Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koristim Johnson proizvode već tako dugo da sam postala emotivno vezana uz njih:-)) Osim što se osjećam lijepom, njegovanom i čistom (da ne kažem mlađom;) njihov miris me podsjeća na sve lijepe i sretne trenutke, jer mi je svaki važni
…prikaži još! dan života mirisao na Johnson; ispiti na fakultettu, razgovori za posao, trudnoća, njegovanje djeteta, planiranje ubojstva šefa:D, svaki rođendan nakon 25-te...uz Johnson sam se osjećala boljom, ljepšom, jačom;) tako da je on postao moja zaštita, moja aromaterapija, moja kutijica uspomena ali i pokazatelj da sve dođe i prođe, a ako pri tome lijepo izgledamo i mirišemo...sve je nekako lakše:-))
Reći ću vam jednu tajnu zašto blistam i odišem zdravlju, zašto mi je kosa mirisna i sjajna! e, tu leži jedna mala, ali slatka tajna.Johnson's baby me prati na svakom mom malom koraku... Koristim ga od malih nogu, stvarno je
…prikaži još! super i za pet, znam da te proizvode koristi cijeli svijet!
Jednostavno obožavam koristiti!!
Johnson's je već dugo, dugo nezaobilazan u mojoj obitelji. Ulje sam otkrila prije nekoliko godina. Prvo me privukla reklama, a budući da sam sa šamponima bila upoznata od prije znala sam da se radi o kvaliteti po prihvatljivim cijenama. Ulje
…prikaži još! me je oduševilo. Ne mokroj koži nakon tuširanja lako se razmaže,a na odjeći ne ostavlja masne tragove. Jednostavno idealno za nekoga poput mene, brzo i jednostavno, a opet tako mirisno i ugodno :)
jer ga obožavaju moji klinci pa tako i ja ja stvarno koristim sve te stvari za bebe jer mi se čine da najbolje mirišu i kvalitetni su,podsjećaju me na to kada sam rodila svoje prvo dijete kada sam kupila cijelu
…prikaži još! Jonshon s kolekciju kako su mirišili i danas tako miriše a i ja zajedno sa njima.Ulje mažem na kosu kada pođemo na plažu, mažem cijelo tijelo,skidam šminku ,ma to je već rutina za sve se koristi =9
Johnson's je ono što meni treba, Vjerujte ljudi, sretna sam zbog njega do neba! On mojem tijelu daje sjajnu stvar, Glatku i nježnu kožu jer to je pravi dar! Dobila sam ga od mame za rođendan svoj, Bočicu vrijednu više
…prikaži još! više im ne znam ni broj!
Johnson's hvala ti što postojiš,
I što u mojoj kupaonici i nakon toliko dugih godina još uvijek ponosno stojiš!
Kolegica koja je već imala djecu preporučila mi je Jonson s baby ulje u trudnoći za strije.Kupila sam i ostala šokirana.To je bilo savršeno.Koža kao da je procvjetala,mirisna,sjajna,elastična i puna vitamina i vlage.Strije nisam imala niti jednu,bila sam sigurna da
…prikaži još! neće naštetiti mojoj curici .Mazala sam i grudi i one su kao ruže bile mekane,podatne i bez strija.Hvala Vam za baby Jonson s ulje jel to je jedan od važnijih izuma na svijetu.Kosa nam je sjajna,opuštamo se uz kupku .Svakodnevno ja i kćer koristimo sve od Jonsona i blistamo sretne i zadovolje a naše tijelo svakodnevno izgleda savršeno zdravo,sviježe,nahranjeno i lijepo.
Najbolji proizvodi za njegu kože ikad! U mojoj obitelji ju koriste sve generacije žena i možda se baš zato svi uvijek dive kako lijepu i glatku kožu imamo ;)
Hvala g.Johnsonu što je stvario proizvode za cijelu obitelj!!! Od rođenja sina prije 6 godina do danas u našoj su kupaonici johnson proizvodi stalni i nezaobilazni. NJihova primjena je zaista široka, a koliko su dobri ne može se opisati riječima.
…prikaži još! Ulje je nešto što koristimo svi i zaista je savršeno, kremicu nekad ukradem sinu a šampon i kupke tako divno mirišu da ih koristim kao naš mali wellness...volimo johnson, kupujemo ga sebi i poklanjamo svim novim bebama u našem društvu :)
Moram vam ovo ispričati. Bilo je to prije 20 godina. Čuvala sam unuku. Pošto je često bila kod mene, moja kćer joj je donesla i kozmetiku za bebe. Primjetila sam Johnsons ulje, kupku, sapun. Pošto sam uvijek voljela mirise primjetila
…prikaži još! sam da Johnsons ima posebno nježan miris po kojem je moja mala Tea uvijek mirisala. I ja sam počela koristiti kupku, ali sam ubrzo shvatila da i čudesno Johnsons ulje radi dobro mojoj koži na laktovima i petama. Jednog dana Tea je dotrčala mami i rekla: "Moraš kupiti kupkicu i za baku". Bilo me malo sram, ali nakon mojeg pozitivnog iskustva sa Johnsonom i moja kćer ga je počela koristiti i mi smo već godinama veliki potrošači tih čarobnih proizvoda. Ne moram ni spominjati da i 20-godišnjakinja Tea ima u svojem studentskom stanu cijelu kolekciju Johnsonsa koju joj je, naravno, kupila njezina baka.
Johnson baby ulje koristim od prvog dana od kada je moja mala kiflica stigla u kuću, zanimljivo uopće nisam dvojila koju ću prvo ulje kupiti iako ga nikada prije nisam koristila, ženska intuicija je opet pogodila pravu stvar. Od tog
…prikaži još!og dana od prije skoro 8 godina, nije prošao niti jedan bez Johnson ulja u mojoj kući :-)
Stoji mi iznad kreveta i prvi je izbor kada me muž masira.
Otkrila sam da uhice mojim dečkima (8 i 5 godina) najjednostavnije mogu očistiti tako da na štapić kapnem nekoliko kapi ulja i onda s njim pređem po unutrašnjosti uške i na taj način lako pokupim svu prljavštinu, pijesak i tko zna što ne. Nakon tog otkrića djeca obožavaju čistiti uši, prije su to uvijek na sve načine izbjegavali jer kad se znoj, pijesak i svašta nešto polijepi, ajme muke...
Uskoro mi sestra treba roditi i pišem joj listu stvari koju treba kupiti za svoju prvu bebicu, naravno Johnson ulje je pri vrhu liste:-)
Mmm...bilo je to prošle godine. Koje lijepo iskustvo! Prijateljica mi je rekla kako je koristila Johnsons baby ulje umjesto losiona za tijelo i da je oduševljena. Rekla sam joj da vjerujem kako je dobro, jer je ipak namjenjeno bebama, ali
…prikaži još! da ipak ne znam da baš toliko može biti oduševljena, pa mi je rekla da probam i ja. Jedva sam čekala da ga isprobam i da baš i ja vidim o čemu ona priča. I znate šta...imala je potpuno pravo. Ulje je odlično, koža je meka i super miriši. Kad me pitala jesam li isprobala i jesam li zadovoljna, oduševljeno sam joj rekla da jesam. Od onda ga jako često korstim, a otkrila sam i za što ga još mogu koristiti. Prezadovoljna sam.
Oh Johnson's, Johnson's baby ulje zaljubila sam se u tebe pri prvom dodiru, tako nježan i neodoljiv na mojoj koži. Iako je naš prvi susret bio tako davno i ispunjen sumnjom hoćeš li moći zadovoljiti zahtjeve moje kože, još uvijek
…prikaži još!k se sjećam koliko sam bila sretna i oduševljena tobom da jednostavno moja koža od toga dana ne želi nikoga osim tebe, to je jednostavno ljubav za cijeli život. Johnson's ljubavi moja ne mogu i ne želim biti bez tebe :)
Moja kćerkica za svoju bujnu kosu želi samo Johnson šampon od lavande, djedu kupujem Johnson šampon od kamilice "zato kaj ga on ne pika u oči" (točno tako kaže), ja se redovito poslije tuširanja namažem s Johnson dječjim uljem jer
…prikaži još! imam izrazito suhu kožu, a jedanput na tjedan izmješam Johnson ulje sa šakom šećera i napravim piling za cijelo tijelo, istrljam, isperem i samo se tako osušim bez brisanja, raj za moju kožu..
neki ljudi sa strane su mi još prije par godina rekli da ne koristim johnosove proizvode pogotovo šampon i ulje, navodno jer je karcinogeno, tj izaziva rak...ja ga i dalje koristim - nemam rak...a i svi moji u porodici od
…prikaži još! najmlađih (2g) do najstarijih (70g) koristimo taj proizvod , već više od 30 godina.... uvijek mirišljavi i lijepo prirodno sjajni.....hvala johnsonu što mi održava mladolikost i vitalnost kože...eh još da ima i vlažnu kremu ...bilo bi savršeno
Sama pomisao na Johnson*s podsjeća me na djetinjostvo,nakon 13 godina dobila sam i brata i naravno došao je i red na mene da se tu i tamo pobrinem oko njega,ja sam trošila toliko Johnson*s proizvoda na njega tako da ambalaža
…prikaži još! nije dugo trajala...glavno da je moj malac bio mirisan,glatak i nježan...
a danas osim što je Johnson*n dio moje obavezne kozmetike također ga koristim u poslu...za masažu je idealan :)
nema boljega!!!!
10 razloga zašto volimo Johnson's ulje
Komentari 95
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.