Komentiraj i osvoji 10 vege paketa!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pa3sha
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Iako nisam (strogo uzevši) vegetarijanac, konzumiram relativno malo mesa (više jedem ribu) i prehrana mi se bazira na voću, povrću i žitaricama. Vegetarijanska hrana uvijek je dobro došla u mojem jelovniku pa često potražim vegetarijanske recepte.

• Default avatar -
    Brillenbear

Vegetarijanka sam od malena, jer mi nikad nije šmekalo meso ;) Vegetarijana proizvode sam uvijek rado klopala i neopisivo su mi nedostajali dok ih nije bilo, tako da je s povratkom Vegetarijane moja radost još veća! Također i radost moje obitelji koja pazi na prehranu. Svi proizvodi su vrhunski, ali paštetice su ipak najčešće na mom stolu ;) Neopisivo bi me veselilo, kada bi jedan paket proizvoda stigao i na moju adresu, nisam još nikad nešto osvojila, a ove stvarčice su baš po mojoj mjeri! eto...komentar baš i nije kreativan, al je zato od <3 i iskren! lijepi pozdrav i ostanite tako dobri kao što jeste! :)

• Default avatar -
    dudilo

Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je ustupilo svoje mjesto povrću,voću i integralnim žitaricama. Počelo se konzumirati i one namirnice koje prije nismo zamiječivali poput: zobi, prosa, ječma, cous cousa i drugih

• Default avatar -
    dudilo

Vegetarijanstvo je ušlo u moju obitelj na "mala vrata" otkad se moj otac teško razbolio i krenuo na hemodijalizu. Nastupila je doista radikalna izmjena jelovnika, na kojem za meso više nije bilo ostavljeno toliko prostora. Na taj način meso je ustupilo svoje mjesto povrću,voću i integralnim žitaricama. Počelo se konzumirati i one namirnice koje prije nismo zamiječivali poput: zobi, prosa, ječma, cous cousa. S obzirom na to kako je doručak najvažniji obrok u danu često si spravljam zobenu kašu sa dodatkom raznog sezonskog voća, cimeta, i limunovog soka, stvarno uživam u tom obroku koji mi daje snagu za sve dnevne izazove.

mara1

Vegetarijanstvo nije još ušlo u moju obitelj, ali voljeli bih probati
    vegetarijanski obrok...

• Default avatar -
    blend

najdrazi obrok od vege mi je salama zato sto je jako ukusna i jako ju volim

Cupanka

Otkako sam se počela baviti zaštitarstvom životinja,shvatila sam da ne želim njihovu patnju da bih uživala u pola sata okusa koji ionako izlapi prvom popijenom čašom vode.

Zato se sve više okrećem vege prehrani,i do sada sam dosta toga probala i sve mi je fino,a što je najbolje od svega,puno sam sretnija i sad mogu pogledati životinjicama u oći bez grižnje savjesti :)

• Default avatar -
    tince

Voda s ledom!

• Default avatar -
    Tinitajni

Uuuuuuuuuuuuu...omiljeno vege jelo...teško je reći...opisat ću jedan ručak koji mi je jako fin. Dakle, krećem s gustom krem juhom od muškatne tikve s prepečenim kockicama kruha, nastavljam s pireom od cvjetače uz vegepopečke od kukuruza, mrkve i graška i salatom od matovilca, a završavam uz lagani kolač od sira s kruškama. Kada serviram ovakav ručak čak ni moj mesojedni suprug nema zamjerki. To što si nakon sat i pol pravi sendvič sa šunkom je drugi par cipela :). Njegov organizam naprosto treba meso jednako kao što moj ne treba.

pantaa

Idem na faks, u menzu ne
    jer tamo nemaju ništa za mene.
    Ja jedem najviše voće, povrće i ribe
    zato sa zdravljem nemam brige.
    Uz obrok voda ili zeleni čaj
    i osjećam se kao zmaj.
    Nadam se da ću uz ove stihove male
    uspjeti dobiti ovaj paket zdrave krave.
    Znam da mi nije neka rima,
    ali mi zdravlje barem štima.

Little_Lady

Moj najdraži Vege obrok u bilo koje doba dana - Recept:

Vege sendvič

Sastojci: tofuneza, 2 paprike, 2 veće rajčice, 250 g bukovača, 1 luk, 4 lista salate, ulje, sol; kruh ili pecivo

Priprema: Oprati zelenu salatu, papriku i rajčicu. Luk očistiti i narezati, a gljive bukovače odrezati tako da im se odstrane krajevi. Narezati rajčicu i papriku na kolute. Zelenu salatu, luk i rajčicu ostaviti svježe, a bukovače posoliti i peći na ulju. Kada bukovače budu gotove, izvaditi ih, a zatim na istom ulju peći papriku koju također prije prženja treba malo posoliti. Odrezati dvije kriške kruha. Na obje kriške namazati tofunezu. Na jednu od kriški slagati redom pečene paprike, kriške rajčice, pečene bukovače, luk i zelenu salatu te poklopiti drugom kriškom.

Dobar tek!

Iskušajte, nećete požaliti garantiram!! ;)

• Default avatar -
    Leii

Moj najdraži recept su enchilade:
    Prvo kao i obično prokuham sojine medaljone i ocijedim ih.
    Tada u woku ili tavi dinstam malo crvenoga i bijeloga luka, dodam medaljone, jednu malu konzervu crvenoga grada, na trakice nasjeckane crvenu i zelenu papriku. Začinim čilijem, turmeric-om i po potrebi curry-jem. Dodam koju žlicu pasirane rajčice. Dinstam sve oko 20 min. Pripremim tortilje i gotovu smjesu stavljam na tortilje. Dodam u svaku tortilju još i malo vrhnja u naribanoga sira. Tortilje zarolam, učvrstim čačkalicama da se ne odrolaju, poredam ih u tepsiji, sve skupa prelijem običnim vrhnjem i ribanim ili nasjeckanim na komaidće sirom. Zapečem u pećnici da se vrhnje zapeče i sir otopi.
    Dobar tek! :)

P.S. Žarko želim ovaj paket, u mom gradu nema baš izbora za vegetarijance :))
    Hvala :))

• Default avatar -
    danijelamar

A kad namaz želim, sva se namazu sa tartufima razveselim!
    Toliki izbor Vegetariana ima, da mi treba klima...
    Pa, koji je bolji... to prepusti volji!
    Tak' sam zdravo sita, a manja mi je rita!!
    Zašto ne probati nešto bez mesa,
    ako je to zdravo, ma nije nikakva besa,
    i povrće je izvor vitamina i minerala,
    iz njega dolazi zdravlje koje priroda nam je dala,
    Nemam ništa protiv za promjenu menua,
    sve je ukusno kada se s ljubavlju servira,
    promjene u prehrani nisu loša stvar,
    treba i organizmu ponekad napraviti dar mar

• Default avatar -
    nicole1995

ja sam recimo tikvico-manijak. jedem tikvice čitavu sezonu i pripremam ih na stotine načina; od punjenja sa povrćem i sirom, tjestenine, rižota, čak i palačinke radim s njima. opčenito izbjegavam meso, ponekad pojedem piletinu ali baziram svoju prehranu na povrću iz vrta svojih prijatelja jer i današnji lanci trgovina prodaju "muda pod bubrege" :D stvarno treba paziti što jedemo i svatko tko ima koji kvadratić vrta neka posadi svoje. ove proizvode koje dijelite nažalost nisam imala prilike probati pa idem okušati sreću,zvuči primamljivo.

• Default avatar -
    juice9

Super paket za vegetarijance. Sretno im!

• Default avatar -
    strasilica

Večeras sam večerala ono što najviše volim..prvo domaći kukuruzni kruh i namaz od maslina, a nakon toga čaša toplog mlijeka od badema...uživancija za nepce..

• Default avatar -
    Bambika

Imam dva fakat omiljena jela - jedno je zapečeni žganci s povrćem (tikvice, brokula, karfiol) i sirom, a drugo je orzoto (kao rižoto od orza)s povrćem (tikvice, paprika).

• Default avatar -
    vipera

Popečci od soje! Savršeno, sočno, ukusno i osvaja čak i one koji nisu vegetarijanci.

• Default avatar -
    nescho

Sojini medaljoni u umaku od vrhnja i šampinjona - preeeefinoooo! A vrlo brzo i jednostavno za pripremu. Uz to još malo riže ili krumpira i to je to ;)

Mali_leptir

Rižoto sa ogromnom količinom povrča (grašak,krumpir,rajčica, grah, kukuruz, mrkva, mahune, paprike...itd), gljivama te komadicima soje koje se prethodno zapeku na maslacu. Servirati uz omiljenu salatu i užitak je zagarantiran :)
    Jesti nešto zbog čega nitko nije patio - neprocjenjivo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani