Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Ecume
    Iako se ja ne sjećam svog prvog kontakta s Johnsonom, znam da se zbio davne 1986 godine kada je moja trudna mama iz Dubrovnika potegnula ravno do Trsta da si kupi cijeli pribor za moje održavanje :O
  • Default avatar -
    nimora
    ja sam jedna zadovoljna baka koja zahvaljujući johnsons proizvodima može uživati u sreći i radosti bezbrižnog kupanja svog unuka Marina..nema suza ,nema straha ni negodovanja već jednostavno zadovoljstvo kupanja i igranja u kadi, u pjeni johnsons šampona .ulje koristim i …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Nikad nisam imala problema sa tenom. Do 40. godine koristila sam samo dječji sapun za jutarnje umivanje. Kako su godine prolazile imala sam osjećaj da mi koža lica nema dosta vlažnosti i pošto ne volim kreme za lice u trgovini …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Upozali smo Jonson"s baby proizvode od kada smo dobili kćer prije 9 godina i od onda je sastavni dio naše kupaone.Od šampona,pudera do ulja kojeg koristimo svi troje.Tako je i ja ga koristim.Supruga me dugo ubjeđivala da nije stramota da …prikaži još!
  • Default avatar -
    vpopov
    Johnson's proizvode počela sam koristiti kada sam bila mala, ne sjećam se točno kada. Jedino čega se sjećam da je to bio šampon od kamilice. Prije dvije godine prijateljica je komentirala da su dječije kremice i ulja najbolja za kožu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Moram vam ovo ispričati. Bilo je to prije 20 godina. Čuvala sam unuku. Pošto je često bila kod mene, moja kćer joj je donesla i kozmetiku za bebe. Primjetila sam Johnsons ulje, kupku, sapun. Pošto sam uvijek voljela mirise primjetila …prikaži još!
  • Default avatar -
    shunjic
    Johnson s baby ulje uljepšalo mi mladost, Par kapi u kupki donosilo radost. Godine su prošle,još uvijek ga rabim,Sretna kada meka koljena pogladim. Premažem si lice pa i ruke svoje, Koristim za guzu unučice moje.
  • Default avatar -
    agiiiii
    Prvi dodir s Johnsons uljem imala sam kao beba, a prvi kojeg se sjećam je bilo kad sam tim uljem skidala sminku s maskara,pasao mi je miris i nije peklo,to je bilo super, i eto,dan danas baby ulje koristim za …prikaži još!
  • Default avatar -
    krawica
    jer ga obožavaju moji klinci pa tako i ja ja stvarno koristim sve te stvari za bebe jer mi se čine da najbolje mirišu i kvalitetni su,podsjećaju me na to kada sam rodila svoje prvo dijete kada sam kupila cijelu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Inchy
    Moj prvi susret s Johnsons uljem je bio prije nekoliko mjeseci. Nisam imala više svog odstranjivača šminke, pa sam se sjetila da sam čitala na internetu da se za skidanje šminke može koristiti baby ulje, pa sam "posudila" malo od …prikaži još!
  • Default avatar -
    MEAH
    Prvi dodir s Johnsons uljem iskoristila sam prije nekoliko godina kad sam depilirala noge sa trakama čupko, pa sam ostatak skidala sa uljem i to je zakon, čisti i njeguje, kratko i jasno:)
    imeime
    Johnson ulje našu kožu njeguje i hrani, Oduvijek nas sastojcima svojim mazi. Hidratizira i ljepotu koži pruža, Nanosim ga na tijelo nakon tuširanja, Sa time se slaže i moja bebica, Ona uz to ulje divno miriše i blista, Naša koža …prikaži još!
    Renifil
    Uljeva mi sigurnost od kad moje dijete doslo na ovom svijetu,a to je 9 godina:)9 godina kupanje,pjenice,igrice u kadi,masiranje...Sve uz Jonshon... Koristim ga i ja i jednako tako doživim i promjenu raspoloženja – nabolje!Nakon kupanja cak i ja spavam kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    malaaaribica
    Sjećam se da kad sam bila mala, mama je, dok me kupala, koristila Johnsons blagi šampon , a nakon kupanja i njihovo ulje. Pa i danas kad ih pomirišim, podsjećaju me na to lijepo doba, na nježnost i čistoću male …prikaži još!
  • Default avatar -
    Renata40
    Johnsons oduvijek - Johnsons zauvijek - i tako unedogled:-)
  • Default avatar -
    Banko
    Prvi susret sa Johnson's baby uljem za mene je bio odličan. Kad sam nanjela na kožu nakon tuširanja vidjela sam da ima više vlažnosti od mnogih drugih, također daje visoku mekoću i vrlo kvalitetan sjaj koji sjaji i sjaji.
    Tinna7
    Mmm...bilo je to prošle godine. Koje lijepo iskustvo! Prijateljica mi je rekla kako je koristila Johnsons baby ulje umjesto losiona za tijelo i da je oduševljena. Rekla sam joj da vjerujem kako je dobro, jer je ipak namjenjeno bebama, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina555
    Johnson's je već dugo, dugo nezaobilazan u mojoj obitelji. Ulje sam otkrila prije nekoliko godina. Prvo me privukla reklama, a budući da sam sa šamponima bila upoznata od prije znala sam da se radi o kvaliteti po prihvatljivim cijenama. Ulje …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Znate onaj osjećaj kad vam dijete pati od neurodermatitisa a koža mu je crvena,isušena, svrbi a lice mu je puno suza.Nakon silnog isprobavanja svakavih krema ponekad i preskupih,odlučila sam sve odbaciti i svoju princezu namazati nakon kupanja Johnsonovim uljem.Bila mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicak
    Najbolji proizvodi za njegu kože ikad! U mojoj obitelji ju koriste sve generacije žena i možda se baš zato svi uvijek dive kako lijepu i glatku kožu imamo ;)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.