Komentiraj i osvoji Johnson's baby paket

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gita50
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Prvog susreta se više ni ne sjećam. Koristim već jaaaaako dugo i svakodnevno je prisutan u mom životu.
    Prvo sam ga počela koristiti zbog izrazito suhe kože. Volim ga nanjeti nakon kupanja. Do jutra je moja koža poput bebine. Prije 5 godina sam postala i majka, pa sam ga počela koristiti i za njegu svoje bebe. Obožavamo i kupku i šampon za kosu u kojem moji klinci uživaju. Nakon igranja s mjehurićima oboje su umorni i spavaju čitavu noć.

• Default avatar -
    DanielaM

Davno smo se sreli , johnson i ja i to točno 13,30 god prije . Tada se moj sin rodijo. Nisam mogla vjerovati kako je nježan a istodobno jak protiv nečistoće . A danas ga ja koristim za svoju kožu koja od zime bude suha ali uz pomoć ulja Johnsona koža mi je kao u mog sina dok je beba bio.

• Default avatar -
    glava

Hvala g.Johnsonu što je stvario proizvode za cijelu obitelj!!! Od rođenja sina prije 6 godina do danas u našoj su kupaonici johnson proizvodi stalni i nezaobilazni. NJihova primjena je zaista široka, a koliko su dobri ne može se opisati riječima. Ulje je nešto što koristimo svi i zaista je savršeno, kremicu nekad ukradem sinu a šampon i kupke tako divno mirišu da ih koristim kao naš mali wellness...volimo johnson, kupujemo ga sebi i poklanjamo svim novim bebama u našem društvu :)

• Default avatar -
    arancha

Volim Johnsonove proizvode jer me sam miris šampona sjeti na mog malog nećaka, bucu slatkog bez zuba, kako se brćka u kadici, a teta kao tea zapjenila mu kosu i radi čunjić od pjene, taj bebač će sad već 14 godina, a ja ga i dalje vidim ono malo, slatko djetešce. Koristim gel za tuširanje, uvijek je 60% gratis, kupku i losion za tijelo za laku noć, tako ja naime prevodim bedtime. Dječje ulje je najkorisniji proizvod za ljeto, na mokru kožu nakon tuširanja nanesem, pustim malo, pobrišem s ručnikom višak, šta reći koža mi je savršena, Kad se sunčam, da brže potamnim, s njim se mazuckam na plaži, navečer kad idem van, namažem noge da mi se sjaje...a često se dečko i ja masiramo sa baby uljem...Također kupujem i vlažne maramice za bebe, koristim ih za skidanje šminke, jer su lagane, ugodna mirisa, u velim pakiranjima.
    Imam dosta Johnsonovih proizvoda jer ako je dobro za bebače, bez straha ih mogu koristi i imat hidratiziranu i zdravu kožu.

• Default avatar -
    SARRABI

ja sam luda za Johnson's proizvodima ....................... koristim ih jako dugo vec ..... imam jako osjetljivu kozu
    posebno na djelovima gdje se depiliram ali od kada koristim johnson ulje nema vise nikakvih iritacija niti crvenila niti suhoce koze zaista sam jako preezadovoljna Johnson's proizvodima........................ a koristila sam i baby sampone poslije svakog kupanja osjecala sam se ko beba .. i mirisala heheheh ........ hvala g. JOHNSONU sto je meni i svima drugima omogucio takav uzitak..........................

• Default avatar -
    Ecume

Iako se ja ne sjećam svog prvog kontakta s Johnsonom, znam da se zbio davne 1986 godine kada je moja trudna mama iz Dubrovnika potegnula ravno do Trsta da si kupi cijeli pribor za moje održavanje :O

• Default avatar -
    nimora

ja sam jedna zadovoljna baka koja zahvaljujući johnsons proizvodima može uživati u sreći i radosti bezbrižnog kupanja svog unuka Marina..nema suza ,nema straha ni negodovanja već jednostavno zadovoljstvo kupanja i igranja u kadi, u pjeni johnsons šampona .ulje koristim i ja zbog ugode i mekoće koju pruža ulje na koži, a puder obožavam zbog baršunastog osječaja koji imam dok ljubim svoje najdraže unuće....hvala johnsons!

• Default avatar -
    doroteica

Nikad nisam imala problema sa tenom. Do 40. godine koristila sam samo dječji sapun za jutarnje umivanje. Kako su godine prolazile imala sam osjećaj da mi koža lica nema dosta vlažnosti i pošto ne volim kreme za lice u trgovini sam se odlučila za Johnson ulje. Svako jutro sam malu količinu utrljavala na lice, a nanosim ga i na tijelo. Jako sam zadovoljna jer mi koža doista ima vlažnost koja joj je potrebna. Osjećam se super i Johnson ulje je redovni stanovnik moje kupaonice. Kupila sam i Johnson kupku za kupanje.

• Default avatar -
    bucocar

Upozali smo Jonson"s baby proizvode od kada smo dobili kćer prije 9 godina i od onda je sastavni dio naše kupaone.Od šampona,pudera do ulja kojeg koristimo svi troje.Tako je i ja ga koristim.Supruga me dugo ubjeđivala da nije stramota da i mi to koristimo. Počeo sam sa time da sam mazao butine između nogu koje su od znoja i gača bile jako crvene i iziritirane, ali od kada mažem uljem baby Jonson nema crvenila i koža mi je kao da se pomlađujem.Kasnije sam prešao i na laktove i na stopala,tako da ni gljivice više nemam.Kćer i supruga se mažu po cijelom tijelu jel je koža glatka,sjajna i ugodno miriše i ostaje vlažna,sjajna i mladolika . Nismo našli i ne tražimo ništa bolje jel nema bolje od Jonson"s baby ulja.

• Default avatar -
    vpopov

Johnson's proizvode počela sam koristiti kada sam bila mala, ne sjećam se točno kada. Jedino čega se sjećam da je to bio šampon od kamilice. Prije dvije godine prijateljica je komentirala da su dječije kremice i ulja najbolja za kožu. Od tada stalno kupujem Johnson's baby ulja, koža je meka i obožavam taj miris :)

• Default avatar -
    dadoitea

Moram vam ovo ispričati. Bilo je to prije 20 godina. Čuvala sam unuku. Pošto je često bila kod mene, moja kćer joj je donesla i kozmetiku za bebe. Primjetila sam Johnsons ulje, kupku, sapun. Pošto sam uvijek voljela mirise primjetila sam da Johnsons ima posebno nježan miris po kojem je moja mala Tea uvijek mirisala. I ja sam počela koristiti kupku, ali sam ubrzo shvatila da i čudesno Johnsons ulje radi dobro mojoj koži na laktovima i petama. Jednog dana Tea je dotrčala mami i rekla: "Moraš kupiti kupkicu i za baku". Bilo me malo sram, ali nakon mojeg pozitivnog iskustva sa Johnsonom i moja kćer ga je počela koristiti i mi smo već godinama veliki potrošači tih čarobnih proizvoda. Ne moram ni spominjati da i 20-godišnjakinja Tea ima u svojem studentskom stanu cijelu kolekciju Johnsonsa koju joj je, naravno, kupila njezina baka.

• Default avatar -
    grasevina9

Prošle godine je teška bolest pokucala na moja vrata. Nakon uspješne operacije prošao sam 32 kemoterapije i 25 zračenja. Bilo je to jako teško razdoblje za mene i moju obitelj. Nikada nisam razmišljao kako su kemoterapije i zračenja teški, ali nažalost to sam shvatio. Koža na mojem licu mi je uvijek za vrijeme kemoterapija bila crvena i imao sam ružan osjećaj peckanja. Supruga mi je dala Johnsons ulje. Već nakon dva dana osjećao sam se super. Nakon uspješnog oporavka nastavio sam koristit ulje i za laktove, pete, ali sam primjetio da nemam više gljivice na nogama. Malo čudno, ali istinito. Eto, Johnsons i ja se družimo samo godinu dana, ali moram priznati da sam mu vjeran. Čista petica za Johnsons.

• Default avatar -
    malazana

Prvi put Johnson babay ulje oduševilo me kada je iznimno pomoglo mojoj djevojčici u riješavanju problema izrazito suhe i perutave kože (posebice na licu i predjelu zglobova).Johnson baby ulje i sprobali smo na sugestiju jedne divne žene i majke, i drago mi je zbog toga jer nas je iznenadilo svojom djelotvornošću nakon samo par dana korištenja.Koža moje djevojčice postala je meka,njegovana i lijepa, a suha i perutava koža postala je prošlost.Od tada često puta kažem da je za mene Johnson babay ulje zaista čarobno otkriće.Osim ulja u našem domu nalaze se i neki drugi Johnson proizvodi kojima smo također prezadovoljni i svakodnevno ih koristimo.Da i svojoj koži podarim ljepotu i ugodu i sama koristim Johnson ulje koje nanosim nakon tuširanja,depilacije,za njegu kožice oko noktiju,sjaj obrva...
    Sudeći po vlastitom iskustvu,ali i po svjedočanstvima mnogobrojnih žene (a sigurna sam i muškaraca) u jednom čemo se svi zasigurno složiti,a to je:,,Johnson ulje zaista je čarobno,,.

• Default avatar -
    pilekpilek

Sama pomisao na Johnson*s podsjeća me na djetinjostvo,nakon 13 godina dobila sam i brata i naravno došao je i red na mene da se tu i tamo pobrinem oko njega,ja sam trošila toliko Johnson*s proizvoda na njega tako da ambalaža nije dugo trajala...glavno da je moj malac bio mirisan,glatak i nježan...
    a danas osim što je Johnson*n dio moje obavezne kozmetike također ga koristim u poslu...za masažu je idealan :)
    nema boljega!!!!

• Default avatar -
    agiiiii

Prvi dodir s Johnsons uljem imala sam kao beba, a prvi kojeg se sjećam je bilo kad sam tim uljem skidala sminku s maskara,pasao mi je miris i nije peklo,to je bilo super, i eto,dan danas baby ulje koristim za skidanje sminke i svasta nesto,djece nemam,a baby proizvodi su sastavni dio moje police s kozmetikom :)

• Default avatar -
    krawica

jer ga obožavaju moji klinci pa tako i ja ja stvarno koristim sve te stvari za bebe jer mi se čine da najbolje mirišu i kvalitetni su,podsjećaju me na to kada sam rodila svoje prvo dijete kada sam kupila cijelu Jonshon s kolekciju kako su mirišili i danas tako miriše a i ja zajedno sa njima.Ulje mažem na kosu kada pođemo na plažu, mažem cijelo tijelo,skidam šminku ,ma to je već rutina za sve se koristi =9

• Default avatar -
    Inchy

Moj prvi susret s Johnsons uljem je bio prije nekoliko mjeseci. Nisam imala više svog odstranjivača šminke, pa sam se sjetila da sam čitala na internetu da se za skidanje šminke može koristiti baby ulje, pa sam "posudila" malo od svoje male susjede. :-)
    Bila sam skeptična, ali... oduševiloo me!! Od tad više ne koristim odstranjivač koji sam prije koristila.
    Odmah sam si za par dana kupila 2 bočice Johnsons ulja i proučila za šta ga još mogu koristiti. I otkrila toliko toga za što mogu koristiti ovo ulje, da sam ostala iznenađena. A ono što obožavam je... nanijeti ga na mokru kožu nakon tuširanja...ajme, fantazija. Koža je nakon toga baš jako meka, ali i prekrasna. Čak su i drugi primjetili promjene. Odsad je Johnsons ulje obavezno u mojoj kupaonici.
    Jonhsons, hvala ti! :-)

• Default avatar -
    MEAH

Prvi dodir s Johnsons uljem iskoristila sam prije nekoliko godina kad sam depilirala noge sa trakama čupko, pa sam ostatak skidala sa uljem i to je zakon, čisti i njeguje, kratko i jasno:)

imeime

Johnson ulje našu kožu njeguje i hrani,
    Oduvijek nas sastojcima svojim mazi.
    Hidratizira i ljepotu koži pruža,
    Nanosim ga na tijelo nakon tuširanja,
    Sa time se slaže i moja bebica,
    Ona uz to ulje divno miriše i blista,
    Naša koža bez tog ulja nebi bila ista.

Uvijek ga rado koristimo,
    LJepotu i sjaj daruje, i sa njime blistamo,
    Evo još želim reći Vama,

Volimo Johnson ulje već godinama,
    Ono se brine za velike i male,
    Lijepima nas čini i zdravlje koži daje.
    I bez obzira gdije da krenem,
    Moje Johnson ulje baš uvijek je uz mene.

Renifil

Uljeva mi sigurnost od kad moje dijete doslo na ovom svijetu,a to je 9 godina:)9 godina kupanje,pjenice,igrice u kadi,masiranje...Sve uz Jonshon... Koristim ga i ja i jednako tako doživim i promjenu raspoloženja – nabolje!Nakon kupanja cak i ja spavam kao beba i ujutro se budim spremna na sve izazove stresa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani