Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mihaelacicko
    koji, nema ga jer nisam nikada probala takvi vegetarijanski obrok, a željela bi i da moje curke isto probaju pa ćemo Vam javiti mišljenje i prvi dojam! ;))))
  • Default avatar -
    natasa85
    Imam nekoliko omiljenih jela, sve s tikvicama, sojini odresci na sve načine, sve s gljivama, ali ipal mi je omiljeno jelo od malih nogu dobar sataraš. :) Mogu ga jesti svaki obrok, eto za ručak uz sojin odrezak. :)) Narežem …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Moj najdraži recept je povrče(crvena paprika,tikvica,mahuna)narezano na trakice,poprženo u woku na kokosovom ulju,dodane gljive narezane na ploške,sojini odresci namočeni pa izrezani na trake,te kineska tjestenina ili staklena pašta. Sve pospem začinima po želji te soja umakom. To mi je definitivno …prikaži još!
  • Default avatar -
    renky
    Ne mogu reći točno jel iskreno nisam probala tipičan vege obrok ili njihove delicije ali ako su domače salate jedan od njihovih osnovnih namjernica za to mogu reči sve najbolje ,za ostalo Ne...ali ako mi pošaljete jedan paket voljna sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    martina1311
    Paradajzova juhica za predjelo, zatim brokula na pari s pecenim tofuom i kuhanom mrkvicom preliveno s "umakom" od ekstradjevicanskog maslinovog ulja i sušenom mješavinom začina "za pizzu" - origano, bosiljak, češnjak, timijan... mljac! :)
  • Default avatar -
    samac555
    Pola života putujem u Njemačku i gotovo uvijek sam u domovini kupovala šunke, špek, kobasice i ostale fine stvari i nosila ih suprugu i djeci koji žive u Njemačkoj. Svi smo jako uživali u tim za nas najdražim mesnim delicijama. …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Draga nina0407, nismo tražili najdraži vegetarijanski recept, nego najdraži vegetarijanski obrok. Pozdrav od Zdrave Krave
    Mali_leptir
    Rižoto sa ogromnom količinom povrča (grašak,krumpir,rajčica, grah, kukuruz, mrkva, mahune, paprike...itd), gljivama te komadicima soje koje se prethodno zapeku na maslacu. Servirati uz omiljenu salatu i užitak je zagarantiran :) Jesti nešto zbog čega nitko nije patio - neprocjenjivo :)
  • Default avatar -
    Monikak
    Moj najdraže vegeterijanski obrok ,kojeg moram priznati konzumiram svakodnevno za doručak su zobene pahuljice u svim varijantama.Najdraža mi je kad na zobenom mlijeku skuham zobene pahuljice s mljevenim lanenim sjemenkama,sušenim brusnicama,cimetom,kurkumom i zaslađeno agavinim sirupom. Nekad mješam zobene pahuljice sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    cvjetic1
    Ne mogu se odlučiti između nekoliko bezmesnih jela (ribu jede). Obožavam pizzu s tunom i plodovima mora, pastrvu na žaru s peršinom i češnjakom i punjene tikvice sa sirom, komadićima šparoga, češnjakom, zapečene s vrhnjem i parmezanom!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.