Komentari 96

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    indica
    Nisam vegetarijanka ,ali nekako spontano ga izbjegavam već duže vrijeme.U marketima mi uvijek ruke idu prema voću i povrću.Sama nisam nikad pokušala vegetarijanske proizvode.Možda mi ovaj poklon da poticaj.... :)
  • Default avatar -
    IvkaStrumf
    vege,vege,vege njam njam njam, to je prava stvar. Kile dolje dolje dolje, zdravlje gore,gore,gore, jako zdravo,brzo i fino, kravica zna što nama treba sad.
    DijaSlon
    Ja bih ovo podvalila decku da mu dokazem da vegetarijanska hrana nije bljutava :) mozda popusti i ne budem morala spremat po dva rucka svaki put :D
  • Default avatar -
    sbotica
    Sto posto će me muž izbaciti iz kuće kad sazna da očijukam s bezmesnim stvarima, ali svejedno mislim da bi vrijedilo podvaliti mu, pa da vidimo!
  • Default avatar -
    jpogled2
    Dokažite mi, neka bude mi jasno, da ovi proizvodi jedu se slasno. Kako? Pošaljite mi koju Vegetarianu da zamijenim mesnu i masnu hranu!
  • Default avatar -
    angel_wing
    pastete sam probala ali nisam znala da postoji i salama, bas cu je potraziti u trgovinama!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Stalno sam kukala, jedan dan me bole ruke, jedan dan noge, jedan dan me "žiga" u koljenu, drugi dan ne mogu ustati iz kreveta jer imam migrenu... Mislim da sam dosadila svima i imala sam polako osjećaj da me više …prikaži još!
    Zdrava1987
    Ako mislite da su ovo samo supljikati: Uradite jedan test jedite 7 dana meso i zapisujte kako se osjecate, gledajte da li je napeta situacija u kuci na poslu mejdu drustvom da li ste nervozni. Nakon toga 7 dana izbjegavajte …prikaži još!
    Spiral
    Zdrava 1987 - imaš raznih varijanti vegetarijanstva... ovo-lakto vegetarijanci, ovovegetarijanci, lakto vegetarijanci, pesco vegetarijanci... vegani... makrobiotičari (koji povremeno jedu meso) itd. itd. Koliko ljudi - toliko ćudi... ;) Ali nije bitno kako se zove tvoj tip prehrane - bitno je …prikaži još!
    dado78
    Vegetarijanac sam več 4 godine,jedini u obitelji,iako sam često predmet sprdancije zbog toga,kad god skuham neko vegetarijansko jelo mojim ukučanima kao nije nešto ali svaki puta moraju probat(sviđa im se vegetarijanska hrana samo to ne žele priznat)tako da ako osvojim …prikaži još!
    Zdrava1987
    Spiral zar si vegeterijanac a jedes sir?
  • Default avatar -
    Inchy
    Pozdrav Zdravoj Kravi i pohvale za sve super nagradne igre. Dosad nisam osvojila još ništa, ali to me ne sprječava da i dalje zaigram za nagrade koje mi se sviđaju. Pročitala sam članak i jako me interesiraju ovi proizvodi. Voljela …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Vegeteriana proizvode volimo svi, jer, provjereno, su najbolji. Zdrava krava, tebe molim, daj da ovaj paket osvojim, bit ću dobra i unaprijed se veselim, te ću sa svim ukučanima da ga podijelim. :)
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Već duže vremena želim smršaviti i eliminirati suvišne kilograme iz svog tijela. Savjetovala sam se sa svojim liječnikom koji mi je rekao da će mi vegetarijanska dijeta pomoći da prilikom mršavljenja postanem i ostanem zdrava, što je na kraju i …prikaži još!
  • Default avatar -
    tincincila
    Ma nista. I just come to say I love you... :p zaista su dobri, vjerujte. Sviđati će vam se, tko god ih dobio ionako necu ja hi hi :P pusa svima!
    Zdrava1987
    @spiral ako ce neko biti vegeterijanac neka bude skroz ili nikako. To je isto kada osoba zeli da smrsa pa imas tipove koji ne jedu nikakav secer, tipove koji eto jedu "prirodne" zasladjivace i treci koji su ostali na kalorijskim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Moja popularna pjesmica koju mi vrlo često ukućani pjevaju je: "Moja Anka, moje milo, jede samo zelenilo, ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba!" :) Uživam u najdivnijim i najukusnijim plodovima prirode, nastojim se svaki dan zdravo hraniti i piti …prikaži još!
    Zdrava1987
    Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!
  • Default avatar -
    Fiamma
    Ja jako volim svu hranu, pa tako i onu vegetarijansku. A kad bi dobila Vegetariana paket, prvo što bih napravila jest narezak bez mesa servirala mojim muškim mesojedima u kući - zanima me koliko dugo bi im trebalo da skuže …prikaži još!
  • Default avatar -
    NoraHelmer
    Vegetarijanka sam već 9 godina, a uz pomoć nekih Vegetarijana proizvoda uspjela sam čak i neke Slavonce i Zagorce u svojoj obitelji 'prevariti' na pokoji bezmesni doručak. Pa vi sad recite da to nije uspjeh. Nomnom povrćeko :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.