Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj prvi susret je bio kad sam rodila prvog sina,drugi kad sam rodila drugog,a treci kad sam rodila treceg,a cetvrti susret e to vam je posebna prica,naime moj suprug je baustelac tijekom ljeta najvise posla ima ali i znoja ,jednom
…prikaži još!m je dosao kuci rasirenih nogu kao da je bure cijeli dan jasio ,jednostavno nije mogao da hoda a ruke je drzao u zraku polu savinute,ja sam ostala komirana kad sam ga ugledala mislila sam da mu se nesto desilo na poslu,ali nije nista od toga ,njega je znoj toliko pojeo da je koza bila naprosto pecena odmah sam mu rekla da se istusira i da me zove kad zavrsi,namazala sam ga Johnson's uljem toga dana,i sutradan prije posla pa poslije posla opet i nakon 3 dana je bio kao nov,eto gdje mi sve upotrebljavamo vase proizvode i tko kaze da je samo za djecu od tada ga koristimo svi u nasem kucanstvo svih 6 ponosnih clanova,cijelu paletu vasih proizvoda imamo kao da radamo svake godine po 2 djece :))))
Johnson baby ulje je neizostavno nakon svakog kupanja mog djeteta od rođenja .Ne ostavlja masne tragove, savršeno se upija i miriše, osobito kamilica.Koristim ga i za otklanjanje šminke jer me ne peku oči kao kada sam koristila raznorazne razvikane odstrannjivače
…prikaži još! od kojih ne " vidim¨" satima.
Tvrda koža na petama i laktovima također u nekoliko nanošenja postaje mekana.
Kada sam bila na sami korak da postanem majka, u mojoj glavi vrtilo se mnogo pitanja. Koja je kozmetika najbolja za moju bebu,što kupiti, i onda je nekako izbor pao na Johnsons kozmetiku. No prve dane moja bebica nije trebala
…prikaži još! ništa, osim ulja, pa smo tako oboje uživali u njemu.
Primjetila sam kako koža moje bebe sjaji, meka je, mirišljava, poput pera. Zato sam ga odlučila isprobati i sama. Počelo je samo kao proba, na prvi pogled moja reakcija je bila "preuljasto", međutim nakon par minuta kada se ulje počelo upijati, i kada je moja koža ostajala sjajna, mirisna, glatka, poput bebine, uvjerila sam se da je ovo ulje čudesno. Moja koža je suha na nekim mjestima, imam psorijazu, a u ljetne dane izložena sam suncu i to u podne, tretman Johnsons uljem osvježi me, preporodi...
Od tada redovno koristim ulje i sve ostale Johnson proizvode, kako za svog sina, tako i za sebe. Lavanda je naš izbor 1.
Prvi put sam se s njim susrela još kao klinka kad smo ga počeli intenzivno koristiti tijekom ljetnih dana. Presavršeno je ulje, pogotovo za osjetljivu i suhu kožu. Obožavam ga koristiti jer mi nijedan losion nije dovoljno hidratantan i mastan
…prikaži još! da spriječi pucanje i isušivanje kože, pogotovo preko ljeta. Iako više nisam dijete, svejedno ne mogu bez Johnson's baby ulja, to je moja "prva pomoć" i neizostavan dio moje kozmetičke opreme :) Viva la Johnson's baby ulje svih mirisa i pakiranja :)
Volim Johnsonove proizvode jer me sam miris šampona sjeti na mog malog nećaka, bucu slatkog bez zuba, kako se brćka u kadici, a teta kao tea zapjenila mu kosu i radi čunjić od pjene, taj bebač će sad već 14
…prikaži još! godina, a ja ga i dalje vidim ono malo, slatko djetešce. Koristim gel za tuširanje, uvijek je 60% gratis, kupku i losion za tijelo za laku noć, tako ja naime prevodim bedtime. Dječje ulje je najkorisniji proizvod za ljeto, na mokru kožu nakon tuširanja nanesem, pustim malo, pobrišem s ručnikom višak, šta reći koža mi je savršena, Kad se sunčam, da brže potamnim, s njim se mazuckam na plaži, navečer kad idem van, namažem noge da mi se sjaje...a često se dečko i ja masiramo sa baby uljem...Također kupujem i vlažne maramice za bebe, koristim ih za skidanje šminke, jer su lagane, ugodna mirisa, u velim pakiranjima.
Imam dosta Johnsonovih proizvoda jer ako je dobro za bebače, bez straha ih mogu koristi i imat hidratiziranu i zdravu kožu.
Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce... I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna
…prikaži još!a i prijateljice mi kazu da kao to tako uvijek fino mirisim... smjeskam se zadovoljna sa sobom jer jonson ulje mi je nezamjenjivo i kao sto mozete cuti na reklami, ja koristim babi jonson ulje jer to i zasljuzujem.... iako imam 46 predivnih godina... hvala ti jonson ...zbog tebe se osjecam kao dijete
Obozavam Johnson's proizvode - zimi jer stiti moju kozu od dehidriranja i zatezanja uslijed hladnoca i suhog zraka u stanu, a ljeti jer djeluju blagotvorno na kozu i kosu umornu od sunca, morske vode... Baby ulje nije samo za bebe
…prikaži još!e - Johnson's prozvodi su odlicni za osobe bilokojeg uzrasta i dobi, a i pristupacni su cijenom, zato se u zadnjih par godina ne odvajam od tih lijepih bocica :)
Johnson ulje našu kožu njeguje i hrani, Oduvijek nas sastojcima svojim mazi. Hidratizira i ljepotu koži pruža, Nanosim ga na tijelo nakon tuširanja, Sa time se slaže i moja bebica, Ona uz to ulje divno miriše i blista, Naša koža
…prikaži još!ša koža bez tog ulja nebi bila ista.
Uvijek ga rado koristimo,
LJepotu i sjaj daruje, i sa njime blistamo,
Evo još želim reći Vama,
Volimo Johnson ulje već godinama,
Ono se brine za velike i male,
Lijepima nas čini i zdravlje koži daje.
I bez obzira gdije da krenem,
Moje Johnson ulje baš uvijek je uz mene.
Kada sam rodila prvo dijete...malo sam znala...o njezi sam savjete krala, kako kožu održati mekom...i stalno hidratiziranom, došao je suprug iz dućana noseći Johnson`s proizvode...među njima i ulje...više ne kradem savjete od rulje! Na mokru bebinu kožu ulje sam nanijela...odmah
…prikaži još!mah je i meni na ruke ta divna tekstura sjela,
sada sa djecom koristim ga i ja... i muž ponekad i to bez skrivanja,
koža nam sada sjaji od ljepote...od te Johnson`s uljne divote! :)
Prvog susreta se više ni ne sjećam. Koristim već jaaaaako dugo i svakodnevno je prisutan u mom životu. Prvo sam ga počela koristiti zbog izrazito suhe kože. Volim ga nanjeti nakon kupanja. Do jutra je moja koža poput bebine. Prije
…prikaži još!e 5 godina sam postala i majka, pa sam ga počela koristiti i za njegu svoje bebe. Obožavamo i kupku i šampon za kosu u kojem moji klinci uživaju. Nakon igranja s mjehurićima oboje su umorni i spavaju čitavu noć.
Iako se ja ne sjećam svog prvog kontakta s Johnsonom, znam da se zbio davne 1986 godine kada je moja trudna mama iz Dubrovnika potegnula ravno do Trsta da si kupi cijeli pribor za moje održavanje :O
Moj mali rodjak ne voli pranje kose uvijek ga sampon pecka za oci,a onda je kod nas dosao Johnson`s shampon i od tada uziva da se kupa i maze baby uljem ...kada mu se kaze Keno ides da se kupas
…prikaži još! on iz svog nesisera vadi shampon ,naravno Johnson`s. Posto moj rodjak uziva u svakom trenutku s Johnson`s proizvodima mislim da zasluzuje paket.hvala Johnson`s-u za svaki njegov osmijeh,jer ga on stvarno cini sretnim . :)
Obozavam koristiti ovo ulje nakon depilacije posebno od lvande, jer mi je koza nakon njega mekana,glatka i mirisna.Od nekih obicnih losiona me pece tijelo nakon uobicajene depilacije,ali ovo je zbilja super,a sto je najvaznije super mirise,i ugodno je kad tako
…prikaži još! mirisna navecer legnem kraj muzica..ma znate vec..a nakon toga moze posluziti i za nesto drugo..ali sad necemo o tome;))pozz
prvog susreta s Johnsons baby uljem se ne sjećam jer sam bila jaaako mala, no sada kad sam velika obožavam isto to ulje jer ga koristim na mokroj koži nakon tuširanja, znači, nemoram ni izlazit iz kade, a koža mi
…prikaži još! bude nahranjena i sjajna. Obožava ga i moj dečko jer mu masiram leđa s uljem. Koristi ga i moja baka jer ima jako suhu kožu i jedino joj ulje pomaže da se ne peruta. Eto, kod mene ulje koriste svi, najmlađi i najstariji, a dobila nagradu ili ne, ja ću ga i dalje kupovati :)
Kada netko kaže da je ulje ,ulje ,strašno griješi.Svatko ima što njemu paše jel nismo svi isti ali garantiram da Jonson"s baby ulje odgovara svima.Koristim ga za sve.Poslije kupanja obavezno jednom tjedno njegujem cijelo tjelo i koža mi je lijepa,vlažna,hidratizirana
…prikaži još!a i sjajna.Na rukama se ne pojavljuju staračke pjege jel ipak imam 40, a i dekolte zavidno izgleda ,sve to zbog ulja koje kao da je čarobno, ali ono je samo prirodno i rađeno sa ljubavlju.Ne znam kada sam ga točno počela i kako ali znam da je promjenio moj pogled na njegu kože.Preporučam ga svim prijateljicama sa djecom,bez,koje su trudne i koje nisu a posebno tinajđericama sa problematičnim tenom da njeguju lice jednom tjednom Jonson uljem i popravit će se bez kojekakvih gluposti.Hvala ti Jonson što postojiš zbog nas malih ljudi koji znamo što nam treba.
Sjećam se jedne stare reklame u kojoj je slogan bio nešto poput "Što je dobro za bebu dobro je i za mamu", a mislim da se odnosilo na Johnson's baby šampon. Moram reći da se u potpunosti slažem, s time
…prikaži još!e da se to odnosi na sve njihove proizvode! Što se tiče Johnson's baby ulja, počela sam ga korisiti nedavno nakon što sam pročitala članak sličan ovom i vidjela njegove razne primjene i shvatila da mogu zamijeniti najmanje 3 proizvoda koje koristim (mlijeko za skidanje šminke, losion poslije brijanja, ulje za kosu...) samo jednim baby uljem! Dokaz da nam za lijep izgled nisu potrebni skupi kozmetički tretmani! :)
Nisam koristila ništa od Johnson's šampona sve dok jednog divnog dana na svijet nije došao mali Frano. Kao bebica bio je osjetljiv na šampončiće i mlijeka za tijela. Morali smo puno mozgati i razmišljati koji bi mu najviše odgovarao. Naravno,
…prikaži još!o, prva ideja je odmah bila Johnson's baby šampončić i ulje. Ulje smo najviše koristili za njegovu kosicu koja je mazajući ga Johnson's uljem i češljajući ga počela sve više rasti, a da ne pričam o mirisu na toj malenoj glavici, samo su mu puse davali u glavu i premještali ga iz ruke u ruku. A tek poslije kupanja kako je mirišao,... šampon od breskve bio je njegov svakodnevni ritual. Vidjevši kako miriši jednostavno sam i ja morala početi koristiti taj šampon, pogotovo za večernje sate prije nego idem u krevet, zaspala sam kao beba. A ulje mi je koristilo kako bi moja koža postala mekana poput njegove, mazala sam se svaki dan, sjajila se, isticala duge noge s uljem, dekolte, ramena... predivno..
Najbolji je Johnson's baby šampon i ulje jer će vas pomladiti i dati vam izgubljeni sjaj :)
Moji prvi "veliki" susret s Jonhsonsom bio je kad sam imala negdje 13 godina. U jednom casopisu procitala sam da muskarci vole miris baby ulja na zenskom tijelu. Jako mi se svidao jedan momak i odlucila sam iskusati taktiku. Rashod
…prikaži još! mene i tog momka je nebitan, no ulje sam nastavila koristiti dugo dugo kasnije, pa tako i sad, a moj sadasnji momak obozava kad mu mirisim po baby ulju, tako da ga ne namjeravam prestati koristiti jer volim osjecaj kad me ne pusta iz ruku koliko mu fino mirisim ^^ :D
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.