Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    axlica
    moj najdraži vege obrok je salata sa sojom i grahoricama :) narežem salatu i rajčice u zdjelu, prepečem komadiće soje na maslacu i posipam ih crvenom paprikom u prahu, skuham mix grahorica i sve skupa promiješam. naravno, dodam još malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    marali
    Ne prakticiran vegetarijansku prehranu, iako strašno volim povrće na svakojake načine. Kako godine odmiču, uviđam da se sve više i više zasićujem "teške" hrane, pogotovo mesa i kako mi organizam traži nešto laganije, nešto zdravije.Jako volim namaz od slanutka kojeg …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je …prikaži još!
  • Default avatar -
    blend
    najdrazi obrok od vege mi je salama zato sto je jako ukusna i jako ju volim
    lepid
    Najdraži su mi domaći obroci od povrća kojeg sama uzgajam u svom vrtu! Tada se zaigram u pripremi i koristim sve ono što je trenutno u sezoni i svježe je iz vrta! Mojim ukućanima su najdraže vege lazanje, a ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    pjescanaplaza
    inače sam vegetarijanka i svi su mi proizvodi dobri radujem se što nam se je vratila naša vegetariana nije je dugo,dugo bilo obožavam je hvala vam što mislite na nas sada ne moram u sloveniju po vege proizvode
  • Default avatar -
    ZAKS
    POPEČCI OD BLITVE: Jelo može biti posluženo kao toplo predjelo ili glavno jelo…uz meso ili bez. Meni osobno se jako svidjela ova kombinacija s umakom jer daje sočnost jelu a ujedno i obožavam gljive. uglavnom brzo, fino i pozitivno bombastično …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    PATLIDŽAN SA RAJČICOM: Sastojci: 1 patlidžan 3 rajčice 1 vezica peršinovog lista 8 češnja češnjaka 1 žličica mljevenog papra malo soli malo ulja Priprema: Patlidžan isprati pod tekućom vodom i osušiti papirnatim ubrusom te ga razrezati po dužini na dva …prikaži još!
  • Default avatar -
    danijelamar
    A kad namaz želim, sva se namazu sa tartufima razveselim! Toliki izbor Vegetariana ima, da mi treba klima... Pa, koji je bolji... to prepusti volji! Tak' sam zdravo sita, a manja mi je rita!! Zašto ne probati nešto bez mesa, …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    Domaće povrće na sve načine, od kojih mi je najdraži sataraš i faširanci od soje ili punjene gljive za žara.
  • Default avatar -
    juice9
    Super paket za vegetarijance. Sretno im!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Najviše volimo povrće iz našeg vrta pripremljeno na salatu ili krem juhe. Krem juha od brokule i karfijola jedno je od najdražih jela. Ili razni umaci od povrća sa integralnom tjesteninom....
  • Default avatar -
    melanie1
    Kako pazim da se u mom tanjuru trebaju naći raznolike namirnice koje će udovoljiti mojoj potrebi za vitaminima, mineralima, proteinima, ugljikohidratima i ostalim nutritivnim sastojcima,radim salate koje su za mene odličan izbor brzog ručka ili večere. Mediteran salata - 300g …prikaži još!
    Maminamaza
    Treba se zdravo hraniti to zna svatko, ali bez masne hrane nije lako. U gradu na svakom koraku brza hrana, ni ne znamo koliko ona ima mana. Svi bi mi izgledali kao manekeni, samo za odricanje smo malo lijeni. Ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    TJESTENINA S BROKULOM I KIKIRIKIJEM Sastojci: 300 gr brokule 400 g tjestenine 400 ml vrhnja za kuhanje 3 žlice kiselog vrhnja muškatni oraščić 150 gr kikirikija sol Priprema: Brokulu skuhati u slanoj vodi, izvaditi brokulu i u istoj vodi skuhati …prikaži još!
  • Default avatar -
    jele11
    Moj omiljeni vegetarijnski obrok je vegetarijanska PIZZA:) U tijesto obavezno umijesam zlicu meda dok ga pripremam(daje mu rahlost i zdrav okus).. kasnije pelat od rajcice,ribani sir,nasjeckanu kapulu,papriku,tikvicu,kukuruz,svjeze gljive, na kraju pospem sa svjezim bosiljkom... i predobrooo,preukusno ( tko kaze da …prikaži još!
    tamaruska
    Dinstane mahune! To bih mogla danima jesti! I popečci od špinata ili blitve! Njami!
    mara1
    Vegetarijanstvo nije još ušlo u moju obitelj, ali voljeli bih probati vegetarijanski obrok...
    ellasky
    Obožavam tikvice,njhova priprema je jednostavna a mogu biti kao prilog ili glavno jelo.Najviše volim kad ih operem,isječem na kolutove (ne gulim ih) i kratko popržim na grill tavi,dodam kuhani krompir isječen na malo veće kocke i rajčicu,začinim sa omiljenim začinima …prikaži još!
  • Default avatar -
    Voreski
    Volim juhe ,a najdraža mi je juha od bundeve..na način na koji ja radim,Skuham sve sezonsko povrće,mrkvu,bundevu,batat,špinat,brokul...usitnim štampnim mikserom,začinim,stavim malo prosa,amaranth ili kvinou i ukusan i slastan obrok je tu
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.