Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tince
    Voda s ledom!
  • Default avatar -
    melanie1
    Ovaj recept je kao i svi recepti koje koristim kod kuće je od poznate nutricionistice Jadranka Boban Pejić.
  • Default avatar -
    Brillenbear
    Vegetarijanka sam od malena, jer mi nikad nije šmekalo meso ;) Vegetarijana proizvode sam uvijek rado klopala i neopisivo su mi nedostajali dok ih nije bilo, tako da je s povratkom Vegetarijane moja radost još veća! Također i radost moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Pahuljice padajte meke i guste u moj tanjur pun mlijeka! Nek' zdravo mi započne dan, pa da puna energije budem ja. Naporan čeka me dan, a poslije želim utonuti u miran san!
  • Default avatar -
    Leii
    Moj najdraži recept su enchilade: Prvo kao i obično prokuham sojine medaljone i ocijedim ih. Tada u woku ili tavi dinstam malo crvenoga i bijeloga luka, dodam medaljone, jednu malu konzervu crvenoga grada, na trakice nasjeckane crvenu i zelenu papriku. …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanja07
    Vegetarijanski hod-dog!Napravim pecivo od integralnog brašna uz dodatak bučinih sjemenki,naravno koristim hrenovke Vegetariana a za prilog malo sušenih rajčica!
  • Default avatar -
    bucocar
    Sojine medaljone obožavam...tako profinjen okus,užitak za moje nepce..salate na sve načine sa tjesteninom i raznim, mojih ruku djelo umacima mogu jesti svakodnevno.Nisam vegetarijanac ali obozavam neke njihove delicije tako da mi supruga zna reči da sam crno prase slavonaca jel …prikaži još!
  • Default avatar -
    pa3sha
    Iako nisam (strogo uzevši) vegetarijanac, konzumiram relativno malo mesa (više jedem ribu) i prehrana mi se bazira na voću, povrću i žitaricama. Vegetarijanska hrana uvijek je dobro došla u mojem jelovniku pa često potražim vegetarijanske recepte.
  • Default avatar -
    MARADONA
    Smothie – frape od špinata i banane Preskakanje doručka nije dobra opcija! Dovoljno je samo 5 minuta da sebi pripremite zdrav i hranjiv doručak koji će vam dati potrebnu energiju Sastojci: 1 šalica špinata ½ šalice mlijeka ¼ šalice jogurta …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Večeras sam večerala ono što najviše volim..prvo domaći kukuruzni kruh i namaz od maslina, a nakon toga čaša toplog mlijeka od badema...uživancija za nepce..
  • Default avatar -
    bubi13
    Ja niti nisam vegetarijanka, ali zato cijenim taj životni izbor. Imam prijateljicu Tatjanu koja je nova u vašem svijetu pa kako muku mući što i kako se sprema bilo bi lijepo da joj njezin gladni trbušćič napunite vašom finom papicom.
  • Default avatar -
    Bambika
    Imam dva fakat omiljena jela - jedno je zapečeni žganci s povrćem (tikvice, brokula, karfiol) i sirom, a drugo je orzoto (kao rižoto od orza)s povrćem (tikvice, paprika).
  • Default avatar -
    padme91
    Najdraži vegetarijanski obrok mi je zobena kaša, ali od cijelog zrna, koju jedem za doručak. Super je što se može napraviti na tisuću načina pa nikada ne može dosaditi, a ovdje ću napisati moju omiljenu kombinaciju. Za početak, za jedan …prikaži još!
    merida
    Obožavam pašta šutu od mljevene soje. Prodinstam jednu glavicu crvenoga luka i jednu sitnije narezanu mrkvu, u međuvremenu mljevenu soju prelijem kipućom vodom da omekša i nabubri. U luk dodam soju, sitno rezani češnjak, nasjeckane pelate i sok od pelata. …prikaži još!
    gregori
    šparoge zelen,zdrav i brz obrok
  • Default avatar -
    vin
    Zapečeni krumpir sa špinatom i šampinjonima- mljaaaccc,:))
  • Default avatar -
    doroteica
    Već osam godina imam teške alergije (uz alergiju na pelud, perje duhan i još puno toga, alergična sam i na meso). Da bi moj život bio što kvalitetniji trebala sam odlučiti što ću jesti. Meso sam odbacila i krenula u …prikaži još!
    dado78
    Najdraži i najbolji mi je seitan i to na sve moguče načine,na roštilju,ražnjiči,pohani,pečeni,sa umacima...obožavam ga u svim kombinacijama.Često ga radim(barem jednom mjesečno)ali brzo nestane jer ga i moji ukučani obožavaju ,iako nisu vegetarijanci rado ga podjelim sa njima(kažu da ih …prikaži još!
  • Default avatar -
    alias123
    Definitivno krem juha od Hokkaido bundeve :)
  • Default avatar -
    GogoVz
    Moj najdraži vegetarijanski obrok su tikvice s mahunama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.