Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gora33
    Vječno suha koža,žurba za spremanje za izlaske namazana sa "tonom" mlijeka za tijelo stotinu puta od brzine uništena zamaštena odjeća i to baš ta za izlazak ali... od kada je Johnson`s ulje tu to je zakooonn.Dok se otuširam ,namažem uljem …prikaži još!
  • Default avatar -
    LinaKarolina
    Prvi put sam ga počela koristiti prije 13 godina za svoje djete, a kasnije i za sebe i od tada ga redovito koristim.Ulje od aloe vere je moje najdraže i koristim ga svakodnevno za moju kožu koja je izrazito suha.
  • Default avatar -
    merrcy
    Johnson's baby kozmetika je zastupljena u mojoj upotrebi od djetinjstva pa do danas.Prvi susret,kada je mama koristila Johnson's baby šampon da pere svoju i moju kosu.Od tada sam zapamtila nježni i blagotvorni miris ovih proizvoda.Danas Johnson's baby ulje koristim redovito,za …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Nikad nisam imala problema sa tenom. Do 40. godine koristila sam samo dječji sapun za jutarnje umivanje. Kako su godine prolazile imala sam osjećaj da mi koža lica nema dosta vlažnosti i pošto ne volim kreme za lice u trgovini …prikaži još!
    Sanja2011
    Meka koža, glatko lice od drage Johnson's sapunice. Bilo za lice ili tijelo, Zdravi preparat svako bi čeljade htjelo. Divan miris, krasna mekoća, a na koži neopisiva glatkoća, Šminke nema za tili čas, Johnson's baby ulje naš je spas. Od …prikaži još!
  • Default avatar -
    DanielaM
    Davno smo se sreli , johnson i ja i to točno 13,30 god prije . Tada se moj sin rodijo. Nisam mogla vjerovati kako je nježan a istodobno jak protiv nečistoće . A danas ga ja koristim za svoju kožu …prikaži još!
  • Default avatar -
    packa
    Baš je na jednom forumu bilo pitanje koji mi je najdraži proizvod za ljeto, a ja sam odgovorila da je to Jonhsons baby ulje! Nakon mora, soli, sunca nema ni boljeg nego svoje tijelo namazati baby uljem :) Koža meka, …prikaži još!
  • Default avatar -
    grasevina9
    Prošle godine je teška bolest pokucala na moja vrata. Nakon uspješne operacije prošao sam 32 kemoterapije i 25 zračenja. Bilo je to jako teško razdoblje za mene i moju obitelj. Nikada nisam razmišljao kako su kemoterapije i zračenja teški, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajica7
    Davno, prije 13 godina kad sam rodila sina, slučajno sam kupila Johnson's šampon za bebu, jer mi se je učinila blaga i mirisna. Nisam pogriješila. Bila sam oduševljena i postala sam vjerna Johnsonovim šamponima, posebno šamponu od kamilice. Osjećala sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    vpopov
    Johnson's proizvode počela sam koristiti kada sam bila mala, ne sjećam se točno kada. Jedino čega se sjećam da je to bio šampon od kamilice. Prije dvije godine prijateljica je komentirala da su dječije kremice i ulja najbolja za kožu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    MEAH
    Prvi dodir s Johnsons uljem iskoristila sam prije nekoliko godina kad sam depilirala noge sa trakama čupko, pa sam ostatak skidala sa uljem i to je zakon, čisti i njeguje, kratko i jasno:)
    Lutkica2
    Bilo je to davno dok sam počela čuvati od susjede malu curicu i zaista se uvjerila koliko je dobar i nježan proizvod a uskoro ću ga i ja početi više koristiti jer sam trudna sa blizancima :)
  • Default avatar -
    ivamia
    Joj eto napisala sam cijelu diskusiju o Johnsons proizvodima zasto mi odgovaraju, i posto sam plavusa, umjesto "posalji" stisnula sam pogresno dugme i sve je nestalo :-) i zato ukratko, Johnsons proizvodi su nam no1, i meni i mojoj bebi, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marina10
    Prvi susret sa Johnsonś baby uljem dogodio se kada sam sa 27 godina dobila šarlah. Koža mi je bila jako suha i trebala je posebnu njegu. Odabrala sam ulje, koje sam nanosila nekoliko puta dnevno na morkru kožu. Od tada …prikaži još!
  • Default avatar -
    Desha
    Hej društvo, moj prvi susret sa Johnson's baby uljem bio je kad sam išla u posjet svom malom nećaku. Bio je tako sladak i mirišljav kad ga je sestrična okupala i namazala sa Johnson's baby uljem. Inače ima baš rumene …prikaži još!
  • Default avatar -
    shunjic
    Johnson s baby ulje uljepšalo mi mladost, Par kapi u kupki donosilo radost. Godine su prošle,još uvijek ga rabim,Sretna kada meka koljena pogladim. Premažem si lice pa i ruke svoje, Koristim za guzu unučice moje.
    madeleinne
    Prvi put sam koristila baby šampon marke Johnson's ,i to je bilo nekakvo čudo od kojeg klinci ne plaču kad im pjena padne u oči! Nećak je vrlo osjetljiv na ''pekanje oka'' i onda sam mu prije kupanja morala obećati …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Upozali smo Jonson"s baby proizvode od kada smo dobili kćer prije 9 godina i od onda je sastavni dio naše kupaone.Od šampona,pudera do ulja kojeg koristimo svi troje.Tako je i ja ga koristim.Supruga me dugo ubjeđivala da nije stramota da …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvanaa
    Ajme meni šta se sve neće izmišljat da bi se nešto dobilo džabe. Pa jednostavno Johnson proizvodi su odlični , nemoraju se pjesmice slagat.
  • Default avatar -
    vitoana
    Moj prvi susret s johnson baby uljem je bio na pošetku šminkanja kad mi ga je mama dala jer su mi svi drugi odstranjivači iritirali oči. Na litre baby ulja sam koristila u obje trudnoće i mogu se pohvaliti da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.