Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Želim živjeti zdravije, pokušavam u prehranu unositi što više zdrave hrane...ovo mi je potpuno nepoznato i dosada nisam konzumirala....stoga sam znatiželjna....ako mi se svidi, a uvjerena sam da hoće, toplo ću preporučiti obitelji i prijateljima!
prošle sezone smo posadili aroniju kod kuće, no bobice su bile vrlo sitne i ptičice su ju brzo pozobale pa je nismo uspjeli niti okusiti. s obzirom na njezina svojstva i učinak na poboljšanje probave zanima me koliko uistinu umanjuje
…prikaži još! grčeve i bolove. bilo bi ju korisno svakodnevno umješavati u jutarnje 'koktele' sa žitaricama i vidjeti njezin istiniti učinak iz vlastitog iskustva.
Za čovjeka u zlatnim godinama,vršnjak Zlatnih djevojaka :),ovo bi bio super poklon!Godine polako izjele imunitet i organizmu su zaista potrebni dodatni čistaći.I to ne kao pomoćnici već polako kao gazde.Treba velika snaga da se stare žile malo pročiste,da zglobovi ne
…prikaži još! postaju kruti,a to bez vanjske pomoći jednostavno više nejde!!
za sada nisam imala priliku probati aroniju u ovom obliku, ali redovito kupujem mlječni proizvod Lgg sa aronijom i zasladim se pekmezom od aronije,obožavam njen okus, a još k tome donosi samo dobro. inače patim od jako niskog željeza i
…prikaži još! od jako velikog umora, palpitacija, te svega što nedostatak željeza nosi. imam ja i bolne zglobove, a godinice su i bore počele nositi na moje lice....hmmm dok je to sve oš u nekoj početnoj fazi mislim da ove čudesne bobice prekrasne aronije su moj spas...a čarobni napitak mislim da me može spasiti da napokon moj organizam dođe k sebi...poput napitka Čudomixa bez kojeg Asterix nebi bio ono što jest! Meni treba aronija da ja napokon budem poletna i puna snage! ipak samo mi je 37god :((
Za aroniju sam itekako cula. Prije 2 godine kupila sam i grm, posadila i radovala se danu kada cu ubrati saku tih zdravih bobica. Ali jednog jutra nadobudni svekar je kosio travu i pokosio moju aroniju koja je nakon toga
…prikaži još! uvenula tako da je propao moj plan o obnovi zdravlja pomocu tog cudotvornog ploda. Nadam se da cu dobiti priliku ipak iskusati moc superbobica.
Lijepi pozdrav!
Mijenja se moje biće malo odlučila sam:ŽIVJET ĆU ZDRAVO! Nema više smoga cigareta, samo kisik moja je meta. Nema više ležanja po krevetu, trčim,skačem,kažem NE teretu. Manje kave,više vode, da ovaj otrov što prije ode. Zato Zdrava kravo aroniju mi
…prikaži još!oniju mi daj
da moje tijelo bude mali raj.
Zdrava bit ću,sjati cijela,
bez otrova,nikotina,muke poslije jela.
Volim život,volim bilje,
nek mi biće bude ko smilje.
Majčici mojoj,to malo aronije
teške muke će da sakrije.
Vrućina,hladnoća,više biti neće,
poklonite nam taj komadić sreće.
Bolje sprijeciti nego lijeciti kaze izreka. Pa zato bih ja htjela sprijeciti cijeli niz bolesti i paziti na svoje tijelo, zelim izgledat mlađe sto dulje, zelim ne imat otrov u svome tijelu, zelim biti zdrava, prepuna energije i blistat :)
…prikaži još! A svi moji doma znaju kako mi je losa cirkulacija, stalno tokom cijele godine su mi hladne ruke i stopala. Za cjelokupuno zdravlje ja hocu bobicuuuu :) Hvala
Toliko malo znamo o hrani koju jedemo, o prirodi kojom smo okruženi. Ali zato imamo Zdravu Kravu koja nas podučava, brine o nama i želi nam puno zdravlja!
Radujem se ovom poklonu i supervoću, jako ga želim i samo za sebe hoću. Aroniju do sada nikada nisam probao, a tako bih htio i morao. Da mi pomogne u očuvanju vlastitog zdravlja, da mogu vitalan i sretan dočekati još
…prikaži još!i još mnoga slavlja.
Jer Aronija sve potrebne vitamine i minerale daje,
i obiljem energije opskrbljuje.
Želim uživati u njenim divnim okusima i blagodatima,
jer mene samo prirodno i zdravo zanima. :)
Zima je ko stvorena za nju, božanstvena harmonija okusa i ploda, što je aronija, riječi su suvišne kada slika govori sve. Baš nju ja želim da okusim i niti jednu riječ koja protiv je da ispustim. Ah,taj slatki grijeh,natjerat će
…prikaži još!tjerat će me da
nastavim uživati u okusima prirode
i neću požaliti,jer ću ja hvaliti.
Može li biti bolje od ovoga kada pišem,
jer smijem se samoj sebi,zašto ne izbrišem?,
ali NE,ona truda vrijedi da se proba,
vjerojatno je to dobra roba.
Što da vam više kažem
riječi su mi ponestale,
kako li su samo nastale,
jednog zimskog dana
čekajući samo nju,
ja uživala sam pisajući
pjesmu ovu.
Ovo mi se čini najboljim mogućnim poklonom u ovo vrijeme kada svima pada imunitet i svi se bore protiv nekakvih boleština. Rado bih provjerila da li je aronija zaista toliko učinkovita i naravno prevencija je pola zdravlja! :)
Nakon što sam pročitala ovaj članak, poželjela sam svakako probati aroniju. Da otklonim smetnje u želudcu, sebi i suprugu i da sebi popravim imunitet. Ukoliko mene izaberete za besplatni primjerak, bila bih vam iznimno zahvalna. A ako me ne izaberete,
…prikaži još!, ja ću svakako otići u prvu apoteku i zatražić ću ovaj proizvod. No, s tim ću mapo pričekati, ipak, možda mi vi poklonite?
Imam posađeno stablo aronije u vlastitome dvorištu. Samo problem je što svake godine vrlo slabo rodi, jedva par bobica. Želim ovu nagradu kako bi napokon cijela obitelj mogla probati ovo ukusno supervoće.Hvala Vam!!!;-)
Ja se klanjam super voću I zato ovu nagradu hoću. Vitamina želim puna biti I zbog njih dugo, dugo živjeti. Neću da me srce pati, Želim uvijek iznova sjati. Artritis, bore ili tumori Sve me to pomalo umori. Ne želim
…prikaži još!Ne želim nikakve dijamante, lovu,
Samo želim aroniju ovu!!
Onda kada se najmanje nadate dogodi vam se da se razbolite i vaš život promijeni se iz temelja. Odjednom upoznate sve vrste čajeva za jačenje imuniteta, vitamine, željezo protiv anemije i svašta što pomaže kod kemoterapija. Uz jako puno raznih
…prikaži još! pripravaka ovu aroniju još nisam probao, a nisam ni čuo za nju...
Svako jutro za doručak popijem veliku čašu izmiksanog voća, sa dodatkom 100 ml vode (radi lakšeg ispijanja). Sa ovakvim početkom dana, te kvalitetnom i zdravom ishranom vratila sam manjak energije i izgubila 4 kilograma u periodu posljednja 3 tjedna. Od
…prikaži još!Od kvalitetnih sokova koji nisu "kućne" proizvodnje probala sam samo ciklu, mrkvu i naranču. Bilo bi definitivno zdravo konzumirati i ljekovitu "ružu" aroniju.
Draga kravice, želim ovu super voćkicu jer mi se bliži 40-ta a ja želim ostati mlada i ne želim ostariti, pomozi mi i pošalji mi nagradicu, jer nikad ništa nisam osvojila u tvojim nagradnim igrama!!!
Aronija - supervoće koje jača imunitet
Komentari 120
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.