Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mama, brat i 2 sestre ne jedu meso. Unos proteina im je vrlo malen i brine me njihovo zdravlje. Zbog otežane financijske situacije nisu u mogučnosti kupiti dovoljno proizvoda namijenjenih vegetarijancima. Njih bi Vaš poklon paket jako obradovao i popravio unos proteina. :)
Eto voljela bi osvojiti ovaj poklon paket za svoju dobru i jako dragu prijateljicu koja ne jede meso i kad god dođem kod nje ne mogu je više gledati kako jede neke namaze koje smišlja i miksa u blenderu,meni se
…prikaži još! želudac od toga okrene svaki puta, a ona u tome uživa pa mislim da bi ovaj paket bez obzira što nije od mesa dostojnije zamjenio njezine namaze :)Što se mene tiče ne mogu živjeti bez mesa ali bi nju ovaj paket jako razveselio.
Nikada nisam probala...za neme je ona "nema ribe do prasice" ali godine i jetra su rekli STOP!Kolesterol i to loš mi je 5,5...imam osteoporozu i vitamin D mi je 40 a mora biti više od 75,doktorica mi se lovi za
…prikaži još! glavu.Vježbe,hodanje i pravilna ishrana.Žalosno je što imam samo 40 godina a stanje mi je loše.Moram i jesam promjenila ishranu.Malo po malo...nisam postala vegan lagala bih ,ali prasicu sam izbacila i uvela puno..ali stvarno puno zelenog.Oduvjek sam htjela probati takvu hranu jel čujem na Tv-kako je dobra .. ali nikako da krenem.Možda tj,sigurno ako ju dobim probat ću je a onda .....tko zna..
dugo,dugo sam u životu mislila da bez mesa nema prehrane,da bez mesa jelo nema smisla,da vegetarijanstvo znači hranu okusa livade i da je takva hrana dosadna,nemaštovita,bezukusna,te da su vegetarijanci čudni ljudi,čudnih shvaćanja i čudnih životnih pogleda,a onda sam malo pomalo
…prikaži još! počela proučavati vegetarijansku prehranu,počela isprobavati vegetarijanske recepte,sve više izbacivati mesne,a uvoditi bezmesne obroke sa puno povrća,žitarica,klica,začina i ostala ugodno,preugodno iznenađena obiljem okusa,prefinim jelima te najvažnije dobrim osjećajem u duši (jer volim životinje) i u tijelu (jer mi takva prehrana paše i čini dobro za moje zdravlje)i svima bi preporučila da se ne boje probati unjeti promjene u svoju prehranu jer hrana je ipak naša energija i ako ta energija nije uzrokovana patnjom životinja prenjet će i na nas pozitivne vibracije i sami ćemo se u vlastitom tijelu osjećati bolje,laganije,poletnije i što je najvažnije zdravije i sretnije!
Nisam vegetarijanka , povremeno jedem meso.Jako volim vege proizvode no rijetko ih kupujem jer svog novca nemam a mami je to skupo i ne valja joj. Zato kad naletim na neku akciju uživam u namazima,tofuu, soji i slično. Jako mi
…prikaži još!i se sviđaju ovi proizvodi,do sad sam probala samo namaz sa šampinjonima i želim i ostalo :)
Ja zelim prijeci na vega hranu ali nemam dovoljno snage za to jer nikada nisam okusila nista od hrane za vegane pa eto razuvjerite me i dajte mi potacija i podrsku u tome da se i ja zdravo hranim,tko zna
…prikaži još! mozda vas vec sutra iznenadim kakvim veganskim receptom na zdravoj kravi ;)
volim i meso a volim i povrce,probala sam vase pastete jako su ukusne ali su i dosta skupe,zato sam si kupila stapni mikser a pravim si pastete od povrca sama kod kuce,najvise volim pastetu koja se zove hummus(ova pasteta potijece
…prikaži još! iz bliskog istoka a pravi se od slanutka i tahini paste)OBOZAVAM JE!!! a i moj muz koji nemoze bez mesa se poceo navikavat na ove moje vegetarijanske pastetice,jos mu moram samo ubacit u hranu i tofu i ostale vase proizvode :)
Volim povrće... jedem i meso ali isto tako komotno bih mogla i bez njega... Ovakve proizvode i nisam imala prilike jesti... rado bi ih probala i možda bi bili poticaj da sasvim opromijenim način prehrane... Zdrava prehrana jako je bitna
…prikaži još! i stvarno mislim da većina nas gleda najmanje na kvalitetu proizvoda, a najviše na cijenu.... Ovakvi su proizvodi većinom skuplji, a time nam nažalost i manje dostupni... :/
Vegetarijanka sam već 9 godina, a uz pomoć nekih Vegetarijana proizvoda uspjela sam čak i neke Slavonce i Zagorce u svojoj obitelji 'prevariti' na pokoji bezmesni doručak. Pa vi sad recite da to nije uspjeh.
Nomnom povrćeko :)
Obrok bogat proteinima
Komentari 96
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.