Komentari 94

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malirat05
    MA DR.HAUSCHKA JE DEFINITIVNO MOJ TIP......KOZMETIKE! ;-)
  • Default avatar -
    toncica21
    Ne može se pogriješiti sa ničim što nam daje majka priroda.Svjedoci smo da kemiju pobjeđuju biljke koje su nekad davno koristile naše prabake i bake u svojoj kozmetici,ali zato danas imamo proizvode dr. Hauschke koji sadrže sve blagodati Zemlje upakirane …prikaži još!
  • Default avatar -
    atan
    zašto dr. hauschka-zato što nije dr. haus-mrk,čangrizav i pomalo zapušten zato štodr.hauschka daje smiraj mojoj umornoja koži, vrača joj sjaj i elastin pogotovo ako sam ja zakazala i zaboravila da moja koža pati trpi i negoduje ako nisam baš pažljiva …prikaži još!
    kosee
    Zato jer volim imati svog vlastitog doktora da brine o mojoj ljepoti i zdravlju moje kože :) Nitko me ne mazi i pazi kao Dr. Hauschka :D
  • Default avatar -
    VEKI35
    Kozmetiku Dr.Hauschka sam počela koristiti nedavno i vrlo sam zadovoljna rezultatima. Vjerujem da bi me zadovoljili i ovi proizvodi koje darujete, pa ako sam ja ta koju ćete odabrati hvala Vam. Bok
  • Default avatar -
    glava
    jednostavno - zato što je to fantastična kozmetika... prirodna i odlična, paše mi za lice, ostavlja moju kožu glatkom svježom, lako dostupna... sve pohvale!
  • Default avatar -
    gugec
    Prije svega podržavam prirodnu kozmetiku i prirodne proizvode,sad još i više s obzirom da sam trudna te želim zaštitit svoju bebu od unosa razno-raznih kemikalija. Kao i svaka žena u tridesetim godinama koža mi dobiva "smijalice" a sada(nažalost) i brojne …prikaži još!
  • Default avatar -
    dmijakovac
    Volim ga zato sto je najbolji prijatelj moje koze i u 50.-im podmladuje,moju tanku suhu kozu,sa slascu mirisnog voca,na licu osijetim cvijetna polja,a ulje limuna me osvjezava i nudi svijezinu u ove vruce dane.Buba
  • Default avatar -
    vin
    osim što je kozmetika apsolutno prirodna- ne testiraju na životinjama i što je još fascinantnije i hvale vrijedno što i od dobavljača zahtjevaju certifikate da sirovine nisu testirane na životinjama. Za vrijeme razvoja preparata Dr.Hauschka, preparati se opsežno testiraju na …prikaži još!
  • Default avatar -
    subota
    volim Dr.Hauschku jer mi je pomogla kada sam imala problema s kožom i od tad ju koristim svakodnevno! volim sve proizvode ali nisam imala priliku probati losion poslije sunčanja, masku te tonik za noge stoga se veselim tome ^^. ulijepšajte …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicaaa
    Zato jer je prirodna, moja koža vjeruje prirodi!
  • Default avatar -
    malamalae
    Razocarana potpuno, kupila kremicu i sva sretna dosla doma da napokon probam. Isti cas dobila sam alergijsku reakciju zbog intenzivnog i poprilicno neugodnog mirisa. Nije se smirilo dok nisam dobro umila lice i popila antihistaminik.
  • Default avatar -
    sanja07
    ...jedni od rijetkih koji svoje proizvode testiraju na volonterima a ne na životinjama!!!i zbog toga koristim njihove proizvode jer su jako ekološki osvješteni!!!!sve pohvale za to!!!
  • Default avatar -
    mendja
    dr Hauschka rules!! curke, jedna od rijetkih prirodnih kozmetika, mislim da u dm-u i ostalim drogerijama i jedina uz apsolutno prihvatljive cijene...preporučujem svima :)
  • Default avatar -
    ivanasecurity
    Konačno članak koji mogu osobno potvrditi ;-) Naime, zbog problematične kože sam isprobala sve i svašta dok nisam potražila prirodno rješenje u jednoj bio trgovini. Vlasnica me ljubazno pozvala na besplatni tretman njege lica i šminkanje koji je u njihovom …prikaži još!
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Počni! Započeto je pola djela....Početi ću komentar sa ovom izekom za sve one koji još nisu isprobali kozmetiku Dr.Hauschka.Uistinu jedinstveno blago iz prirode prilagođeno meni,tebi,nama!Svi vanjski i unutarnji čimbenici slabe moju kožu a ova se kozmetika bori protiv njih i …prikaži još!
  • Default avatar -
    dmj
    Tko? Onaj čangrizavi lik iz tv serije? Nisam se dugo mogao sprdati, Dr. Hauschka je ubrzo postalo samosvojno ime, nije mi dopuštala da ga zaboravim. Uzdasi u trgovinama koje drže te proizvode: „Kako bih ja ovo voljela.“ I moji proškrgutani …prikaži još!
    ZVIMBL
    Priroda voli nas, Dr.Hauschka voli prirodno, a ja volim prirodne proizvode Dr.Hauschka... :D ..<3..<3..
  • Default avatar -
    Shema
    Nisam baš imala puno iskustva sa proizvodima dr. Hauschka, ali ono što sam isprobala pokazalo se odličnim. Dnevni balzam za područje oko očiju i balzam od ružmarina za stopala ugodno su me iznenadili svojim mirisom, teksturom a posebno učinkom na …prikaži još!
  • Default avatar -
    ALIMDAR
    Evo prilike da osvojim nešto što još nisam probala. Komentari su zaista pozitivni i sve curke od srca preporučuju kozmetiku Dr. Hauschka pa bi je stvarno voljela i isprobati. Imam 40 godina i sigurno bi ova blaga kozmetika bila pravi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.