Osvoji poklon paket prirodne kozmetike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malazana
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Dubinska hranjiva krema baš mome licu zaista treba,
    jer Arganovo ulje sadrži ta izuzetno korisna kremica.
    Ona odlično kožu regenerira, djelotvorno čak i hidratizira,
    elastičnost kože podarit će mi bajnu, napokon imala bi kožu zdravu i sjajnu,
    Spriječila bi ona sušenje kože, jer kremica ta, to zaista može,
    bore na licu više ne želim, niti je želim sa nekime dijelit,
    Za dobar tonus kože odlično brine se viamin E,
    ali to nije sve, kremica sadrži i antioksidanse koji sprečavaju prijevremeno starenje.

Gel za tuširanje i kupanje moju kožu tijela obnoviti će,
    jer sadrži razne antioksidanse, koji spriječavaju prijevremeno starenje,
    i uz njih koža moga tijela dugo njegovana i mlada ostati će.
    Očaravajuć miris Irisa na kožu tijela djeluje nježno kao čarolija.

Dnevna krema s uljem muškatne ruže jako bi me radovala,
    kada bi je osvojila, jer volim mirise nježne sve, a najviše ružine,
    uz to za tonus kože brine se vitamin E.

Nježan šampon s ekstraktom slatkog badema, svojoj bi suhoj kosi rado poklonila,
    jer bi uz njega divno obnovila, zdravo i sjajno izgledala.

Umirujući gel i krema za lice sa sokom Aloa Vera sve je što moja žedna koža treba,
    Soli iz Mrtvog mora na kožu čudesno djeluju, i za odgađanje starenja neophodno trebaju,
    jer sadrže bezbroj minerala, baš to mojoj koži treba sada, da opet postane lijepa i mlada.

Kremu protiv starenja sa ekstaktom šipka voljela bih probati, kožu iznenaditi i njome se pomladiti. Štetni vanjski utjecaji mene bi zaobišli, jer antioksidansi bi me štitili.

Još nedostaje mi samo baršunasta krema da moja koža napokon zasja zdrava baš kako treba.
    Mlijeko kokosa meni će podariti da, njegovano i lijepo u svakome trenutku osjećam se ja.

Prirodne sastojke sadrži ta, Bottega Verda kozmetika,
    i divno je znati da postoji nešto, što našu kožu regenerira vješto i da godine naše divne su sve, jer Bottega Verde brine za sve.

• Default avatar -
    djemmar

vrlo sam alergičan tip :-) Naime,moj organizam na većinu preparata ima katastrofalnu alergijsku reakciju i inače se jako mučim kako bih pronašla kozmetičke preparate koje mogu koristiti.
    Prema svemu što sam čitala o ovoj prirodnoj kozmetici mislim da bi joj moj organizam vrlo vrlo rado pružio šansu :-)

• Default avatar -
    vitoana

Bottega Verde je savršena kozmetika za mame dojilice s malim bebicama zbog kojih ne spavaju noćima, a imaju i malo veću bebu zbog koje ne stignu odspavati ni po danu. Vrhunska, kvalitetna i prirodna kozmetika upravo je ono što mi treba u trenucima kada se mogu posvetiti sebi, svom tijelu i duhu, a djecu uručiti sretnom tati! ; )

• Default avatar -
    ninik

prelistala sam nekoliko strana komentara i stvarno ima ljudi koji su se jako potrudili, bili su jako kreativni, a neki od njih su i vrlo potrebiti.... zato neću duljiti, mislim da je poklon jako lijep i vrlo vrijedan. Želim ga sebično, samo za sebe kako bi se mackala i mazuckala i po prvi put u svom životu bila vlasnica prirodne kozmetičke linije proizvoda.

• Default avatar -
    malilosinj

koliko igram na ovoj stranici nikad ništa nisam dobila, ovaj set kozmetike bi me obradovao za Božić.

• Default avatar -
    Paprikana

volim sve sto je zeleno i prirodno!!!

• Default avatar -
    Mimmy27

Imam vrlo osjetljivu kožu lica, no nemam dovoljno novaca da bi isprobavala i mijenjala razne preparate. Kako živim u vrlo hladnom kraju Hrvatske, zimi mi je koža i izrazito suha. Budem li ja ta koja će dobiti navedenu nagradu, postoji mogućnost da dobijete novog korisnika vaših preparata, a mislim da vam je to svakako cilj! ;) :) Lijepi pozdrav iz hladnog i zaleđenog Gorskog kotara!

• Default avatar -
    MartaP

B ottega Verde paket je mirisan i smio
    O d trenutka objave baš svatko bi ga htio.
    T oliki opus mirisa i aroma je u njemu
    T uširati se irisom, pa nanjet' pravu kremu.
    E sencija badema za blistavu je kosu,
    G el Aloa Vere podsjetit će na rosu,
    A mirisna će ruža zablistati na nosu.

V oljela bih jasmin jutrom mazati na lice,
    E legancijom mirisati sa uredske stolice,
    R ješiti se starenja s ekstraktom šipka ili nara
    D anju tijelo prekrit' kokosom uz pomoć vašeg dara
    E vo, Zdrava Kravo, malo pjesničkoga dara

• Default avatar -
    ikomes11

Jednostavno želim tu kozmetiku-jasno i glasno :-)! Nemam sad vremena pričati gluposti i izmišljati pjesmice,jednostavno bi mi bilo drago da osvojim kozmetiku,hvala! pozzz

• Default avatar -
    bene

Bottege Verde su proizvodi koji su vrlo cijenjeni u mojoj obitelji. Ja sam još mlada i imam kolko-tolko zdravu kožu ,ali ovo radim upravo za svoju majku koja ima stresan i naporan posao s djecom,a čije se lice s godinama istrošilo. Željela bi je iznenaditi da ispod bora ove godine umjesto bombonjere nađe Vaše proizvode-da se proljepša uz arganovo ulje koje hidratizira kožu,te da se opusti u kupci s vašim preparatima i umirujućim gelom,te da konačno počne intenzivnije koristiti Bottege Verde proizvode. :)

• Default avatar -
    magda58

Ovaj poklon paket prirodne kozmetike je baš ono potrebno mojoj suhoj i netolerantnoj koži . Probala sam neke proizvode na bazi termalnih voda no čini se da prizvodi Bottega Verde sadrže u sebi sve potrebno za moji zrelu kožu. Sa velikim zadovoljstvom bih probala a nadam se i oduševila ovom kozmetikom.

• Default avatar -
    Mama3curicesdeckomnaputu

Hmmm,ovako,25 mi je godina,imam 3 djece,najstarija curica ima 6,zatim 5,pa 2,5 g,i trudna sam 5 mjeseci,sada zamislite stanje moje kože nakon svih tih silnih napora i odgoja moja tri anđela,dakle zaslužujem li malo dara u obliku prirodne kozmatike za moju suhu kožicu,moje mišljenje je da,ali naravno na vama je da o tome odlučite! čestitke pobjednici tko god ona bila !!! :*

• Default avatar -
    smokvica

@@MartaP po mom mosljenju treba osvojiti ovu nagradu super je slozila rimu :)))

• Default avatar -
    nefertari

Kozmetika prirodna, divna, krasna i fina
    svima nam, vidim, misli obuzima.... :)

Tko je ne bi poželio kad je muškatne ruže i pustinjskog jasmina prepuna mirisa,
    raskošnog arganovoa ulja, slatkih badema i opojnog irisa...
    Blaga aloe vera i sol iz Mrtvoga mora,
    pa još malo sočnog nara i egzotičnog kokosa...

Zvuči baš kao savršen bio-koktel za moju žednu kožu u ovim prohladnim nadolazećim blagdanskim danima! :D
    Voljela bih da me iznenadite svojim luksuznim poklončićem jer kada bi me zaveli svi ti divni proizvodi,
    bila bih se spremna obvezati na dugogodišnju vjernost Botega Verde-u! :D :*

• Default avatar -
    mp1

Divan je logo kojim se ova kozmetička tvrtka predstavlja:"Ljubav prema prirodi,u suradnji s znanošću pretvorena u ljepotu."
    Željela bih ovaj poklon paket jer smatram da bi mi ova blagodat kozmetike podarila bolji završetak,a još ljepši početak iduće godine.
    Zašto? Zato jer čitajući ovaj tekst,ostala sam opčinjena ponajprije ljepotom toskanskog grada gdje je osnovana tvrtka.Obožavam prirodnu kozmetiku i baš poput Bottega Verde,gajim ljubav prema prirodi!
    Na njihovoj stranici pronašla sam zaista raznoraznu kozmetiku koje bi svako žensko biće rado poželjelo,pa tako i ja.Kokos,orhideja,šipak,argan,badem,...,baš sve što ja obožavam,a PRIRODA nam sve to daje i zato je trebamo poštivati i cijeniti! Ovo je blagodat za moju kožu!!!

• Default avatar -
    Nenche

Ja bi željela ovaj poklon paket za svoj 62. rođendan kojeg slavim 28.11.2011.

• Default avatar -
    ombra

katarina53g umag!
    ja bi željela osvojiti paket prirodne kozmetike iz razloga što nisam u mogučnosti si priuštiti taka poklon jer sam u invalidskoj mirovini i mirovina mi je jako mala, oboljela sam od raka dojke i terapija kemoi zraćenje učinili su svoje lice mi se od bola i brige nabrzinu osušila lice mi je ispijeno od lijekova svakodnevno putovanje u rijeku iz umaga učinili su svoje umor ,lijekovi i bol uništili su mi cijlo tjelo željela bi malo usporiti starost obnoviti kožu lica grudi i cijelog tijela zato ako mi želite pokloniti malo sreče onda mi poklonite i malo nade da če se tim tretmanima moje lice i tjelo malo oporaviti srdačan pozdrav

• Default avatar -
    happymeal

VOLJELA BIH DA BAŠ JA DOBIJEM PAKET PRIRODNE KOZMETIKE JER BOLUJEM OD PSORIJAZE I KAO ŠTO SAM PROČITALA U OVOJ KOZMETICI IMA SOLI MRTVOGA MORA A DOKAZANO JE DA POMAŽU U NJEZI PSORIJATIČNE KOŽE,A SAMA SI JU NE MOGU PRIUŠTITI...

• Default avatar -
    antoniakrava

e ovako!posto inace nemam srece u tim nagradnim igrama i cisto sumljam da cete odabrati bas mene, barem cu bit toliko skromna i zamoliti vas da mi posaljete testere od kozmetike da je isprobam,ako vam nije problem!
    takoder cu tada moci komentirati kvalitetu vasih proizvoda te imati o cemu pisati ovdje na vasim stranicama! nadam se da me razumijete!srdacan pozdrav!

• Default avatar -
    seka13

Hm, vrlo jednostavno...Volim prirodu, živim na selu i uživam prirodu i svim prirodnim stvarima koji pomažu meni da budem zdrava i prirodna..kreme ne mogu sama proizvoditi ali tu ćete mi vi pomoći..Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani