Komentari 120

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    prag
    Želim živjeti zdravije, pokušavam u prehranu unositi što više zdrave hrane...ovo mi je potpuno nepoznato i dosada nisam konzumirala....stoga sam znatiželjna....ako mi se svidi, a uvjerena sam da hoće, toplo ću preporučiti obitelji i prijateljima!
    petrica46
    prošle sezone smo posadili aroniju kod kuće, no bobice su bile vrlo sitne i ptičice su ju brzo pozobale pa je nismo uspjeli niti okusiti. s obzirom na njezina svojstva i učinak na poboljšanje probave zanima me koliko uistinu umanjuje …prikaži još!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    Za čovjeka u zlatnim godinama,vršnjak Zlatnih djevojaka :),ovo bi bio super poklon!Godine polako izjele imunitet i organizmu su zaista potrebni dodatni čistaći.I to ne kao pomoćnici već polako kao gazde.Treba velika snaga da se stare žile malo pročiste,da zglobovi ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    bramasole
    za sada nisam imala priliku probati aroniju u ovom obliku, ali redovito kupujem mlječni proizvod Lgg sa aronijom i zasladim se pekmezom od aronije,obožavam njen okus, a još k tome donosi samo dobro. inače patim od jako niskog željeza i …prikaži još!
  • Default avatar -
    pero2001
    Za aroniju sam itekako cula. Prije 2 godine kupila sam i grm, posadila i radovala se danu kada cu ubrati saku tih zdravih bobica. Ali jednog jutra nadobudni svekar je kosio travu i pokosio moju aroniju koja je nakon toga …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mijenja se moje biće malo odlučila sam:ŽIVJET ĆU ZDRAVO! Nema više smoga cigareta, samo kisik moja je meta. Nema više ležanja po krevetu, trčim,skačem,kažem NE teretu. Manje kave,više vode, da ovaj otrov što prije ode. Zato Zdrava kravo aroniju mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ina02
    Bolje sprijeciti nego lijeciti kaze izreka. Pa zato bih ja htjela sprijeciti cijeli niz bolesti i paziti na svoje tijelo, zelim izgledat mlađe sto dulje, zelim ne imat otrov u svome tijelu, zelim biti zdrava, prepuna energije i blistat :) …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Toliko malo znamo o hrani koju jedemo, o prirodi kojom smo okruženi. Ali zato imamo Zdravu Kravu koja nas podučava, brine o nama i želi nam puno zdravlja!
  • Default avatar -
    REZIKA
    Radujem se ovom poklonu i supervoću, jako ga želim i samo za sebe hoću. Aroniju do sada nikada nisam probao, a tako bih htio i morao. Da mi pomogne u očuvanju vlastitog zdravlja, da mogu vitalan i sretan dočekati još …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Cirkulacija- nula bodova, pa mi treba obnova! Hvala!
    helena96
    Zima je ko stvorena za nju, božanstvena harmonija okusa i ploda, što je aronija, riječi su suvišne kada slika govori sve. Baš nju ja želim da okusim i niti jednu riječ koja protiv je da ispustim. Ah,taj slatki grijeh,natjerat će …prikaži još!
  • Default avatar -
    kokitiki1
    Po sastavu se čini vrlo dobar proizvod koji bi kao blagodat došao za moje srce i artritis.
  • Default avatar -
    suzika11
    Koja ironija, ovdje se dijeli aronija. Treba mi jači imunitet zato mi dajte ovaj paket!
  • Default avatar -
    Keef
    Ovo mi se čini najboljim mogućnim poklonom u ovo vrijeme kada svima pada imunitet i svi se bore protiv nekakvih boleština. Rado bih provjerila da li je aronija zaista toliko učinkovita i naravno prevencija je pola zdravlja! :)
  • Default avatar -
    Nakon što sam pročitala ovaj članak, poželjela sam svakako probati aroniju. Da otklonim smetnje u želudcu, sebi i suprugu i da sebi popravim imunitet. Ukoliko mene izaberete za besplatni primjerak, bila bih vam iznimno zahvalna. A ako me ne izaberete, …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Imam posađeno stablo aronije u vlastitome dvorištu. Samo problem je što svake godine vrlo slabo rodi, jedva par bobica. Želim ovu nagradu kako bi napokon cijela obitelj mogla probati ovo ukusno supervoće.Hvala Vam!!!;-)
  • Default avatar -
    LiskoJunior
    Ja se klanjam super voću I zato ovu nagradu hoću. Vitamina želim puna biti I zbog njih dugo, dugo živjeti. Neću da me srce pati, Želim uvijek iznova sjati. Artritis, bore ili tumori Sve me to pomalo umori. Ne želim …prikaži još!
  • Default avatar -
    grasevina9
    Onda kada se najmanje nadate dogodi vam se da se razbolite i vaš život promijeni se iz temelja. Odjednom upoznate sve vrste čajeva za jačenje imuniteta, vitamine, željezo protiv anemije i svašta što pomaže kod kemoterapija. Uz jako puno raznih …prikaži još!
  • Default avatar -
    Svako jutro za doručak popijem veliku čašu izmiksanog voća, sa dodatkom 100 ml vode (radi lakšeg ispijanja). Sa ovakvim početkom dana, te kvalitetnom i zdravom ishranom vratila sam manjak energije i izgubila 4 kilograma u periodu posljednja 3 tjedna. Od …prikaži još!
  • Default avatar -
    daca2
    Draga kravice, želim ovu super voćkicu jer mi se bliži 40-ta a ja želim ostati mlada i ne želim ostariti, pomozi mi i pošalji mi nagradicu, jer nikad ništa nisam osvojila u tvojim nagradnim igrama!!!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.