Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    martinamm
    Nisam koristila ništa od Johnson's šampona sve dok jednog divnog dana na svijet nije došao mali Frano. Kao bebica bio je osjetljiv na šampončiće i mlijeka za tijela. Morali smo puno mozgati i razmišljati koji bi mu najviše odgovarao. Naravno, …prikaži još!
  • Default avatar -
    10anita
    Kada sam rodila svoje prvo dijete, kao svaka prava mama, kupila sam sve moguće preparate za njegu svoga malog mišića. S vremenom, shvatih da je većina toga suvišna, nepotrebna, štoviše i štetna. Međutim, Johnson s dječje ulje je u nas …prikaži još!
  • Default avatar -
    emanuela77
    Moja kćerkica za svoju bujnu kosu želi samo Johnson šampon od lavande, djedu kupujem Johnson šampon od kamilice "zato kaj ga on ne pika u oči" (točno tako kaže), ja se redovito poslije tuširanja namažem s Johnson dječjim uljem jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    micakokica
    prvog susreta s Johnsons baby uljem se ne sjećam jer sam bila jaaako mala, no sada kad sam velika obožavam isto to ulje jer ga koristim na mokroj koži nakon tuširanja, znači, nemoram ni izlazit iz kade, a koža mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    gogasb
    neki ljudi sa strane su mi još prije par godina rekli da ne koristim johnosove proizvode pogotovo šampon i ulje, navodno jer je karcinogeno, tj izaziva rak...ja ga i dalje koristim - nemam rak...a i svi moji u porodici od …prikaži još!
  • Default avatar -
    Emina10
    Oh Johnson's, Johnson's baby ulje zaljubila sam se u tebe pri prvom dodiru, tako nježan i neodoljiv na mojoj koži. Iako je naš prvi susret bio tako davno i ispunjen sumnjom hoćeš li moći zadovoljiti zahtjeve moje kože, još uvijek …prikaži još!
  • Default avatar -
    imisetic
    Jednako kao i većina ljudi, susrela sam se s uljem dok sam bila dijeta. Nakon što sam odrasla on je nestao iz mojeg života dok ga jednog mojeg tinejđerskog dana mama nije ponovno kupila. I od tad uživam u njegovim …prikaži još!
    nadj
    J ohnson's ulje je proizvod koji uvijek imam u kuci i uvijek necemu posluzi :) O duvijek ga koristim,najvise za masazu,za depilaciju i trenutno u trudnoci za strije H tjela bi da napomenem da je odlicno za skidanje sminke,pa cak …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marina10
    Prvi susret sa Johnsonś baby uljem dogodio se kada sam sa 27 godina dobila šarlah. Koža mi je bila jako suha i trebala je posebnu njegu. Odabrala sam ulje, koje sam nanosila nekoliko puta dnevno na morkru kožu. Od tada …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa87
    Sjećam se jedne stare reklame u kojoj je slogan bio nešto poput "Što je dobro za bebu dobro je i za mamu", a mislim da se odnosilo na Johnson's baby šampon. Moram reći da se u potpunosti slažem, s time …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda59
    Moj prvi susret s Johnson's baby uljem bio je davne 1991. godine...bilo je to za vrijeme rata kada sam nekoliko mjeseci živjela kod prijatelja u Rotterdamu. Iz Juge nismo ponijeli ništa, doduše ovako nečega nije ni bilo. Prijatelji su imali …prikaži još!
  • Default avatar -
    merrcy
    Johnson's baby kozmetika je zastupljena u mojoj upotrebi od djetinjstva pa do danas.Prvi susret,kada je mama koristila Johnson's baby šampon da pere svoju i moju kosu.Od tada sam zapamtila nježni i blagotvorni miris ovih proizvoda.Danas Johnson's baby ulje koristim redovito,za …prikaži još!
  • Default avatar -
    renky
    Kada netko kaže da je ulje ,ulje ,strašno griješi.Svatko ima što njemu paše jel nismo svi isti ali garantiram da Jonson"s baby ulje odgovara svima.Koristim ga za sve.Poslije kupanja obavezno jednom tjedno njegujem cijelo tjelo i koža mi je lijepa,vlažna,hidratizirana …prikaži još!
    Sanja2011
    Meka koža, glatko lice od drage Johnson's sapunice. Bilo za lice ili tijelo, Zdravi preparat svako bi čeljade htjelo. Divan miris, krasna mekoća, a na koži neopisiva glatkoća, Šminke nema za tili čas, Johnson's baby ulje naš je spas. Od …prikaži još!
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Moj prvi susret s Johnson´s baby uljem je bio prije 5-6 godina kad mi ga je preporucila susjeda kao prevenciju protiv strija u mojoj prvoj trudnoci. Tada sam kupila zeleno ulje i mazala trbuh svaku vecer prije spavanja. U drugoj …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.