Prije 9 godina kada sam prvi put bebu odvela na savjetovalište pedijatrica je ustanovila neurodermitis (ili kako se već zove) te mi je preporučila Johnson's baby ulje. Počela sam ga primnjenjivati na mojoj bebi. S vremenom smo primjetili i ja i suprug i baka koja je isto kupala bebu da su nam ruke postale mekane i nježne. Od tada ga koristim za cijelo tijelo jer inače imam suhu kožu, suprug ga koristi za svoje tvrde laktove. Baka i dalje maže ruke i kosu. Kada sam trebala roditi druge dvije princeze nisam ni razmišljala koje ću proizvode koristiti za kupanje svojih beba.I tada i sada još uvijek kupujemo johnsonov šampon za djecu, ulje za djecu, mene i supruga, i moram naglasiti da mi najbolji miris ima ulje sa zelenim čepom!
Moj mali rodjak ne voli pranje kose uvijek ga sampon pecka za oci,a onda je kod nas dosao Johnson`s shampon i od tada uziva da se kupa i maze baby uljem ...kada mu se kaze Keno ides da se kupas on iz svog nesisera vadi shampon ,naravno Johnson`s. Posto moj rodjak uziva u svakom trenutku s Johnson`s proizvodima mislim da zasluzuje paket.hvala Johnson`s-u za svaki njegov osmijeh,jer ga on stvarno cini sretnim . :)
Vječno suha koža,žurba za spremanje za izlaske namazana sa "tonom" mlijeka za tijelo stotinu puta od brzine uništena zamaštena odjeća i to baš ta za izlazak ali... od kada je Johnson`s ulje tu to je zakooonn.Dok se otuširam ,namažem uljem i za par minuta koža sjajna,meka i ne masna....ma zakoooonnn !!!!!!
Nisam koristila ništa od Johnson's šampona sve dok jednog divnog dana na svijet nije došao mali Frano. Kao bebica bio je osjetljiv na šampončiće i mlijeka za tijela. Morali smo puno mozgati i razmišljati koji bi mu najviše odgovarao. Naravno, prva ideja je odmah bila Johnson's baby šampončić i ulje. Ulje smo najviše koristili za njegovu kosicu koja je mazajući ga Johnson's uljem i češljajući ga počela sve više rasti, a da ne pričam o mirisu na toj malenoj glavici, samo su mu puse davali u glavu i premještali ga iz ruke u ruku. A tek poslije kupanja kako je mirišao,... šampon od breskve bio je njegov svakodnevni ritual. Vidjevši kako miriši jednostavno sam i ja morala početi koristiti taj šampon, pogotovo za večernje sate prije nego idem u krevet, zaspala sam kao beba. A ulje mi je koristilo kako bi moja koža postala mekana poput njegove, mazala sam se svaki dan, sjajila se, isticala duge noge s uljem, dekolte, ramena... predivno..
Najbolji je Johnson's baby šampon i ulje jer će vas pomladiti i dati vam izgubljeni sjaj :)
Kada sam rodila svoje prvo dijete, kao svaka prava mama, kupila sam sve moguće preparate za njegu svoga malog mišića. S vremenom, shvatih da je većina toga suvišna, nepotrebna, štoviše i štetna. Međutim, Johnson s dječje ulje je u nas još uvijek u upotrebi, i ljeti i zimi i za velike i za male.
Moja kćerkica za svoju bujnu kosu želi samo Johnson šampon od lavande, djedu kupujem Johnson šampon od kamilice "zato kaj ga on ne pika u oči" (točno tako kaže), ja se redovito poslije tuširanja namažem s Johnson dječjim uljem jer imam izrazito suhu kožu, a jedanput na tjedan izmješam Johnson ulje sa šakom šećera i napravim piling za cijelo tijelo, istrljam, isperem i samo se tako osušim bez brisanja, raj za moju kožu..
prvog susreta s Johnsons baby uljem se ne sjećam jer sam bila jaaako mala, no sada kad sam velika obožavam isto to ulje jer ga koristim na mokroj koži nakon tuširanja, znači, nemoram ni izlazit iz kade, a koža mi bude nahranjena i sjajna. Obožava ga i moj dečko jer mu masiram leđa s uljem. Koristi ga i moja baka jer ima jako suhu kožu i jedino joj ulje pomaže da se ne peruta. Eto, kod mene ulje koriste svi, najmlađi i najstariji, a dobila nagradu ili ne, ja ću ga i dalje kupovati :)
neki ljudi sa strane su mi još prije par godina rekli da ne koristim johnosove proizvode pogotovo šampon i ulje, navodno jer je karcinogeno, tj izaziva rak...ja ga i dalje koristim - nemam rak...a i svi moji u porodici od najmlađih (2g) do najstarijih (70g) koristimo taj proizvod , već više od 30 godina.... uvijek mirišljavi i lijepo prirodno sjajni.....hvala johnsonu što mi održava mladolikost i vitalnost kože...eh još da ima i vlažnu kremu ...bilo bi savršeno
Oh Johnson's, Johnson's baby ulje zaljubila sam se u tebe pri prvom dodiru, tako nježan i neodoljiv na mojoj koži. Iako je naš prvi susret bio tako davno i ispunjen sumnjom hoćeš li moći zadovoljiti zahtjeve moje kože, još uvijek se sjećam koliko sam bila sretna i oduševljena tobom da jednostavno moja koža od toga dana ne želi nikoga osim tebe, to je jednostavno ljubav za cijeli život. Johnson's ljubavi moja ne mogu i ne želim biti bez tebe :)
Jednako kao i većina ljudi, susrela sam se s uljem dok sam bila dijeta. Nakon što sam odrasla on je nestao iz mojeg života dok ga jednog mojeg tinejđerskog dana mama nije ponovno kupila. I od tad uživam u njegovim blagodatima... Naime, dosta mi je svih tih losiona, maslaca, pilinga za tijelo koji puno koštaju a ništa ne rade, a nešto tako jednostavno kao ulje se zanemaruje. Divno vlaži i hidratizira kožu, omekšava ju i brzo se upija. Obožavam ga koristiti ljeti kad je mojem tijelu potrebna dodatna vlažnost, nakon sunčanja pogotovo. Mislim da nema dostojne zamjene na tržištu i uvijek ću ga koristiti... Mame i bake ipak znaju najbolje :D
J ohnson's ulje je proizvod koji uvijek imam u kuci i uvijek necemu posluzi :)
O duvijek ga koristim,najvise za masazu,za depilaciju i trenutno u trudnoci za strije
H tjela bi da napomenem da je odlicno za skidanje sminke,pa cak i za skidanje umjetnih trepavica :)
N ije agresivno,njezno je i ostavlja kozu meku na dodir
S uper je sto se moze koristiti za sve i svasta,pa tako obradujem svoju kosu sa par kapi ulja
O sobno obozavam Johnson's ulje
N ije skupo a kvalitetno je,toliko mogucnosti sa njim da povoljnija varijanta ne postoji
'
S vaki dan moja koza je ljepa i njegovana zahvaljujuci Johnson's ulju :)
Joooooooooooooj......a šta reći o proizvodima Johnson's baby ????Jednostavno su savršeni!!!!Ma ne postoji riječ koja bi ih opisala.Majka sam dvoje djece i koristimo samo Johnson's baby ulja i ostale preparate.Nema mi veće sreće nego kad ih lijepo okupam Johnson's bedtime bath i namažem sa uljem lavander...uhhh....pni su tako meki i svjetlucavi he he.....A najdraže mi je kad dobijm goste,pa kad se moji klinci pojave,pa me svi pitaju:Pa šta ti koristiš da su ti djeca uvijek tako mirišljava??'Okrijem im svoju tajnu i kažem da koristim samo najbolje za svoju djecu a to je Johnson's baby proizvode koji su savršeni,a ja sam im vjerni kupac.A volim i ja malo da koristim ulja,jer ipak ko bi odolio tome???
Johnson's baby uvijek i zauvijek,od rođenja do kraja svijeta!!!
Prvi susret sa Johnsonś baby uljem dogodio se kada sam sa 27 godina dobila šarlah. Koža mi je bila jako suha i trebala je posebnu njegu. Odabrala sam ulje, koje sam nanosila nekoliko puta dnevno na morkru kožu. Od tada ga svakodnevno koristim,a danas i njime njegujem kožu svog atopičnog djeteta. Johnsons ulja se nećemo odreći nikada!!!
Sjećam se jedne stare reklame u kojoj je slogan bio nešto poput "Što je dobro za bebu dobro je i za mamu", a mislim da se odnosilo na Johnson's baby šampon. Moram reći da se u potpunosti slažem, s time da se to odnosi na sve njihove proizvode! Što se tiče Johnson's baby ulja, počela sam ga korisiti nedavno nakon što sam pročitala članak sličan ovom i vidjela njegove razne primjene i shvatila da mogu zamijeniti najmanje 3 proizvoda koje koristim (mlijeko za skidanje šminke, losion poslije brijanja, ulje za kosu...) samo jednim baby uljem! Dokaz da nam za lijep izgled nisu potrebni skupi kozmetički tretmani! :)
Johnson's baby je stvarno jako učinkovit,svi prištiči nestaju s Johnson's baby šampono,ne peče za oči i lice poslje toga je mekano i glatko :)
Za one koji imaju gustu i oštru kosu,neka si samo kosu operu s Johnson's baby šamponom,i kosa je poslje toga njezna,i nije toliko gusta,savrseno, :D
Poslje tuširanja namažem se s Johnson's baby uljem,koža blista i također bude glatka,stvarno je jako učinkovita,s tim si mozete namazati i stopala,i vise vam nece biti gruba,vec mirisljava i njezna,..
tako i za nokte,nokti se sjaje,nesto preljepo,..
Johnson's baby sprej također je dobar jer sam primjetila da tjera komarce,stvarno nesto savrseno toliko toga da s Johnson's baby uljima,i samponima i sprejevima mozemo uciniti!!
nikada necu prestati koristiti Johnson's baby prozvode,jer su savrseni i ucinkoviti,za razliku od onih skupih gluposti koji NIŠTA ne pomazu ;D
Prvi put sam koristila baby šampon marke Johnson's ,i to je bilo nekakvo čudo od kojeg klinci ne plaču kad im pjena padne u oči! Nećak je vrlo osjetljiv na ''pekanje oka'' i onda sam mu prije kupanja morala obećati da ga neće boljeti okice, i iskreno bila sam sumnjičava da to neće upaliti ni s ovim šamponom ! i upalilo je! nije plakao ! i to je valjda najvažnije ,da su klinci i mame zadovoljni! nemam djece,ali kad budem imala samo jonhson's proizvodi dolaze u obzir! Ja osobno koristim ulje za tijelo , suha mi je kože i to mi pomaže ,a ne ostavlja masne tragove! Jonhson's je povjerenje! pozzz
Obozavam koristiti ovo ulje nakon depilacije posebno od lvande, jer mi je koza nakon njega mekana,glatka i mirisna.Od nekih obicnih losiona me pece tijelo nakon uobicajene depilacije,ali ovo je zbilja super,a sto je najvaznije super mirise,i ugodno je kad tako mirisna navecer legnem kraj muzica..ma znate vec..a nakon toga moze posluziti i za nesto drugo..ali sad necemo o tome;))pozz
Johnson s baby ulje uljepšalo mi mladost,
Par kapi u kupki donosilo radost.
Godine su prošle,još uvijek ga rabim,Sretna kada meka koljena pogladim.
Premažem si lice pa i ruke svoje,
Koristim za guzu unučice moje.
Počela sam koristiti šampon i ulje prije nekoliko godina za svoje bebe. Probala sam i ja, svidjelo se meni, ali i mom suprugu pogotovo ulje na mokru kožu poslije kupanja. Savršeno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji