Komentiraj i osvoji Johnson's baby paket

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nadicak
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Najbolji proizvodi za njegu kože ikad! U mojoj obitelji ju koriste sve generacije žena i možda se baš zato svi uvijek dive kako lijepu i glatku kožu imamo ;)

• Default avatar -
    rhema81

Na prvi pogled me osvoji,
    sa nogu me oborio,
    Johnson's ulje,
    u život mi se uselio.
    Ljubav prema njemu je zbilja jaka,
    kad mi ga ponestane ostajem bez zraka.
    On savršeno njeguje tijelo moje,
    i glatkoću koži daje,
    Hrani ju sa svime što njoj treba,
    nakon kupke s njime zaspem kao mala beba.
    Johnson's zna što treba koža moja,
    zato je napravio savršenstvo spoja,
    u jednom ulju nalazi se sve za mene,
    to "čarobno" ulje vole u mojoj obitelji sve žene.

• Default avatar -
    malaaaribica

Sjećam se da kad sam bila mala, mama je, dok me kupala, koristila Johnsons blagi šampon , a nakon kupanja i njihovo ulje. Pa i danas kad ih pomirišim, podsjećaju me na to lijepo doba, na nježnost i čistoću male bebe.
    I danas ga koristim obično nakon kupanja, umjesto losiona za tijelo, zato jer dugo traje na koži i pomaže da mi koža bude mekana i glatka. A njegov umirujući miris mi i pomaže da lakše zaspim.

• Default avatar -
    snjeza117

Kad se krenem kupat mami dođe zlo
    jer isprskam odmah kupatilo svo,
    prskam čime stignem,panika me hvata,
    u pomoć nam stiže čak i tata...

Ispočetka se malo vodice bojim,
    pa samo zbunjen i uplašen stojim,
    mama mi pjeva pjesmice slatke,
    donosi moje brodiće i patke

Zabavi mojoj sad nema kraja,
    koža mi nježna i s puno sjaja,
    ta Johnsons kupkica tako je blaga
    i koži mojoj iznimno draga

Mama mi maže nogice glatke,
    te naše zabave tako su slatke,
    s Johnsonom uživam baš svaki dan,
    koža mi nježna,mirisan stan

A tek Johnsons ulje kako miriše,
    njega od svega volim najviše,
    mackam se njime ja svaki dan,
    ponekad mami zamažem stan

No mama me samo strpljivo gleda,
    pa pokraj mene i ona sjeda,
    znam joj taj pogled,i ona ga želi,
    i mama se Johnsonu samnom veseli!

• Default avatar -
    Renata40

Johnsons oduvijek - Johnsons zauvijek - i tako unedogled:-)

• Default avatar -
    Banko

Prvi susret sa Johnson's baby uljem za mene je bio odličan. Kad sam nanjela na kožu nakon tuširanja vidjela sam da ima više vlažnosti od mnogih drugih, također daje visoku mekoću i vrlo kvalitetan sjaj koji sjaji i sjaji.

Tinna7

Mmm...bilo je to prošle godine. Koje lijepo iskustvo! Prijateljica mi je rekla kako je koristila Johnsons baby ulje umjesto losiona za tijelo i da je oduševljena. Rekla sam joj da vjerujem kako je dobro, jer je ipak namjenjeno bebama, ali da ipak ne znam da baš toliko može biti oduševljena, pa mi je rekla da probam i ja. Jedva sam čekala da ga isprobam i da baš i ja vidim o čemu ona priča. I znate šta...imala je potpuno pravo. Ulje je odlično, koža je meka i super miriši. Kad me pitala jesam li isprobala i jesam li zadovoljna, oduševljeno sam joj rekla da jesam. Od onda ga jako često korstim, a otkrila sam i za što ga još mogu koristiti. Prezadovoljna sam.

• Default avatar -
    nina555

Johnson's je već dugo, dugo nezaobilazan u mojoj obitelji. Ulje sam otkrila prije nekoliko godina. Prvo me privukla reklama, a budući da sam sa šamponima bila upoznata od prije znala sam da se radi o kvaliteti po prihvatljivim cijenama. Ulje me je oduševilo. Ne mokroj koži nakon tuširanja lako se razmaže,a na odjeći ne ostavlja masne tragove. Jednostavno idealno za nekoga poput mene, brzo i jednostavno, a opet tako mirisno i ugodno :)

• Default avatar -
    valencia72

Znate onaj osjećaj kad vam dijete pati od neurodermatitisa a koža mu je crvena,isušena, svrbi a lice mu je puno suza.Nakon silnog isprobavanja svakavih krema ponekad i preskupih,odlučila sam sve odbaciti i svoju princezu namazati nakon kupanja Johnsonovim uljem.Bila mi je to najpametnija odluka u životu.Koža se smirila,nije više crvena,hrapava i isušena a moje dijete konačno može zaspati mirno bez suza u očima.Od tada je Johnson stalni član naše male obitelji koje stanuje posvuda u kući,jedan u kupaonici,jedan u spavaćoj sobi,jedan u dječjoj a jedan i dolje kod bake..I sama svoju kožu mažem Johnsonovim uljem jer ono što je dobro za dijete mora biti dobro i za mene,zar ne?Razni Diori,Estee Lauderi i ostale čudotvorne kreme za mene su prošlost!

• Default avatar -
    zmajica7

Davno, prije 13 godina kad sam rodila sina, slučajno sam kupila Johnson's šampon za bebu, jer mi se je učinila blaga i mirisna. Nisam pogriješila. Bila sam oduševljena i postala sam vjerna Johnsonovim šamponima, posebno šamponu od kamilice. Osjećala sam da svojoj bebi kupujem kvalitetan šampon idealan za meku i nježnu osjetljivu kožu i još k tomu po prihvatljivim cijenama. Obožavala sam što mi je beba blago mirisala po čistoći i šamponu. Kad sam na poklon dobila i Johnson's ulje mislila sam da mi to nije potrebno i neko vrijeme bio spremljen. Zatim sam "otkrila" kako je lagan i još bolje ne ostavlja nikakve masne tragove. Mirisao je ugodno tako da sam se dobro osjećala u u vlastitoj koži bez parfema i deodoranta. Zaključila sam da mi nije potreban parfem, dovoljno je istuširati se i razmazati se uljem i tako mirisati cijeli dan. Idealan je dodatak i za masaže i opuštanja. Sve u svemu za mene su Johnsonovi proizvodi među najboljima, ako ne i među prvima zbog blagosti, ugodnog mirisa i kvalitete.

• Default avatar -
    sevka

Moj prvi susret je bio kad sam rodila prvog sina,drugi kad sam rodila drugog,a treci kad sam rodila treceg,a cetvrti susret e to vam je posebna prica,naime moj suprug je baustelac tijekom ljeta najvise posla ima ali i znoja ,jednom je dosao kuci rasirenih nogu kao da je bure cijeli dan jasio ,jednostavno nije mogao da hoda a ruke je drzao u zraku polu savinute,ja sam ostala komirana kad sam ga ugledala mislila sam da mu se nesto desilo na poslu,ali nije nista od toga ,njega je znoj toliko pojeo da je koza bila naprosto pecena odmah sam mu rekla da se istusira i da me zove kad zavrsi,namazala sam ga Johnson's uljem toga dana,i sutradan prije posla pa poslije posla opet i nakon 3 dana je bio kao nov,eto gdje mi sve upotrebljavamo vase proizvode i tko kaze da je samo za djecu od tada ga koristimo svi u nasem kucanstvo svih 6 ponosnih clanova,cijelu paletu vasih proizvoda imamo kao da radamo svake godine po 2 djece :))))

• Default avatar -
    maare1007

Moj prvi susret s Johnson's baby uljem je bio nakon što sam isprobala brojne druge kreme za tijelo,ulja od raznih proizvodjaca za nas starije,medjutim onda sam odlucila preci na djecje proizvode i bas prvi je bio Johnson,na kojem sam se zadrzala i dan danas,preporucila bi ga svima,malima i velikima,jer je zbilja najbolji,zaljubit cete se cim ga probate :) Lako se upija,mirise,njeguje kozu,itd. :)

• Default avatar -
    goga66

Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce...
    I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna i prijateljice mi kazu da kao to tako uvijek fino mirisim... smjeskam se zadovoljna sa sobom jer jonson ulje mi je nezamjenjivo i kao sto mozete cuti na reklami, ja koristim babi jonson ulje jer to i zasljuzujem.... iako imam 46 predivnih godina... hvala ti jonson ...zbog tebe se osjecam kao dijete

• Default avatar -
    goga66

Davno prije 18 godina rodila sam sina i odmah pocela upotrebljavati jonson kozmetiku. Mirisala je pedivno, njezno, svjeze i opustajuce...
    I dan danas moj sin pere kosu jonson samponom a ja... ja koristim ulje. Koza mi je meka i njezna i prijateljice mi kazu da kao to tako uvijek fino mirisim... smjeskam se zadovoljna sa sobom jer jonson ulje mi je nezamjenjivo i kao sto mozete cuti na reklami, ja koristim babi jonson ulje jer to i zasljuzujem.... iako imam 46 predivnih godina... hvala ti jonson ...zbog tebe se osjecam kao dijete

• Default avatar -
    julija29

Johnson's baby ulje bio je moj treći izbor nakon što sam dva isprobala i nisu mi bila dobra. Ostala sam mu vjerna jer mi koža izgleda super nakon što se namažem, pomaže mi u borbi protiv strija (zbog čega sam prvenstveno i kupila ulje) i koža nakon nanošenja ne bude jako masna bez obzira koliko nanesem (što se sa prošla dva ulja više puta događalo). Volim ga koristiti još za područje oko noktiju, za mazanje ušiju i kože oko glave prilikom farbanja kose, zatim za zadebljalu kožu na petama (što mi izvrsno pomaže preko ljeta) itd. ma nema za šta ga ne koristim! :) A ono za što mi je najnajbolji je rješavanje komaraca preko ljeta :D nikakvi preparati, kremice i kojekakvi dodaci-namažem noge i ruke sa uljem i dobijem 2u1, nema uboda od komaraca a kožu sam nahranila :)

• Default avatar -
    vitoana

Moj prvi susret s johnson baby uljem je bio na pošetku šminkanja kad mi ga je mama dala jer su mi svi drugi odstranjivači iritirali oči. Na litre baby ulja sam koristila u obje trudnoće i mogu se pohvaliti da nemam niti jednu jedinu striju : ) U rodilištu sam dobila male Johnson testere (ulje i šamponić) tako da su i bebači vjerni Johnsonu. A uvriježilo se i da mi prijateljice jedna drugoj za bebe kad se rode umjesto 'krpica' poklanjamo komplet svih Johnson proizvoda (vlažne maramice, kemice, kupke, ulja....).

• Default avatar -
    Desha

Hej društvo, moj prvi susret sa Johnson's baby uljem bio je kad sam išla u posjet svom malom nećaku. Bio je tako sladak i mirišljav kad ga je sestrična okupala i namazala sa Johnson's baby uljem. Inače ima baš rumene i lijepe obraščiće, heh ulje ih je učinilo još ljepšima, izgledali su kao dvije male jabučice, i to one najrumenije i najsjajnije :) Uzela sam nećaku jednu bočicu (on ih je imao u zalihama), pa sam i sama isprobala ulje. Inače baš imam osjetljivu kožu, ali od kada sam počela koristiti Johnson's preparate, moja koža i kosa stvarno blistaju. I znate šta je najvažnije, moj dragi uživa u meni kad se namažem Johnson's uljem, kaže da i na njega djeluje opuštajuće :) Kad idem na faks, u izlaske, u shopping, sa sobom uvijek nosim Johnson's vlažne maramice. Postale su sastavni dio moje torbice. Od našeg prvog susreta, više se nikad ne odvajam od Johnson's-a. Sad trenutno nemam klince, ali jednom kad ih budem imala, znam sigurno da ću im pružati ono najbolje, a tko će drugi najbolje njegovati tijelo moje djece već Johnson's preparati :) <3

• Default avatar -
    silvamraz

Kolegica koja je već imala djecu preporučila mi je Jonson s baby ulje u trudnoći za strije.Kupila sam i ostala šokirana.To je bilo savršeno.Koža kao da je procvjetala,mirisna,sjajna,elastična i puna vitamina i vlage.Strije nisam imala niti jednu,bila sam sigurna da neće naštetiti mojoj curici .Mazala sam i grudi i one su kao ruže bile mekane,podatne i bez strija.Hvala Vam za baby Jonson s ulje jel to je jedan od važnijih izuma na svijetu.Kosa nam je sjajna,opuštamo se uz kupku .Svakodnevno ja i kćer koristimo sve od Jonsona i blistamo sretne i zadovolje a naše tijelo svakodnevno izgleda savršeno zdravo,sviježe,nahranjeno i lijepo.

• Default avatar -
    angel_wing

Svog prvog susreta s Johnson uljem se bas i ne sjecam jer sam i sama bila beba - vidim na starim fotografijama iz djetinjstva da je mama bila vjeran potrosac. Kasnije sam ga cesto koristila za njegu tijela nakon tusiranja i skidanje sminke. Otkako sam postala mama, nije bilo dileme koju liniju proizvoda cu uzeti za svoju bebu pa je tako moja kupaonica postala bogatija za sampon, kupku, ulje i kremu Johnsons a maramice trosimo u enormnim kolicinama. U braku sam otkrila jos jedan nacin upotrebe Johnsons ulja - muz mi je ronioc i on ga redovito koristi da bi lakse obukao ronilacko odijelo tako da nama jedna bocica traje jako kratko :)

• Default avatar -
    veronikadanicic

Svoj prvi susret s Johnsonovim baby proizvodima sam imala s rodjenjem svog prvog djeteta prije 11 godina i dan danas ga koristin za njegu vlastitog kao i njegu moje djece. Od poslije brijanja pazuha te nogu do poslije tusiranja sbe i svoje djece. Koristi ga kod raznih ostecenja koze, osipa do njege poslije suncanja, Hvala Johnsonu na tako dobrim i korisnim proizvodima. Uljepsali su mi zivot...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani