Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    d_fucak
    Joooooooooooooj......a šta reći o proizvodima Johnson's baby ????Jednostavno su savršeni!!!!Ma ne postoji riječ koja bi ih opisala.Majka sam dvoje djece i koristimo samo Johnson's baby ulja i ostale preparate.Nema mi veće sreće nego kad ih lijepo okupam Johnson's bedtime bath …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    O Johnson's baby ulju čula sam svašta, nije to bila samo moja mašta. Čula sam da nježno je i za kožu blago, i zato je pravo kozmetičko blago! Pomaže mi da lako uklonim make-up, a kad kasno dođem kući - …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Zakon, zakon, zakon za noge. Ja imam užasno osjetljivu kožu cijelog tijela, ali posebno noge u ljetnim mjesecima zbog stalnih depilacija i izlaganja suncu. Zato ih njegujem uljima što je jeftinije od onih koji su namijenjeni koži nakon depilacije, duže …prikaži još!
  • Default avatar -
    vrijedna
    Dugi niz godina vjerna sam Johnsons ulju, jer ono mi daje, mekoću ljepotu i zdravlje. U vrijeme trudnoće vrlo često mazala sam se njime, da strije po trbuhu i bokovima ne dobijem. Tad izabrala sam ulje AloaVera, koje je kožu …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Prvi put Johnson babay ulje oduševilo me kada je iznimno pomoglo mojoj djevojčici u riješavanju problema izrazito suhe i perutave kože (posebice na licu i predjelu zglobova).Johnson baby ulje i sprobali smo na sugestiju jedne divne žene i majke, i …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeza117
    Kad se krenem kupat mami dođe zlo jer isprskam odmah kupatilo svo, prskam čime stignem,panika me hvata, u pomoć nam stiže čak i tata... Ispočetka se malo vodice bojim, pa samo zbunjen i uplašen stojim, mama mi pjeva pjesmice slatke, …prikaži još!
  • Default avatar -
    veronikadanicic
    Svoj prvi susret s Johnsonovim baby proizvodima sam imala s rodjenjem svog prvog djeteta prije 11 godina i dan danas ga koristin za njegu vlastitog kao i njegu moje djece. Od poslije brijanja pazuha te nogu do poslije tusiranja sbe …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    Svog prvog susreta s Johnson uljem se bas i ne sjecam jer sam i sama bila beba - vidim na starim fotografijama iz djetinjstva da je mama bila vjeran potrosac. Kasnije sam ga cesto koristila za njegu tijela nakon tusiranja …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeza117
    Johnsons ulje davno sam upoznala, o čarobnoj tekućini štošta sam spoznala, otad je moj saveznik,za zdravlje i ljepotu, uz Johnsonom ja ću doživjeti stotu... Njemu zahvaljujem za divno lice, što izgledam poput djevojčice, koža je moja blistava i čista, osmjeh …prikaži još!
  • Default avatar -
    kikolina
    Prvi susret sa Johnson's-om :) je bio kad sam završila tečaj masaže. Koristim ga i dan danas na svojim pacijentima :). Ne izaziva nikakvu alergijsku reakciju i rijetko se nakon masaže netko ide tuširati, budući da ulje fino miriši,dakle uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    10anita
    Kada sam rodila svoje prvo dijete, kao svaka prava mama, kupila sam sve moguće preparate za njegu svoga malog mišića. S vremenom, shvatih da je većina toga suvišna, nepotrebna, štoviše i štetna. Međutim, Johnson s dječje ulje je u nas …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda59
    Moj prvi susret s Johnson's baby uljem bio je davne 1991. godine...bilo je to za vrijeme rata kada sam nekoliko mjeseci živjela kod prijatelja u Rotterdamu. Iz Juge nismo ponijeli ništa, doduše ovako nečega nije ni bilo. Prijatelji su imali …prikaži još!
  • Default avatar -
    imisetic
    Jednako kao i većina ljudi, susrela sam se s uljem dok sam bila dijeta. Nakon što sam odrasla on je nestao iz mojeg života dok ga jednog mojeg tinejđerskog dana mama nije ponovno kupila. I od tad uživam u njegovim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Došlo ljeto i vrući dani, kada je opasno biti vani, koža tanka i pretjerano gori, ali tu još nije kraj mojoj mori. Van smijem samo navečer kad sunca nema, ali tada se roj komaraca za napad sprema, po danu van …prikaži još!
  • Default avatar -
    Banko
    Prvi susret sa Johnson's baby uljem za mene je bio odličan. Kad sam nanjela na kožu nakon tuširanja vidjela sam da ima više vlažnosti od mnogih drugih, također daje visoku mekoću i vrlo kvalitetan sjaj koji sjaji i sjaji.
  • Default avatar -
    malakrava94
    Johsons baby ulje je ulje koje mojoj kozi daje sjaj,ljepotu i mekocu...vrlo je jednostavan za uklanjanje sminke,za bilo sto..nakon tusiranja se sa tim uljem osjecam ljepsom,njegovanijom i ciscom...moji necak i necakinja korist isto to,ulje a posto su jos bebe i …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga66
    Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sejla7
    Prvi susret dobro pamtim...ja kao dijete se nikad nisam srela sa Johnson proizvodima,mama ih nije uzimala,kupala nas je obicninim samponima,nazalost.A ja kada sam rodila svoju princezu prvi poklon od mene joj je bio set Johnson kozmetike.I jednom prilikom dok sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Moj prvi susret s Johnson´s baby uljem je bio prije 5-6 godina kad mi ga je preporucila susjeda kao prevenciju protiv strija u mojoj prvoj trudnoci. Tada sam kupila zeleno ulje i mazala trbuh svaku vecer prije spavanja. U drugoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijakoletic
    Bila mlada ili stara , moju kožu Jonson"s očarava. Uz malo truda i puno zdravlja baby Jonson"s ulje me ukrašava. Dodatak za kožu moju bez šminke i pomade daje sjaj i ljepotu za prigodu bilo koju. Mladost,.sreća i zadovoljstvo, krase …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.