Komentari 94

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gregori
    Volim sve prirodno pa tako i kozmetiku Dr.Hauschka
  • Default avatar -
    Lepr
    Volim ljeto posebice sunce. Nema ništa ljepšeg bezbrižno se izležavati na suncu. Ali bezbrižnost kada je koža u pitanju ne dolazi u obzir. Uz upotrebu preparata sa zaštitnim faktorom, koža se može isušiti. Zato koristim After sun losion koji pridonosi …prikaži još!
    Josipa4
    Ja imam jednu tajnu kako sam počela koristiti ovu kozmetiku,mislim da će Vas zanimati: Jednom davno šetala sam se nekom šumom. Išla sam popraviti šminku svojom jeftinom kozmetikom kad ono odjednom iza grmića izleti Chuck Norris i iz svoje torbe …prikaži još!
  • Default avatar -
    Aneane
    Sve što stavimo na kožu postaje naša hrana - zašto se hraniti otrovima kad tijelo možemo njegovati nježnim prirodnim sastojcima provjerene kvalitete ? Povjerenje je ono što čini razliku, a proizvodi Dr. Hauschka osvajaju na prvi dodir i uzvraćaju zdravljem …prikaži još!
    Renifil
    Volim prirodu,znaci volim Dr.Hauschka:)Koristila sam kremu od ruze za osjetljivu kozu i bila mi prilicno masna ali zato dobra zimi, ljeti je previse. Tonik nisam koristila ali mlijeko za ciscenje mi je bilo skroz OK - stovise, jedno od rijetkih …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    Jednostavno obozavam prirodnu kozmetiku zbog teksture i predivnog mirisa! Moja koza kao da govori "hvala" kad je njegujem Dr.Hauschka proizvodima. Cijeli dan sam u uredu, klima, nedostatak zraka, sve to ostavlja trag. Uspjesno rjesenje nasla sam u Dr.Hauschka kremicama. Ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    ludara
    Moja sestra, inače magistrica farmacije, je isprobala gotovo svu moguću kozmetiku ne bi li našla nešto što bi odgovaralo njenoj osjetljivoj koži. Nakon godina isprobavanja, naletila je na Dr Hauschka i sada je vjerna samo toj kozmetici. Svaki put kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    coldplay
    Njega kože je mnogo više od isključivo fizičkog njegovanja. Dr.Hauschka kozmetika poštuje životne sile i prirodne ritmove kože. Vjeruje se da je razumijevanje načina na koji kožu treba njegovati u istoj mjeri duhovni i naučni čin. Dr.Hauschka visokokvalitetna kozmetika s …prikaži još!
  • Default avatar -
    djenica
    obožavam kozmetiku Dr. Hauschka jer prati ritam moje kože uvijek!!!
  • Default avatar -
    neda111
    Proizvodi Dr. Hauschka daju ugodu, lakoću, sjaj i ravnotežu mojoj zreloj koži na pragu 50-ih!!!
  • Default avatar -
    malazana
    Iprobala sam puno preparata raznih proizvođača u nadi da ću pronaći proizvode koji će ispuniti moja oćekivanja u smislu odgovarajuće njege i zaštite moje izrazito suhe kože sklone iritacijama, no bez pozitivnih rezultata. Na preporuku dermatologa počela sam koristiti Dr.Hauschka …prikaži još!
  • Default avatar -
    isniks116
    kozmetiu Dr Hauschka upotrebljavam več par godina,,od kada sam čula za nju,upotrebljavanj je .Pošto uskoro imam okruglo 50 mojih ljeta koža mi se previše ljušti i suha je i njegova kozmetika mi izrazito pogoduje mojoj koži.....kako za sunčanje tako i …prikaži još!
  • Default avatar -
    marinatomljenovic
    Koristite kozmetiku Dr.Hauschka-bit će vam ljepša njuška!
  • Default avatar -
    pinokijica
    volim kozmetiku Dr Hauschka jel ona voli moju kozu, i moja koza voli nju tako da je tu ljubav obostrana, i hvale vrijedna! i nadam se da ce dugo potrajati do moje duboke starosti sa smiljem, andelikom, maslinom, jabukom... da …prikaži još!
    foxxyy48
    Imam veoma osjetljivu kožu i sklonu alergijama. Dr. Hauschka kozmetika i proizvodi su ono čemu težimo svi - korištenju proizvoda iz prirode..bez kemije, bez nuspojava, bez straha. Tko ne voli sva blaga prirode imati na svojoj koži, neka se javi …prikaži još!
  • Default avatar -
    branka_vk
    Kozmetiku Dr Hauschka obožavam. Prirodna kozmetika pozitivno djeluje na ljudsku kožu, razvija prirodni metabolički proces čime se bolje i brže koža samoobnavlja. Prirodnu kozmetiku možemo koristiti godinama i uvijek će imati isto djelovanje na našu kožu.
  • Default avatar -
    tinayo
    Kozmetiku Dr Hauschka naprosto obožavam. Tisuću je razloga a ja ću navesti samo par njih, prirodna i kvalitetna kozmetika. Jednostavno se stapa s kožom i daje joj neophodnu vlažnost i elastičnost. Sama činjenica da je prirodna kozmetika daje mi osjećaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sandra051
    Nježna poput leptira, lagana kao pero, nezamjenjivi osjećaj mekoće.
  • Default avatar -
    Trixie
    Obožavam ga zato jer ću osvojiti poklon paket i postat će mi najbolji prijatelj od kad vidim svoje ime među dobitnicima! :)) Nisam imala prilike koristiti tu kozmetiku, ali nešto mi govori da ćemo se ipak sresti i dugo družiti!
  • Default avatar -
    ALIMDAR
    Evo prilike da osvojim nešto što još nisam probala. Komentari su zaista pozitivni i sve curke od srca preporučuju kozmetiku Dr. Hauschka pa bi je stvarno voljela i isprobati. Imam 40 godina i sigurno bi ova blaga kozmetika bila pravi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.