Komentari 120

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivanika
    Kad bi samo znali koliko mi treba,poslali bi mi šleper aronije!Željezo mi je u banani,svega3(nakon trudnoće i nespavanja,i nezdravog hranjenja jedva stojim,a umor tu ne brojim)!
  • Default avatar -
    katichh
    uuu...sušenu aroniju još nisam probala,ali izgleda primamljivo....kako vidimo došlo je sibirsko vrijeme,a ja i moja obitelj već polako posustajemo u pitanju imuniteta.....ja i sestra smo već ¨upale u zamku" ,ali ostali ukućani još nisu...baš bi nam dobro došao poklon paket …prikaži još!
    mara1
    Suho voće jako volim još samo da aroniju osvojim. Imunitet nam je jako slab pa bih to probali odmah sad.(sok od aronije i sušenu aroniju)
  • Default avatar -
    zakon
    Prošle godine kupili smo 40-tak sadnica aronije jer smo čitali da je to jako zdravo voće,i lijepo mi to posadili,zaljevali,gledali kako rastu plodovi i čim su počeli malo crveniti koke nam pojele,haha,tako da nismo uspjeli probati,ali ove godine ih planiramo …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    Nikad čula za to čudo. Čini mi se da je odlična. Želim ju probati i uvijeriti se u to, a evo i prilike ako mi ju pošaljete. :-)
  • Default avatar -
    sssmmm
    ako redovno uzimate aroniju, nema potrebe za cijepljenjem protiv gripe. pravi je odabir za sve bolesti krvozilnog sustava, bolesti stitnjace i jetre, odlicna za dijebeticare. www.aronija.com.hr
  • Default avatar -
    Jazz1
    super voće svatko treba aroniju dar sa neba zdrava hrana put do raja dugovječnost svima znana
  • Default avatar -
    mrvicak57
    Ovaj tjedan imala sam pet ispita. Mama me stalno zove i pita jedem li štogod. Znam da brine o mojem imunitetu, ali malo mi ide na živce. Nisma joj rekla da ne jedem sve ono povrće koje mi je poslala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Aronija ili ironija moj su križ jel Veseljko i je smo usamljena lika dva. Što nas malo godine muće tu nas još i vrijeme tuče. Uz mnogo vitamina i zdravog života ni jutra nisu oblačna. Zato zdrava krava ima moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    teica89
    ...probala marmeladu koja je bila fina pa ne sumnjam da je u okusu soka još veća vrlina, a i probat sušenu aroniju moglo bi popravit moju monotoniju^_^ uglavnom voljela bi probati i druge proizvode od aronije pa ako bude sreće …prikaži još!
  • Default avatar -
    pinokijica
    Jel zelim uciniti nesto dobro sama sebi za svoje zdravlje, jel sam se totalno zapostavila i malo malo sam bolesna.., pa ovo mi je savrsena prilika da nagradim samu sebe i da bih bila zdarva, lijepa i pametna kao zdrava krava ;)
  • Default avatar -
    Indy2008
    Aronija raste u našem vrtu, ali tko će dočekati ljeto da ju slasno pobrstimo. Draga Zdrava Kravo molim te donesi ljeto i zdravlje u naš dom. Unaprijed zahvalni aronijaljupci!
  • Default avatar -
    blackstar
    Rado bih ovaj prekrasni poklon paket osvojila i poklonila ga svojoj mami. Ona je već žena u godinama koja i dalje živi i radi za svoju djecu. Ima viskoki krvni tlak i rado bih joj poklonila ovaj prekrasni poklon paket.
    Igraine
    Već dvije se godine borim s karcinomom na desnoj strani pluća (osjećam kako to unutra na žalost raste, prelazi na prsa itd.); osim toga imam astmu i kron. bronhitis i invalid sam 20%. Kolesterol mi je također porastao. Jesti moram …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Izgleda primamljivo. Nikada nisam probala aroniju, ali sad kad sam pročitala članak vidim da sam pogriješila što još uvijek nisam isprobala ovo supervoće. Nadam se da će moj organizam doživjeti "pozitivan šok" kada popijem sok od aronije, izgledat ću bolje, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tajci5555
    Mislim da je ovo supervoće savršen proizvod za mene, studenta, sada u ovo vrijeme ispita. Pomoglo bi mi protiv glavobolja, imunološki zaštitilo, a pomoglo bi mi i kod teških metala jer sam student kemije :)
  • Default avatar -
    replay89
    Imam dečka koji me obožava, mazi i pazi, no o-b-o-ž-a-v-a i zdrave namirnice. Kad on kuha recimo čaj od mente - u njemu bude i meda i limuna, propolisa, mrvljenog šipka... Kad pravi sok - pomiješa sokove od višnje, bazge, …prikaži još!
    NaughtyKitty
    Kad pročitam sve ove krasne,duhovite i komentare u rimama,čini mi se da će najoriginalniji biti moj obični gdje ću vam reći samo to da sam čula da je to super voće,ali nikada ga nisam probala. A kako je sad krajnje …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Treba mi, nalazi urina su mi koma, upravo popila hrpu antibiotika, i baš bi mi trebalo supervoće da se vratim u ravnotežu, imunitet mi je poremećen totalno :). Čak ni ne znam što je u pitanju, tako da mi supervoće …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanchy8
    Ostavljam i ja komentar kratki, nadam se da ću dobiti ovaj paket slatki. Sudentica sam i puno učim, štrebam ,čitam, kako nadoknaditi svu tu energiju sad se pitam. Možda baš aronijom, za koju iskreno nikad nisam čula, i osjećam se …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.