Komentari 120

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kandina
    Jako volim povrće, ali s voćem imam problema...Pa kad se već silim jesti bilo kakvo voće, bilo bi najbolje da odmah krenem sa supervoćem...Imam i anemiju, a boja aronije sugerira da je i puna željeza,...
  • Default avatar -
    markaltesimo
    za aroniju sam čula samo u pekmezu i rakiji, ali o ljekovitim svojstvima, moram priznati, nisam puno znala! možda bi trebalo stvarno razmisliti o njoj, posebno jer trenutno vodim bitku sa velikim padom imuniteta i- uslijed toga- zdravstvenim problemima! :/
  • Default avatar -
    jasnaklara
    Kad već sa 26 god prođete 7 operacija a da bi život bio donekle u normali morate piti jake opijate, tada počnete tražiti sve alternative koje bi vam barem malo pomogle da polako smanjite lijekove i oporavite svoj organizam. Izgubljeni …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    nemam neku super rimu za otpjevati ovo super voce ali imam super nadu za dobitak super voca da i moja obitelj uziva u super zdravlju :)))
    Cupanka
    Htjela bih ovo supervoče jer do sad mi ništa nije pomoglo u rješavanju zdravstvenih problema,,
  • Default avatar -
    ludara
    Čitam o ovom supervoću, Probati ga stvarno hoću, Čudesni dar prirode se zove I omogućuje ti lijepe snove Jer bore smanjuje kao od šale Kako velike tako i male, Karcinom od njega bježi, Imunološki sustav diže i kad sniježi, Izlučuje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Anida1
    Kada sam pročitala na što sve ova biljaka utiče , bila sam pomalo sumnjičava i iznenađena.Bila bih izuzetno sretna kada biste otklonili moje sumnje :D
  • Default avatar -
    losos
    ne mogu sad navesti milijardu razloga zašto ja trebam dobiti tu voćkicu, kad drugi vjerojatno imaju puno boljih.. Jednostavno,meni ona izgleda MLJAC! jaaaaako,jako mljac i ne znam gdje bi je našla,,pa evo kravice,kad izliječiš sve ove kojima nedostaje antioksidansa i …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucija1976
    Zanimljiv proizvod, no u poslijednje vrijeme se na internetu i drugim medijima stalno pojavljuju novi proizvodi koji bi trebali pomoći ljudima u umanjenju tegoba,a stres i brzi ritam života nas neumoljivo gazi posebice mlađe ljude. Svakako bi valjalo isprobati navedeni …prikaži još!
    xenia64
    Posadila sam dvije sadnice aronije u moj šumski vrt još prije dvije godine. Mazila sam ih i pazila pa su proljetos procvijetale. Baš sam se veselila i nikako nisam mogla dočekati prve plodove. Kad su se pojavile plave bobice nitko …prikaži još!
  • Default avatar -
    luncika
    Za tjelesnu harmoniju, preporučam vam Aroniju. To voće slatko malo, ima djelovanje pravo. Štiti organizam kroz cijelu zimu, imunitet stvara,u super ženu me pretvara. Antioksidansi ,vitamini tu su, takvo zdravlje kao u mom snu. Vitalna sam,zdrava žena, Aronija je čarolija prava!
  • Default avatar -
    tihanavox
    danas sam saznala poprilično loše vijesti u vezi mojega zdravlja te sam se sva ozarila kad sam vidjela ovaj članak. mislim da bi mi u ovom trenutku aronija jako puno pomogla i bilo bi stvarno super kada bi pokušala popraviti …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Aronija,čudesna biljka iz daleke Amerike nam je stigla i svih je odmah na noge podigla. O njoj čula sma svašta nije to bila samo moja mašta. Govore da puna je vitamina i jako zdrava zato nam je i poklanja ZdravaKrava! …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjad25
    voljela bih probati ovo voće, trudnica sam i kao i svaka majka (dvoje klinaca), želim svojoj obitelji pružiti najbolje što je moguće za njihovo zdravlje. Kako svojoj djeci kojima je potrebna pravilna prehrana za pravilan rast i razvoj, tako i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Svijesnost
    Imam bolesnu svekrvu koja pazi nasu 1,5 godisnju djevojcicu.Izgubila je svoju kcer moja svekrva nakon teske bolesti, bolesna je i umorna ali ima veliko srce kojim pomaze nama koji cijele dane radimo za otplatiti kredit, ovo bi namjenjila njoj, najmanje toliko zasluzuje
  • Default avatar -
    coldplay
    Aronija je biljka budućnosti. Pri tome mislim prvenstveno na zdravlje, ali i na posao budućnosti. Probala sam liker od aronije prijatelja koji je već uzgaja i, naravno, želim je probati i sušenu i kao sok.
  • Default avatar -
    veckyb
    supervoće to je moje piće pijem sokiće i razvijam mišiće :D
  • Default avatar -
    samac555
    ARONIJA. Asocira me na ironiju. Da, ironija je što sam stalno bolesna i što ovaj tjedan nisam mogla otputovati suprugu u Njemačku, jer sam pet dana "kurila". Nakon brda popijenih tableta jedva se vučem po kući i razmišljam o ovoj …prikaži još!
    fawlty
    Boja, boja, boja! Obožavam razne bobice i najradije biram jače pigmentiranu hranu – što više boje, to bolje! S nekim sam se proizvodima od aronije susrela na jednom gastrosajmu i ostala oduševljena, ali sok još nisam probala. Aronija je u …prikaži još!
  • Default avatar -
    KrticaLatica
    Već sam prije čula za različita ljekovita svojstva aronije. Stvarno je super voće. Baš me zanima kakvog je okusa i htjela bih probati proizvode koje nudite. Nadam se da ću ja osvojiti ovu nagradicu, i zato ću napisati jednu pjesmicu …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.