Osvoji poklon paket prirodne kozmetike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    smokvica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

prirodna kozmetika je jedino sto koristim za svakodnevnu higijenu a ovaj pokloncic bi bas pasao za ove burne dane u dalmaciji :)

• Default avatar -
    sunce051

Pa ja sam jako dobra cura,primarno mi je ipak da ne koristim kozmetiku koja je testirana na životinjama i tako već 7 godina!!
    Jako volim prirodnu kozmetiku a i bilo bi lijepo dobiti pokon od Zdrave krave za Božić :)

• Default avatar -
    imra

Draga zdrava kravice... istinski me razveselilo vidjeti da se Bottega Verde širi i na hrvatsko tržište. Uz ime ove tvrtke vežem uspomene na prve susrete sa ženstvenošću i senzualnošću. Sa svojih shopping pohoda na sjevernu Italiju, mama je često donosila Bottegine proizvode. Sjećam se da bih kao djevojčica, na povratku kući, već u autu otvarala kutijice i potajno mirisala magična ulja i kremice. Mama ih je dijelila ponekoj prijateljici ili rođakinji, što je u meni stvaralo zavist i silnu želju da budem dio te prekrasne sekte. Sjećam se kako bih tada rado bila blizu njih, grlila ih, dodirivala i proučavala, sanjarila svoje prve romantične snove, o muškarcu kojeg, kao i mene tada, zavodi nježnost vječnog ženskog.
    Otkako se i ja brinem za svoje tijelo koje je u međuvremenu postalo meko i oblo, biram smo prirodnu kozmetiku, što zbog vrijednosti koje mi je usadila mamina praksa, što zbog duboke uvjerenosti da jedino priroda ima odgovore na pitanja o ljudskom zdravlju. Naša tijela najbolje reagiraju na njene darove jer su i sama dio prirode, a ravnoteža koju pomoću nje zadobivamo održiva je i trajna, za razliku od učinka sintetskih proizvoda. Ljekovitost biljaka djeluje kao poticaj tijelu na samoozdravljenje i samoobnovu, bez agresije i preuzimanja njegovih funkcija, čineći ga snažnim i lijepim.
    Osim njege iznutra, zdravom prehranom i tjelovježbom, današnji uvjeti zagađenog zraka i vode, te povećane izloženosti stresu prisljavaju nas na upotrebu dodatnih, vanjskih sredstva za očuvanje optimalne tjelesne forme.
    Posljednjih godina, niti ja, uvijek u žurbi i ograničenih financijskih mogućnosti, niti moja bolesna mama ne odlazimo u kupovinu preko granice. Bila bih vam iskreno zahvalna da nas obje podsjetite na čari ove kozmetičke linije, na lijepa vremena u kojima nam je bila dostupna, i tokom kojih je u našoj obitelji postala simbolom kvalitete i autentične ljepote.

• Default avatar -
    luncika

Draga moja Zdrava Krava.BUdući da se bliži Božić i stiže nam djedica Mraz..koji će mene NAVELIKOO zaobići(nisam baš bila dobra)..bila bih sretna kad bi me barem tvoj poklon dočekao.
    Istina ove godine previše sam papala,psovala muža naveliko...derala se na klince,čak sam se sa susjedima isposvađala.Redovito su tulumarili..a ja sam zaboravila kako je to biti mlad i tulumarit,pa sam da im napakostim zaglavila njihovo zvonce u ranu zoru,već u 5 su bili na nogama,šokirani šta se to događa?!?
    Drugi susjed mi je redovito ostavljao govanca od peseka ispred kuće,pa sam ga ja jednom pokupila i stavila mu pred otirač..hmhm hm...znam ,da sam zločesta,ali trebali ste vidjeti kako je bio ljut dok je otvorio vrata i stao na drekač...JOOOOOJ...stvarno mi neće DRAGI DJEDA MRAZ donjeti poklon pa pliiiz mogli biste vi jedan za tetu LANU Grincha ??? Jako volim prirodnu kozmetiku i baŠ bi mi to lijepo pasalo i krasilo moju zločestoću...šala,bit ću BOLJA;OBEČAJEM!!!!

• Default avatar -
    sogica

jako volim i cijenim prirodu-mislim da priroda ima lijek za sve naše bolesti i da od nas traži samo poštovanje i trud da sva silna bogatsva koja nam daje poštujemo.Obožaavam prirodnu kozmetiku jer znam da smo dio prirode i da nam samo prirodna sredstva za njegu mogu pomoći.Pozdravljam Vaš trud da što više ljudi educirate o zdravom životu ,zdravoj prehrani,zdravim preparatima za kožu i zdravom odnosu prema nama samima (he he i zovete se zdrava krava),a istovremeno se i nadam ovoj prekrasnoj nagradi .Lijep pozdrav !

• Default avatar -
    bogatstvo

moja žena jako voli prirodnu kozmetiku,a ja jako volim nju i zato ovo želim osvojiti da je razveselim

• Default avatar -
    vesnavb

Moja sestra uskoro ima rođendan,voli prirodnu kozmetiku a bih ju voljela razveseliti ovim poklonom,stoga pomozite...

• Default avatar -
    daca2

Draga moja zdrava kravice, jako sam nesretna jer u ovim teškim vremenima ne uspijevam si ništa od kozmetike kupiti jer sam jedna nezaposlena mamica s četverogodišnjim djetetom, kojemu pokušavam pružiti što više i sebe zakidam u nekim stvarima. Tako bi bilo lijepo dobiti nešto od prirodne kozmetike da se malo razveselim u ovim tmurnim danima, ali znam da ja nisam te sreće , no pokušavam na sve načine da se iščupam iz bijede, pa mi ovakve nagradne igre daju neku nadu i snagu. Puno te pozdravljam i ostani zdrava i dobra kravica!

• Default avatar -
    antika

Ovo je paket za mene. Baš za mene! Trebate dokaz?
    Darujete nam dubinsku hranljivu kremu za lice - a ja skoro sat vremena pješaćim do posla, nakon par mjeseci takvog pješaćenja ove zime, lice će mi izgledati kao nečija peta.
    Gel za tuširanje i kupanje. Ooo, da treba mi i to - ne zaboravite, pješaćim ja i pri povratku s posla! :/
    Uz to želim i oprati kosicu u nježnom šamponu. Nakon toga bilo bi dobro lice namazati dnevnom kremom, a ritiranu kožicu umirujućim gelom :) Namazati se mlijekom za tijelo i usnuti :) A sljedeće jutro, pretvoriti kožu u baršun kremom za tijelo. I ne zaboravimo, i ja starim o.O, zato kremu za starenje amo, jer utjehe nema u vodi ( i sapunu) :) !

• Default avatar -
    modus123

baš se gledam u ogledalo i vidim netaknutu prirodu-kosa mi je poput slame,koža hrapava ko hrastova kora,ruke crvene i ispucane ko crljenica nakon dugotrajne suše,..samo iznutra grije me toplina poput malog sunca i nada da ćete baš mene nagraditi prirodnom kozmetikom.lijep pozdrav

• Default avatar -
    marija48

Razlog za prirodno je moja psorijaza, a za kozmetika je da sam žena.

• Default avatar -
    ivana_0018

Zato jer moje tijelo podhitno treba prikladnu njegu koju najbolje pruža prirodna njega. I osim što je sve prirodno, ima i fantastične mirise. :)

• Default avatar -
    natko1

Bliži se Božić i ovo bi bio moj idealan poklon, a i moj muž bi se spasio.

• Default avatar -
    yellow_rose

Mislim da su naše bake zdravije živjele jer su upotrebljavale samo proizvode iz prirode. Još pamtim priče moje bake kako se nekad na selu pravio domaći sapun... Fascinira me kako je malo sastojaka potrebno za tako neku prirodnu stvar. Danas se ni najobičniji sapun ne može napraviti bez bar 20ak sastojaka (od kojih je većina čista kemija). Primjećujem i sama da mi više odgovaraju prirodni šamponi (od koprive, lavande), kreme za lice (s aloe verom ili kamilicom) i pilinzi... Na njih mi koža puno bolje reagira i nastavit ću upotrebljavati prirodne proizvode. Budući da Bottega Verde proizvoda nema kod nas, rado bi ih probala!

• Default avatar -
    kicko12

Hej pozdrav!
    Voljela bih probati kozmetiku na prirodnoj bazi jer do sad nisam imala priliku. Jako sam svijetle puti, skoro prozirne i svaki nedostatak mi se vidi, kako na licu, tako i na tijelu. Što se tiče lica jedino što pali je kamilica: skuham ju ujutro i navečer, pričekam da se ohladi i umijem se. Probala sam raznorazne kreme i emulzije ali moja koža ništa ne podnosi. Jako bi me veselio onaj gel s aloom... mislim da bi mi savršeno odgovarao. A i neke od kremica bih poklonila mami za Božić. To bi bilo idealno!

• Default avatar -
    atebazile

zato što sam veliki fan zdrave krave. I besplatno vas promoviram offline prijateljicama i poznanicima. Svima vas hvalim, govorim im da svi mogu pronaći razne zanimljivosti na vašem portalu. I da igram sve vaše igre, a vi mi za uzvrat nikada niste ništa dali. Baš zato smatram da sam ja vaš pravi glas u offline svijetu, i da se vaš glas čuje tamo gdje i nemožete zaći. Eto to je moj razlog, pa vi sad dajte nagradu nekome drugome. Opet. A ja ću igrati igre i pričati o vama, opet i opet i opet...

• Default avatar -
    mrkihno

Obećajem vam da ću s tim poklonom učiniti jedno dobro djelo, i razveseliti osobu kojoj baš to treba. A vi možete mirno spavati, znajući da ste neposredno učinili dobro djelo. Prvo u nizu. Jer dobro je činiti dobro.

• Default avatar -
    zenicadaca

Draga Zdrava kravo-a, kako se bliži blagdansko vrijeme, i kako nisam pri najboljem imovinskom stanju, voljela bih osvojiti ovaj poklon paket kako bi svojoj dragoj mami poklonila barem mali znak pažnje za sve što je za mene učinila povodom blagdana i njenog rođendana, kojeg ima par dana prije Božića.
    Znam da u darovima nije sve, i da je najljepši dar nečiji osmijeh i pokazana ljubava, a isto tako znam da će mi mama biti presretna kada bih joj poklonila nešto ovakvo.Ipak je to žena koja je zbog svojih troje djece, zbog nedostatka slobodnog vremena na neki način zanemarila svoj izgled, kako bi uspijela skuhati ručak za svoju djecu..

• Default avatar -
    zammy2708

Zato što sve više i više pazim što unosim u svoje tijelo i što stavljam na svoje tijelo.

• Default avatar -
    Ecume

Ja sam idealan kandidat jer želim paziti svoju kožu kao da je na UNESCO-voj listi, a to je definitvno moguće uz ovu vrhunsku kozmetiku!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani