Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim ljeto posebice sunce. Nema ništa ljepšeg bezbrižno se izležavati na suncu. Ali bezbrižnost kada je koža u pitanju ne dolazi u obzir. Uz upotrebu preparata sa zaštitnim faktorom, koža se može isušiti. Zato koristim After sun losion koji pridonosi
…prikaži još! obnavljanju kože te zadržavanju preplanulog tena i nakon sunčanja. Zbog svojih sastojaka kožu čini neopisivo mekom i poželjnom za dodire.
Život bez maskare mi je nezamisliv a kažu da su prva stvar koju muškarac primijeti na ženi oči. Pogled je glavno oružje u zavođenju zato moje trepavice moraju biti besprijekorno našminkane što ću postići uz dr.Hauschka maskaru. Ružin vosak i jojobino ulje prijanjaju uz svaku pojedinu trepavicu i tako ju štite i njeguju.
Prvo što zamijetim na ljudima su ruke. Volim imati lijepe i njegovane ruke a to očekujem i od suprotnog spola Zato koristim dr. Hauschka kremu za ruke jer se brzo upija u kožu, ne ostavlja masni trag i kožu čini glatkom. Tko je za rukovanje?
Zašto dr. Hauschka? Nabrojat ću samo neke razloge.
1. sastojci su iz prirode, pomno izabrane ljekovite biljke i vlastiti koncept obrade.
2. proizvodi nisu testirani na životinjama, što je za jednog ljubitelja životinja jako važno. Za vrijeme razvoja preparata dr. Hauschka, preparati se testiraju na volonterima.
3. kvaliteta
U mojoj kupaonici su isključivo djelotvorni proizvodi s preciznom namjenom kao što je Dr. Hauschka linija, koja ispunjava obećanja, baš kao i ja.
Ja imam jednu tajnu kako sam počela koristiti ovu kozmetiku,mislim da će Vas zanimati: Jednom davno šetala sam se nekom šumom. Išla sam popraviti šminku svojom jeftinom kozmetikom kad ono odjednom iza grmića izleti Chuck Norris i iz svoje torbe
…prikaži još!rbe izvadi Dr.Hauschka kozmetiku. Pitam ga:što je to? A on mi kaže da je to ono što će mi pomoći da moja koža živi zdravo,i da koža bude hranjiva. Rekoh: Pa to je to. Pa to je ono što meni treba. Chuck kaže: Eto vidiš,a sada trči po svoju kozmetiku. I Chuck nestane.
E pa zato ja volim Dr.Hauschka kozmetiku jer mi ju je preporučio Chuck Norris i rekao da ništa ne koristim osim nje. Ja se toga držim u nadi da ću osvojiti ovaj ljetni poklon paket. A ja sad idem dalje širiti koja ja najbolja kozmetika. ;)
Sve što stavimo na kožu postaje naša hrana - zašto se hraniti otrovima kad tijelo možemo njegovati nježnim prirodnim sastojcima provjerene kvalitete ? Povjerenje je ono što čini razliku, a proizvodi Dr. Hauschka osvajaju na prvi dodir i uzvraćaju zdravljem
…prikaži još!em iznutra i izvana.
Volim prirodu,znaci volim Dr.Hauschka:)Koristila sam kremu od ruze za osjetljivu kozu i bila mi prilicno masna ali zato dobra zimi, ljeti je previse. Tonik nisam koristila ali mlijeko za ciscenje mi je bilo skroz OK - stovise, jedno od rijetkih
…prikaži još! koje mi nije ostavljalo kozu neugodno zategnutu i suhu.
Da ne stavljaju konzervansa mogu vjerovati jer mi je mlijeka za ciscenje ostalo nekih 2-3 prsta na dnu bocice i kako ga nisam koristila neko vrijeme - uhvatila se plijesan, ZELENI!Treba imati frizider u kupaonicu:)))
Najbolji mi je lip balm - to koristim redovito i jako sam zadovoljna:)
Bilo bi mi drago da imam sansu probati i ovaj ljetni paketic:)
Jednostavno obozavam prirodnu kozmetiku zbog teksture i predivnog mirisa! Moja koza kao da govori "hvala" kad je njegujem Dr.Hauschka proizvodima. Cijeli dan sam u uredu, klima, nedostatak zraka, sve to ostavlja trag. Uspjesno rjesenje nasla sam u Dr.Hauschka kremicama. Ne
…prikaži još! mogu vratiti sat unatrag za nekoliko godina ali mogu bar posljedice ublaziti :)
Moja sestra, inače magistrica farmacije, je isprobala gotovo svu moguću kozmetiku ne bi li našla nešto što bi odgovaralo njenoj osjetljivoj koži. Nakon godina isprobavanja, naletila je na Dr Hauschka i sada je vjerna samo toj kozmetici. Svaki put kad
…prikaži još!d joj dodem u posjet, a dolazim sve češće iz samo jednog razloga, ja se mažem, isprobavam, i cijelu kozmetiku joj isprevrćem jer želim sve probat, ;) Najdraža mi je Dr Hauschka krema za ruke jer suiznimno osjetljive i suhe. Poklonite ovaj poklon paket meni, da više ne gnjavim sestru. :)
Njega kože je mnogo više od isključivo fizičkog njegovanja. Dr.Hauschka kozmetika poštuje životne sile i prirodne ritmove kože. Vjeruje se da je razumijevanje načina na koji kožu treba njegovati u istoj mjeri duhovni i naučni čin. Dr.Hauschka visokokvalitetna kozmetika s
…prikaži još!s prirodnim sastojcima je i jedno i drugo ..
Iprobala sam puno preparata raznih proizvođača u nadi da ću pronaći proizvode koji će ispuniti moja oćekivanja u smislu odgovarajuće njege i zaštite moje izrazito suhe kože sklone iritacijama, no bez pozitivnih rezultata. Na preporuku dermatologa počela sam koristiti Dr.Hauschka
…prikaži još!a prirodnu kozmetiku kojom sam uistinu zadovoljna.Posebice me oduševila revitalizirajuća dnevna krema i maska za lice ,jer mojoj koži pruža potrebnu vlagu, a ujedno je umiruje i njeguje.
Osim preparativne kozmetike, otkrila sam i neke proizvode dekorativne kozmetike koji mu omogućuju uljepšati se,a ne izazivaju alergijske reakcije poput zlatno smeđe olovke za oči i ruža za usne u boji maline.
Dr.Hauschka kozmetika s pravom se naziva ,,Blago iz prirode,,
kozmetiu Dr Hauschka upotrebljavam več par godina,,od kada sam čula za nju,upotrebljavanj je .Pošto uskoro imam okruglo 50 mojih ljeta koža mi se previše ljušti i suha je i njegova kozmetika mi izrazito pogoduje mojoj koži.....kako za sunčanje tako i
…prikaži još! i njegu i nadam se da ču još dugo moči da je koristim.
volim kozmetiku Dr Hauschka jel ona voli moju kozu, i moja koza voli nju tako da je tu ljubav obostrana, i hvale vrijedna! i nadam se da ce dugo potrajati do moje duboke starosti sa smiljem, andelikom, maslinom, jabukom... da
…prikaži još!da cemo Dr Hauschka i ja zajedno uzivati i mazati se jos dugo i dugo !!!
Imam veoma osjetljivu kožu i sklonu alergijama. Dr. Hauschka kozmetika i proizvodi su ono čemu težimo svi - korištenju proizvoda iz prirode..bez kemije, bez nuspojava, bez straha. Tko ne voli sva blaga prirode imati na svojoj koži, neka se javi
…prikaži još!i ;)
Vlastiti koncept obrade je još samo jedan veliko plus - bravo ! Također podržavam i oglašavanje - decentna web stranica, sa svim podacima i pregledno.
Jer dobar glas o kvaliteti se daleko čuje !
Kozmetiku Dr Hauschka obožavam. Prirodna kozmetika pozitivno djeluje na ljudsku kožu, razvija prirodni metabolički proces čime se bolje i brže koža samoobnavlja. Prirodnu kozmetiku možemo koristiti godinama i uvijek će imati isto djelovanje na našu kožu.
Kozmetiku Dr Hauschka naprosto obožavam. Tisuću je razloga a ja ću navesti samo par njih, prirodna i kvalitetna kozmetika. Jednostavno se stapa s kožom i daje joj neophodnu vlažnost i elastičnost. Sama činjenica da je prirodna kozmetika daje mi osjećaj
…prikaži još! pripadnosti prirodi, postajemo jedno s njom. Kako imam jako osjetljivu kožu ovo je kozmetika koja me je spasila i kojoj sam vjerna. Nezamjenjiva je krema od badema, ruže i sl. Sretna sam što imamo takve proizvode na tržištu.
Hvala
Tina
Obožavam ga zato jer ću osvojiti poklon paket i postat će mi najbolji prijatelj od kad vidim svoje ime među dobitnicima! :)) Nisam imala prilike koristiti tu kozmetiku, ali nešto mi govori da ćemo se ipak sresti i dugo družiti!
Evo prilike da osvojim nešto što još nisam probala. Komentari su zaista pozitivni i sve curke od srca preporučuju kozmetiku Dr. Hauschka pa bi je stvarno voljela i isprobati. Imam 40 godina i sigurno bi ova blaga kozmetika bila pravi
…prikaži još!vi melem i izbor za moju kožu. Pošto živim u malom gradu i nemamo dućana sa kozmetikom nisam bila u prilici ni susresti se sa kozmetikom Dr. Hauschka te bi ovaj poklon stvarno željela osvojiti i biti još jedna zadovoljna korisnica. :))) Evo toliko i nadam se...
Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke
Komentari 94
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.