Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    zmajica7
    Davno, prije 13 godina kad sam rodila sina, slučajno sam kupila Johnson's šampon za bebu, jer mi se je učinila blaga i mirisna. Nisam pogriješila. Bila sam oduševljena i postala sam vjerna Johnsonovim šamponima, posebno šamponu od kamilice. Osjećala sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    sevka
    Moj prvi susret je bio kad sam rodila prvog sina,drugi kad sam rodila drugog,a treci kad sam rodila treceg,a cetvrti susret e to vam je posebna prica,naime moj suprug je baustelac tijekom ljeta najvise posla ima ali i znoja ,jednom …prikaži još!
  • Default avatar -
    d_fucak
    Joooooooooooooj......a šta reći o proizvodima Johnson's baby ????Jednostavno su savršeni!!!!Ma ne postoji riječ koja bi ih opisala.Majka sam dvoje djece i koristimo samo Johnson's baby ulja i ostale preparate.Nema mi veće sreće nego kad ih lijepo okupam Johnson's bedtime bath …prikaži još!
  • Default avatar -
    BIBAP
    Je je baš je ok.
  • Default avatar -
    jkarolina
    Johnson's baby je stvarno jako učinkovit,svi prištiči nestaju s Johnson's baby šampono,ne peče za oči i lice poslje toga je mekano i glatko :) Za one koji imaju gustu i oštru kosu,neka si samo kosu operu s Johnson's baby šamponom,i …prikaži još!
    madeleinne
    Prvi put sam koristila baby šampon marke Johnson's ,i to je bilo nekakvo čudo od kojeg klinci ne plaču kad im pjena padne u oči! Nećak je vrlo osjetljiv na ''pekanje oka'' i onda sam mu prije kupanja morala obećati …prikaži još!
  • Default avatar -
    555
    Obozavam koristiti ovo ulje nakon depilacije posebno od lvande, jer mi je koza nakon njega mekana,glatka i mirisna.Od nekih obicnih losiona me pece tijelo nakon uobicajene depilacije,ali ovo je zbilja super,a sto je najvaznije super mirise,i ugodno je kad tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    vrijedna
    Dugi niz godina vjerna sam Johnsons ulju, jer ono mi daje, mekoću ljepotu i zdravlje. U vrijeme trudnoće vrlo često mazala sam se njime, da strije po trbuhu i bokovima ne dobijem. Tad izabrala sam ulje AloaVera, koje je kožu …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Johnson baby ulje je neizostavno nakon svakog kupanja mog djeteta od rođenja .Ne ostavlja masne tragove, savršeno se upija i miriše, osobito kamilica.Koristim ga i za otklanjanje šminke jer me ne peku oči kao kada sam koristila raznorazne razvikane odstrannjivače …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeza117
    Johnsons ulje davno sam upoznala, o čarobnoj tekućini štošta sam spoznala, otad je moj saveznik,za zdravlje i ljepotu, uz Johnsonom ja ću doživjeti stotu... Njemu zahvaljujem za divno lice, što izgledam poput djevojčice, koža je moja blistava i čista, osmjeh …prikaži još!
  • Default avatar -
    marali
    Bez parabena. Bez sapuna. Bez mirisnih alergena. Posebno stvoreni za dječju kožu. Kako se onda i mi odrasli ne bi koristili tim blagim i nježnim proizvodima?! Živjeli Johnsons proizvodi!!!
    ninanena
    Nisam više mala beba ali moja koža Johnson's ulje treba. Kosa baby šampon voli jer nježno skida tragove morske soli. Za kupke vremena nemam ali zato kad izlazim van ja se uvijek dotjeram. Skidanje šminke problem meni nije jer u …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijakoletic
    Bila mlada ili stara , moju kožu Jonson"s očarava. Uz malo truda i puno zdravlja baby Jonson"s ulje me ukrašava. Dodatak za kožu moju bez šminke i pomade daje sjaj i ljepotu za prigodu bilo koju. Mladost,.sreća i zadovoljstvo, krase …prikaži još!
  • Default avatar -
    JOPSY
    Kada sam rodila prvo dijete...malo sam znala...o njezi sam savjete krala, kako kožu održati mekom...i stalno hidratiziranom, došao je suprug iz dućana noseći Johnson`s proizvode...među njima i ulje...više ne kradem savjete od rulje! Na mokru bebinu kožu ulje sam nanijela...odmah …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvanaa
    Ajme meni šta se sve neće izmišljat da bi se nešto dobilo džabe. Pa jednostavno Johnson proizvodi su odlični , nemoraju se pjesmice slagat.
  • Default avatar -
    555
    I KO JE SAD DOBIO NAGRADE
    Zdrava__Krava
    Draga 555, dobitnike Johnson's baby proizvoda možeš potražiti u članku: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/2913/10-razloga-zasto-volimo-johnson-s-ulje Sretno!
  • Default avatar -
    damac
    Zakon, zakon, zakon za noge. Ja imam užasno osjetljivu kožu cijelog tijela, ali posebno noge u ljetnim mjesecima zbog stalnih depilacija i izlaganja suncu. Zato ih njegujem uljima što je jeftinije od onih koji su namijenjeni koži nakon depilacije, duže …prikaži još!
    balalayka
    Koristim Johnson proizvode već tako dugo da sam postala emotivno vezana uz njih:-)) Osim što se osjećam lijepom, njegovanom i čistom (da ne kažem mlađom;) njihov miris me podsjeća na sve lijepe i sretne trenutke, jer mi je svaki važni …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Došlo ljeto i vrući dani, kada je opasno biti vani, koža tanka i pretjerano gori, ali tu još nije kraj mojoj mori. Van smijem samo navečer kad sunca nema, ali tada se roj komaraca za napad sprema, po danu van …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.