Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Na sam spomen Dr Hauschka proizvoda sve mi zamiriši i taj me miris prati kroz dan. S obzirom da imam vrlo osjetljivu kožu ( fenotip 1) sklonu alergijama, osobito na sunce, veselim se ovim prirodnim proizvodima. Ljeto je tu, još
…prikaži još! samo fali vaš paket i ja ću biti 100 posto zadovoljna, hvala!
Vratila sam se s godišnjeg odmora i baš bi mi trebao komplet jedne takve kvalitetne kozmetike kao što je Vaša te se iskreno nadam da ću je i osvojiti i isprobati !
Obožavam kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi, jer najbolje što moja koža može dobiti je iz prirode. Osobito cijenim proizvode Dr.Hauschka je osim što su prirodni i kvalitetni, nalaze se i na bijeloj listi, odnosno, nisu testirani ne životinjama što mi
…prikaži još! je jako važno. To je zaista vrhunski proizvod, iz prirode i u skladu s njome!
Volim dr. hauschka kozmetiku jer je prirodna, i takva vrsta kozmetike me oduševljava, volim ju samo gledati u dućanu, a kamoli mazati se. Cijenim prirodna ulja, prirodan pristup, prirodne sastojka, mirise, jednostavno obožavama eterična ulja kojih ovdje ima naprete, cijela
…prikaži još! ta proizvdnja me fascinira, i drago mi je što postoje ljudi na svijetu koji to prozivode, i voljela bih da više ljudi koristi prirodnu kozmetiku napram ovih industrijskih kemija, jer sigurno bi bili ljepši i zdraviji
Probala sam kod sestre olovku za oči od Dr. Hauscha i ostala sam ugodno iznenađena. Nije bilo pekanja, svbeži i suze na očima, a kako mi to obično biva od drugih kozmetičkih preparata. Od tada kupujem samo njihove olovke za
…prikaži još! oči.
Priznajem, da ostale proizvode Dr. Hauscha do sada nisam probala, ali bi mi bilo jako drago da dobijem ovaj poklon. To bi me možda potaklo da pređem na Dr. Hauscha kozmetiku, kao što je to učinila i olovka za oči. A isto bih tako bila presretna da sam prvi puta u životu nešto dobila na nagradnoj igri jer do sada nikada ništa nisam dobila na nagradnim igrama niti slučajnim odabirom tako da se pitam zašto nisam rođena pod sretnom zvijezdom. ;((
Dr. Hauscha ljetni paket bi mi stvarno uljepšao ovo ljeto, jer bih imala posebni wellnes tretman za sebe i prijateljice u vlastitom domu.
ulazim u 30-te, hranim se loše, ne vježbam, katastrofčan stil života - alarmantno. time for a change :D zdrva krava je odličan portal, a čini mi se da su proizvodi dr. hauschka upravo nešto što diže raspoloženje ovakvma poput mene ;)
Imam problematičnu kožu i mučim se s odabirom kreme koja će mi ukloniti sve moje probleme ali zato moja ujna zna svoga favorita-Dr.Hauschka kozmetika!Najviše ju hvali jer se radi o prirodnoj kozmetici koja radi čuda!
Sinonim za prirodnu i zdravu njegu kože je definitivno Dr. Hauschka. Njihova noćna krema me oduševila, koža mi je regenerirana, glatka i ne ostavlja masni sjaj. Za ovu kozmetiku sam se odlučila zbog toga što njihova kvaliteta nije upitna, u
…prikaži još! proizvodnji koriste samo najkvalitetnija ulja i naravno sve je iz prirode, što znači da nema sumnjivih umjetnih sastojaka koji su u zadnje vrijeme postali veoma diskutabilni. Hrana iz prirode je definitivno ono što svaka žena želi za svoju kožu...:)
Ne znam zašto, ali naziv Dr.Hauschka me je podsjetio na "Sex i grad" i Carrie Bradshow..i tako sam probala proizvode, sve što ima smilje ili lavandu privuče moju pažnju, ali ovaj put.....oduševljena sam kvalitetom. Svaka čast!
Liniju Dr. Hauschka znam, jedna stvar koja je karakteristicna za njihovu kozmetiku je da nemaju dnevne i nocne kreme, smatrajuci da jedan proizvod zadovoljava obje uloge i dnevne i intenzivne nocne njege. Za kremu od ruze čula sam dosta prije
…prikaži još! nego sam ju imala priliku isprobati jer sam nailazila cesto na pohvale da super regenerira lice. Meni osobno je puno bolje odgovarala krema od dunje. U svakom slučaju, smatram da je cijena opravdana kvalitetom.
Joj, čim sam vidjela da dijelite Hauschku, ozarila sam se. Pa eto dajem kraljevstvo za nju..ono, ne koristim Gotovo ništa drugo od kozmetike osim nje i oduševljena sam. Čista prirodna hladno prešana ulja, kvalitetni sastojci i ne testiranje na životinjama
…prikaži još! namamili su me kao pobornicu zdravog života, ljubiteljicu životinja i kože osjetljive na sintetiku i otada sam vjerna Hauschki. Budući da sam zakoračila u 30-e, mislim da mi ni ova njega za zrelu kožu neće biti naodmet, bar kao preventiva. Jednostavno čim vidim da se dijele njihovi proizvodi imam potrebu odigrati što kao zadovoljna korisnica, što jer nisu baš jeftini:)
Volim Dr. Hauschku jer, za razliku od mnogih drugih, njihovi proizvodi vrijede svake kune koju plaćam. Studentica sam, imam vrlo ograničen budžet i nije mi u interesu kupovati nekvalitetne proizvode koje ću baciti ili dati nekomu drugome. Ovi su proizvodi
…prikaži još! dostupni, kvalitetni i itekako učinkoviti. Osobito bi pohvalila kreme za sunčanje - odlične su.
Također moram napomenuti kako dosta mojih kolegica, također studentica, koristi proizvode dr. Hauschke i nisu ništa manje oduševljene od mene. Samo tako nastavite!
Obžavam proizvode Dr Hauschka jer jedino oni odgovaraju mojoj izuzetno osjetljivoj koži. Izuzetno mi je važno što su potpuno prirodni i nisu testirani na životinjama. Dr Hauschka poklon paket bio bi mi najdraži poklon za moj nadolazeći 38-i rođendan (18.
…prikaži još!18. 07.)
Nadam se da će te odabrati baš mene!
unaprijed zahvaljujem
ZATO JER JE TOLIKO DOBRA DA MI NITI JEDNA DRUGA KOZMETIKA NIJE POTREBNA, NITI JU ŽELIM! Koristim ju već dugo i još dugo će me pratiti na mom životnom putovanju. Uistinu je odličan suputnik :)
Imam osjetljivu kožu, sklonu alergijama i stalnom "ničim izazvanom svrbežu". Pronašla sam lijek u prirodnoj i kvalitetnoj kozmetici Dr. Hauschka i ne namjeravam ju mijenjati :) Ovo ljeto sam počela otkrivati i njihovu dekorativnu kozmetiku s kojom sam također oduševljena.
…prikaži još! Predobar je osjećaj njegovati kožu prirodnim kremama, a još je bolji kad znam da niti jedna životinjica nije zbog toga morala patiti :)
Nisam do sad imala dr hauscka kozmetiku, no imala sam jedan tester neke kreme i apsolutno me oduševila.Imam mješovitu i osjetljivu kožu te je ova kozmetika sigurno melem za moj kožu
Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke
Komentari 94
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.