Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vjerujem u zdraviji i bolji život. Nastojim živjeti u skladu sa životnom sredinom i živim bićima koja me svakodnevno okružuju. Svaki dan ulažem sve osobne napore kako bih samom sebi osigurao tjelesno i duševno zdravlje. Proizvode Vegetariana nisam dosad nikada
…prikaži još! imao prilike okusiti, pa bih volio napraviti jednu lijepu zakusku za sve svoje prijatelje i poznanike vegetarijance. Mislim da njihovo oduševljenje tim divnim okusima i mirisma neće izostati. :)
živim u mesnom okruženju, a stvarno, ali stvarno ne volim meso...pa možda...kad bi dobila ovaj krasan paket, možda bi uspjela uvjeriti sve te mesojede oko sebe da postoji fina hrana i van mesnih okvira....i sada se stvarno nadam da ćete
…prikaži još! biti toliko ljubazni da me nahranite :)
Živim u Slavoniji. Ovdje su kulen, kobase i čvarci glavno jelo...a ja vegetarijanka. Bilo je tu svakakvih neugodnih situacija...od podmetanja hrane do ruganja jer eto ja se pravim važna i podliježem kojekakvih trendovima...a nitko se nije zapitao zašto sam se
…prikaži još! odlučila za takav način života, zašto mi ne odgovara meso i koji su moj razlozi. Danas se ni ne trudim, meso mi ne odgovara i ne jedem ga. Moj život, moja stvar. Nadomještam ga sa hrpom drugih prirodnim namirnica i mogu slobodno reći da mi je prehrana raznovrsnija od onih koji u sebe trpaju samo meso, krumpir i kruh...i onda sam im ja smješna jer svaki dan jedem drugačije!
Unaprijediti zdravlje, ali ne užitak uskratiti, S Vegetariana proizvodima nitko neće patiti, ukusna, zdrava i bezmesna hrana, to nam treba svakog dana. (ja sam - recimo to tako - poluvegetarijanac, jer meso jedem vrlo rijetko i stalno sam u potrazi
…prikaži još!otrazi za novim vegetarijanskim proizvodima i/ili receptima, tako da bi me ovaj paket zaista jaaaako razveselio... :-)
Nisam vegetarijanka (još), ali mesa jedem sve manje i manje. Jednostavno mi više ne odgovara. Već dugo tražim fine zamjene za mesne paštete i salame. Već sam našla nekoliko odličnih proizvoda koji su mi savršeni obrok za doručak i večeru.
…prikaži još!. Baš bih voljela isprobati Vegetariana namaze, škicam ih u dućanu već neko vrijeme.
Nisam vegetarijanka, ali moja kolegica na poslu jest. Polagano su me zaintrigirali njeni namazići od povrća, razni čajevi, neobično voće...Malo po malo sam i sama počela kupovati takve namirnice. Ovim putem hvala Anji što me uvela u svijet ukusne vegetarijanske
…prikaži još! prehrane :) Voljela bi dobiti ovaj poklon paket da ga podjelim zajedno s njom koja mi je pokazala kako se i bez mesa može jesti jako, jako fino :)))
volim i meso a volim i povrce,probala sam vase pastete jako su ukusne ali su i dosta skupe,zato sam si kupila stapni mikser a pravim si pastete od povrca sama kod kuce,najvise volim pastetu koja se zove hummus(ova pasteta potijece
…prikaži još! iz bliskog istoka a pravi se od slanutka i tahini paste)OBOZAVAM JE!!! a i moj muz koji nemoze bez mesa se poceo navikavat na ove moje vegetarijanske pastetice,jos mu moram samo ubacit u hranu i tofu i ostale vase proizvode :)
Moram priznati da već godinama kupujem Vegetariana namaz od tartufa i da je prefini,još na raženom kruhu sa sjemenkama i gore malo zelene salate. Uz to preporučam čaj od đumbira.Vegetarijanski narezak nisam probala,jer ga nisam vidla u mojem dućanu....ali ako
…prikaži još!ko me dobadne jedan paketić iz vaše nagrade uskoro ću i to saznati
U vrijeme "modernih" bolesti: dijabetesa, povišenih masnoća u krvi, pretilosti i kad postajemo svjesni koje opasnosti za zdravlje one predstavljaju, malo više razmišljamo o prehrani. Vegeterijanska prehrana daje nam dovoljno vitamina, minerala, proteina ako ispravno koristimo sve namirnice i bit
…prikaži još!it ćemo zdraviji. Dakle, vegetriana se svakako propuručuje jer je odličan proizvod.
Vegetarijanka sam već sedam godina, volim si sama pripremati jela, a još draže mi je kad mi ih mama ili dečko pripremaju :D. Iskreno, imala sam neku averziju prema kupovnim pripravcima i namazima, ali ovo (prošlo) ljeto sam išla na
…prikaži još! kampiranje i kupila Vegetariana namaze...i oduševila se!!! Zbilja su fini i imaju fin okus i teksturu. Najljepše mi je bilo ujutro kraj jezera, ispred šatora, na malom okruglom "stolu"- panju jesti te namaze sa čvrstim finim kukuruznim kruhom i gledati sa dragim lopoče, šarene viline konjice kako lete iznad jezera i slušati poseban pjev zlatne vuge- od milja zvane Ivo Pogljivo.
I sad kad sam na poslu, za gablec odem kupiti Vegetariana namaze i uvijek me podsjećaju na divno ljeto :). Voljela bi probati i narezak.
Unaprijediti zdravlje, ali ne užitak uskratiti, S Vegetariana proizvodima nitko neće patiti, ukusna, zdrava i bezmesna hrana, to nam treba svakog dana. (ja sam - recimo to tako - poluvegetarijanac, jer meso jedem vrlo rijetko i stalno sam u potrazi
…prikaži još!otrazi za novim vegetarijanskim proizvodima i/ili receptima, tako da bi me ovaj paket zaista jaaaako razveselio... :-)
Ne jedem ništa što je nekada imalo oči, ali se zato davim u Vegetariana namazima i zato kao najvećem potrošaću dajte meni taj paketić :)))))) tak mi je njaaaaami <3
Volim Vegetarianu, po noći i po danu! Puna proteina, a uz to i fina. Režem je s lakoćom, zalijem je - toćom. Na kruhu i siru - i pusti me na miru! A kad namaz želim, sva se razveselim! Toliki
…prikaži još!im!
Toliki izbor ima, da mi treba klima...
Pa, koji je bolji... to prepusti volji!
Tak' sam zdravo sita, a manja mi je rita!!
Moja alergija na mesne preradjevine sve govori! Od mesa nastaju bobuljice, od mesa covjek postaje debel! Meso povecava krvni pritisak, meso stvara nervozu i povecava argesivnost covjeka. Reci NE mesu! Zivi zdravo - jedi povrce!
nisam vegeterijanka,ali volim se zdravo hranit.mislim da će ovaj poklon paket uvilike pridonijet mom zdravlju,ali i zravlju moje obitelji.unaprijed hvala
Prije par mjeseci počela sam se zdravije hraniti potaknuta zdravstvenim problemima. Kako sam sve više i više izbacivala meso iz prehrane shvatila sam koliko mi je dobra donijelo. OSjećam se bolje, izgledam zdravije i nadam se da će i testovi
…prikaži još! to pokazati. Još nisam probala paštete i narezak bez mesa pa bi to svakako obogatilo moju novu bezmesnu prehranu :)
Vegetarijanstvo je način življenja koji se zasniva na unosu proizvoda iz carstva bilja, sa ili bez dodatka jaja i mliječnih proizvoda, ali u cjelosti isključujući konzumaciju bilo kojeg dijela životinje, uključujući ribu i morske plodove. Vegetarijanstvo seže daleko u prošlost
…prikaži još! sve do stare Grčke i Rima. ŽELIM PROBATI 4 vegetarijanska nareska bez mesa ili probati namaze.
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.