Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jopa09
    Johnson baby ulje koristim od prvog dana od kada je moja mala kiflica stigla u kuću, zanimljivo uopće nisam dvojila koju ću prvo ulje kupiti iako ga nikada prije nisam koristila, ženska intuicija je opet pogodila pravu stvar. Od tog …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    Hvala g.Johnsonu što je stvario proizvode za cijelu obitelj!!! Od rođenja sina prije 6 godina do danas u našoj su kupaonici johnson proizvodi stalni i nezaobilazni. NJihova primjena je zaista široka, a koliko su dobri ne može se opisati riječima. …prikaži još!
  • Default avatar -
    arancha
    Volim Johnsonove proizvode jer me sam miris šampona sjeti na mog malog nećaka, bucu slatkog bez zuba, kako se brćka u kadici, a teta kao tea zapjenila mu kosu i radi čunjić od pjene, taj bebač će sad već 14 …prikaži još!
  • Default avatar -
    grasevina9
    Prošle godine je teška bolest pokucala na moja vrata. Nakon uspješne operacije prošao sam 32 kemoterapije i 25 zračenja. Bilo je to jako teško razdoblje za mene i moju obitelj. Nikada nisam razmišljao kako su kemoterapije i zračenja teški, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Prvi put Johnson babay ulje oduševilo me kada je iznimno pomoglo mojoj djevojčici u riješavanju problema izrazito suhe i perutave kože (posebice na licu i predjelu zglobova).Johnson baby ulje i sprobali smo na sugestiju jedne divne žene i majke, i …prikaži još!
  • Default avatar -
    pilekpilek
    Sama pomisao na Johnson*s podsjeća me na djetinjostvo,nakon 13 godina dobila sam i brata i naravno došao je i red na mene da se tu i tamo pobrinem oko njega,ja sam trošila toliko Johnson*s proizvoda na njega tako da ambalaža …prikaži još!
  • Default avatar -
    rhema81
    Na prvi pogled me osvoji, sa nogu me oborio, Johnson's ulje, u život mi se uselio. Ljubav prema njemu je zbilja jaka, kad mi ga ponestane ostajem bez zraka. On savršeno njeguje tijelo moje, i glatkoću koži daje, Hrani ju …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeza117
    Kad se krenem kupat mami dođe zlo jer isprskam odmah kupatilo svo, prskam čime stignem,panika me hvata, u pomoć nam stiže čak i tata... Ispočetka se malo vodice bojim, pa samo zbunjen i uplašen stojim, mama mi pjeva pjesmice slatke, …prikaži još!
  • Default avatar -
    maare1007
    Moj prvi susret s Johnson's baby uljem je bio nakon što sam isprobala brojne druge kreme za tijelo,ulja od raznih proizvodjaca za nas starije,medjutim onda sam odlucila preci na djecje proizvode i bas prvi je bio Johnson,na kojem sam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga66
    Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga66
    Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna …prikaži još!
  • Default avatar -
    julija29
    Johnson's baby ulje bio je moj treći izbor nakon što sam dva isprobala i nisu mi bila dobra. Ostala sam mu vjerna jer mi koža izgleda super nakon što se namažem, pomaže mi u borbi protiv strija (zbog čega sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    vitoana
    Moj prvi susret s johnson baby uljem je bio na pošetku šminkanja kad mi ga je mama dala jer su mi svi drugi odstranjivači iritirali oči. Na litre baby ulja sam koristila u obje trudnoće i mogu se pohvaliti da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Desha
    Hej društvo, moj prvi susret sa Johnson's baby uljem bio je kad sam išla u posjet svom malom nećaku. Bio je tako sladak i mirišljav kad ga je sestrična okupala i namazala sa Johnson's baby uljem. Inače ima baš rumene …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvamraz
    Kolegica koja je već imala djecu preporučila mi je Jonson s baby ulje u trudnoći za strije.Kupila sam i ostala šokirana.To je bilo savršeno.Koža kao da je procvjetala,mirisna,sjajna,elastična i puna vitamina i vlage.Strije nisam imala niti jednu,bila sam sigurna da …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    Svog prvog susreta s Johnson uljem se bas i ne sjecam jer sam i sama bila beba - vidim na starim fotografijama iz djetinjstva da je mama bila vjeran potrosac. Kasnije sam ga cesto koristila za njegu tijela nakon tusiranja …prikaži još!
  • Default avatar -
    veronikadanicic
    Svoj prvi susret s Johnsonovim baby proizvodima sam imala s rodjenjem svog prvog djeteta prije 11 godina i dan danas ga koristin za njegu vlastitog kao i njegu moje djece. Od poslije brijanja pazuha te nogu do poslije tusiranja sbe …prikaži još!
  • Default avatar -
    Prije 9 godina kada sam prvi put bebu odvela na savjetovalište pedijatrica je ustanovila neurodermitis (ili kako se već zove) te mi je preporučila Johnson's baby ulje. Počela sam ga primnjenjivati na mojoj bebi. S vremenom smo primjetili i ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    emina_10
    Moj mali rodjak ne voli pranje kose uvijek ga sampon pecka za oci,a onda je kod nas dosao Johnson`s shampon i od tada uziva da se kupa i maze baby uljem ...kada mu se kaze Keno ides da se kupas …prikaži još!
  • Default avatar -
    gora33
    Vječno suha koža,žurba za spremanje za izlaske namazana sa "tonom" mlijeka za tijelo stotinu puta od brzine uništena zamaštena odjeća i to baš ta za izlazak ali... od kada je Johnson`s ulje tu to je zakooonn.Dok se otuširam ,namažem uljem …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.