Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Obožavam kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi, jer najbolje što moja koža može dobiti je iz prirode. Osobito cijenim proizvode Dr.Hauschka je osim što su prirodni i kvalitetni, nalaze se i na bijeloj listi, odnosno, nisu testirani ne životinjama što mi
…prikaži još! je jako važno. To je zaista vrhunski proizvod, iz prirode i u skladu s njome!
Ja imam jednu tajnu kako sam počela koristiti ovu kozmetiku,mislim da će Vas zanimati: Jednom davno šetala sam se nekom šumom. Išla sam popraviti šminku svojom jeftinom kozmetikom kad ono odjednom iza grmića izleti Chuck Norris i iz svoje torbe
…prikaži još!rbe izvadi Dr.Hauschka kozmetiku. Pitam ga:što je to? A on mi kaže da je to ono što će mi pomoći da moja koža živi zdravo,i da koža bude hranjiva. Rekoh: Pa to je to. Pa to je ono što meni treba. Chuck kaže: Eto vidiš,a sada trči po svoju kozmetiku. I Chuck nestane.
E pa zato ja volim Dr.Hauschka kozmetiku jer mi ju je preporučio Chuck Norris i rekao da ništa ne koristim osim nje. Ja se toga držim u nadi da ću osvojiti ovaj ljetni poklon paket. A ja sad idem dalje širiti koja ja najbolja kozmetika. ;)
Nisam do sad imala dr hauscka kozmetiku, no imala sam jedan tester neke kreme i apsolutno me oduševila.Imam mješovitu i osjetljivu kožu te je ova kozmetika sigurno melem za moj kožu
Koristim kremu za čišćenje Dr.Hauschka i odlična je. Lice mi nije osobito sklono prištićima, ali volim osjećaj kože koja diše. Nanosim je na lice dva puta dnevno. Kremu preporučujem svakome, tko želi imati čisto lice i ujedno se osjećati u
…prikaži još! skladu s prirodom. Naime, krema je napravljena od nevena, kamilice i gospine trave. Stoga, ukoliko nemate kremu/gel za čišćenje lica koji vam savršeno odgovara, kupite obavezno od Dr.Hauschka.
Ne može se pogriješiti sa ničim što nam daje majka priroda.Svjedoci smo da kemiju pobjeđuju biljke koje su nekad davno koristile naše prabake i bake u svojoj kozmetici,ali zato danas imamo proizvode dr. Hauschke koji sadrže sve blagodati Zemlje upakirane
…prikaži još! u vrhunsku kozmetiku.Možda je ambalaža drugačijeg izgleda nego nekad ali kvaliteta je i dalje izvorna.
Sinonim za prirodnu i zdravu njegu kože je definitivno Dr. Hauschka. Njihova noćna krema me oduševila, koža mi je regenerirana, glatka i ne ostavlja masni sjaj. Za ovu kozmetiku sam se odlučila zbog toga što njihova kvaliteta nije upitna, u
…prikaži još! proizvodnji koriste samo najkvalitetnija ulja i naravno sve je iz prirode, što znači da nema sumnjivih umjetnih sastojaka koji su u zadnje vrijeme postali veoma diskutabilni. Hrana iz prirode je definitivno ono što svaka žena želi za svoju kožu...:)
volim Dr.Hauschku jer mi je pomogla kada sam imala problema s kožom i od tad ju koristim svakodnevno! volim sve proizvode ali nisam imala priliku probati losion poslije sunčanja, masku te tonik za noge stoga se veselim tome ^^. ulijepšajte
…prikaži još! mi ljeto s ovim poklonom :)
Imam problematičnu kožu i mučim se s odabirom kreme koja će mi ukloniti sve moje probleme ali zato moja ujna zna svoga favorita-Dr.Hauschka kozmetika!Najviše ju hvali jer se radi o prirodnoj kozmetici koja radi čuda!
Jednostavno obozavam prirodnu kozmetiku zbog teksture i predivnog mirisa! Moja koza kao da govori "hvala" kad je njegujem Dr.Hauschka proizvodima. Cijeli dan sam u uredu, klima, nedostatak zraka, sve to ostavlja trag. Uspjesno rjesenje nasla sam u Dr.Hauschka kremicama. Ne
…prikaži još! mogu vratiti sat unatrag za nekoliko godina ali mogu bar posljedice ublaziti :)
Volim ga zato sto je najbolji prijatelj moje koze i u 50.-im podmladuje,moju tanku suhu kozu,sa slascu mirisnog voca,na licu osijetim cvijetna polja,a ulje limuna me osvjezava i nudi svijezinu u ove vruce dane.Buba
Koristim tu kozmetiku koju mi je preporučila doktorica i moja dobra prijateljica jer zaista imam puno problema s kožom ljeti, počinje se guliti i ljuštiti, i to jako utjeće na moje samopouzdanje.. Često nisam htjela uopće izlaziti van, zbog toga
…prikaži još!a što su ljeti svi tako lijepi i blistaju, samo ja kao kakav vampir bježim od sunca, a i od ljudi...
Na sam pogled Dr. Hauschka kozmetiku srce mi zatreperi, i zvuči kao klišej, ali stvarno volim te prirodne preparate od kojih moja koža izgleda njegovano i zdravo, i ja se tada osjećam odlično! Blistam izvana, a i iznutra!
Čitam i ima puno lijepih komentara, pa je svaka moja daljnja riječ suvišna.. Stvarno bi ljetni paket bio lijep poklon za nadolazeći mi rođendan. Pozdrav svima !
Dr. Hauschka kozmetiku koristim iz ovih razloga- prirodna je, podržava prirodne funkcije koze, dugo traje jer nakon stalnog koristenja koža profunkcionira i treba manje proizvoda (provjereno). Smatram da i odabirom kozmetike podupirem ideje i načela ljudi koji su svojim trudom
…prikaži još!m i znanjem stvorili hvale vrijedne proizvode i hvala im na tome. Ljiljana
Kozmetiku Dr.Hauschka sam počela koristiti nedavno i vrlo sam zadovoljna rezultatima. Vjerujem da bi me zadovoljili i ovi proizvodi koje darujete, pa ako sam ja ta koju ćete odabrati hvala Vam. Bok
Vratila sam se s godišnjeg odmora i baš bi mi trebao komplet jedne takve kvalitetne kozmetike kao što je Vaša te se iskreno nadam da ću je i osvojiti i isprobati !
Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke
Komentari 94
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.