Komentari 95

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    balalayka
    Koristim Johnson proizvode već tako dugo da sam postala emotivno vezana uz njih:-)) Osim što se osjećam lijepom, njegovanom i čistom (da ne kažem mlađom;) njihov miris me podsjeća na sve lijepe i sretne trenutke, jer mi je svaki važni …prikaži još!
  • Default avatar -
    licanka26
    Reći ću vam jednu tajnu zašto blistam i odišem zdravlju, zašto mi je kosa mirisna i sjajna! e, tu leži jedna mala, ali slatka tajna.Johnson's baby me prati na svakom mom malom koraku... Koristim ga od malih nogu, stvarno je …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina555
    Johnson's je već dugo, dugo nezaobilazan u mojoj obitelji. Ulje sam otkrila prije nekoliko godina. Prvo me privukla reklama, a budući da sam sa šamponima bila upoznata od prije znala sam da se radi o kvaliteti po prihvatljivim cijenama. Ulje …prikaži još!
  • Default avatar -
    krawica
    jer ga obožavaju moji klinci pa tako i ja ja stvarno koristim sve te stvari za bebe jer mi se čine da najbolje mirišu i kvalitetni su,podsjećaju me na to kada sam rodila svoje prvo dijete kada sam kupila cijelu …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Johnson's je ono što meni treba, Vjerujte ljudi, sretna sam zbog njega do neba! On mojem tijelu daje sjajnu stvar, Glatku i nježnu kožu jer to je pravi dar! Dobila sam ga od mame za rođendan svoj, Bočicu vrijednu više …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvamraz
    Kolegica koja je već imala djecu preporučila mi je Jonson s baby ulje u trudnoći za strije.Kupila sam i ostala šokirana.To je bilo savršeno.Koža kao da je procvjetala,mirisna,sjajna,elastična i puna vitamina i vlage.Strije nisam imala niti jednu,bila sam sigurna da …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicak
    Najbolji proizvodi za njegu kože ikad! U mojoj obitelji ju koriste sve generacije žena i možda se baš zato svi uvijek dive kako lijepu i glatku kožu imamo ;)
  • Default avatar -
    glava
    Hvala g.Johnsonu što je stvario proizvode za cijelu obitelj!!! Od rođenja sina prije 6 godina do danas u našoj su kupaonici johnson proizvodi stalni i nezaobilazni. NJihova primjena je zaista široka, a koliko su dobri ne može se opisati riječima. …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Moram vam ovo ispričati. Bilo je to prije 20 godina. Čuvala sam unuku. Pošto je često bila kod mene, moja kćer joj je donesla i kozmetiku za bebe. Primjetila sam Johnsons ulje, kupku, sapun. Pošto sam uvijek voljela mirise primjetila …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    Johnson baby ulje koristim od prvog dana od kada je moja mala kiflica stigla u kuću, zanimljivo uopće nisam dvojila koju ću prvo ulje kupiti iako ga nikada prije nisam koristila, ženska intuicija je opet pogodila pravu stvar. Od tog …prikaži još!
    Tinna7
    Mmm...bilo je to prošle godine. Koje lijepo iskustvo! Prijateljica mi je rekla kako je koristila Johnsons baby ulje umjesto losiona za tijelo i da je oduševljena. Rekla sam joj da vjerujem kako je dobro, jer je ipak namjenjeno bebama, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    Emina10
    Oh Johnson's, Johnson's baby ulje zaljubila sam se u tebe pri prvom dodiru, tako nježan i neodoljiv na mojoj koži. Iako je naš prvi susret bio tako davno i ispunjen sumnjom hoćeš li moći zadovoljiti zahtjeve moje kože, još uvijek …prikaži još!
  • Default avatar -
    emanuela77
    Moja kćerkica za svoju bujnu kosu želi samo Johnson šampon od lavande, djedu kupujem Johnson šampon od kamilice "zato kaj ga on ne pika u oči" (točno tako kaže), ja se redovito poslije tuširanja namažem s Johnson dječjim uljem jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    gogasb
    neki ljudi sa strane su mi još prije par godina rekli da ne koristim johnosove proizvode pogotovo šampon i ulje, navodno jer je karcinogeno, tj izaziva rak...ja ga i dalje koristim - nemam rak...a i svi moji u porodici od …prikaži još!
  • Default avatar -
    pilekpilek
    Sama pomisao na Johnson*s podsjeća me na djetinjostvo,nakon 13 godina dobila sam i brata i naravno došao je i red na mene da se tu i tamo pobrinem oko njega,ja sam trošila toliko Johnson*s proizvoda na njega tako da ambalaža …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.