Komentari 90

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tajo
    SVAKO JUTRO DORUČAK ZAPOČINJEM SA PAHULJICAMA I ŽITARICAMA,PA ZATO IZDVAJAM NAJDRAŽI OBROK MI JE DORUČAK
  • Default avatar -
    vin
    Zapečeni krumpir sa špinatom i šampinjonima- mljaaaccc,:))
  • Default avatar -
    mihaelacicko
    koji, nema ga jer nisam nikada probala takvi vegetarijanski obrok, a željela bi i da moje curke isto probaju pa ćemo Vam javiti mišljenje i prvi dojam! ;))))
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Obožavam životinje, pa poput svake dobre tete, najdraže su mi vegetarijanske paštete. Bilo od brokule, graha ili gljiva, od ovog lakog obroka lakše se sniva. Održava mi tijelo i um zdravim, baš sam sretna što zdravo se hranim. Nema E …prikaži još!
  • Default avatar -
    sethlexico
    punjene tikvice sa šampinjonima i sirom i fitburger, taman po mjeri studenta :)
  • Default avatar -
    padme91
    Najdraži vegetarijanski obrok mi je zobena kaša, ali od cijelog zrna, koju jedem za doručak. Super je što se može napraviti na tisuću načina pa nikada ne može dosaditi, a ovdje ću napisati moju omiljenu kombinaciju. Za početak, za jedan …prikaži još!
  • Default avatar -
    marali
    Ne prakticiran vegetarijansku prehranu, iako strašno volim povrće na svakojake načine. Kako godine odmiču, uviđam da se sve više i više zasićujem "teške" hrane, pogotovo mesa i kako mi organizam traži nešto laganije, nešto zdravije.Jako volim namaz od slanutka kojeg …prikaži još!
    ellasky
    Obožavam tikvice,njhova priprema je jednostavna a mogu biti kao prilog ili glavno jelo.Najviše volim kad ih operem,isječem na kolutove (ne gulim ih) i kratko popržim na grill tavi,dodam kuhani krompir isječen na malo veće kocke i rajčicu,začinim sa omiljenim začinima …prikaži još!
    Maminamaza
    Treba se zdravo hraniti to zna svatko, ali bez masne hrane nije lako. U gradu na svakom koraku brza hrana, ni ne znamo koliko ona ima mana. Svi bi mi izgledali kao manekeni, samo za odricanje smo malo lijeni. Ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    pilotcandy
    Sirovi sam vegan tako da jedem samo svježe voće i povrće (od čega možete napraviti i odlična jela i recepte, no ja se volim hraniti najjednostavnije moguće da bih tijelu olakšala probavljanje hrane), ali jako volim spremati jela, kako sirova …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubi13
    Ja niti nisam vegetarijanka, ali zato cijenim taj životni izbor. Imam prijateljicu Tatjanu koja je nova u vašem svijetu pa kako muku mući što i kako se sprema bilo bi lijepo da joj njezin gladni trbušćič napunite vašom finom papicom.
  • Default avatar -
    pjescanaplaza
    inače sam vegetarijanka i svi su mi proizvodi dobri radujem se što nam se je vratila naša vegetariana nije je dugo,dugo bilo obožavam je hvala vam što mislite na nas sada ne moram u sloveniju po vege proizvode
  • Default avatar -
    pa3sha
    Iako nisam (strogo uzevši) vegetarijanac, konzumiram relativno malo mesa (više jedem ribu) i prehrana mi se bazira na voću, povrću i žitaricama. Vegetarijanska hrana uvijek je dobro došla u mojem jelovniku pa često potražim vegetarijanske recepte.
  • Default avatar -
    Brillenbear
    Vegetarijanka sam od malena, jer mi nikad nije šmekalo meso ;) Vegetarijana proizvode sam uvijek rado klopala i neopisivo su mi nedostajali dok ih nije bilo, tako da je s povratkom Vegetarijane moja radost još veća! Također i radost moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je …prikaži još!
    mara1
    Vegetarijanstvo nije još ušlo u moju obitelj, ali voljeli bih probati vegetarijanski obrok...
  • Default avatar -
    blend
    najdrazi obrok od vege mi je salama zato sto je jako ukusna i jako ju volim
    Cupanka
    Otkako sam se počela baviti zaštitarstvom životinja,shvatila sam da ne želim njihovu patnju da bih uživala u pola sata okusa koji ionako izlapi prvom popijenom čašom vode. Zato se sve više okrećem vege prehrani,i do sada sam dosta toga probala …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Sojini medaljoni u umaku od vrhnja i šampinjona - preeeefinoooo! A vrlo brzo i jednostavno za pripremu. Uz to još malo riže ili krumpira i to je to ;)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.