Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Počela sam koristiti šampon i ulje prije nekoliko godina za svoje bebe. Probala sam i ja, svidjelo se meni, ali i mom suprugu pogotovo ulje na mokru kožu poslije kupanja. Savršeno
Prvi put sam ga počela koristiti prije 13 godina za svoje djete, a kasnije i za sebe i od tada ga redovito koristim.Ulje od aloe vere je moje najdraže i koristim ga svakodnevno za moju kožu koja je izrazito suha.
Prvi put sam se s njim susrela još kao klinka kad smo ga počeli intenzivno koristiti tijekom ljetnih dana. Presavršeno je ulje, pogotovo za osjetljivu i suhu kožu. Obožavam ga koristiti jer mi nijedan losion nije dovoljno hidratantan i mastan
…prikaži još! da spriječi pucanje i isušivanje kože, pogotovo preko ljeta. Iako više nisam dijete, svejedno ne mogu bez Johnson's baby ulja, to je moja "prva pomoć" i neizostavan dio moje kozmetičke opreme :) Viva la Johnson's baby ulje svih mirisa i pakiranja :)
Prvi susret sa Johnson's-om :) je bio kad sam završila tečaj masaže. Koristim ga i dan danas na svojim pacijentima :). Ne izaziva nikakvu alergijsku reakciju i rijetko se nakon masaže netko ide tuširati, budući da ulje fino miriši,dakle uz
…prikaži još!e uz masažu ide i fina aromaterapija :)))
Bilo je to davno dok sam počela čuvati od susjede malu curicu i zaista se uvjerila koliko je dobar i nježan proizvod a uskoro ću ga i ja početi više koristiti jer sam trudna sa blizancima :)
Johnson's je ono što meni treba, Vjerujte ljudi, sretna sam zbog njega do neba! On mojem tijelu daje sjajnu stvar, Glatku i nježnu kožu jer to je pravi dar! Dobila sam ga od mame za rođendan svoj, Bočicu vrijednu više
…prikaži još! više im ne znam ni broj!
Johnson's hvala ti što postojiš,
I što u mojoj kupaonici i nakon toliko dugih godina još uvijek ponosno stojiš!
Reći ću vam jednu tajnu zašto blistam i odišem zdravlju, zašto mi je kosa mirisna i sjajna! e, tu leži jedna mala, ali slatka tajna.Johnson's baby me prati na svakom mom malom koraku... Koristim ga od malih nogu, stvarno je
…prikaži još! super i za pet, znam da te proizvode koristi cijeli svijet!
Jednostavno obožavam koristiti!!
Johsons baby ulje je ulje koje mojoj kozi daje sjaj,ljepotu i mekocu...vrlo je jednostavan za uklanjanje sminke,za bilo sto..nakon tusiranja se sa tim uljem osjecam ljepsom,njegovanijom i ciscom...moji necak i necakinja korist isto to,ulje a posto su jos bebe i
…prikaži još!i imaju osjetljivu kozu njima je to vrlo pogodno sredstvo za ljepsu kozu..koza nikada nije suha i zadrzava puno vise vlaznosti i koza ne izgleda nenjegovano i lose....
Kada sam bila na sami korak da postanem majka, u mojoj glavi vrtilo se mnogo pitanja. Koja je kozmetika najbolja za moju bebu,što kupiti, i onda je nekako izbor pao na Johnsons kozmetiku. No prve dane moja bebica nije trebala
…prikaži još! ništa, osim ulja, pa smo tako oboje uživali u njemu.
Primjetila sam kako koža moje bebe sjaji, meka je, mirišljava, poput pera. Zato sam ga odlučila isprobati i sama. Počelo je samo kao proba, na prvi pogled moja reakcija je bila "preuljasto", međutim nakon par minuta kada se ulje počelo upijati, i kada je moja koža ostajala sjajna, mirisna, glatka, poput bebine, uvjerila sam se da je ovo ulje čudesno. Moja koža je suha na nekim mjestima, imam psorijazu, a u ljetne dane izložena sam suncu i to u podne, tretman Johnsons uljem osvježi me, preporodi...
Od tada redovno koristim ulje i sve ostale Johnson proizvode, kako za svog sina, tako i za sebe. Lavanda je naš izbor 1.
Joj eto napisala sam cijelu diskusiju o Johnsons proizvodima zasto mi odgovaraju, i posto sam plavusa, umjesto "posalji" stisnula sam pogresno dugme i sve je nestalo :-) i zato ukratko, Johnsons proizvodi su nam no1, i meni i mojoj bebi,
…prikaži još! i ako nam date paketic bicemo sretni i zahvalni do neba :-)
Ulje je savrseno,a iako imam 30 godina Koristim sampon za kosu:))bez suza:)).U druzenju sa Vasim proizvodima uziva i moj klinjo pogotovo Kad mi u posjed dodje ulje s kojim je uvjeren da treba namazati sve povrsine u nasem stanu.Inace nema
…prikaži još!ce
nema suhih stopala i potrebe za pedikerima uz
redovnu upotrebu Johnson's ulja,a bedtime
Puder cini i moj san kao bebin.Nemojte se
pokvariti,molimo Vas:)))
Za moju kožu na licu koja je osletljiva zbog poslijedica teže opekotine kao i koža cijelog tijela Johnson's
proizvodi su izuzetno dobri jer mi ne izazivaju iritaciju ,i jedino sa njima u torbi mogu na plažu...hvala bogu pa postoje.
Moji prvi "veliki" susret s Jonhsonsom bio je kad sam imala negdje 13 godina. U jednom casopisu procitala sam da muskarci vole miris baby ulja na zenskom tijelu. Jako mi se svidao jedan momak i odlucila sam iskusati taktiku. Rashod
…prikaži još! mene i tog momka je nebitan, no ulje sam nastavila koristiti dugo dugo kasnije, pa tako i sad, a moj sadasnji momak obozava kad mu mirisim po baby ulju, tako da ga ne namjeravam prestati koristiti jer volim osjecaj kad me ne pusta iz ruku koliko mu fino mirisim ^^ :D
O Johnson's baby ulju čula sam svašta, nije to bila samo moja mašta. Čula sam da nježno je i za kožu blago, i zato je pravo kozmetičko blago! Pomaže mi da lako uklonim make-up, a kad kasno dođem kući -
…prikaži još!ući - to nije posao lak.
I za sprečavanje strija prava je divota
pa ga nanosim da ne izgledam k'o Michelin maskota!
I za brijanje, da britvica lakše po koži klizi
jer bez njega koža mi je crvena i u krizi.
Kad poželim se opustiti,dodam ga u kupku svoju,
a ljeti ga koristim da mi naglasi preplanulu boju.
Koži daje jedinstvenu mekoću i sjaj,
zato je meni naj naj naj!
Baš je na jednom forumu bilo pitanje koji mi je najdraži proizvod za ljeto, a ja sam odgovorila da je to Jonhsons baby ulje! Nakon mora, soli, sunca nema ni boljeg nego svoje tijelo namazati baby uljem :) Koža meka,
…prikaži još! glatka i mirisna!! Otkrila sam ga prije nekoliko godina i od tada ga ne puštam :)
Obozavam Johnson's proizvode - zimi jer stiti moju kozu od dehidriranja i zatezanja uslijed hladnoca i suhog zraka u stanu, a ljeti jer djeluju blagotvorno na kozu i kosu umornu od sunca, morske vode... Baby ulje nije samo za bebe
…prikaži još!e - Johnson's prozvodi su odlicni za osobe bilokojeg uzrasta i dobi, a i pristupacni su cijenom, zato se u zadnjih par godina ne odvajam od tih lijepih bocica :)
Prvi susret dobro pamtim...ja kao dijete se nikad nisam srela sa Johnson proizvodima,mama ih nije uzimala,kupala nas je obicninim samponima,nazalost.A ja kada sam rodila svoju princezu prvi poklon od mene joj je bio set Johnson kozmetike.I jednom prilikom dok sam
…prikaži još! je kupala i ja sam se u mislima vratila u djetinjstvo i pozelila da i ja mirisem na taj divni njezni miris...I od tada sam zaljubljenik u te divne sampone a poslije kupanja obavezno ide mazanje uljem koje daje divan svilenkasti dodir kozi.
I sada kada imam jos jednu bebicu dobro bi nam dosao vas divni poklon jer nismo bas u mogucnosti da uzimamo cesto proizvode :(.a jakooo ih puno koristimo :)
Prvog susreta se više ni ne sjećam. Koristim već jaaaaako dugo i svakodnevno je prisutan u mom životu. Prvo sam ga počela koristiti zbog izrazito suhe kože. Volim ga nanjeti nakon kupanja. Do jutra je moja koža poput bebine. Prije
…prikaži još!e 5 godina sam postala i majka, pa sam ga počela koristiti i za njegu svoje bebe. Obožavamo i kupku i šampon za kosu u kojem moji klinci uživaju. Nakon igranja s mjehurićima oboje su umorni i spavaju čitavu noć.
Davno smo se sreli , johnson i ja i to točno 13,30 god prije . Tada se moj sin rodijo. Nisam mogla vjerovati kako je nježan a istodobno jak protiv nečistoće . A danas ga ja koristim za svoju kožu
…prikaži još! koja od zime bude suha ali uz pomoć ulja Johnsona koža mi je kao u mog sina dok je beba bio.
Najbolji proizvodi za njegu kože ikad! U mojoj obitelji ju koriste sve generacije žena i možda se baš zato svi uvijek dive kako lijepu i glatku kožu imamo ;)
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.