Komentari 94

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natyka
    Na sam spomen Dr Hauschka proizvoda sve mi zamiriši i taj me miris prati kroz dan. S obzirom da imam vrlo osjetljivu kožu ( fenotip 1) sklonu alergijama, osobito na sunce, veselim se ovim prirodnim proizvodima. Ljeto je tu, još …prikaži još!
  • Default avatar -
    LJUPK
    Vratila sam se s godišnjeg odmora i baš bi mi trebao komplet jedne takve kvalitetne kozmetike kao što je Vaša te se iskreno nadam da ću je i osvojiti i isprobati !
    Little_Lady
    Obožavam kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi, jer najbolje što moja koža može dobiti je iz prirode. Osobito cijenim proizvode Dr.Hauschka je osim što su prirodni i kvalitetni, nalaze se i na bijeloj listi, odnosno, nisu testirani ne životinjama što mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Volim zbog toga što super mirišu, sve prirodno...
    lila17
    Volim dr. hauschka kozmetiku jer je prirodna, i takva vrsta kozmetike me oduševljava, volim ju samo gledati u dućanu, a kamoli mazati se. Cijenim prirodna ulja, prirodan pristup, prirodne sastojka, mirise, jednostavno obožavama eterična ulja kojih ovdje ima naprete, cijela …prikaži još!
    traviata
    Probala sam kod sestre olovku za oči od Dr. Hauscha i ostala sam ugodno iznenađena. Nije bilo pekanja, svbeži i suze na očima, a kako mi to obično biva od drugih kozmetičkih preparata. Od tada kupujem samo njihove olovke za …prikaži još!
  • Default avatar -
    zaza23
    ulazim u 30-te, hranim se loše, ne vježbam, katastrofčan stil života - alarmantno. time for a change :D zdrva krava je odličan portal, a čini mi se da su proizvodi dr. hauschka upravo nešto što diže raspoloženje ovakvma poput mene ;)
  • Default avatar -
    dada54
    Ja sam priroda.Zar je čudno da mi preparati Dr.Hausschke tako savršeno odgovaraju?
    Josipa_K
    Imam problematičnu kožu i mučim se s odabirom kreme koja će mi ukloniti sve moje probleme ali zato moja ujna zna svoga favorita-Dr.Hauschka kozmetika!Najviše ju hvali jer se radi o prirodnoj kozmetici koja radi čuda!
    anasplit
    Sinonim za prirodnu i zdravu njegu kože je definitivno Dr. Hauschka. Njihova noćna krema me oduševila, koža mi je regenerirana, glatka i ne ostavlja masni sjaj. Za ovu kozmetiku sam se odlučila zbog toga što njihova kvaliteta nije upitna, u …prikaži još!
  • Default avatar -
    maja76
    Ne znam zašto, ali naziv Dr.Hauschka me je podsjetio na "Sex i grad" i Carrie Bradshow..i tako sam probala proizvode, sve što ima smilje ili lavandu privuče moju pažnju, ali ovaj put.....oduševljena sam kvalitetom. Svaka čast!
  • Default avatar -
    stanli
    Liniju Dr. Hauschka znam, jedna stvar koja je karakteristicna za njihovu kozmetiku je da nemaju dnevne i nocne kreme, smatrajuci da jedan proizvod zadovoljava obje uloge i dnevne i intenzivne nocne njege. Za kremu od ruze čula sam dosta prije …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Joj, čim sam vidjela da dijelite Hauschku, ozarila sam se. Pa eto dajem kraljevstvo za nju..ono, ne koristim Gotovo ništa drugo od kozmetike osim nje i oduševljena sam. Čista prirodna hladno prešana ulja, kvalitetni sastojci i ne testiranje na životinjama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Dajte da povjerujem u sve dolje navedene komentare! :)
  • Default avatar -
    Renata40
    Jako sam zadovoljna s kozmetikom Dr Hauschka, jer s njom osjećam kako moja koža diše!
  • Default avatar -
    antonijaaa
    Volim Dr. Hauschku jer, za razliku od mnogih drugih, njihovi proizvodi vrijede svake kune koju plaćam. Studentica sam, imam vrlo ograničen budžet i nije mi u interesu kupovati nekvalitetne proizvode koje ću baciti ili dati nekomu drugome. Ovi su proizvodi …prikaži još!
  • Default avatar -
    cvijet
    Obžavam proizvode Dr Hauschka jer jedino oni odgovaraju mojoj izuzetno osjetljivoj koži. Izuzetno mi je važno što su potpuno prirodni i nisu testirani na životinjama. Dr Hauschka poklon paket bio bi mi najdraži poklon za moj nadolazeći 38-i rođendan (18. …prikaži još!
  • Default avatar -
    noari
    ZATO JER JE TOLIKO DOBRA DA MI NITI JEDNA DRUGA KOZMETIKA NIJE POTREBNA, NITI JU ŽELIM! Koristim ju već dugo i još dugo će me pratiti na mom životnom putovanju. Uistinu je odličan suputnik :)
  • Default avatar -
    Ivana3
    Imam osjetljivu kožu, sklonu alergijama i stalnom "ničim izazvanom svrbežu". Pronašla sam lijek u prirodnoj i kvalitetnoj kozmetici Dr. Hauschka i ne namjeravam ju mijenjati :) Ovo ljeto sam počela otkrivati i njihovu dekorativnu kozmetiku s kojom sam također oduševljena. …prikaži još!
  • Default avatar -
    agiiiii
    Nisam do sad imala dr hauscka kozmetiku, no imala sam jedan tester neke kreme i apsolutno me oduševila.Imam mješovitu i osjetljivu kožu te je ova kozmetika sigurno melem za moj kožu
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.