Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Johnson baby ulje koristim od prvog dana od kada je moja mala kiflica stigla u kuću, zanimljivo uopće nisam dvojila koju ću prvo ulje kupiti iako ga nikada prije nisam koristila, ženska intuicija je opet pogodila pravu stvar. Od tog
…prikaži još!og dana od prije skoro 8 godina, nije prošao niti jedan bez Johnson ulja u mojoj kući :-)
Stoji mi iznad kreveta i prvi je izbor kada me muž masira.
Otkrila sam da uhice mojim dečkima (8 i 5 godina) najjednostavnije mogu očistiti tako da na štapić kapnem nekoliko kapi ulja i onda s njim pređem po unutrašnjosti uške i na taj način lako pokupim svu prljavštinu, pijesak i tko zna što ne. Nakon tog otkrića djeca obožavaju čistiti uši, prije su to uvijek na sve načine izbjegavali jer kad se znoj, pijesak i svašta nešto polijepi, ajme muke...
Uskoro mi sestra treba roditi i pišem joj listu stvari koju treba kupiti za svoju prvu bebicu, naravno Johnson ulje je pri vrhu liste:-)
Hvala g.Johnsonu što je stvario proizvode za cijelu obitelj!!! Od rođenja sina prije 6 godina do danas u našoj su kupaonici johnson proizvodi stalni i nezaobilazni. NJihova primjena je zaista široka, a koliko su dobri ne može se opisati riječima.
…prikaži još! Ulje je nešto što koristimo svi i zaista je savršeno, kremicu nekad ukradem sinu a šampon i kupke tako divno mirišu da ih koristim kao naš mali wellness...volimo johnson, kupujemo ga sebi i poklanjamo svim novim bebama u našem društvu :)
Volim Johnsonove proizvode jer me sam miris šampona sjeti na mog malog nećaka, bucu slatkog bez zuba, kako se brćka u kadici, a teta kao tea zapjenila mu kosu i radi čunjić od pjene, taj bebač će sad već 14
…prikaži još! godina, a ja ga i dalje vidim ono malo, slatko djetešce. Koristim gel za tuširanje, uvijek je 60% gratis, kupku i losion za tijelo za laku noć, tako ja naime prevodim bedtime. Dječje ulje je najkorisniji proizvod za ljeto, na mokru kožu nakon tuširanja nanesem, pustim malo, pobrišem s ručnikom višak, šta reći koža mi je savršena, Kad se sunčam, da brže potamnim, s njim se mazuckam na plaži, navečer kad idem van, namažem noge da mi se sjaje...a često se dečko i ja masiramo sa baby uljem...Također kupujem i vlažne maramice za bebe, koristim ih za skidanje šminke, jer su lagane, ugodna mirisa, u velim pakiranjima.
Imam dosta Johnsonovih proizvoda jer ako je dobro za bebače, bez straha ih mogu koristi i imat hidratiziranu i zdravu kožu.
Prošle godine je teška bolest pokucala na moja vrata. Nakon uspješne operacije prošao sam 32 kemoterapije i 25 zračenja. Bilo je to jako teško razdoblje za mene i moju obitelj. Nikada nisam razmišljao kako su kemoterapije i zračenja teški, ali
…prikaži još! nažalost to sam shvatio. Koža na mojem licu mi je uvijek za vrijeme kemoterapija bila crvena i imao sam ružan osjećaj peckanja. Supruga mi je dala Johnsons ulje. Već nakon dva dana osjećao sam se super. Nakon uspješnog oporavka nastavio sam koristit ulje i za laktove, pete, ali sam primjetio da nemam više gljivice na nogama. Malo čudno, ali istinito. Eto, Johnsons i ja se družimo samo godinu dana, ali moram priznati da sam mu vjeran. Čista petica za Johnsons.
Prvi put Johnson babay ulje oduševilo me kada je iznimno pomoglo mojoj djevojčici u riješavanju problema izrazito suhe i perutave kože (posebice na licu i predjelu zglobova).Johnson baby ulje i sprobali smo na sugestiju jedne divne žene i majke, i
…prikaži još!i drago mi je zbog toga jer nas je iznenadilo svojom djelotvornošću nakon samo par dana korištenja.Koža moje djevojčice postala je meka,njegovana i lijepa, a suha i perutava koža postala je prošlost.Od tada često puta kažem da je za mene Johnson babay ulje zaista čarobno otkriće.Osim ulja u našem domu nalaze se i neki drugi Johnson proizvodi kojima smo također prezadovoljni i svakodnevno ih koristimo.Da i svojoj koži podarim ljepotu i ugodu i sama koristim Johnson ulje koje nanosim nakon tuširanja,depilacije,za njegu kožice oko noktiju,sjaj obrva...
Sudeći po vlastitom iskustvu,ali i po svjedočanstvima mnogobrojnih žene (a sigurna sam i muškaraca) u jednom čemo se svi zasigurno složiti,a to je:,,Johnson ulje zaista je čarobno,,.
Sama pomisao na Johnson*s podsjeća me na djetinjostvo,nakon 13 godina dobila sam i brata i naravno došao je i red na mene da se tu i tamo pobrinem oko njega,ja sam trošila toliko Johnson*s proizvoda na njega tako da ambalaža
…prikaži još! nije dugo trajala...glavno da je moj malac bio mirisan,glatak i nježan...
a danas osim što je Johnson*n dio moje obavezne kozmetike također ga koristim u poslu...za masažu je idealan :)
nema boljega!!!!
Na prvi pogled me osvoji, sa nogu me oborio, Johnson's ulje, u život mi se uselio. Ljubav prema njemu je zbilja jaka, kad mi ga ponestane ostajem bez zraka. On savršeno njeguje tijelo moje, i glatkoću koži daje, Hrani ju
…prikaži još!je,
Hrani ju sa svime što njoj treba,
nakon kupke s njime zaspem kao mala beba.
Johnson's zna što treba koža moja,
zato je napravio savršenstvo spoja,
u jednom ulju nalazi se sve za mene,
to "čarobno" ulje vole u mojoj obitelji sve žene.
Kad se krenem kupat mami dođe zlo jer isprskam odmah kupatilo svo, prskam čime stignem,panika me hvata, u pomoć nam stiže čak i tata... Ispočetka se malo vodice bojim, pa samo zbunjen i uplašen stojim, mama mi pjeva pjesmice slatke,
…prikaži još! slatke,
donosi moje brodiće i patke
Zabavi mojoj sad nema kraja,
koža mi nježna i s puno sjaja,
ta Johnsons kupkica tako je blaga
i koži mojoj iznimno draga
Mama mi maže nogice glatke,
te naše zabave tako su slatke,
s Johnsonom uživam baš svaki dan,
koža mi nježna,mirisan stan
A tek Johnsons ulje kako miriše,
njega od svega volim najviše,
mackam se njime ja svaki dan,
ponekad mami zamažem stan
No mama me samo strpljivo gleda,
pa pokraj mene i ona sjeda,
znam joj taj pogled,i ona ga želi,
i mama se Johnsonu samnom veseli!
Moj prvi susret s Johnson's baby uljem je bio nakon što sam isprobala brojne druge kreme za tijelo,ulja od raznih proizvodjaca za nas starije,medjutim onda sam odlucila preci na djecje proizvode i bas prvi je bio Johnson,na kojem sam se
…prikaži još! zadrzala i dan danas,preporucila bi ga svima,malima i velikima,jer je zbilja najbolji,zaljubit cete se cim ga probate :) Lako se upija,mirise,njeguje kozu,itd. :)
Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna
…prikaži još!a i prijateljice mi kazu da kao to tako uvijek fino mirisim... smjeskam se zadovoljna sa sobom jer jonson ulje mi je nezamjenjivo i kao sto mozete cuti na reklami, ja koristim babi jonson ulje jer to i zasljuzujem.... iako imam 46 predivnih godina... hvala ti jonson ...zbog tebe se osjecam kao dijete
Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna
…prikaži još!a i prijateljice mi kazu da kao to tako uvijek fino mirisim... smjeskam se zadovoljna sa sobom jer jonson ulje mi je nezamjenjivo i kao sto mozete cuti na reklami, ja koristim babi jonson ulje jer to i zasljuzujem.... iako imam 46 predivnih godina... hvala ti jonson ...zbog tebe se osjecam kao dijete
Johnson's baby ulje bio je moj treći izbor nakon što sam dva isprobala i nisu mi bila dobra. Ostala sam mu vjerna jer mi koža izgleda super nakon što se namažem, pomaže mi u borbi protiv strija (zbog čega sam
…prikaži još! prvenstveno i kupila ulje) i koža nakon nanošenja ne bude jako masna bez obzira koliko nanesem (što se sa prošla dva ulja više puta događalo). Volim ga koristiti još za područje oko noktiju, za mazanje ušiju i kože oko glave prilikom farbanja kose, zatim za zadebljalu kožu na petama (što mi izvrsno pomaže preko ljeta) itd. ma nema za šta ga ne koristim! :) A ono za što mi je najnajbolji je rješavanje komaraca preko ljeta :D nikakvi preparati, kremice i kojekakvi dodaci-namažem noge i ruke sa uljem i dobijem 2u1, nema uboda od komaraca a kožu sam nahranila :)
Moj prvi susret s johnson baby uljem je bio na pošetku šminkanja kad mi ga je mama dala jer su mi svi drugi odstranjivači iritirali oči. Na litre baby ulja sam koristila u obje trudnoće i mogu se pohvaliti da
…prikaži još!a nemam niti jednu jedinu striju : ) U rodilištu sam dobila male Johnson testere (ulje i šamponić) tako da su i bebači vjerni Johnsonu. A uvriježilo se i da mi prijateljice jedna drugoj za bebe kad se rode umjesto 'krpica' poklanjamo komplet svih Johnson proizvoda (vlažne maramice, kemice, kupke, ulja....).
Hej društvo, moj prvi susret sa Johnson's baby uljem bio je kad sam išla u posjet svom malom nećaku. Bio je tako sladak i mirišljav kad ga je sestrična okupala i namazala sa Johnson's baby uljem. Inače ima baš rumene
…prikaži još! i lijepe obraščiće, heh ulje ih je učinilo još ljepšima, izgledali su kao dvije male jabučice, i to one najrumenije i najsjajnije :) Uzela sam nećaku jednu bočicu (on ih je imao u zalihama), pa sam i sama isprobala ulje. Inače baš imam osjetljivu kožu, ali od kada sam počela koristiti Johnson's preparate, moja koža i kosa stvarno blistaju. I znate šta je najvažnije, moj dragi uživa u meni kad se namažem Johnson's uljem, kaže da i na njega djeluje opuštajuće :) Kad idem na faks, u izlaske, u shopping, sa sobom uvijek nosim Johnson's vlažne maramice. Postale su sastavni dio moje torbice. Od našeg prvog susreta, više se nikad ne odvajam od Johnson's-a. Sad trenutno nemam klince, ali jednom kad ih budem imala, znam sigurno da ću im pružati ono najbolje, a tko će drugi najbolje njegovati tijelo moje djece već Johnson's preparati :) <3
Kolegica koja je već imala djecu preporučila mi je Jonson s baby ulje u trudnoći za strije.Kupila sam i ostala šokirana.To je bilo savršeno.Koža kao da je procvjetala,mirisna,sjajna,elastična i puna vitamina i vlage.Strije nisam imala niti jednu,bila sam sigurna da
…prikaži još! neće naštetiti mojoj curici .Mazala sam i grudi i one su kao ruže bile mekane,podatne i bez strija.Hvala Vam za baby Jonson s ulje jel to je jedan od važnijih izuma na svijetu.Kosa nam je sjajna,opuštamo se uz kupku .Svakodnevno ja i kćer koristimo sve od Jonsona i blistamo sretne i zadovolje a naše tijelo svakodnevno izgleda savršeno zdravo,sviježe,nahranjeno i lijepo.
Svog prvog susreta s Johnson uljem se bas i ne sjecam jer sam i sama bila beba - vidim na starim fotografijama iz djetinjstva da je mama bila vjeran potrosac. Kasnije sam ga cesto koristila za njegu tijela nakon tusiranja
…prikaži još! i skidanje sminke. Otkako sam postala mama, nije bilo dileme koju liniju proizvoda cu uzeti za svoju bebu pa je tako moja kupaonica postala bogatija za sampon, kupku, ulje i kremu Johnsons a maramice trosimo u enormnim kolicinama. U braku sam otkrila jos jedan nacin upotrebe Johnsons ulja - muz mi je ronioc i on ga redovito koristi da bi lakse obukao ronilacko odijelo tako da nama jedna bocica traje jako kratko :)
Svoj prvi susret s Johnsonovim baby proizvodima sam imala s rodjenjem svog prvog djeteta prije 11 godina i dan danas ga koristin za njegu vlastitog kao i njegu moje djece. Od poslije brijanja pazuha te nogu do poslije tusiranja sbe
…prikaži još! i svoje djece. Koristi ga kod raznih ostecenja koze, osipa do njege poslije suncanja, Hvala Johnsonu na tako dobrim i korisnim proizvodima. Uljepsali su mi zivot...
Prije 9 godina kada sam prvi put bebu odvela na savjetovalište pedijatrica je ustanovila neurodermitis (ili kako se već zove) te mi je preporučila Johnson's baby ulje. Počela sam ga primnjenjivati na mojoj bebi. S vremenom smo primjetili i ja
…prikaži još! i suprug i baka koja je isto kupala bebu da su nam ruke postale mekane i nježne. Od tada ga koristim za cijelo tijelo jer inače imam suhu kožu, suprug ga koristi za svoje tvrde laktove. Baka i dalje maže ruke i kosu. Kada sam trebala roditi druge dvije princeze nisam ni razmišljala koje ću proizvode koristiti za kupanje svojih beba.I tada i sada još uvijek kupujemo johnsonov šampon za djecu, ulje za djecu, mene i supruga, i moram naglasiti da mi najbolji miris ima ulje sa zelenim čepom!
Moj mali rodjak ne voli pranje kose uvijek ga sampon pecka za oci,a onda je kod nas dosao Johnson`s shampon i od tada uziva da se kupa i maze baby uljem ...kada mu se kaze Keno ides da se kupas
…prikaži još! on iz svog nesisera vadi shampon ,naravno Johnson`s. Posto moj rodjak uziva u svakom trenutku s Johnson`s proizvodima mislim da zasluzuje paket.hvala Johnson`s-u za svaki njegov osmijeh,jer ga on stvarno cini sretnim . :)
Vječno suha koža,žurba za spremanje za izlaske namazana sa "tonom" mlijeka za tijelo stotinu puta od brzine uništena zamaštena odjeća i to baš ta za izlazak ali... od kada je Johnson`s ulje tu to je zakooonn.Dok se otuširam ,namažem uljem
…prikaži još!m i za par minuta koža sjajna,meka i ne masna....ma zakoooonnn !!!!!!
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.