Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jako volim povrće, ali s voćem imam problema...Pa kad se već silim jesti bilo kakvo voće, bilo bi najbolje da odmah krenem sa supervoćem...Imam i anemiju, a boja aronije sugerira da je i puna željeza,...
za aroniju sam čula samo u pekmezu i rakiji, ali o ljekovitim svojstvima, moram priznati, nisam puno znala! možda bi trebalo stvarno razmisliti o njoj, posebno jer trenutno vodim bitku sa velikim padom imuniteta i- uslijed toga- zdravstvenim problemima! :/
Kad već sa 26 god prođete 7 operacija a da bi život bio donekle u normali morate piti jake opijate, tada počnete tražiti sve alternative koje bi vam barem malo pomogle da polako smanjite lijekove i oporavite svoj organizam. Izgubljeni
…prikaži još! imunitet navlači sve bolesti a lijekovi dugoročno uništavaju želučanu sluznicu. Vjerujem da postoje prirodni lijekovi koji bi mi pomogli da malo po malo oporavim organizam. a nadam se da bi Aronija mogla biti jedna od njih.
Čitam o ovom supervoću, Probati ga stvarno hoću, Čudesni dar prirode se zove I omogućuje ti lijepe snove Jer bore smanjuje kao od šale Kako velike tako i male, Karcinom od njega bježi, Imunološki sustav diže i kad sniježi, Izlučuje
…prikaži još!,
Izlučuje Teške metale i radioaktivne tvari,
To ipak nisu male stvari,
Od njega bolje rade jetra. Žuč i crijeva
I štitnjača vam više ne drijema
Krvni tlak i šećer u krvi postaju mali
I bezopasni kao u šali,
A najveća je ironija
Što se voće zove ARONIJA.
Šalu na stranu, nedavno sam otkrila probleme sa štitnjačom, pa bih ovime htjela poboljšati njihovu funkciju. Također mi se pojavljuju prve bore pa da ih spriječim na vrijeme, kao i nadolazeće prehlade i gripe.
ne mogu sad navesti milijardu razloga zašto ja trebam dobiti tu voćkicu, kad drugi vjerojatno imaju puno boljih.. Jednostavno,meni ona izgleda MLJAC! jaaaaako,jako mljac i ne znam gdje bi je našla,,pa evo kravice,kad izliječiš sve ove kojima nedostaje antioksidansa i
…prikaži još! i flavonida, sjeti se jedne proždrljivice i pošalji koju bobicu.
Zanimljiv proizvod, no u poslijednje vrijeme se na internetu i drugim medijima stalno pojavljuju novi proizvodi koji bi trebali pomoći ljudima u umanjenju tegoba,a stres i brzi ritam života nas neumoljivo gazi posebice mlađe ljude. Svakako bi valjalo isprobati navedeni
…prikaži još! proizvod i uvjeriti se u njegovu učintkovitost :)
Posadila sam dvije sadnice aronije u moj šumski vrt još prije dvije godine. Mazila sam ih i pazila pa su proljetos procvijetale. Baš sam se veselila i nikako nisam mogla dočekati prve plodove. Kad su se pojavile plave bobice nitko
…prikaži još!o sretniji od mene. Probala sam jednu ali bila je još nezrela i odlučila sam pričekati još koji dan. Nažalost, nakon par dana na grmu nije bilo više ništa. Ili su ih pojele ptice ili neki od gljivara koji tu često prolaze. Kako je do novih plodova još daleko bilo bi zgodno probati barem sok ili suhe bobice.
Za tjelesnu harmoniju,
preporučam vam Aroniju.
To voće slatko malo,
ima djelovanje pravo.
Štiti organizam kroz cijelu zimu,
imunitet stvara,u super ženu me pretvara.
Antioksidansi ,vitamini tu su,
takvo zdravlje kao u mom snu.
Vitalna sam,zdrava žena,
Aronija je čarolija prava!
danas sam saznala poprilično loše vijesti u vezi mojega zdravlja te sam se sva ozarila kad sam vidjela ovaj članak. mislim da bi mi u ovom trenutku aronija jako puno pomogla i bilo bi stvarno super kada bi pokušala popraviti
…prikaži još! svoje zdravstveno stanje na prirodan način. veliki pozdrav s puno nade!!!!
Aronija,čudesna biljka iz daleke Amerike nam je stigla i svih je odmah na noge podigla. O njoj čula sma svašta nije to bila samo moja mašta. Govore da puna je vitamina i jako zdrava zato nam je i poklanja ZdravaKrava!
…prikaži još!Krava!
Kažu još da i minerala ima
i zbog toga nam treba kad dođe zima,
jer sad je sezona prehlada i viroza
pa mene pomalo hvata nervoza.
Za imunitet treba mi nešto "pod hitno"
suho voće ili sok,sad je manje bitno.
Mislim da supervoće svar je prava,
od kemije razne već mi puca glava!
voljela bih probati ovo voće, trudnica sam i kao i svaka majka (dvoje klinaca), želim svojoj obitelji pružiti najbolje što je moguće za njihovo zdravlje. Kako svojoj djeci kojima je potrebna pravilna prehrana za pravilan rast i razvoj, tako i
…prikaži još! sebi jer ono što ja jedem, jede i moja beba:)
Imam bolesnu svekrvu koja pazi nasu 1,5 godisnju djevojcicu.Izgubila je svoju kcer moja svekrva nakon teske bolesti, bolesna je i umorna ali ima veliko srce kojim pomaze nama koji cijele dane radimo za otplatiti kredit, ovo bi namjenjila njoj, najmanje toliko zasluzuje
Aronija je biljka budućnosti. Pri tome mislim prvenstveno na zdravlje, ali i na posao budućnosti. Probala sam liker od aronije prijatelja koji je već uzgaja i, naravno, želim je probati i sušenu i kao sok.
ARONIJA. Asocira me na ironiju. Da, ironija je što sam stalno bolesna i što ovaj tjedan nisam mogla otputovati suprugu u Njemačku, jer sam pet dana "kurila". Nakon brda popijenih tableta jedva se vučem po kući i razmišljam o ovoj
…prikaži još! aroniji i mogućnosti da mi ona pomogne.
Boja, boja, boja! Obožavam razne bobice i najradije biram jače pigmentiranu hranu – što više boje, to bolje! S nekim sam se proizvodima od aronije susrela na jednom gastrosajmu i ostala oduševljena, ali sok još nisam probala. Aronija je u
…prikaži još! cijeđenom ili sušenom obliku posebno poželjna i praktična u danima kada je ponuda kvalitetnog voća ograničena i kada nam treba nešto da nas ''digne'', kao i u danima koji znaju biti lišeni punovrijednog obroka, što zbog užurbanosti, što zbog manjka apetita. A ja najviše volim kad neka namirnica ne samo da je ukusna, nego i čini dobro imunitetu. Sklona sam raznim upalama i vjerujem da ovaj paketić ne samo da bi usrećio moje nepce, nego bi i barem malo podupro moj gi trakt i zglobove. Također, lagala bih kad bih rekla da ne volim kad mi se pofarba jezik. :p :)
Već sam prije čula za različita ljekovita svojstva aronije. Stvarno je super voće. Baš me zanima kakvog je okusa i htjela bih probati proizvode koje nudite. Nadam se da ću ja osvojiti ovu nagradicu, i zato ću napisati jednu pjesmicu
…prikaži još! o ovom super voću:
Aronijo, super voće,
Rado bih te probala
O tebi dalje pričala, jer
Nema ništa boljega -
Izliječit nam može sve tegobe,
Jao onom tko ne proba
Aroniju - super voće!
Aronija - supervoće koje jača imunitet
Komentari 120
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.