Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije nekoliko godina prvo sam probala kremu od dunje ,zatim hidratantnu kremu.....i tako je sve počelo.Ovo ljeto tražila sam kemu za sunčanje i više je ne proizvode...šmrc.Prvo me je Hauschki privukla "etiketa" prirodna kozmetika, onda specifičan miris po bilju.....a presuda
…prikaži još! je bio učinak na koži.Od onda ostajem zauvijek vjerna Hauschka kozmetici.
Sve je započelo sasvim slučajno..kada prije par godina na poklon od nećakinje dobila minijaturni Dr.Hauschka paketić sa raznoraznim mirišljavim kremicama..s obzirom na svoju osjetljivu kožu nije željela više isprobavati i tako se naša srebrna kutijica selila s jedne kupaonske police
…prikaži još!ice na drugu.. dok joj jedan dan nije ponestalo njene standardne kremice..a odonda sam ja u "problemu",probala je kremu za lice,zatm,tonik i tko zna šta sve ne,i začudo...oduševila se..sad trenutno koristi kremu za lice s mirisom ruže kojom je najzadovoljnija i gel za tuširanje iz iste te kolekcije..koje naravno kupujemo barem jednom mjesečno..i jasno Vam je da ću ja biti najbolji muž na svijetu ako baš mi dobijemo poklon paketić Dr.Hauschke..pozdrav.
Imam mješovitu kožu lica,klasika-suha je,a masnija na području čelo,nos,brada tzv. T zona. Probala sam mnogo skupih i kvalitetnih krema koje se reklamiraju i mnogo potrošila. Prijateljica mi je poklonila za rođendan Dr.Hauschka i koža mi super podnosi njihovu kremu za
…prikaži još!u za moj tip lica.
Sada samo koristim njegove proivode i preporučujem ih uvijek kad mi se netko obrati sa svojim problemom kože.Uistinu pomaže i vraća sjaj i svježinu svim dijelovima moje kože.
Pa gdje me nađe taj doctor Hauschka? On se rodio za mene, hahhah. Prvo mi treba odmah u sridu-preparat za intenzivnu njegu jer mi je koža, ono, ne zrela, nego prezrela, haha. Sasušena sam kao bakalar pa mi losion dođe
…prikaži još! kao voda ribi. Maska za revitalizaciju-ako mi to ne pomogne da sasušena trava(čitaj koža) zazeleni, neće ništa. Kožo moja, eto spasa. A na kraju, ako me tonik izliječi od grčeva u nogama, e onda ću podići mali spomeničić dr. Hauschku u svom vrtu. I kao vrhunac još je smislio I olovku za osjetljive oči, a ja inače ne upotrebljavam obične olovke zbog leća. Pa taj doktor će od mene napraviti potpunu preobrazbu. Bundeva će se pretvoriti u kočiju. Kiss
Kod Hauschke su me privukli kvalitetni i neagresivni sastojci, a konačno sam je odlučila isprobati nakon Hauschka tretmana lica u oazi pod imenom Orgona. Pohvalila bih kremu od ruže koja me spašavala ove zime. Prisustvo ulja i voskova daje joj
…prikaži još! joj gušću teksturu, ali je lako nanosiva, a kožu ostavlja mekom i radijantnom. Bogata je bez da je teška i komedogena, što je savršeno odgovaralo mojoj dehidriranoj koži sklonoj atopiji, ali i znojenju.
Krema također ima nevjerojatno ugodan miris te na njoj s pravom piše ''rose''. Navodno se u jednoj tubici skriva preko 1075 (!!!) ružinih latica koje će vam se sa svojim mirisom i učinkom rascvjetati na licu.
Svakako bih voljela isprobati još neke Hauschkine proizvode: mislim da bi mi tonik za noge i aftersun njega savršeno ''sjeli'' u ove dane kad su nam noge teške, a koža pod stresom, dok bih, iako me nevjerojatno privlače ovi vrijedni sastojci pa bih ga željela zadržati, intenzivni tretman ipak poklonila svojoj majci koja uvijek štedi na sebi, što joj se odražava i na licu.
Dr Hauschka proizvodi prijatelj su mojoj koži i prijatelj svim članovima moje obitelji. Prijatelje se voli i cijeni njihovu ljubav i brigu prema nama, zar ne?
U užurbanom životu naše svakodnevnice znamo da nam je svima prehrana loša i neredovita.Naravno loša prehrana ima svoje posljedice koje su najviše vidljive na koži.U takvom životu važan je sastav i porijeklo svih preparata koje koristimo.Kozmetika Dr. Hauschka je najbolje
…prikaži još!e što se može dogoditi izmučenoj i oslabljenoj koži.Daje joj potrebnu hidrataciju i elastičnost.Balzam za područje oko očiju je fenomenalan umiruje i opušta kožu,a revitalizirajuća dnevna krema daje osječaj mladosti i u našim 40-tim godinama.
Po svim komentarima i preporukama, mislim da je Dr.Hauschka kozmetika prava stvar za mene! Nadam se nekom dobitku, i da cu postati jedna od zadovoljnih zena koje koriste Dr.Hauschka kozmetiku! :)
Blago onom tko je ima, da je i meni i ja bi bila prava riba.Lako je našoj Jaci mazati se kremama Dr.Hauschka, jer što poželi to i ima :( Poklonila ona Sanaderu tonik poslije sunčanja, ali njemu ove godine nema
…prikaži još!ma kupanja :) Svi je imaju, svi je hvale. Valjda će i meni " Zdrava Krava" pomoći oko ovog dara!
Zašto Dr. Hauschka kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog
…prikaži još!ilja i eteričnog ulja
Uz njih nemam osjećaj da me kože zateže i žulja. .
Dr. Hauschka ima kolekcije za njegu lica i tijela
I kolekciju kojom se njeguje kosa cijela.
Ima i kolekciju pudera,rumenila, ruževa,sjenila i za oči tuša
Neka vas samo netko zasjeniti pokuša.
Dr. Hauschka kožu vlaži,njeguje i hrani
Od starenja i bora ju uspješno brani.
Treba mi tonik za ruke i noge protiv grčeva i vena
Jer na poslu dugo sjedim premda nisam lijena.
Maska mi ova kožu uvijek umiri
Nakon što mi sunce alergiju na licu raspiri.
A za ovom olovkom za oči
Napokon ću svoje osjetljive oči našminkati moći.
Preparat za intenzivnu njegu sadrži turmalin,jantar i regenerirajuće zlato
Već pogađate želim ga još više zato.
I zašto kozmetiku Dr. Hauscka volim eto ima
još razlog jedan
To sam shvatila tek prošli tjedan
Jer Dr. Huschka je shvatio da sve što nam treba,priroda je već odavno dala
I zato prirodi i Rudolfu Hauschki jedno veliko HVALA.
Lijepi pozdrav svima, zaista bih voljela osvojiti ovaj poklon paket.Imam osjetljivu kožu i na kozmetičke proizvode koje imaju određene kemijske dodatke ona vrlo burno reagira stoga vec godinama na preporuku doktorice koristim samo kozmetiku s prirodnim sastojcima.Pošto je ovo vrijeme
…prikaži još!e kakvo je, financije baš i ne dopuštaju tolike izdatke za kremice i šminku pa već duže vrijeme nisam u mogućnosti priuštiti si jednu takvu.Najčešće sama doma nešto izmiksam i smutim pa to koristim,ali zaista bih bila oduševljena kad bi opet mogla uživati u Hauschkinim proizvodima.Onoliko koliko sam ih prije koristila stvarno su mi samo dobro napravili.Nadam se! Hvala!
Ena
Dr.Hauschka ima sve što mi treba, nježnu masku koja te diže sve do neba, hidratizira lice i vrati mu sjaj, tada moliš Boga da joj nikada ne dođe kraj. Proizvodi uvijek su u torbi, zimi kada ispucaju ruke nikada kraja
…prikaži još!a kraja toj borbi,
imam tonik za ruke koji ih vrati vlažnost,
uvijek će u mom životu imati posebnu važnost.
Poslije sunčanja namažem se po cijelom tijelu,
za sebe i najmilije imam kolekciju cijelu,
dio je naše obitelji koja nas obasipa pažnjom,
čini našu kožu ponovno vlažnom.
Zbog toga volim Dr. Hauschka proizvode,
oni me u drukčiji svijet nježnosti vode,
sve što želim imam kod njih,
potpisujem do kraja života korištenje istih.
S ljubavlju, Mirela <3
Dr.Hauschka kozmetika je, u ovom zagađenom svijetu u kojem moje lice strašno osjetljivo reagira, moj istinski prijatelj. Očisti mi kožu lica kao da sam se umila izvorskom vodom, a blistam prirodnim sjajem kao da živim u šumarku okružena samo najčišćim
…prikaži još! zrakom! Hvala tiiiii, prijatelju!
Koristim tu kozmetiku koju mi je preporučila doktorica i moja dobra prijateljica jer zaista imam puno problema s kožom ljeti, počinje se guliti i ljuštiti, i to jako utjeće na moje samopouzdanje.. Često nisam htjela uopće izlaziti van, zbog toga
…prikaži još!a što su ljeti svi tako lijepi i blistaju, samo ja kao kakav vampir bježim od sunca, a i od ljudi...
Na sam pogled Dr. Hauschka kozmetiku srce mi zatreperi, i zvuči kao klišej, ali stvarno volim te prirodne preparate od kojih moja koža izgleda njegovano i zdravo, i ja se tada osjećam odlično! Blistam izvana, a i iznutra!
Čitam i ima puno lijepih komentara, pa je svaka moja daljnja riječ suvišna.. Stvarno bi ljetni paket bio lijep poklon za nadolazeći mi rođendan. Pozdrav svima !
Kozmetika dr. Hauschka izvrsno odgovara mojoj koži. Prirodna je i podržava svojstva kože te potiče prirodne mehanizme obnavljanja kože...u isto vrijeme ju štiti od vanjskih loših utjecaja onečišćenog zraka, vrućine, hladnoće, vjetra...veselim se ljetnom paketu :)
Imam prilično osjetljivu koži i godinama sam isprobavala razne proizvode, ali nažalost ništa me nije u potpunosti zadovoljilo.Kada sam prije par godina čula za dr.Hauschka proizvode najprije sam isprobala hidrantnu dnevnu kremu za lice, a postepeno sam počela koristiti i
…prikaži još! ostale proizvode jer mi jednostavno odgovaraju i melem su za moju kožu .Svima od srca preporučujem kozmetiku dr Hauschka koja svojom kvalitetom priča najbolju priču o sebi ...
Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke
Komentari 94
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.