Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nisam vegetarijanka ,ali nekako spontano ga izbjegavam već duže vrijeme.U marketima mi uvijek ruke idu prema voću i povrću.Sama nisam nikad pokušala vegetarijanske proizvode.Možda mi ovaj poklon da poticaj.... :)
vege,vege,vege
njam njam njam,
to je prava stvar.
Kile dolje dolje dolje,
zdravlje gore,gore,gore,
jako zdravo,brzo i fino,
kravica zna što nama treba sad.
Stalno sam kukala, jedan dan me bole ruke, jedan dan noge, jedan dan me "žiga" u koljenu, drugi dan ne mogu ustati iz kreveta jer imam migrenu... Mislim da sam dosadila svima i imala sam polako osjećaj da me više
…prikaži još!e nitko "ne doživljava".
Da, znala sam da jedem previše šunkice, kobasica, špekeca... Ali bilo mi je fino... I došao je taj dan. Dobila sam mirovinu i otišla u DM, napunila kolica svojom novom prehranom. Otkako sam sve delicije od prije zamijenila nekim zdravijim, priznajem, osjećam se bolje. Ne bi bilo iskreno kada bi rekla da su sve moje boljke nestale, ali ja se bolje osjećam i PONOSNA SAM NA SEBE.
Ako mislite da su ovo samo supljikati: Uradite jedan test jedite 7 dana meso i zapisujte kako se osjecate, gledajte da li je napeta situacija u kuci na poslu mejdu drustvom da li ste nervozni. Nakon toga 7 dana izbjegavajte
…prikaži još! meso pljunite me ako se probudite sa glavoboljom!
Zdrava 1987 - imaš raznih varijanti vegetarijanstva... ovo-lakto vegetarijanci, ovovegetarijanci, lakto vegetarijanci, pesco vegetarijanci... vegani... makrobiotičari (koji povremeno jedu meso) itd. itd. Koliko ljudi - toliko ćudi... ;) Ali nije bitno kako se zove tvoj tip prehrane - bitno je
…prikaži još!o je da si zdrava i svjesna što (i koliko) jedeš! :D
Vegetarijanac sam več 4 godine,jedini u obitelji,iako sam često predmet sprdancije zbog toga,kad god skuham neko vegetarijansko jelo mojim ukučanima kao nije nešto ali svaki puta moraju probat(sviđa im se vegetarijanska hrana samo to ne žele priznat)tako da ako osvojim
…prikaži još! poklon paket nema šanse da to sa njima podjelim.
Pozdrav Zdravoj Kravi i pohvale za sve super nagradne igre. Dosad nisam osvojila još ništa, ali to me ne sprječava da i dalje zaigram za nagrade koje mi se sviđaju. Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela
…prikaži još! bi ih probati, i podijeliti sa svojim ukućanima, da vidim kako će tko reagirati. Ovaj namaz me posebno interesira; inače obožavam šampinjone i masline, a tartufe nisam nikad probala, pa bi mi ovo bila super prilika. Mislim da bi mi se ovi proizvodi jako svidjeli. I inače volim isporbavati nova jela, bez nekog posebnog skepticizma, pa bi mi ovo bila još jedna super okusna avantura. Iskreno se nadam dobitku jer obožavam probavati ono što još dosad nisam jela. Ako osvojim nagradu, od mene imate recenzije proizvoda. :-) Pozdrav. ;-)
Vegeteriana proizvode volimo svi, jer, provjereno, su najbolji.
Zdrava krava, tebe molim, daj da ovaj paket osvojim, bit ću dobra i unaprijed se veselim, te ću sa svim ukučanima da ga podijelim. :)
Već duže vremena želim smršaviti i eliminirati suvišne kilograme iz svog tijela. Savjetovala sam se sa svojim liječnikom koji mi je rekao da će mi vegetarijanska dijeta pomoći da prilikom mršavljenja postanem i ostanem zdrava, što je na kraju i
…prikaži još! najvažnije od svega. Napomenuo mi je i to da s obzirom da većina naše populacije jede meso, vegetarijanska dijeta nije baš omiljena i poznata u Hrvatskoj, ali s malo volje i discipline, rekao mi je da ću uvidjeti da je ukusna i vrlo jednostavna. Stoga bih vrlo rado voljela osvojiti ove kvalitetne Vegetariana proizvode koje bih svakodnevno konzumirala za doručak, večeru ili kao međuobrok, tj. užinu. :)
@spiral ako ce neko biti vegeterijanac neka bude skroz ili nikako. To je isto kada osoba zeli da smrsa pa imas tipove koji ne jedu nikakav secer, tipove koji eto jedu "prirodne" zasladjivace i treci koji su ostali na kalorijskim
…prikaži još! bombama ali eto hoce smrsati i to im je cilj. Znaci ako hoces nesta ili idi potpuno ili nikako! Stepen po stepen nema! Tako i sa pusacima ako hocete zaista da prestanete bacite je za sva vremena, a ne eh "smanjit" cu broj cigara svaki dan "postepeno"! Reci NE jednom zauvijek!
Moja popularna pjesmica koju mi vrlo često ukućani pjevaju je: "Moja Anka, moje milo, jede samo zelenilo, ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba!" :) Uživam u najdivnijim i najukusnijim plodovima prirode, nastojim se svaki dan zdravo hraniti i piti
…prikaži još!piti puno vode!
Proizvode Vegetariana dosad nikada nisam okusila niti probala,
a volim upoznavati nove okuse, pa bih ih vrlo rado degustirala.
Stoga nagradite baš mene,
da i dalje ostanem kraljica vegetarijanske scene! :)
Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!
Ja jako volim svu hranu, pa tako i onu vegetarijansku. A kad bi dobila Vegetariana paket, prvo što bih napravila jest narezak bez mesa servirala mojim muškim mesojedima u kući - zanima me koliko dugo bi im trebalo da skuže
…prikaži još! da se radi o vegetarijanskom proizvodu i bi li i dalje frkali nosom da to kad im kažem da je na dnevnom meniju nešto bezmesno. Poprilično sam sigurna da bi nakon Vegetariane odustali od svojih karnivorskih uvjerenja i prešli na tamnu, ups - pardon, stranu svejeda i vegeljubaca.
Vegetarijanka sam već 9 godina, a uz pomoć nekih Vegetarijana proizvoda uspjela sam čak i neke Slavonce i Zagorce u svojoj obitelji 'prevariti' na pokoji bezmesni doručak. Pa vi sad recite da to nije uspjeh.
Nomnom povrćeko :)
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.