Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sspavlovic734
    Moj najdraži obrok je pečena riba sa žara prelivena maslinovim uljem i češnjakom te kao prilog velika količina povrća sa žara(tikvica,patliđan,luk,rajčica ,paprika itd.) -blitva kombinirana sa kuhanim krumpirom obožavam prelivena češnjakom mljac :) -pizza-rubovi pizze punjeni svježim sirom,umak rajčica,ribani sir …prikaži još!
  • Default avatar -
    MonikaSa
    Vegetarijanka sam već 10 godina i nikad nisam bila u prilici probati bezmesnu salamu, hrenovke ili slične proizvode, jer toga nema u ponudi naših trgovina, samo u specijaliziranim trgovina u kojima su cijene previsoke, zato se veselim ovim novim proizvodima …prikaži još!
    Spiral
    Volim Vegetarianu, nekad sam je često jela, no više tih proizvoda nema u dućanima u kojima kupujem hranu... voljela bih ponovno iskušati sve one finoće, koje Vegetariana nudi... namaze, hrenovke, nareske... mmmmm... već mi zazubice rastu... U očekivanju mogućnosti da …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Pa ako je najdraži obrok ne može ih biti nekoliko.Nisam niti ja napisala točan recept ali sam napisala najdraži obrok a ne nabrajala što sve volim. Niste u pravu,iako čestitam dobitnicima.
  • Default avatar -
    ZAKS
    POPEČCI OD BLITVE: Jelo može biti posluženo kao toplo predjelo ili glavno jelo…uz meso ili bez. Meni osobno se jako svidjela ova kombinacija s umakom jer daje sočnost jelu a ujedno i obožavam gljive. uglavnom brzo, fino i pozitivno bombastično …prikaži još!
  • Default avatar -
    minka
    Najdraže povrće patliđan(kratko opkuhan), tikvice(svježe, tanko narezane) i mladi kuhani kukuruz, sa svježom rajčicom , dobro prekriveno maslinovim uljem, komadići feta sira ako nema i ne treba, tostirani kruh i obrok je pred nama ;))
  • Default avatar -
    melanie1
    Kako pazim da se u mom tanjuru trebaju naći raznolike namirnice koje će udovoljiti mojoj potrebi za vitaminima, mineralima, proteinima, ugljikohidratima i ostalim nutritivnim sastojcima,radim salate koje su za mene odličan izbor brzog ručka ili večere. Mediteran salata - 300g …prikaži još!
    Anyko13
    Brzo a fino.... gotovo za 30ak min. (s pripremom) KAJGANA OD TOFUA S POVRĆEM 150 g svježeg tofua 1 mrkva 10ak g tikvica 5 g tvrdog sira (po želji) malo maslaca ili ulja začini po želji Pola žlicice kurkume Povrće …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Tražili ste da napišemo naš najdraži vegetarijanski obrok. Ima odličnih recepata ali i samo napisane omiljene namirnice a ne i recept. Ito još nagradite. Provjerite točno što ste tražili.
    Zdrava__Krava
    Draga nina0407, nismo tražili najdraži vegetarijanski recept, nego najdraži vegetarijanski obrok. Pozdrav od Zdrave Krave
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.