Komentari 94

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Monikak
    Prije nekoliko godina prvo sam probala kremu od dunje ,zatim hidratantnu kremu.....i tako je sve počelo.Ovo ljeto tražila sam kemu za sunčanje i više je ne proizvode...šmrc.Prvo me je Hauschki privukla "etiketa" prirodna kozmetika, onda specifičan miris po bilju.....a presuda …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivan1961
    Sve je započelo sasvim slučajno..kada prije par godina na poklon od nećakinje dobila minijaturni Dr.Hauschka paketić sa raznoraznim mirišljavim kremicama..s obzirom na svoju osjetljivu kožu nije željela više isprobavati i tako se naša srebrna kutijica selila s jedne kupaonske police …prikaži još!
  • Default avatar -
    Malal
    Pravo iz priode,,,,zaista voljela bih isprobati!!!
  • Default avatar -
    lindora
    Imam mješovitu kožu lica,klasika-suha je,a masnija na području čelo,nos,brada tzv. T zona. Probala sam mnogo skupih i kvalitetnih krema koje se reklamiraju i mnogo potrošila. Prijateljica mi je poklonila za rođendan Dr.Hauschka i koža mi super podnosi njihovu kremu za …prikaži još!
  • Default avatar -
    MASHKA
    nikada nisam bila u mogućnosti da sebi priuštim Dr.Hauschka kozmetiku a o njoj sam čula sve najbolje! zaista bi bila srećna da mogu da je probam...
  • Default avatar -
    nasja
    Pa gdje me nađe taj doctor Hauschka? On se rodio za mene, hahhah. Prvo mi treba odmah u sridu-preparat za intenzivnu njegu jer mi je koža, ono, ne zrela, nego prezrela, haha. Sasušena sam kao bakalar pa mi losion dođe …prikaži još!
    fawlty
    Kod Hauschke su me privukli kvalitetni i neagresivni sastojci, a konačno sam je odlučila isprobati nakon Hauschka tretmana lica u oazi pod imenom Orgona. Pohvalila bih kremu od ruže koja me spašavala ove zime. Prisustvo ulja i voskova daje joj …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Dr Hauschka proizvodi prijatelj su mojoj koži i prijatelj svim članovima moje obitelji. Prijatelje se voli i cijeni njihovu ljubav i brigu prema nama, zar ne?
  • Default avatar -
    klematis
    U užurbanom životu naše svakodnevnice znamo da nam je svima prehrana loša i neredovita.Naravno loša prehrana ima svoje posljedice koje su najviše vidljive na koži.U takvom životu važan je sastav i porijeklo svih preparata koje koristimo.Kozmetika Dr. Hauschka je najbolje …prikaži još!
  • Default avatar -
    annaaos
    Po svim komentarima i preporukama, mislim da je Dr.Hauschka kozmetika prava stvar za mene! Nadam se nekom dobitku, i da cu postati jedna od zadovoljnih zena koje koriste Dr.Hauschka kozmetiku! :)
  • Default avatar -
    lolica00
    Blago onom tko je ima, da je i meni i ja bi bila prava riba.Lako je našoj Jaci mazati se kremama Dr.Hauschka, jer što poželi to i ima :( Poklonila ona Sanaderu tonik poslije sunčanja, ali njemu ove godine nema …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Zašto Dr. Hauschka kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    encica
    Lijepi pozdrav svima, zaista bih voljela osvojiti ovaj poklon paket.Imam osjetljivu kožu i na kozmetičke proizvode koje imaju određene kemijske dodatke ona vrlo burno reagira stoga vec godinama na preporuku doktorice koristim samo kozmetiku s prirodnim sastojcima.Pošto je ovo vrijeme …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Dr.Hauschka ima sve što mi treba, nježnu masku koja te diže sve do neba, hidratizira lice i vrati mu sjaj, tada moliš Boga da joj nikada ne dođe kraj. Proizvodi uvijek su u torbi, zimi kada ispucaju ruke nikada kraja …prikaži još!
    teaich
    Dr.Hauschka kozmetika je, u ovom zagađenom svijetu u kojem moje lice strašno osjetljivo reagira, moj istinski prijatelj. Očisti mi kožu lica kao da sam se umila izvorskom vodom, a blistam prirodnim sjajem kao da živim u šumarku okružena samo najčišćim …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanchy8
    Koristim tu kozmetiku koju mi je preporučila doktorica i moja dobra prijateljica jer zaista imam puno problema s kožom ljeti, počinje se guliti i ljuštiti, i to jako utjeće na moje samopouzdanje.. Često nisam htjela uopće izlaziti van, zbog toga …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kristina2110
    Kozmetika dr. Hauschka izvrsno odgovara mojoj koži. Prirodna je i podržava svojstva kože te potiče prirodne mehanizme obnavljanja kože...u isto vrijeme ju štiti od vanjskih loših utjecaja onečišćenog zraka, vrućine, hladnoće, vjetra...veselim se ljetnom paketu :)
  • Default avatar -
    ekojesen
    vrijeme je da se vratimo prirodi
  • Default avatar -
    mhizman
    Spoj mašte, ljepote, ugode i zadovoljstva. Ma, tko ga ne bi volio? Zato obožavam Dr. Hauschka kozmetiku.
  • Default avatar -
    AU
    Imam prilično osjetljivu koži i godinama sam isprobavala razne proizvode, ali nažalost ništa me nije u potpunosti zadovoljilo.Kada sam prije par godina čula za dr.Hauschka proizvode najprije sam isprobala hidrantnu dnevnu kremu za lice, a postepeno sam počela koristiti i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.