Osvoji poklon paket prirodne kozmetike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    helena96
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Željela bih dobiti ovaj paket prirodne kozmetike jer ne vjerujem da se ljepota može očitati samo izvana,ona se očituje izvana jer ju mi tretiramo iznutra,ako je tretiramo.Moja koža je mlada i podložna mngim infekcijama uzrokovanim vanjskim utjecajima.Nadam se da ovakve kreme stvarno djeluju u da se rezultati vide naspram onih krema koje ja koristim i sa kojima se mučim da mi lice izgleda čisto.Željela bih biti sretna u svojoj koži,a često sam bez samopouzdanja zbog toga.Kad me ljudi gledaju,to nikad nije izravno u oči već gledaju moje cijelo lice koje nikada ne može biti čisto,zašto ne bi mogla uživati u tome kad mi se upravo sad pruža prilika da ovom porukom vama dadem razlog za ovaj paket sreće koji usrećuje svaku ženu.Ja još nisam postala žena,ali bi htjela razmišljati kao ona.Htjela bih hodati ponosno i pokazivati svoju kožu,a ne prekrivati ju nekim puderima,korektorima i uništavati ju još više.Iskreno ne nadam se ovom paketu jer prvi put ovo radim,ali vrijedi pokušati,da sam barem jedna od njih.

• Default avatar -
    zrinsc10

Ne znam od kuda bih počela...znam da su kukanja kako loše izgledamo i nemamo novaca već klišej...no zaista je tako. Rodila sam prije 4 mjeseca,neopisiv osjećaj,živjela sam za dan kada ću postati majkom...no trudnoća je ostavila tragove,10kg viška,celulit,strije...kad se pogledam u ogledalo dođe mi da plačem...suha koža,prištići,kosa opada,nokti se lome,imam osjećaj da se raspadam!! Zato sam odlučila da ću od 12mjeseca povesti brigu o sebi da u Novu godinu uđem zadovoljna sobom i duhovno i tjelesno,i zato vas molim da mi pomognete u tome! Znam da su moja kukanja bezazlena u kakvom svijetu živimo;očevi ubijaju djecu,majke ostavljaju obitelj,bebe mjesecima leže bolesne u bolnicama,ljudi prose...uvijek kada pomislim da živim u prljavom svijetu pojavi se neka iskra da se isplati gurati dalje i da još ima dobrih ljudi...ja npr. jednom mjesečno učinim neko dobro djelo,ili uplatim bezazlenih 50kn na račun nekoga kome treba ili odnesem robu u Crveni križ,kad ljudi ne bi gledali samo sebe,svijet bi bio lijepše mijesto za život...ne treba poklanjati samo za blagdane!

• Default avatar -
    estefanija22

Užasno, ali stvarno užasno jako bi željela dobiti ovaj paket,evo taman za svetog Nikolu, jer tada mi najbolja prijateljica ( Nikolina) ima imendan, a ona je luda za prirodnim stvarima i ovaj paket bi dobro došao za staviti u čizmicu s jednom malom šibicom.

• Default avatar -
    ajde

ja već nekoliko godina koristim kozmetiku sa isključivo prirodnim sastojcima jer me standardna kozmetika počela smetati, koža mi je bila iritirana i uvijek nešto masna i sl. Nema šanse da stavim na lice nešto drugo.

• Default avatar -
    valencia72

Prije dva mjeseca prošla sam mukotrpnu operaciju koljena, težak oporavak i terapije za vrijeme kojih nisam imala vremena, mogućnosti ni volje posvetiti se njezi lica i tijela.Moram priznati da je moja koža to itekako osjetila.S obzirom da sljedeći mjeseci idem u toplice na tri teška tjedna rehabilitacije, gdje će me drmati struja, magneti, isušivati voda u bazenu ovaj paket kozmetike bi bio sasvim ugodna prtljaga a i vrlo je praktičan jer je u njemu sve što mi je potrebno i ne bih morala brinuti jesam li nešto zaboravila.S obzirom da sam trenutno na četiri noge,čitaj štake, nisam baš spretna trčkarati po dućanima čim mi nešto zafali.S ovim paketom osjećala bih se sigurnije znajući da mi je sve što trebam na dohvat ruke.

Cupanka

Obožavam prirodu,živim na selu i uživam svim čulima,no kozmetika i njega se ne uklapaju u moju životnu idilu jer je teško,gotovo nemoguče pronači preparat koji je na prirodnoj bazi.
    Stoga bih rado ovaj prirodni paketić tako da upotpunim svoju životnu idilu na svim životnim poljima ;)

• Default avatar -
    LinaKarolina

Bottega Verde je linija kozmetike za prirodnu ljepotu i to me osvojilo na prvu. Prirodni sastojci na kojem se temelji je veliko blago i stvarno neznam tko si ne bi poželio nešto tako dragocjeno i kvalitetno za svoju kožu koju treba čuvati. Moja koža bira Bottega Verde, prirodno i lijepo :))

• Default avatar -
    karolina35

kao i svaka zena volim njegovati kozu svog lica, izgledati lijepo i privlacno, vecinom koristim kremice na bazi prirodnih sastojaka, nezaposlena sam i jako jako bi me razveselio jedan pokloncic za moj 36. rodjendan koji punim 01.01.2012. HVALA!!!!!!!!

• Default avatar -
    dumai

Voljela bih se razmaziti u čarima prirodne i mirišljave kozmetike, da moja koža doživi ekstazu nježnosti.
    I zbilja mislim da zaslužujem taj poklon jer sam mama 24 sata,žena,kućanica,poslovna žena,najbolja prijateljica,ljubavnica i savjetnica i svi samo traže,traže,traže...a ponekad poželim samo 5 minuta za sebe i malo pažnje. Uz poklon paket prirodne kozmetike i to kratko vrijeme bi bilo dovoljno da ponovno napunim baterije i bilo bi to moje Božanstveno vrijeme.

• Default avatar -
    sanchy8

Jako me vesele nagrade zdrave krave,
    želim ovu prirodnu kozmetiku Bottega Verde.

Pitate me zašto, reći ću Vam sada,
    koja žena ne želi biti lijepa, njegovana i mlada?

Važnost ljekovitog bilja poznata nam je svima,
    koliko samo kvalitetnih proizvoda u paketu Bottega Verde ima.

Koža mi je hrapava i suha u ovo hladnije doba,
    pošaljite mi proizvode iz Toskane, pa da i njih isprobam.

Svi ovdje idealni su kandidati,
    ja se ipak nadam da baš mene sreća prati :)

Lijep pozdrav, sretno svima!
    Sandra

• Default avatar -
    brokula0709

Zašto želim ovaj proizvod..Bit ću iskrena,obožavam kozmetiku pa je pravo pitanje zašto ne??!!Kao i svaka žena,bila bi presretna kad bi dobila..

• Default avatar -
    rhema81

Biti lijepa to je san svake žene,
    a Zdrava krava ima riješenje,
    ovaj tjedan zastao mi je dah,
    kada sam vidjela čime dariva nas.
    prirodna kozmetika Bottega Verde
    priželjkujem ju potajno za sebe.
    Moja koža bi se tad razmazila ,
    jer bi na nju kozmetika pazila,
    Krema, šampon, gel i losioni,
    dobili bi posebno mjesto u mojoj kupaoni,
    mojoj sreći ne bi bilo kraja,
    jer njihovi mirisi kao da su iz raja.
    badem, muškatna ruža ne znaš šta je bolje,
    s ovom kozmetikom odmah sam bolje volje,
    podiže raspoloženje to nije šala,
    nakon tuširanja gelom slađe se spava,
    jer umiruje tijelo i kožu hrani
    predivni su s Bottega Verde svi dani.
    Zato želim za sebe paketić jedan,
    da mi predivan bude svaki tjedan.

• Default avatar -
    arne

Voljela bih darovati svojoj koži takvu prirodnu kozmetiku jer vjerujem u odgovornost prirode,bezuvjetno.
    Poštovanje

Katy23

Zato što vjerujem da nam upravo priroda daje ono najbolje, bilo kroz prehranu, bilo kroz kozmetiku - kod svih drugih proizvoda nažalost lako nađemo neku zamjerku ili nedostatak, no samo prirodna kozmetika našoj koži daje njegu, zaštitu, ljepotu, ali i ono što je najbitnije - zdravlje - bez umjetnih preparata. Samo uz ovaj paket bih mogla reći, uz 100%-tnu istinitost - takvu me Majka Priroda stvorila! :)

• Default avatar -
    marija_92

Zašto ja? Možda da pitam a zašto ja ne? Mlada sam (čitaj: relativno mlada) i takva želim ostati. Volim prirodnu kozmetiku , a sad mi se pruža prilika da ju osvojim bolje rečeno dobijem na poklon, jer uskoro ulazimo u mjesec darivanja, a ja bi sa dobitnikom ovog dara skinula jedan popis mojih želja. Mogu samo zamisliti kak bi guštala s tim poklonom, moje tijelo bi bilo njegovano od glave do pete, a ja nikad sretnija.
    I sad svečano obećajem da će kozmetika u mojim rukama biti dobro čuvana i da će ispuniti svoju funkciju. Ona će biti moja pratilja , moja najbolja prijateljica... Zar to nije dovoljan razlog? Ne, nije, ja ju trebam osvojiti da konačno mogu ispuniti jednu praznu policu u kupaonici koja čeka posebnu prirodnu kozmetiku o kojoj danima pričam.

• Default avatar -
    bramasole

zato što mojoj koži je potrebna kvaliteta, ašta ima bolje od prirodnekozmetike i još kad je to prirodna kozmetika Bottega Verde,protkana mirisnim notama...samo ime pustinjski jasmin me odvodi u mslima nčari putinje i ručeg pijeska tko ne bi volio da mu to hrani kožu lica i još sve protkanao arganovim uljem....nema bolje..pa kd navečer umorna odem pod tuš šta ima bolje od mirisa irisa i arganovog ulja,da legnem u krevet i sapvam ko mala beba,ka da je cijeli svijet moj....pa šampon nježnog badema...predivan miris,koji me asocira a rozu boju,na nježan cvijet bademovg drveta....a budući da u snovima kad sanjaš bademovo dvo znači da će se ostvariti želja odoh ja sada spavati i usnut badem, pa dame v obraujete ovim predivnim poklonom!

• Default avatar -
    kksandra

Iskreno, da ga poklonim sekici koja obožava mirisne i prirodne kremice a nema vremena za nagradne igre.

• Default avatar -
    Ivana3

Mislim da svi volimo prirodno. Kao što volimo nešpricano voće i povrće jer je zdravo za naše tijelo, tako preferiramo i prirodnu kozmetiku jer je najbolja za našu kožu.
    U zadnje vrijeme sve više obraćam pažnju na sastojke i certifikate. Prije sam mislila da prirodna kozmetika nije za mene jer se radi o luksuzu kojeg si ne mogu priuštiti, ali promijenila sam mišljenje nakon što sam dobila na poklon i isprobala jedan takav proizvod. Malo je reći da sam bila oduševljena:)
    Sada se trudim uštedjeti na nekim stvarima koje su mi manje bitne kako bih mogla obradovati svoje lice i tijelo.
    Ovo je prekrasan poklon paket i bila bih presretna da osvojim samo jedan preparat. Moj favorit je dubinska hranjiva krema za lice s arganovim uljem i ekstraktom pustinjskog jasmina :)

• Default avatar -
    BBOBBICA

Htjela bih biti sretnica koja će dobiti poklon paket, jer ću taj poklon paket darivati svojoj snahi . Ona čeka bebu, a prirodna njega kože je uvijek bitna, najviše trudnici za izgled i održavanje zdrave kože , te prirodnim sastojcima koji neće naštetiti još tako malenom biću . Mislim da ću joj maznuti kremu protiv starenja, pa netko mora i pričuvati bebu kada se rodi , a da se beba ne preplaši !!!
    Hvala i pozdrav svima,

dubicm

Biti ću iskrena u svojim željama.Zato što sam žena, prirodna i tražim prirodno, baš kao što je prirođeno nama ženama:)) pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani