Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Davno, prije 13 godina kad sam rodila sina, slučajno sam kupila Johnson's šampon za bebu, jer mi se je učinila blaga i mirisna. Nisam pogriješila. Bila sam oduševljena i postala sam vjerna Johnsonovim šamponima, posebno šamponu od kamilice. Osjećala sam
…prikaži još! da svojoj bebi kupujem kvalitetan šampon idealan za meku i nježnu osjetljivu kožu i još k tomu po prihvatljivim cijenama. Obožavala sam što mi je beba blago mirisala po čistoći i šamponu. Kad sam na poklon dobila i Johnson's ulje mislila sam da mi to nije potrebno i neko vrijeme bio spremljen. Zatim sam "otkrila" kako je lagan i još bolje ne ostavlja nikakve masne tragove. Mirisao je ugodno tako da sam se dobro osjećala u u vlastitoj koži bez parfema i deodoranta. Zaključila sam da mi nije potreban parfem, dovoljno je istuširati se i razmazati se uljem i tako mirisati cijeli dan. Idealan je dodatak i za masaže i opuštanja. Sve u svemu za mene su Johnsonovi proizvodi među najboljima, ako ne i među prvima zbog blagosti, ugodnog mirisa i kvalitete.
Moj prvi susret je bio kad sam rodila prvog sina,drugi kad sam rodila drugog,a treci kad sam rodila treceg,a cetvrti susret e to vam je posebna prica,naime moj suprug je baustelac tijekom ljeta najvise posla ima ali i znoja ,jednom
…prikaži još!m je dosao kuci rasirenih nogu kao da je bure cijeli dan jasio ,jednostavno nije mogao da hoda a ruke je drzao u zraku polu savinute,ja sam ostala komirana kad sam ga ugledala mislila sam da mu se nesto desilo na poslu,ali nije nista od toga ,njega je znoj toliko pojeo da je koza bila naprosto pecena odmah sam mu rekla da se istusira i da me zove kad zavrsi,namazala sam ga Johnson's uljem toga dana,i sutradan prije posla pa poslije posla opet i nakon 3 dana je bio kao nov,eto gdje mi sve upotrebljavamo vase proizvode i tko kaze da je samo za djecu od tada ga koristimo svi u nasem kucanstvo svih 6 ponosnih clanova,cijelu paletu vasih proizvoda imamo kao da radamo svake godine po 2 djece :))))
Joooooooooooooj......a šta reći o proizvodima Johnson's baby ????Jednostavno su savršeni!!!!Ma ne postoji riječ koja bi ih opisala.Majka sam dvoje djece i koristimo samo Johnson's baby ulja i ostale preparate.Nema mi veće sreće nego kad ih lijepo okupam Johnson's bedtime bath
…prikaži još! i namažem sa uljem lavander...uhhh....pni su tako meki i svjetlucavi he he.....A najdraže mi je kad dobijm goste,pa kad se moji klinci pojave,pa me svi pitaju:Pa šta ti koristiš da su ti djeca uvijek tako mirišljava??'Okrijem im svoju tajnu i kažem da koristim samo najbolje za svoju djecu a to je Johnson's baby proizvode koji su savršeni,a ja sam im vjerni kupac.A volim i ja malo da koristim ulja,jer ipak ko bi odolio tome???
Johnson's baby uvijek i zauvijek,od rođenja do kraja svijeta!!!
Johnson's baby je stvarno jako učinkovit,svi prištiči nestaju s Johnson's baby šampono,ne peče za oči i lice poslje toga je mekano i glatko :) Za one koji imaju gustu i oštru kosu,neka si samo kosu operu s Johnson's baby šamponom,i
…prikaži još!,i kosa je poslje toga njezna,i nije toliko gusta,savrseno, :D
Poslje tuširanja namažem se s Johnson's baby uljem,koža blista i također bude glatka,stvarno je jako učinkovita,s tim si mozete namazati i stopala,i vise vam nece biti gruba,vec mirisljava i njezna,..
tako i za nokte,nokti se sjaje,nesto preljepo,..
Johnson's baby sprej također je dobar jer sam primjetila da tjera komarce,stvarno nesto savrseno toliko toga da s Johnson's baby uljima,i samponima i sprejevima mozemo uciniti!!
nikada necu prestati koristiti Johnson's baby prozvode,jer su savrseni i ucinkoviti,za razliku od onih skupih gluposti koji NIŠTA ne pomazu ;D
Prvi put sam koristila baby šampon marke Johnson's ,i to je bilo nekakvo čudo od kojeg klinci ne plaču kad im pjena padne u oči! Nećak je vrlo osjetljiv na ''pekanje oka'' i onda sam mu prije kupanja morala obećati
…prikaži još! da ga neće boljeti okice, i iskreno bila sam sumnjičava da to neće upaliti ni s ovim šamponom ! i upalilo je! nije plakao ! i to je valjda najvažnije ,da su klinci i mame zadovoljni! nemam djece,ali kad budem imala samo jonhson's proizvodi dolaze u obzir! Ja osobno koristim ulje za tijelo , suha mi je kože i to mi pomaže ,a ne ostavlja masne tragove! Jonhson's je povjerenje! pozzz
Obozavam koristiti ovo ulje nakon depilacije posebno od lvande, jer mi je koza nakon njega mekana,glatka i mirisna.Od nekih obicnih losiona me pece tijelo nakon uobicajene depilacije,ali ovo je zbilja super,a sto je najvaznije super mirise,i ugodno je kad tako
…prikaži još! mirisna navecer legnem kraj muzica..ma znate vec..a nakon toga moze posluziti i za nesto drugo..ali sad necemo o tome;))pozz
Dugi niz godina vjerna sam Johnsons ulju, jer ono mi daje, mekoću ljepotu i zdravlje. U vrijeme trudnoće vrlo često mazala sam se njime, da strije po trbuhu i bokovima ne dobijem. Tad izabrala sam ulje AloaVera, koje je kožu
…prikaži još!je kožu moju hranilo baš kako treba,
ali to nije sve,sada najviše volim Johnsons ulje od kamilice,
Jjer daruje mi lijep i njegovan dekolte.
Kada želim nježnu kupku svome tijelu pokloniti,
par kapi tog divnog ulje u kadu ću staviti,
i svoju kožu tijela tako nagraditi.
Tad izaberem ulje sa mirisom lavande,
za meku kožu i opuštanje.
Nedavno sam i mlada majka postala,
a dobra stara navika Johnsons je ostala,
i moja beba sad uživa u njemu,
za svakodnevnu baby njegu,
zadovoljstvo se vidi na našim licima,
jer vjerni smo i zadovoljni Johnsons proizvodima.
Johnson baby ulje je neizostavno nakon svakog kupanja mog djeteta od rođenja .Ne ostavlja masne tragove, savršeno se upija i miriše, osobito kamilica.Koristim ga i za otklanjanje šminke jer me ne peku oči kao kada sam koristila raznorazne razvikane odstrannjivače
…prikaži još! od kojih ne " vidim¨" satima.
Tvrda koža na petama i laktovima također u nekoliko nanošenja postaje mekana.
Johnsons ulje davno sam upoznala, o čarobnoj tekućini štošta sam spoznala, otad je moj saveznik,za zdravlje i ljepotu, uz Johnsonom ja ću doživjeti stotu... Njemu zahvaljujem za divno lice, što izgledam poput djevojčice, koža je moja blistava i čista, osmjeh
…prikaži još!
osmjeh mi zato na licu blista
Isprobala sam druga ulja i kreme,
nijedno nije usrećilo mene,
koža je moja za Johnsonom patila,
sreća na vrijeme sve sam shvatila
Lako se upija,ne ostavlja tragove,
osim na tijelu divne znakove,
skine mi šminku brzo.za čas,
za umornu kožu Johnsons je spas
Blijede sam puti,gospodskog tena,
volim da budem njegovana žena,
ne volim umjetne boje ljeta
i zato mi je ta bočica sveta
Tvrdu mi kožu stopala omekšava,
u jednoj noći problem mi rješava
i kosi mojoj daje blistav sjaj,
no ni tu nije mojoj priči kraj...
Ja imam jedno maleno dijete,
meni su njegove potrebe svete,
za njegovu kožu najbolje želim,
pa se zajedno sa njim veselim
Mažemo i lickamo mi naša tijela,
potroši se u čas bočica nam cjela,
što mogu kad Johnsons ludo volimo,
pa vas za poklon paket molimo!
Bez parabena. Bez sapuna. Bez mirisnih alergena. Posebno stvoreni za dječju kožu. Kako se onda i mi odrasli ne bi koristili tim blagim i nježnim proizvodima?! Živjeli Johnsons proizvodi!!!
Nisam više mala beba ali moja koža Johnson's ulje treba. Kosa baby šampon voli jer nježno skida tragove morske soli. Za kupke vremena nemam ali zato kad izlazim van ja se uvijek dotjeram. Skidanje šminke problem meni nije jer u
…prikaži još!r u samo jednoj kapi ulja čarolija se krije
Potez-dva na licu i kao da šminke nikad bilo nije.
Gospodine Johnson puno Vam hvala što se zbog divnih proizvoda osjećam kao da sam opet mala.
Bila mlada ili stara , moju kožu Jonson"s očarava. Uz malo truda i puno zdravlja baby Jonson"s ulje me ukrašava. Dodatak za kožu moju bez šminke i pomade daje sjaj i ljepotu za prigodu bilo koju. Mladost,.sreća i zadovoljstvo, krase
…prikaži još!vo,
krase mene svaki dan ,
jel ja sam žena koja zna
što od života traži
a to su Jonson"s prirodni preparati.
Dok godine lete,lete
moja malenkost kao da stoji
i više godine ne broji.
Tko zna što treba
Jonson u kupaonici sprema.
Kada sam rodila prvo dijete...malo sam znala...o njezi sam savjete krala, kako kožu održati mekom...i stalno hidratiziranom, došao je suprug iz dućana noseći Johnson`s proizvode...među njima i ulje...više ne kradem savjete od rulje! Na mokru bebinu kožu ulje sam nanijela...odmah
…prikaži još!mah je i meni na ruke ta divna tekstura sjela,
sada sa djecom koristim ga i ja... i muž ponekad i to bez skrivanja,
koža nam sada sjaji od ljepote...od te Johnson`s uljne divote! :)
Zakon, zakon, zakon za noge. Ja imam užasno osjetljivu kožu cijelog tijela, ali posebno noge u ljetnim mjesecima zbog stalnih depilacija i izlaganja suncu. Zato ih njegujem uljima što je jeftinije od onih koji su namijenjeni koži nakon depilacije, duže
…prikaži još! djeluju, manje su agresivni, a učinkovitiji.
Koristim Johnson proizvode već tako dugo da sam postala emotivno vezana uz njih:-)) Osim što se osjećam lijepom, njegovanom i čistom (da ne kažem mlađom;) njihov miris me podsjeća na sve lijepe i sretne trenutke, jer mi je svaki važni
…prikaži još! dan života mirisao na Johnson; ispiti na fakultettu, razgovori za posao, trudnoća, njegovanje djeteta, planiranje ubojstva šefa:D, svaki rođendan nakon 25-te...uz Johnson sam se osjećala boljom, ljepšom, jačom;) tako da je on postao moja zaštita, moja aromaterapija, moja kutijica uspomena ali i pokazatelj da sve dođe i prođe, a ako pri tome lijepo izgledamo i mirišemo...sve je nekako lakše:-))
Došlo ljeto i vrući dani, kada je opasno biti vani, koža tanka i pretjerano gori, ali tu još nije kraj mojoj mori. Van smijem samo navečer kad sunca nema, ali tada se roj komaraca za napad sprema, po danu van
…prikaži još!nu van nikako ne mogu,
srećom postoji Johnson's baby ulje - hvala Bogu!
Dok se svi sunčaju - ja sam u sjeni,
tamo zamišljam kako se kupam u morskoj pjeni,
kažem - ma briga me! i razvučem osmijeh maksimalno,
eh sunce što mi radiš - kad bi samo znalo.
Htjela bih tijelo namazati i leći,
tako sam sigurna da me neće peći,
neću imati kožu suhu,
tako bi spriječila svaku svoju muku.
Moja koža će vam zahvalna biti,
više se nakon sunca ili hladnih dana neće guliti,
Johnson's ulje će je dovoljno nahraniti,
i od perutanja i guljenja ponosno braniti.
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.