dosad nikada nisam okusila niti probala,
a volim upoznavati nove okuse, pa bih ih vrlo rado degustirala.
Stoga nagradite baš mene,
da i dalje ostanem kraljica vegetarijanske scene! :)
Vjerujem u zdraviji i bolji život. Nastojim živjeti u skladu sa životnom sredinom i živim bićima koja me svakodnevno okružuju. Svaki dan ulažem sve osobne napore kako bih samom sebi osigurao tjelesno i duševno zdravlje. Proizvode Vegetariana nisam dosad nikada
…prikaži još! imao prilike okusiti, pa bih volio napraviti jednu lijepu zakusku za sve svoje prijatelje i poznanike vegetarijance. Mislim da njihovo oduševljenje tim divnim okusima i mirisma neće izostati. :)
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.