Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
imam 17 godina i prije par mjeseci mi je dijagnosticirana celijakija. zbog toga sam se morala odreći većine sokova, grickalica i slično. pošto su ti proizvodi skupi, rijetko si priuštim gluten-free inačice. intenzivno se bavim sportom, svaki dan sam u
…prikaži još! teretani po 3 sata i moram unositi velike količine vitamina, antioksidansa i slično. ovaj paket mi bi odlično dobro došao da utažim svoju želju za grickanjem suhog voća i ispijanjem slatkog soka i istovremeno unošenje potrebnog dnevnog unosa vitamina i smanjenja upala koje su česte zbog dugogodišnjeg neliječenja celijakije.
Biti ću iskrena, ovo supervoće bih željela osvojiti za svoga supruga... Prije 2 godine je zasadio aroniju u vrtu, ali nažalost još uvijek nema plodova. Tješi se da je prerano da bi biljka dala plod, a ja uvijek čangrizava ga
…prikaži još! zezam kako najvjerojatnije nije učinio nešto kako treba. Budući da je veliki zagovornik zdravog načina života, zdrave prehrane i tjelovježbe ovaj poklon bi bio nešto što bi ga oduševilo i uvelike utješilo ako biljka i ove godine ne bude dala plod.
hm..zašto bi ja poklon super voća.. možda da mi podigne imunitet..da dobijem neke vitamine..ili možda zato što sam uz pomoć zdrave krave smršavila 25 kg..mislim da bi zbog svega toga super voće... svi zanomo da je zdrava krava super..i da
…prikaži još!da uvije ima super savijete i dobre proizvode za poklone!! :-)
Aronija raste u našem vrtu, ali tko će dočekati ljeto da ju slasno pobrstimo. Draga Zdrava Kravo molim te donesi ljeto i zdravlje u naš dom. Unaprijed zahvalni aronijaljupci!
U zadnjih dva mjeseca popila sam 4 ture antibiotika. Moj imunitet je "koma". Nisam probala ove bobice. Možda bi moje tijelo bilo zahvalno na ovim malim, čudesnim bobicama...
Voljela bih osvojiti Vas poklon supervoca jer sam cvrsto odlucila paziti na svoju prehranu i uz pomoc zdrave krave mislim da i uspijevam. Inace sam slabijeg imunoloskog sustava i malo anemicna, a i tlak mi je blago povisen. Prehranu baziram
…prikaži još! na unosu voca pet puta dnevno, naravno kao medjuobroke, a glavni obroci su mi bogati bjelancevinama, bas kao sto savjetujete. Najveca mi je odluka bila potpuno odustati od rafiniranog bijelog secera koji sam zamijenila medom, pa cak i u kavi. Stvarno se trudim i zasad sam smrsavila 8 kg kroz mjesec i pol dana ...htjela bih poticaj, iako sam svjesna da je moja odlucnost kljucna. Hvala i pozdrav Zdravoj kravi!
Voljela bih osvojiti ovo supervoće, jer prije svega jako je zdravo, a pošto sam bolesna, mislim da je ovo savršeno vrijeme za popit ovakav super sokić koji čuda čini, sve u svemu, odlučila sam paziti na svoje zdravlje pa bi
…prikaži još! ovo bila odlična motivacija i početak za bolje zdravlje =)
Ja sam jedna studentica koja ovih dana puno provodi ležeći u krevetu s knjigama u rukama. Često me svlada umor i moje pamćenje se tokom dana sve više smanjuje, a s obzirom da sam pročitala da ova biljka poboljšava memoriju
…prikaži još! ovo bi bio idealan poklon za mene. Hvala Zdrava krava :)
za sada nisam imala priliku probati aroniju u ovom obliku, ali redovito kupujem mlječni proizvod Lgg sa aronijom i zasladim se pekmezom od aronije,obožavam njen okus, a još k tome donosi samo dobro. inače patim od jako niskog željeza i
…prikaži još! od jako velikog umora, palpitacija, te svega što nedostatak željeza nosi. imam ja i bolne zglobove, a godinice su i bore počele nositi na moje lice....hmmm dok je to sve oš u nekoj početnoj fazi mislim da ove čudesne bobice prekrasne aronije su moj spas...a čarobni napitak mislim da me može spasiti da napokon moj organizam dođe k sebi...poput napitka Čudomixa bez kojeg Asterix nebi bio ono što jest! Meni treba aronija da ja napokon budem poletna i puna snage! ipak samo mi je 37god :((
Čitam o ovom supervoću, Probati ga stvarno hoću, Čudesni dar prirode se zove I omogućuje ti lijepe snove Jer bore smanjuje kao od šale Kako velike tako i male, Karcinom od njega bježi, Imunološki sustav diže i kad sniježi, Izlučuje
…prikaži još!,
Izlučuje Teške metale i radioaktivne tvari,
To ipak nisu male stvari,
Od njega bolje rade jetra. Žuč i crijeva
I štitnjača vam više ne drijema
Krvni tlak i šećer u krvi postaju mali
I bezopasni kao u šali,
A najveća je ironija
Što se voće zove ARONIJA.
Šalu na stranu, nedavno sam otkrila probleme sa štitnjačom, pa bih ovime htjela poboljšati njihovu funkciju. Također mi se pojavljuju prve bore pa da ih spriječim na vrijeme, kao i nadolazeće prehlade i gripe.
…u svit bobica me misli vode
i još uvik virujen da će zahvaljujuć kravi
jednog dana svi fanovi moć živit zdravi
fino supervoće izgradit će raj
i znaj, kad ja sve pobrstim, neće biti aronije za kraj!
Jel zelim uciniti nesto dobro sama sebi za svoje zdravlje, jel sam se totalno zapostavila i malo malo sam bolesna.., pa ovo mi je savrsena prilika da nagradim samu sebe i da bih bila zdarva, lijepa i pametna kao zdrava krava ;)
A šta da vam velim super voće ja želim.. Želim biti zdrava,lijepa i fit sve to aronija može,to nije mit. Pa me neće mučit srce,ni šećer ni glava ni nuklearne katastrofe,ni gripa prava.. Zdrava krava zna što nama treba bobice
…prikaži još!
bobice nam daju zdravlja sve do neba!
Dragi potralu što misliš o nama
pokloni mi sok i bobice i bit ću Supermama!
.. " da bi se dobilo 500 ml soka od aronije potrebno je izcijediti otprilike 1830 bobica " .. Za ovih 200 ml to je, dakle, reprezentativnih 732 bobice. " Preporuča se uzimanje ujutro, prije obroka 30 - 50 ml. "
Bobice ove baš su pravo čudo za moje tijelo pomalo ludo. Iako sam još jako mlada "šećer" mojim tijelom vlada. Probala bih taj čarobni napitak i pomogla sebi ostvarit boljitak. Zdravlje je najvažnija stvar u životu i zato mi na
…prikaži još!o mi na probu pošaljite ovu divotu.
Aronija - supervoće koje jača imunitet
Komentari 120
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.