Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bez parabena. Bez sapuna. Bez mirisnih alergena. Posebno stvoreni za dječju kožu. Kako se onda i mi odrasli ne bi koristili tim blagim i nježnim proizvodima?! Živjeli Johnsons proizvodi!!!
Nisam više mala beba ali moja koža Johnson's ulje treba. Kosa baby šampon voli jer nježno skida tragove morske soli. Za kupke vremena nemam ali zato kad izlazim van ja se uvijek dotjeram. Skidanje šminke problem meni nije jer u
…prikaži još!r u samo jednoj kapi ulja čarolija se krije
Potez-dva na licu i kao da šminke nikad bilo nije.
Gospodine Johnson puno Vam hvala što se zbog divnih proizvoda osjećam kao da sam opet mala.
Prije 9 godina kada sam prvi put bebu odvela na savjetovalište pedijatrica je ustanovila neurodermitis (ili kako se već zove) te mi je preporučila Johnson's baby ulje. Počela sam ga primnjenjivati na mojoj bebi. S vremenom smo primjetili i ja
…prikaži još! i suprug i baka koja je isto kupala bebu da su nam ruke postale mekane i nježne. Od tada ga koristim za cijelo tijelo jer inače imam suhu kožu, suprug ga koristi za svoje tvrde laktove. Baka i dalje maže ruke i kosu. Kada sam trebala roditi druge dvije princeze nisam ni razmišljala koje ću proizvode koristiti za kupanje svojih beba.I tada i sada još uvijek kupujemo johnsonov šampon za djecu, ulje za djecu, mene i supruga, i moram naglasiti da mi najbolji miris ima ulje sa zelenim čepom!
ja sam jedna zadovoljna baka koja zahvaljujući johnsons proizvodima može uživati u sreći i radosti bezbrižnog kupanja svog unuka Marina..nema suza ,nema straha ni negodovanja već jednostavno zadovoljstvo kupanja i igranja u kadi, u pjeni johnsons šampona .ulje koristim i
…prikaži još! ja zbog ugode i mekoće koju pruža ulje na koži, a puder obožavam zbog baršunastog osječaja koji imam dok ljubim svoje najdraže unuće....hvala johnsons!
Moj prvi susret s Johnsons uljem je bio prije nekoliko mjeseci. Nisam imala više svog odstranjivača šminke, pa sam se sjetila da sam čitala na internetu da se za skidanje šminke može koristiti baby ulje, pa sam "posudila" malo od
…prikaži još! svoje male susjede. :-)
Bila sam skeptična, ali... oduševiloo me!! Od tad više ne koristim odstranjivač koji sam prije koristila.
Odmah sam si za par dana kupila 2 bočice Johnsons ulja i proučila za šta ga još mogu koristiti. I otkrila toliko toga za što mogu koristiti ovo ulje, da sam ostala iznenađena. A ono što obožavam je... nanijeti ga na mokru kožu nakon tuširanja...ajme, fantazija. Koža je nakon toga baš jako meka, ali i prekrasna. Čak su i drugi primjetili promjene. Odsad je Johnsons ulje obavezno u mojoj kupaonici.
Jonhsons, hvala ti! :-)
Johnson's baby ulje bio je moj treći izbor nakon što sam dva isprobala i nisu mi bila dobra. Ostala sam mu vjerna jer mi koža izgleda super nakon što se namažem, pomaže mi u borbi protiv strija (zbog čega sam
…prikaži još! prvenstveno i kupila ulje) i koža nakon nanošenja ne bude jako masna bez obzira koliko nanesem (što se sa prošla dva ulja više puta događalo). Volim ga koristiti još za područje oko noktiju, za mazanje ušiju i kože oko glave prilikom farbanja kose, zatim za zadebljalu kožu na petama (što mi izvrsno pomaže preko ljeta) itd. ma nema za šta ga ne koristim! :) A ono za što mi je najnajbolji je rješavanje komaraca preko ljeta :D nikakvi preparati, kremice i kojekakvi dodaci-namažem noge i ruke sa uljem i dobijem 2u1, nema uboda od komaraca a kožu sam nahranila :)
J ohnson's ulje je proizvod koji uvijek imam u kuci i uvijek necemu posluzi :) O duvijek ga koristim,najvise za masazu,za depilaciju i trenutno u trudnoci za strije H tjela bi da napomenem da je odlicno za skidanje sminke,pa cak
…prikaži još!cak i za skidanje umjetnih trepavica :)
N ije agresivno,njezno je i ostavlja kozu meku na dodir
S uper je sto se moze koristiti za sve i svasta,pa tako obradujem svoju kosu sa par kapi ulja
O sobno obozavam Johnson's ulje
N ije skupo a kvalitetno je,toliko mogucnosti sa njim da povoljnija varijanta ne postoji
'
S vaki dan moja koza je ljepa i njegovana zahvaljujuci Johnson's ulju :)
Ulje je savrseno,a iako imam 30 godina Koristim sampon za kosu:))bez suza:)).U druzenju sa Vasim proizvodima uziva i moj klinjo pogotovo Kad mi u posjed dodje ulje s kojim je uvjeren da treba namazati sve povrsine u nasem stanu.Inace nema
…prikaži još!ce
nema suhih stopala i potrebe za pedikerima uz
redovnu upotrebu Johnson's ulja,a bedtime
Puder cini i moj san kao bebin.Nemojte se
pokvariti,molimo Vas:)))
Sjećam se da kad sam bila mala, mama je, dok me kupala, koristila Johnsons blagi šampon , a nakon kupanja i njihovo ulje. Pa i danas kad ih pomirišim, podsjećaju me na to lijepo doba, na nježnost i čistoću male
…prikaži još! bebe.
I danas ga koristim obično nakon kupanja, umjesto losiona za tijelo, zato jer dugo traje na koži i pomaže da mi koža bude mekana i glatka. A njegov umirujući miris mi i pomaže da lakše zaspim.
ja sam luda za Johnson's proizvodima ....................... koristim ih jako dugo vec ..... imam jako osjetljivu kozu posebno na djelovima gdje se depiliram ali od kada koristim johnson ulje nema vise nikakvih iritacija niti crvenila niti suhoce koze zaista sam
…prikaži još!zaista sam jako preezadovoljna Johnson's proizvodima........................ a koristila sam i baby sampone poslije svakog kupanja osjecala sam se ko beba .. i mirisala heheheh ........ hvala g. JOHNSONU sto je meni i svima drugima omogucio takav uzitak..........................
Počela sam koristiti šampon i ulje prije nekoliko godina za svoje bebe. Probala sam i ja, svidjelo se meni, ali i mom suprugu pogotovo ulje na mokru kožu poslije kupanja. Savršeno
Za moju kožu na licu koja je osletljiva zbog poslijedica teže opekotine kao i koža cijelog tijela Johnson's
proizvodi su izuzetno dobri jer mi ne izazivaju iritaciju ,i jedino sa njima u torbi mogu na plažu...hvala bogu pa postoje.
Prvi dodir s Johnsons uljem imala sam kao beba, a prvi kojeg se sjećam je bilo kad sam tim uljem skidala sminku s maskara,pasao mi je miris i nije peklo,to je bilo super, i eto,dan danas baby ulje koristim za
…prikaži još!a skidanje sminke i svasta nesto,djece nemam,a baby proizvodi su sastavni dio moje police s kozmetikom :)
Uljeva mi sigurnost od kad moje dijete doslo na ovom svijetu,a to je 9 godina:)9 godina kupanje,pjenice,igrice u kadi,masiranje...Sve uz Jonshon... Koristim ga i ja i jednako tako doživim i promjenu raspoloženja – nabolje!Nakon kupanja cak i ja spavam kao
…prikaži još! beba i ujutro se budim spremna na sve izazove stresa!
Moj prvi susret s Johnson's baby uljem je bio nakon što sam isprobala brojne druge kreme za tijelo,ulja od raznih proizvodjaca za nas starije,medjutim onda sam odlucila preci na djecje proizvode i bas prvi je bio Johnson,na kojem sam se
…prikaži još! zadrzala i dan danas,preporucila bi ga svima,malima i velikima,jer je zbilja najbolji,zaljubit cete se cim ga probate :) Lako se upija,mirise,njeguje kozu,itd. :)
Znate onaj osjećaj kad vam dijete pati od neurodermatitisa a koža mu je crvena,isušena, svrbi a lice mu je puno suza.Nakon silnog isprobavanja svakavih krema ponekad i preskupih,odlučila sam sve odbaciti i svoju princezu namazati nakon kupanja Johnsonovim uljem.Bila mi
…prikaži još! je to najpametnija odluka u životu.Koža se smirila,nije više crvena,hrapava i isušena a moje dijete konačno može zaspati mirno bez suza u očima.Od tada je Johnson stalni član naše male obitelji koje stanuje posvuda u kući,jedan u kupaonici,jedan u spavaćoj sobi,jedan u dječjoj a jedan i dolje kod bake..I sama svoju kožu mažem Johnsonovim uljem jer ono što je dobro za dijete mora biti dobro i za mene,zar ne?Razni Diori,Estee Lauderi i ostale čudotvorne kreme za mene su prošlost!
Johnson's baby je stvarno jako učinkovit,svi prištiči nestaju s Johnson's baby šampono,ne peče za oči i lice poslje toga je mekano i glatko :) Za one koji imaju gustu i oštru kosu,neka si samo kosu operu s Johnson's baby šamponom,i
…prikaži još!,i kosa je poslje toga njezna,i nije toliko gusta,savrseno, :D
Poslje tuširanja namažem se s Johnson's baby uljem,koža blista i također bude glatka,stvarno je jako učinkovita,s tim si mozete namazati i stopala,i vise vam nece biti gruba,vec mirisljava i njezna,..
tako i za nokte,nokti se sjaje,nesto preljepo,..
Johnson's baby sprej također je dobar jer sam primjetila da tjera komarce,stvarno nesto savrseno toliko toga da s Johnson's baby uljima,i samponima i sprejevima mozemo uciniti!!
nikada necu prestati koristiti Johnson's baby prozvode,jer su savrseni i ucinkoviti,za razliku od onih skupih gluposti koji NIŠTA ne pomazu ;D
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.