Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne može se pogriješiti sa ničim što nam daje majka priroda.Svjedoci smo da kemiju pobjeđuju biljke koje su nekad davno koristile naše prabake i bake u svojoj kozmetici,ali zato danas imamo proizvode dr. Hauschke koji sadrže sve blagodati Zemlje upakirane
…prikaži još! u vrhunsku kozmetiku.Možda je ambalaža drugačijeg izgleda nego nekad ali kvaliteta je i dalje izvorna.
zašto dr. hauschka-zato što nije dr. haus-mrk,čangrizav i pomalo zapušten zato štodr.hauschka daje smiraj mojoj umornoja koži, vrača joj sjaj i elastin pogotovo ako sam ja zakazala i zaboravila da moja koža pati trpi i negoduje ako nisam baš pažljiva
…prikaži još!va prema njoj
zato što je dr,hausckka mirisna livada rosom okupana prepuna melema mirisa boje lijepote i sreće na koju mogu stupiti samo jednim pokretom ruke
Kozmetiku Dr.Hauschka sam počela koristiti nedavno i vrlo sam zadovoljna rezultatima. Vjerujem da bi me zadovoljili i ovi proizvodi koje darujete, pa ako sam ja ta koju ćete odabrati hvala Vam. Bok
jednostavno - zato što je to fantastična kozmetika... prirodna i odlična, paše mi za lice, ostavlja moju kožu glatkom svježom, lako dostupna... sve pohvale!
Prije svega podržavam prirodnu kozmetiku i prirodne proizvode,sad još i više s obzirom da sam trudna te želim zaštitit svoju bebu od unosa razno-raznih kemikalija. Kao i svaka žena u tridesetim godinama koža mi dobiva "smijalice" a sada(nažalost) i brojne
…prikaži još! mrljice po licu od sunca. Koristim njihov tonik za noge jer su mi otečene i bolne, ostale preparate nisam probala ali vjerujem da su super te se nadam njihovoj i vašoj nagradi!
Volim ga zato sto je najbolji prijatelj moje koze i u 50.-im podmladuje,moju tanku suhu kozu,sa slascu mirisnog voca,na licu osijetim cvijetna polja,a ulje limuna me osvjezava i nudi svijezinu u ove vruce dane.Buba
osim što je kozmetika apsolutno prirodna- ne testiraju na životinjama i što je još fascinantnije i hvale vrijedno što i od dobavljača zahtjevaju certifikate da sirovine nisu testirane na životinjama. Za vrijeme razvoja preparata Dr.Hauschka, preparati se opsežno testiraju na
…prikaži još!a volonterima a to je još jedan dokaz da je baš ova kozmetika sigurna za uporabu.Što se tiče konkretnih proizvoda, ovaj preparat za noge na bazi ružmarina mi je prijeko potreban,:), jer prilikom duugog sjedenja na poslu po vručini mi noge žude za relaksacijom i osjećajem lakoće.
volim Dr.Hauschku jer mi je pomogla kada sam imala problema s kožom i od tad ju koristim svakodnevno! volim sve proizvode ali nisam imala priliku probati losion poslije sunčanja, masku te tonik za noge stoga se veselim tome ^^. ulijepšajte
…prikaži još! mi ljeto s ovim poklonom :)
Razocarana potpuno, kupila kremicu i sva sretna dosla doma da napokon probam. Isti cas dobila sam alergijsku reakciju zbog intenzivnog i poprilicno neugodnog mirisa. Nije se smirilo dok nisam dobro umila lice i popila antihistaminik.
...jedni od rijetkih koji svoje proizvode testiraju na volonterima a ne na životinjama!!!i zbog toga koristim njihove proizvode jer su jako ekološki osvješteni!!!!sve pohvale za to!!!
dr Hauschka rules!! curke, jedna od rijetkih prirodnih kozmetika, mislim da u dm-u i ostalim drogerijama i jedina uz apsolutno prihvatljive cijene...preporučujem svima :)
Konačno članak koji mogu osobno potvrditi ;-) Naime, zbog problematične kože sam isprobala sve i svašta dok nisam potražila prirodno rješenje u jednoj bio trgovini. Vlasnica me ljubazno pozvala na besplatni tretman njege lica i šminkanje koji je u njihovom
…prikaži još! dućanu izvodila poznata splitska vizažistica.
Rekoh, zašto ne! Naravno, radilo se o promociji kozmetike Dr. Hauschka! Bila sam oduševljena mirisima eteričnih ulja i laganih formula kremica koje mi nisu začepile pore na koži. A i savjeti za pravilnu njegu i odabir kozmetike za moj tip kože su neprocjenjivi. Preporučujem svima da se raspitate o promocijama ove predivne kozmetike jer je to najbolji način da se zaista uvjerite u istinitost ovog članka, a i svih pozitivnih komentara. Ivana.
Počni! Započeto je pola djela....Početi ću komentar sa ovom izekom za sve one koji još nisu isprobali kozmetiku Dr.Hauschka.Uistinu jedinstveno blago iz prirode prilagođeno meni,tebi,nama!Svi vanjski i unutarnji čimbenici slabe moju kožu a ova se kozmetika bori protiv njih i
…prikaži još!i odnosi pobjedu.Posebno hvalim i vama i svima okolo balzam za područje oko očiju koji umiruje umornu kožu i vlaži je a istovremeno mirno spavam bez straha od "vrećica oko očiju ujutro".Hvala Dr.Hausschka
na tako velikoj prirodnosti kozmetike i učincima koji su vidljivi.
Tko? Onaj čangrizavi lik iz tv serije? Nisam se dugo mogao sprdati, Dr. Hauschka je ubrzo postalo samosvojno ime, nije mi dopuštala da ga zaboravim. Uzdasi u trgovinama koje drže te proizvode: „Kako bih ja ovo voljela.“ I moji proškrgutani
…prikaži još! odgovori „Maco, podstanari smo, ima bitnijih stvari.“ Tek neka godišnjica ili rođendan bili su prilike za poneku kremu. A krivo mi je, volio bih joj priuštiti više i češće uživanje u Hauschka proizvodima. No i dalje smo podstanari i uvijek ima bitnijih stvari, nije vrijeme za razbacivanje, kažu. Pa ipak, oni pogledi prema polici i ton kojim izgovara to čudno njemačko, nizozemsko, kakvo već prezime uz uzdahe želje, to se ne može zaboraviti. Ni zanemariti. Eto, zato sam ovdje...
Nisam baš imala puno iskustva sa proizvodima dr. Hauschka, ali ono što sam isprobala pokazalo se odličnim. Dnevni balzam za područje oko očiju i balzam od ružmarina za stopala ugodno su me iznenadili svojim mirisom, teksturom a posebno učinkom na
…prikaži još! moju kožu. Bila bih jako sretna kad bih imala mogućnost da isprobam i neke proizvode iz ovog ljetnog poklon paketa.
Evo prilike da osvojim nešto što još nisam probala. Komentari su zaista pozitivni i sve curke od srca preporučuju kozmetiku Dr. Hauschka pa bi je stvarno voljela i isprobati. Imam 40 godina i sigurno bi ova blaga kozmetika bila pravi
…prikaži još!vi melem i izbor za moju kožu. Pošto živim u malom gradu i nemamo dućana sa kozmetikom nisam bila u prilici ni susresti se sa kozmetikom Dr. Hauschka te bi ovaj poklon stvarno željela osvojiti i biti još jedna zadovoljna korisnica. :))) Evo toliko i nadam se...
Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke
Komentari 94
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.