Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dudilo
    Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je …prikaži još!
    Anyko13
    Brzo a fino.... gotovo za 30ak min. (s pripremom) KAJGANA OD TOFUA S POVRĆEM 150 g svježeg tofua 1 mrkva 10ak g tikvica 5 g tvrdog sira (po želji) malo maslaca ili ulja začini po želji Pola žlicice kurkume Povrće …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Obožavam životinje, pa poput svake dobre tete, najdraže su mi vegetarijanske paštete. Bilo od brokule, graha ili gljiva, od ovog lakog obroka lakše se sniva. Održava mi tijelo i um zdravim, baš sam sretna što zdravo se hranim. Nema E …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Moji ukućani obožavaju Vegetariana burger, uz dodatak gljiva, posebno martinčica u doba kad ih ima, inače mogu i šampinjoni. Uz to pripremim i povćekao što su rajčice, punjene masline, sve to dobro začinim. Na proljeće, kad odemo u berbu šparoga, …prikaži još!
  • Default avatar -
    natasa85
    Hvala i ovdje! :)))
  • Default avatar -
    vege20
    Paprike punjene sirom :) 4 zelene paprike ili crvene paprike (ovisi o ukusu) 20 dkg sira (gauda, može se pomiješati i sviježi,posni..) 1 jaje,malo mlijeka,brašno,krušne mrvice,prstohvat soli,suncok.ulje Oprane paprike izdubite, dobro posušite i ispržite na ulju sa svih strana (oko …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivana1603
    meni najdrazi obrok? neznam koji bi izdvojila jer trnutno su mi svi najdrazi vjerojatno zato sto sam trudna pa mi je sva hrana najdraza...:)
  • Default avatar -
    nescho
    Sojini medaljoni u umaku od vrhnja i šampinjona - preeeefinoooo! A vrlo brzo i jednostavno za pripremu. Uz to još malo riže ili krumpira i to je to ;)
  • Default avatar -
    nicole1995
    ja sam recimo tikvico-manijak. jedem tikvice čitavu sezonu i pripremam ih na stotine načina; od punjenja sa povrćem i sirom, tjestenine, rižota, čak i palačinke radim s njima. opčenito izbjegavam meso, ponekad pojedem piletinu ali baziram svoju prehranu na povrću …prikaži još!
  • Default avatar -
    pilotcandy
    Sirovi sam vegan tako da jedem samo svježe voće i povrće (od čega možete napraviti i odlična jela i recepte, no ja se volim hraniti najjednostavnije moguće da bih tijelu olakšala probavljanje hrane), ali jako volim spremati jela, kako sirova …prikaži još!
  • Default avatar -
    MonikaSa
    Vegetarijanka sam već 10 godina i nikad nisam bila u prilici probati bezmesnu salamu, hrenovke ili slične proizvode, jer toga nema u ponudi naših trgovina, samo u specijaliziranim trgovina u kojima su cijene previsoke, zato se veselim ovim novim proizvodima …prikaži još!
  • Default avatar -
    tasha1
    Zlatni šampinjoni, punjeni sirom i vlascom, ispečeni na roštilju.
    rozi55
    Zapečene palačinke punjene sa smjesom od posnog sira,povrća i umaka od rajčice!
  • Default avatar -
    Marypopy
    najviše volim jogurte voćne, jabuke, banane i naranče sočne. vrhnje, kiselo ili slatko posebno uz gljive, a kao desert kompot od šljive. ako uz vrhnje imam i brašno glatko, evo ti pite, na slano il slatko. sve je to meni …prikaži još!
  • Default avatar -
    tajo
    SVAKO JUTRO DORUČAK ZAPOČINJEM SA PAHULJICAMA I ŽITARICAMA,PA ZATO IZDVAJAM NAJDRAŽI OBROK MI JE DORUČAK
  • Default avatar -
    bogatstvo
    volim veganske obroke koje moja žena spravlja najbolje na svijetu , a to su razne krem juhice od vrganja,brokule,mrkve... isto tako njeni složenci od povrća i tofua su za prste polizati!!! ne razumijem ljude koji misle da je veganska prehrana …prikaži još!
  • Default avatar -
    vipera
    Popečci od soje! Savršeno, sočno, ukusno i osvaja čak i one koji nisu vegetarijanci.
  • Default avatar -
    nemrak
    Najviše volim kada u pećnici ispečem cijele krumpire, te kada su pećeni izdubim sredinu krumpira, a u drugoj zdjeli pomiješam izvađeni krumpir sa na kockice izrezanim krastavcima, rajčicom, paprikom, bosiljkom, lukom i zelenom salatom, te k tome dodam jedno vrhnje …prikaži još!
  • Default avatar -
    minka
    Najdraže povrće patliđan(kratko opkuhan), tikvice(svježe, tanko narezane) i mladi kuhani kukuruz, sa svježom rajčicom , dobro prekriveno maslinovim uljem, komadići feta sira ako nema i ne treba, tostirani kruh i obrok je pred nama ;))
  • Default avatar -
    GogoVz
    Moj najdraži vegetarijanski obrok su tikvice s mahunama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.